Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

nihancımm insallah olursun kusummmm insallah atanır eniştemiz alır kacırır seni yuvanızaaa

azcık bugun nefes alabildim işlerden o da az biraz bikaç iş iptal oldu grafikerin pcsi bozuldugu icin... ama pcyle beraber klimada bozuldu yanıyorum resmen

bugun de sıcaktan nefes alamıorum şansa bak

Çağloooommmmm hayırlı olsun bitanem Sende artık Allah katında kocacığının helalisin.Azcık kaldı Çağlom takvime bakınca içim bir garip oluyor heyecan basıyor

neeeeeeeee...13 güncük müüüüü?? ay inanamıyorum elisimmm..ne çabuk geçmiş zaman... Çok çok mutlu olursunuz inşallah

Benim güzel yürekli arkadaşlarımmm hepinizee çook teşekkür ederim desteğiniz için.

çağlam duygularıma tercüman olmuşsun çok güzel yazmışsın kuzum saolasın.
ben beni şimdiye kadar hak etmemiş bi insanla berabermişm bunca zaman meğer Bİz olamamışız hiçbir zaman.
ona okadar emek verdimki.çok şey öğrendim.. bense sadece 1 kerecik idare etmesini anlamasını istedim. hayırlı değilya bi şekilde biticekmiş demekki..kaç gündür duyan arıyo nasıl olur diye !! ama oluyo oldu ve bitti..15 inde tayini açıklancaktı ona göre belirlenecekti artık herşey ne zamandır 15 mayısı beklerken 10 mayısta bittik..nasipten öte hiçbirşey yok sonuçta nasip değilmiş diyoruz
tek istediğim pişman olsun hatasını anlasın ötesini istemiyorum zaten..toparlanıcam inş en kısa zamanda çook daha iyi olucamm
sizlerin desteği ve duası ile.. sizlerin mutluluklarını güzel haberlerini okudukça daha çok iyi olucam hepiniz iyki varsınız

çağla kuşumm dini nikanız da olmuş hayırlı olsun rabbim hepinize doyasıya aşk, mutluluk versin
nihancımm inş atanır canım erkek arkadaşında sizinde belirlenir artık bişiler

sibosummm tesekkur ederim kuzum aminn...

sen hep gucluydun... onlayken de onsuzken de. İnan bana herkes hak ettiğini yaşıyor eninde sonunda herkes.

O yzden senin adına benim içim cok rahat kazanan sen olacaksın her turlu bu en basından belli.

dualarımız seninle tatlımm

Ayyyyyyy kendi tarihimi görünce nasılda garip oldum anlatamam

Çağlam 11 Ağustos kına, zaten hemen bayram sonrası olduğundan başka da tarih yok:) Hatta sevdicek ayarlamalarını bile yapmış bizimki bahçe kınası olacak

Biz de nikah işlemlerini halledeceğiz, yarın kan tahlili için sağlık merkezine gideceğiz, bir de foto çekinmemiz lazım.

Çağlamikom iyi ki geldin bugün, özlemiştik ama böyle konuşmayı, pelintoş, pufumuz, ezgimiz de olaydı
Evet yaa alsın götürsün artık beni yuvamıza süper mariom, kurtarsın prensesini

Sibel'cim sağ ol tatlım inşallah atanır ve inşallah seni hakeden biri çıkar yakında karşına da birlikte 2014 gelini oluruz belli mi olur

Laviiiiiiinnn bizim jet gelinimiz
Bahçe kınası da samimi olur sıcak olur

Nihancım senin için bol bol ayağımı sürüyeceğim ki hemen peşimden gel

MErhaba kızlarrrrrr

Uzun zamandır giremedim diş ile ilgili problemlerim oldu da ankaraya gittim falan vs

Çağla kuşummmmmmm sen artık evli misin imam nikaın kıyılmış ay çook sevindimm Rabbim utandırmasın inşallah çok mutlu olsun

Lavincimmmm düğün tarihin belli olmuş hayırlı olsun çoook sevindimmmm yaaa çooook

