• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

:5:

elisim güle güle kullanın bütün cicilerinizi.

gülinim.
evlendikten sonra uzak olacağız vs. ama bu yeterli mi? değil. elbet onlarla muhattap olmak zorundayım.
annesi, babası sonuçta. nasıl uzak durabiliriz ki
napıcam ben. iki gün gülüp bir gün ağlıcak mıyım hep.
:14:

Sağol tatlım benim.Hepimiz cicilerimizi güle oynaya kullanalım yuvamızdan aşk eksik olmasın:16:

Elisimcaaaannnnnnnnnnn hosgeldinnn enerjilerini sactın topiğimizee:16:

cicilerinizi güle güle kullanınnn... aynısı bende de oluyor eve cop alsak böörtlenin tepesine cıkıorum mutluluktan :9::9::9:

evet gulibigimmm sana bu aksam ödev: Meditasyon sindire sindire dinlenecek ve orman perisi olunacak :9::9::9:

Hoşbulduk kuzucuğum:54::54: Teşekürederim yavrucan.Aynen peçetelik alıyorum yüz defa peçeteliğimize bakıp bakıp gülüyorum.Hayatta zaten hep küçük şeylerlede mutlu oldum bunlar ise apayrı bir mutlulukmuş.Rabbime şükürler olsun çoğu bitti azı kaldı.Mutluluğumuzu tamamlamaya yalnızca 3 ay 15 gün :52: Bide bişey sorucaktım kızçeler.Şimdi bizim 1 Nisanda nikahımız var ya nikah kıyıldıktan sonra yüzüğümüzü sol tarafa alalım mı yoksa düğünden sonra mı alalım?Napalım sizce?:55:

neden olmıcak hayırdır kuzummm

kırmızılı yere hala kopuyorum bu arada :60:

öyle ama nuraya neler getirmişti.. tamam bilmiyodur getirmiştir dersin amanna ama kalkıp onlarıda insan dile getirmezdi..

benim eros a küstüm ben.. 3 ay oluyor neredeyse ankara izmit 5 saat.. insan gelmezmi çağla..
yani kendine göre sebepleri var ama bence yinede gelebilir..
ben onu görmeden bi konuşmadan bişeyler olsun istemiyorum..
ama oda ısrarla gelmek istemiyor. bana neden sunuyor ama artık sıkıldım..

tamam çocugun işi gücü yerinde olabilir.. iyi bir çocukta olabilir.. ailemde onu istiyor olabilir.. ama ben çocugu görünce bişey hisetmek isterim.. onu görünce ben bunla mutlu olcagıma inanıyorum demek isterim..
o beni eskiden beri seviyormuş.. ben seni görmeden sevdim diyor.. evet olabilir.. ama bendende aynı şeyi bekliyor..
öyle işte çağlam

Bide bişey sorucaktım kızçeler.Şimdi bizim 1 Nisanda nikahımız var ya nikah kıyıldıktan sonra yüzüğümüzü sol tarafa alalım mı yoksa düğünden sonra mı alalım?Napalım sizce?:55:

elis (isim doğru dımı:1: )

canm sen bu soruyla nasıl yaşayacaksın:52::52: kızlar hemencecik cevap verin :)

çağla bu enerji topiği nerde yapalımmı ondan :(

kuzu kişisel gelisimde biz basladık ama suan arınma kısmındayız... henuz dilek calısmalrı baslamadı

her aksam meditasyon dinlioruz yatmadan once topiğe bi goz at istersen :34:

Sağol tatlım benim.Hepimiz cicilerimizi güle oynaya kullanalım yuvamızdan aşk eksik olmasın:16:

