• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

normalde böyle değildi, çok cömertti. bu işlere girdik gireli benden çok burnunu sokmaya başladı.
hiç büyük bir tartışmamız olmamıştı bugüne kadar. ilk defa böyle kırdı beni.
acaba benmi tanıyamadım, bumu gerçek yüzü.
normalde dediğiniz gibi erkekler pek girmek istemez böyle muhabbetlere, benimki alacağım tabağa dahi yorum yapmaya başladı.
düzgünce konuştuğumda da ben sana takılıyorum gönlüne göre al diyor.
ama dünkü muhabbette çok ciddiydi. bugün hiç konuşmadık
sırf onlarla ortak tatilimiz olsun diye müdürüme yalvardım resmen. sağolsun pztye dersde koymadı.
ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum.
bukadar görgülü beyfendi bildiğim insanlarsa kezbanlaşıyorlar

hatice senin kaynana benim modelden azcık... ama benimkinin bahanesi var teyzem! O giriyor kanına :31:
teyzem ortalıkta olmadıgı zaman cok iyiyiz :nazar:
ama arada ortaya cıkıp karıstırıo ortalıgı işte

özgecim eger istiosan sana da yollıyım mediyi aksam kızlara atarken :54:

eveeeet istiyorum canım çok iyi olur
teşekkür ederim kiii :54: :16:

hatice senin kaynana benim modelden azcık... ama benimkinin bahanesi var teyzem! O giriyor kanına :31:
teyzem ortalıkta olmadıgı zaman cok iyiyiz :nazar:
ama arada ortaya cıkıp karıstırıo ortalıgı işte

özgecim eger istiosan sana da yollıyım mediyi aksam kızlara atarken :54:

Bende istiyorum medi kuzucum :75:

slm kızlar:3:

gelinlık için açtığım konuya yorum yapan herkese teşekkürler..

sanırım bı karar vereceğim.. o nedenle başlığın kapanmasını rıca edıcem..

tekrar teşekkürler:40:

kızlar hepinize teşekkür ederim ilkönce yorumlarınız için
2.5 yıllık ilişkimizde bir kere olsun maddiyatı öne sürmedim
butür şeyleri hiç konuşmadık. kayınvalidem hemen yapalım paranız hazır diye tutturdu en başından beri.
adetlere uymayalım ne ihtiyacımız varsa bunları halledelim dedim.
geçen hafta nişan tarihimiz konuldu. ve kv sözlümü arayıp kim neyi alacaksa kararlaştıralım gibi şeyler saçmalamış.
aslında alınacak şeyler hepinizn bahsettiği şeyler. benim için olmasada olacak şeyler.
tutumları çok yanlış geldi, sen takım almazsan bizde almayız gibi şeyler. eşit olacak herşey ne demektir zaten. iyice bel altı gibi. şimdiden böyle oluyorsa ileride neler olur allah bilir.

normalde böyle değildi, çok cömertti. bu işlere girdik gireli benden çok burnunu sokmaya başladı.
normalde dediğiniz gibi erkekler pek girmek istemez böyle muhabbetlere, benimki alacağım tabağa dahi yorum yapmaya başladı.
sırf onlarla ortak tatilimiz olsun diye müdürüme yalvardım resmen. sağolsun pztye dersde koymadı.

bilgexx arkadaşım sana cevap yazdım işim çıktı,sonra mesaim bitti gerisine bakamadım hep aklımda kaldın acaba beni yanlış anlamış mıdır diye.

GElince gördüm ki ben yanlış anlamışım senin nişanlın ayıp etmiş bence. Ben de sen hani erkek tarafı şunu alsın,kız bunu alsın dedin zannettim işler yoğun olduğundan o şekilde de yazmışım. Haminneler gibi düşünmüş nişanlın aynı olsun yapılan masraflar falan bunlar çok ayıp ki sen de çalışan bir kızsın. Acaba evde de ona mı yükleniyorlar? 2.5 yıldır birliktesiniz en iyi sen bilirsin tahammül edilemez bir hal mi yoksa geçici stresten olan bir şey mi?

Berfincim çok çok çok haklısın kesinlikle gelmeli, gelmemek için nasıl bir sebebi var bilemiyorum ama sevgili olarak bi görüşüp kaynaşmadan aileleri işin içine katmayın,özel olarak bi gelsin senin için canım:16:

Nuray 'kaynanayı ne yapmalı,kaynar kazana atmalı' adlı halk şarkısını kayınpederine uyarlamak lazım,kelimelerin tükendiği yerdeyiz. Benim arkadaşımın kv-kp ikilisi emekli ve dedikoducular inanılır gibi değiller,hamile iken doğuma gelmişlerdi kızdan bi de hizmet beklemişlerdi bi dedikodusunu yapıyorlardı sorma,sonra kız da tepki verince küsüp gitmişler. Arkadaşım eşine 'anneni babanı getir çok ayıp oldu' deyince eşi'boşver annemi-babamı,tutsalardı dillerini' demişti. Yani bir süre sonra evlat bile dayanamıyor kötü huya.

