- Konu Sahibi Cookie_Dough
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur canım :)
doğal olaraktan bana hayatında kimse oldu dedimi. bende oldu dedim ama önemsiz gereksiz kısa süreli bir ilşkiymiş gibi anlattım..
onunda olmuş. 1 kişi.. bende o kişinin üstünde çok durmadım.. çünkü x man üniversiteden sonra tek amacı okumak iyi yerlre gelmek olmuş.. kaymakam olmak için hep uğraşmış.. hala daha uğraşıyor..
lavin söyledim.. dün bunu ona anlatmaya çalıştım.. uzun uzun msjlar yazdım.. msjları yazarkende kısaltma kullanmadım. noktasına virgülüne kadar dikkat ettim. normalde çok msj kullanmayan biri olmadıgı için zorlanmasın istedim..
bu yazdıklarımı aynen yazdım ona.uzadı bu olay çok uzadı dedim.. biz görüşmediğimiz sürece taşlar yerine oturmaz dedim. kçk şeylerden kırılır greksiz yere birbirimiz kırarız dedim.. zaman bizim için kötü olcak dedim..
ailem istiyor diye bende istedim. yani görücnede bişeyler hissedersem tamamdır dedim.. size anlattıgım gün ne heycanlıydım mesela.. ama şimdi.. o gelmedikçe ben soguyorum herşeyden
teşekkür ederim gizimm
çağlışkom benzerlerini buldum şekil itibariyle resimdeki gibiler ama işlemeleri süslemeleri falan daha ağır ve şık resimdekiler biraz kıro işi gibi geldi banaEki Görüntüle 636257 Eki Görüntüle 636258 Eki Görüntüle 636256
berfommm belki gercekten işi gucu vardır... bahane degildirr hemen kotu dusunmee :26:
gerci ne biliyim insan biseyler hissediosa gerekirse dagları yıkar... işi gucu unutur... ama tanımıoruz sonucta onu kesin bi yargıya varmak icin cok erken sen de hemen umutsuzlga dusme bebeim
sandık gibi olanı hem dekor hem icine bişeyler koymak icin guzel olur kusumcannn gercektenn aldıgın zaman resmini cekerisn bizeee midye olanı cok begenmedim ben de yani burdakini
bilgecim sana boyle ayrılık dusundurtebiliosa iş ciddi boyuttadır zaten...
inşallah strestendir gecici bir seydir ne biliyim stresten bile bole olması hos degil elbette
hayırlısı olsun insallah
Açıkça da yazmışson berfinim daha bunun üstüne ne denilebilir ki? Artık gerisi ona kalmış,ilk onda bu duygular başladı,ilk o göze aldı ilk o ben senin sevgine talibim dedi demek ki bir şeyleri göze aldı güveniyorsa kendine bir bildiği var olmalı. Sen de açıklamışsın, ki senin ne açık yürekli bir kız olduğunu biliyoruz artık top onda.
Allah hayırlısını nasip etsin.
bana anlattı sebeplerini.. şuan burda yazamayacagım şeyler.. evet haklı sebep..ama yinede istese gelirdi çağla.. o biraz abartıyor bence.. ama çağla 3 ay neredeyse 4ay oluyor..
bilemiyorum ben olsam şimdiye kaç ez gitmiştim..
inş. herkes için hayırlısı olsun
neyse canım geçen gördüm english home yorganlarından kapmışşın negüzel. ben geç kalmışım
varmı bildiğin şuan güzel indirimlerkeyiflenelim biraz
bilgecim bu kadar kesin konuşma Allah korusun ayrılık falan. bence düşüncelerini aranızdaki sorunları gidermeye yönelt.ayrılık geçmesin aklından...cookie'cim bilemiyorum gerçekten. bendeki stres daha fazla ve hep anlayış gösteriyorum
yüzyüze konuştuğumuzdada aynı kafada olduğunu görürsem sözü atıcam. baştan kokusu çıktı sonrası fena olur böyle devam ederse
bende aynen senin gibi düşünüyorum kuşum.midyeleri hiç sevmezdim ama o mağazada gördüğüm çok hoşuma gitti nedense.ama sanırım tercihim sandıktan yana olucak ileriyide düşünmek lazımsandık gibi olanı hem dekor hem icine bişeyler koymak icin guzel olur kusumcannn gercektenn aldıgın zaman resmini cekerisn bizeee midye olanı cok begenmedim ben de yani burdakini
bilgecim sana boyle ayrılık dusundurtebiliosa iş ciddi boyuttadır zaten...
inşallah strestendir gecici bir seydir ne biliyim stresten bile bole olması hos degil elbette
hayırlısı olsun insallah
ezgim canım bende sandık istiyorum çiçekli kumaşta olabilir yatak ucuna örnekleri daha önce paylaşmıştım bulursam eklerim :)))))) aslında yatak ucuna koltuk gibi bişi istiyorum dizilerde olan tarzda oturmak yada kıyafetlerimi koymak için ama altı sankık türüde olabilir tasarlayıpta yaptırabilirm .))))))))
ayyyy haftasonu benimkiyle bir eprde gördüm resmen aşık oldum öyle kibar ve çiçekli perde görmemiştim fonuda çiçekli tülüde herbişeyide ben ise tam aşık oldum lilaydııı bideee ahhh ahhhhhhh
berfommm kusum sen sonuna kadar haklısınnnnn elbette gelmeliydi cok uzun bir süre bu...
ve bole seyler genelde erkekten beklenir.. sebeplerini bilmiorum ama sen engel deil diorsan degildir tabiki
hakkınızda hayırlısı olsun tatlım duacınım
ALLAH razı olsun çağla saol:)
rabbim hayırlısını nasip etsin
bu arada link için veri veri tenks
bana bi kaç kez sen beni begenmezsin falan diyodu.. artık fiziki kendine güvenmiyor bilmiyorum..
saol lavin inşALLAH hayırlısı olur