Hoşbulduk kuzucuğum:54::54: Teşekürederim yavrucan.Aynen peçetelik alıyorum yüz defa peçeteliğimize bakıp bakıp gülüyorum.Hayatta zaten hep küçük şeylerlede mutlu oldum bunlar ise apayrı bir mutlulukmuş.Rabbime şükürler olsun çoğu bitti azı kaldı.Mutluluğumuzu tamamlamaya yalnızca 3 ay 15 gün :52: Bide bişey sorucaktım kızçeler.Şimdi bizim 1 Nisanda nikahımız var ya nikah kıyıldıktan sonra yüzüğümüzü sol tarafa alalım mı yoksa düğünden sonra mı alalım?Napalım sizce?:55:

bence alın isterseniz evli oluosunuz zaten dugun gunu sola takmıs oluyo herkes canım :34:

kızlar konu bohçaya gelmiş.daha yeni bohça olaylarına giren bir taze nişanlı olarak yorum yapmak istedim:)
biz kayınannemle önceden beri anlaşmıştık bohça sadece sevdicekle bana yapılacak diye aileye yapmaya gerek yok diye. hatta annem hiç yapılmasın gibi bi laf etmiştide kayınannem siz isterseniz yapmayın ama ben kızıma yapıcam çok hevesim var demişti:nazar: hatta istemeye gelirken bile bana ufak bir bohça getirmiş haberim yoktu öyle sevindimkii:16:
bizim herşeyimiz acele olduğu için bohçayı nişandan önceye sıkıştırmadık bari onu rahat yapalım dedik.önümüzdeki haftalarda vericez ama ben sevdiceğin bohçasını hazırladım bile çok heveslendim:9:sadece parfümü eksik.
koyduklarımda şöyle belki diğer arkadaşlara fikir olur:
2şer tane boxer ve atlet
pijama takımı
kemer ve kartvizitlik
terlik
2 tane gömlek ve 1 tane kravat
havlu,seccade,kuran'lık ve bohça (bunlar takım satılıyordu)
ayrıyetten kutulu 3lü minik bi havlu seti almıştım onuda koydum
ayakkabı(bunu sevdicek kendisi aldı bana verdi bohçaya koyarsın diye:16:)
3 çift çorap
traş seti
lif
namaz tesbihi
ve hepsini içine koyacağım valiz aldım
önümüzdeki haftalardada kayınannimle alışverişe çıkıcaz zevklerimiz çok benziyor bide hevesli ya beraber gitcez. sevdiceğin bohçasınıda kimisini annemle,kimisini sevdicekle kimisinide netten aldım

Kızlar şoke oldum kv. beni aradı boya yapılmıştı eve gidip evi temizlemiş.
"Artık gelip evde rahat rahat oturursunuz.Size bol bol dua ediyorum oğlumu çok mutlu ediyorsun" dedi.
Şükürler olsun Rabbime valla evlenince nasıl geçineceğiz diye çok korkuyordum.:21::8::32: valla oynayasım var şimdi şuracıkta

kuzu kişisel gelisimde biz basladık ama suan arınma kısmındayız... henuz dilek calısmalrı baslamadı

her aksam meditasyon dinlioruz yatmadan once topiğe bi goz at istersen :34:

bence alın isterseniz evli oluosunuz zaten dugun gunu sola takmıs oluyo herkes canım :34:

Doğru kuzucum elbet yüzük geçicek sola.Resmide evli oluyoruz zaten göstere göstere takmak lazım:9: Dün nişanlımada sordum bakalım ne dicek diye alalım aşkım tabi ki o yüzük sola geçsin diye ne kadar çok bekledik hemencik hemencik didi:16::16: Dedi de ben illa güzel gelinciklerime sorucam tabisi :16:

berfomm hatunummm al sana link bebegimmm tepe tepe kullan :1:

http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim-f26/l.

o duruma gelince cok ama cok hakılısın!!!!!! ne demek uzaktan sevmek uzaktan sevilir belki ama evlenilmez!

Umarım bir an önce hayal dunyasında bir evlilik yapılmıcanı anlar ve gelir yanına... aaaaa olmadı simdi eros adayı :19:

herkes maddi durumuna göre hareket eder elbet.
annesi aradı şimdi herşeyin en güzelini yapıcaz kızım niye canını sıkıyosun gibi şeyler dedi.
anlatamıyorum isterlerse bir çöp almasınlar. sözlümün takındığı tutum hiç hoş değil hiç
herşey eşit olacakmışşş.. bu gibi istekleri erkekler değil köy kızları yapıyor

afedersiniz salak salak muhabbetler hepsi. biz ailecek böyle muhabbetlerin konusunu dahi açmadık hiç birzaman
benmi abarttım alışverişi dedim ama hepiniz aynı şeyleri yapmışssınz, benim düşündüğüm gibi.
inceldiği yerden kopar napalım. cookie aynı şehirde değiliz zaten canım telde konuşabiliyoruz, onunlada tartışmayla ve kırgınlıkla sonuçlandı işte.