özgee gönderdim tupperwarelerini :10::10: güle güle kullan :)
eline geçince eros oku bekliyorum:9::9:

nurayım geçen gün bal kavanozu aldım demiştinnn böle bişimiiii ben bunu istiyorum

$bal kavanozu.jpg

dayanamadım bu cicileri aldım kendime kalpli ölçü kaşıkları ve kalpli dondurma kaşığımız 2 adet

$ölçü.jpg $dondurma.jpg

Berfincim çok çok çok haklısın kesinlikle gelmeli, gelmemek için nasıl bir sebebi var bilemiyorum ama sevgili olarak bi görüşüp kaynaşmadan aileleri işin içine katmayın,özel olarak bi gelsin senin için canım:16:

lavin ben çok sevdiğim bi insandan aşık ken ayrıldım..
bu akrabamı hayatımı almam mucize gibi bişey.. onun için hiç bir sorun olmasın istiyorum. arkama dönüp baktıgımda adımlarımı ne sağlam atmışım demek istiyorum.. onun bana yaptıgı ufaşık bişey bile üzülmeme neden olabiliyor. çünkü ben artık sorunsuz bi ilişki istiyorum:5:

şuanda onunla konuşmak içimden bile gelmiyor.. onada dedim biz farkında olmadan bu zaman bizi bizden alacak dedim.. yani eger biz hafta sonu bulşmuş olsaydık eminim çok güzel geçicekti. çünkü çok olumlu bakıodum.. ama mesela şuan kırıldım ben ona.. yanımdayken yaptıgı küçük şeyler bile bana çok büyük gelebilir..

o zaman araya koydukça benim tamam kararım eriyor bitiyor..

lavin ben çok sevdiğim bi insandan aşık ken ayrıldım..
bu akrabamı hayatımı almam mucize gibi bişey.. onun için hiç bir sorun olmasın istiyorum. arkama dönüp baktıgımda adımlarımı ne sağlam atmışım demek istiyorum.. onun bana yaptıgı ufaşık bişey bile üzülmeme neden olabiliyor. çünkü ben artık sorunsuz bi ilişki istiyorum:5:

şuanda onunla konuşmak içimden bile gelmiyor.. onada dedim biz farkında olmadan bu zaman bizi bizden alacak dedim.. yani eger biz hafta sonu bulşmuş olsaydık eminim çok güzel geçicekti. çünkü çok olumlu bakıodum.. ama mesela şuan kırıldım ben ona.. yanımdayken yaptıgı küçük şeyler bile bana çok büyük gelebilir..

o zaman araya koydukça benim tamam kararım eriyor bitiyor..

Tatlım peki bunları içinde mi yaşıyorsun yoksa onunla konuşurken açıkça ya da üstü kapalı da olsa dile getiriyor musun?

Bir de geçmişte yaşadığın kalp kırıklığını, incinmişliğini bilip ona göre mi davranıyor?

sandıgı kusumm model begendim dedin yaa :16::16::16:

ohhh elisim caylar tavvsan kanııı :9::9::9: borek corek de yok mu yaa gün yapalım hemencecik surdaaa :52::52::52:
Allah'ım aklım nerelerde acaba:9: mağazada beğendim canım ama netten bi bakayım benzerlerini görürüm belkim
nurayım geçen gün bal kavanozu aldım demiştinnn böle bişimiiii ben bunu istiyorum

Eki Görüntüle 636239

dayanamadım bu cicileri aldım kendime kalpli ölçü kaşıkları ve kalpli dondurma kaşığımız 2 adet

Eki Görüntüle 636240 Eki Görüntüle 636241

yaa çook güzell nerden aldın gizom

kızz gizotun bunu görmemmiş ohh gördümmm gelsinlerrr bana tuperlanayım son tuperlarım oldu alacaksamda artık senden alırım o kadar

olur canım :)

Tatlım peki bunları içinde mi yaşıyorsun yoksa onunla konuşurken açıkça ya da üstü kapalı da olsa dile getiriyor musun?

Bir de geçmişte yaşadığın kalp kırıklığını, incinmişliğini bilip ona göre mi davranıyor?

doğal olaraktan bana hayatında kimse oldu dedimi. bende oldu dedim ama önemsiz gereksiz kısa süreli bir ilşkiymiş gibi anlattım..
onunda olmuş. 1 kişi.. bende o kişinin üstünde çok durmadım.. çünkü x man üniversiteden sonra tek amacı okumak iyi yerlre gelmek olmuş.. kaymakam olmak için hep uğraşmış.. hala daha uğraşıyor..
lavin söyledim.. dün bunu ona anlatmaya çalıştım.. uzun uzun msjlar yazdım.. msjları yazarkende kısaltma kullanmadım. noktasına virgülüne kadar dikkat ettim. normalde çok msj kullanmayan biri olmadıgı için zorlanmasın istedim..