"Artık gelip evde rahat rahat oturursunuz.Size bol bol dua ediyorum oğlumu çok mutlu ediyorsun" dedi.
Şükürler olsun Rabbime valla evlenince nasıl geçineceğiz diye çok korkuyordum.:21::8::32: valla oynayasım var şimdi şuracıkta

hatçee maşallah maşallh:nazar::nazar:

kızlar konu bohçaya gelmiş.daha yeni bohça olaylarına giren bir taze nişanlı olarak yorum yapmak istedim:)
biz kayınannemle önceden beri anlaşmıştık bohça sadece sevdicekle bana yapılacak diye aileye yapmaya gerek yok diye. hatta annem hiç yapılmasın gibi bi laf etmiştide kayınannem siz isterseniz yapmayın ama ben kızıma yapıcam çok hevesim var demişti:nazar: hatta istemeye gelirken bile bana ufak bir bohça getirmiş haberim yoktu öyle sevindimkii:16:
bizim herşeyimiz acele olduğu için bohçayı nişandan önceye sıkıştırmadık bari onu rahat yapalım dedik.önümüzdeki haftalarda vericez ama ben sevdiceğin bohçasını hazırladım bile çok heveslendim:9:sadece parfümü eksik.
koyduklarımda şöyle belki diğer arkadaşlara fikir olur:
2şer tane boxer ve atlet
pijama takımı
kemer ve kartvizitlik
terlik
2 tane gömlek ve 1 tane kravat
havlu,seccade,kuran'lık ve bohça (bunlar takım satılıyordu)
ayrıyetten kutulu 3lü minik bi havlu seti almıştım onuda koydum
ayakkabı(bunu sevdicek kendisi aldı bana verdi bohçaya koyarsın diye:16:)
3 çift çorap
traş seti
lif
namaz tesbihi
ve hepsini içine koyacağım valiz aldım
önümüzdeki haftalardada kayınannimle alışverişe çıkıcaz zevklerimiz çok benziyor bide hevesli ya beraber gitcez. sevdiceğin bohçasınıda kimisini annemle,kimisini sevdicekle kimisinide netten aldım

Ezgi ne kadar tuttu?
Bende aşka hazırlıyorum göndereceğim o takımları falan annem yaptı.
Picama setinide aşkla almıştık. Geriye ayakkabı, terlik, iç çamaşırı, kemer, takım elbise gömlek başka eksik kaldı mı?

maşallah canım:nazar: nazar değmesin hep böyle mutlu olun inş..

herkes maddi durumuna göre hareket eder elbet.
annesi aradı şimdi herşeyin en güzelini yapıcaz kızım niye canını sıkıyosun gibi şeyler dedi.
anlatamıyorum isterlerse bir çöp almasınlar. sözlümün takındığı tutum hiç hoş değil hiç
herşey eşit olacakmışşş.. bu gibi istekleri erkekler değil köy kızları yapıyor

afedersiniz salak salak muhabbetler hepsi. biz ailecek böyle muhabbetlerin konusunu dahi açmadık hiç birzaman
benmi abarttım alışverişi dedim ama hepiniz aynı şeyleri yapmışssınz, benim düşündüğüm gibi.
inceldiği yerden kopar napalım. cookie aynı şehirde değiliz zaten canım telde konuşabiliyoruz, onunlada tartışmayla ve kırgınlıkla sonuçlandı işte.

bilge birbirinizi yanlış anlama olasılığınız yüksek ayrı şehirlerdesiniz ve yüzyüze değil telefonla konuşuyorsunuz bilmem anlatabildim mi?
hatçee maşallah maşallh:nazar::nazar:
Ezgim o kadar kötü olaylar geçirince bu bana bahar havası gibi geldi. Çok şükür buzlar eriyor herhalde hemen arayıp aşka haber verdim.Ay çok mutluyum ya:16:

Back