bu yazdıklarımı aynen yazdım ona.uzadı bu olay çok uzadı dedim.. biz görüşmediğimiz sürece taşlar yerine oturmaz dedim. kçk şeylerden kırılır greksiz yere birbirimiz kırarız dedim.. zaman bizim için kötü olcak dedim..

ailem istiyor diye bende istedim. yani görücnede bişeyler hissedersem tamamdır dedim.. size anlattıgım gün ne heycanlıydım mesela.. ama şimdi.. o gelmedikçe ben soguyorum herşeyden :50:

bilge evlilik stresinden mi acaba? ay ben mi cok fesatım bilmem ama bole zamanlarda erkeklerin yakınlarında olan ipsiz sapsız erkek arkadasların supheleniorum

evlencek adamın aklını bulandırabiliolar

ya da stresten... yuzyuze konusmdan anlasılmaz kuzum... oturup adam akıllı konusun gelişmeleri bize bildir :34:

eveeeet istiyorum canım çok iyi olur
teşekkür ederim kiii :54: :16:

rica ederim bebegim :29:
Bende istiyorum medi kuzucum :75:

linkini atayım sana o zaman özel mesajla hemen bende mailin yok bebegim cunku :24:

çağlam verdiğin link anasayfaya yönlendiriyor:26:

http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/480411-birlikte-enerjimizi-birlestirelim-62.html

bunu dene hatun bir de

olur canım :)

doğal olaraktan bana hayatında kimse oldu dedimi. bende oldu dedim ama önemsiz gereksiz kısa süreli bir ilşkiymiş gibi anlattım..
onunda olmuş. 1 kişi.. bende o kişinin üstünde çok durmadım.. çünkü x man üniversiteden sonra tek amacı okumak iyi yerlre gelmek olmuş.. kaymakam olmak için hep uğraşmış.. hala daha uğraşıyor..
lavin söyledim.. dün bunu ona anlatmaya çalıştım.. uzun uzun msjlar yazdım.. msjları yazarkende kısaltma kullanmadım. noktasına virgülüne kadar dikkat ettim. normalde çok msj kullanmayan biri olmadıgı için zorlanmasın istedim..

bu yazdıklarımı aynen yazdım ona.uzadı bu olay çok uzadı dedim.. biz görüşmediğimiz sürece taşlar yerine oturmaz dedim. kçk şeylerden kırılır greksiz yere birbirimiz kırarız dedim.. zaman bizim için kötü olcak dedim..

ailem istiyor diye bende istedim. yani görücnede bişeyler hissedersem tamamdır dedim.. size anlattıgım gün ne heycanlıydım mesela.. ama şimdi.. o gelmedikçe ben soguyorum herşeyden :50:

berfommm belki gercekten işi gucu vardır... bahane degildirr hemen kotu dusunmee :26:

gerci ne biliyim insan biseyler hissediosa gerekirse dagları yıkar... işi gucu unutur... :31: ama tanımıoruz sonucta onu kesin bi yargıya varmak icin cok erken sen de hemen umutsuzlga dusme bebeim

bilgexx arkadaşım sana cevap yazdım işim çıktı,sonra mesaim bitti gerisine bakamadım hep aklımda kaldın acaba beni yanlış anlamış mıdır diye.

GElince gördüm ki ben yanlış anlamışım senin nişanlın ayıp etmiş bence. Ben de sen hani erkek tarafı şunu alsın,kız bunu alsın dedin zannettim işler yoğun olduğundan o şekilde de yazmışım. Haminneler gibi düşünmüş nişanlın aynı olsun yapılan masraflar falan bunlar çok ayıp ki sen de çalışan bir kızsın. Acaba evde de ona mı yükleniyorlar? 2.5 yıldır birliktesiniz en iyi sen bilirsin tahammül edilemez bir hal mi yoksa geçici stresten olan bir şey mi?

Nuray 'kaynanayı ne yapmalı,kaynar kazana atmalı' adlı halk şarkısını kayınpederine uyarlamak lazım,kelimelerin tükendiği yerdeyiz. Benim arkadaşımın kv-kp ikilisi emekli ve dedikoducular inanılır gibi değiller,hamile iken doğuma gelmişlerdi kızdan bi de hizmet beklemişlerdi bi dedikodusunu yapıyorlardı sorma,sonra kız da tepki verince küsüp gitmişler. Arkadaşım eşine 'anneni babanı getir çok ayıp oldu' deyince eşi'boşver annemi-babamı,tutsalardı dillerini' demişti. Yani bir süre sonra evlat bile dayanamıyor kötü huya.

yok canım ben yanlış anlaşıldığını anladım. muhabbetin ortasına pat diye atladığım için oldu
gerçekten ayıp etti, telden konuştuğumuz için mi böyle oldu bilmiyorum.
kayınvalidem yalnız yaşıyor kafasında kurup kurup o dolduruyor gibi geliyor bana. ama benimle konuştuğunda gayet ılımlı ve çok ilgili görünmeye çalışıyor.
helalinden kuru ekmeğede razıyım yeterki seninle olayım diyen bana bunlar söylenmemeliydi. hak etmedğimi düşünüyorum

Back