Pelitomun düğünü oluyorrrrrr ay çok heyecanlı yaaaa ondan sonraaaaaaaaa Eliscimmm ve Çağla kuşummmm evlenecekkkk kızlar ayakkabınız altına adımı yazınnnn. Bi de evlendikten sonra namaz kılıyorsunuz ya o zaman da dua eder misiniz bana o gece yapılan dualar kabul oluyormuş Rabbim gönlümüze göre versin sağlık sıhhat versin ve iyi insan iyi kul olalım:)))

Son düzenleme:
Sonnn 12 günden herkese merhaba

lavişim kolay gelsin ve hayırlı olsun işlemleriniz kuzum

nejlosummm eveeeettt Allah katında evliyimmmm alnıma yazılmıs olan gercek tarih 19 mayısmış Kader 19 mayısta böörtlenimin helali kıldı beni
darısı hepinizin basına

nihantosummm herkes cok yogun toplasamıyoruz eskisi gibi ama olsunnn kalplerimiz bir

Evet lavinim süper olur, ayakkabının yerle en çok temasta bulunduğu yere adımı yaz.
Locadan yer ayırtıyorum sanki

Ayıpsın Nihanım yazmam mı

Çok geçmiş olsun,iyisindir şimdi marım??

Wayyyyy son 12 gün

Çok mu çok az kaldı ne

Bu sabah kanlarımızı verdik, fotoğraflarımızı çektik, dün de belediyeden evlenme ehliyetimizi almştık. Yarın sağlık raporlarımızla gidiyoruz belediyeye.

Nikah günümüz belli olacak yani pek yakında

Bayadır girememiştim, sibelin yazdıklarını okuyunca gözlerim dolu dolu oldu

Canım bilirim o sıkıntıyı, için yangın yeri gibidir şimdi senin...

İnşallah atlatacaksın herşeyi.. Hayırlısıyla çok daha güzel insanlar dolduracak kalbindeki o boşluğun yerini... Lütfen kendini bırakma...

Sakın eskileri düşünerek yıpratma kendini... Sen elinden geleni yaptın, hakkında verilebilecek en iyi karar olduğu için bu kararı verip bitirdin... Bence böyle biri için verilebilecek en doğru kararı verdin Sibelcim...

Dualarım seninle arkadaşım...

Şipşirin cupcake tadında topik ahalileri, nasılsınız bakem ben geldim

Çağlamiko artık böörtleniyle karı-koca olmuşlar Allahın huzurunda, ne mutlu onlara, Rabbim iki cihan saadeti versin

Kız çağlamiko dua ettin mi bize de hııı

Kızlar bu falcı benim başımı döndürdü

Bu haftasonu bir aksilik çıkmazsa biriyle tanıştırcaklar beni, hemi de mesleği falcı karının dediği gibi

Kuzucuklar, aracı olan kişiler çok övdüler, öyle terbiyeli böyle iyi huylu, yakışıklı falan diye, resmini de gösterdiler çocuğun bana, hoşuma gitti tipi falan da

Görüşmeden de olumlu netice alabilirsek belki olabileeerrr bişeylerrr ama daha çok çok erken, dereyi görmeden paçaları sıvamayak di mi kızçeler

Dualarınızı bekliyorum hatunlar, inşallah güzel haberlerle dönerim size pazar akşamı

Son düzenleme:

Özlemcim hakkında hayırlısı olur inşallah.

Sen artık yeni birini hayatına kabul etmeye hazırsan tanışmalısın elbette.

Lavitommm hadi hayırlısı olsun meleimmmm Ay bugunleri de gorduk yaaa

özluuuşşş hos geldin amin kusum guzel dilelerine sag olasın... Ettim merak etmeeee, asıl bomba geride amaaa ilk gece edilen duaların yeri daha farklı o zamanda edicem insallah

senin de hakkında hayırlısı olsunnn tatlımmm lavişime katılıorum hazırsan sans vermelisin kaderinin hangi kapının ardından cıkcacagı hiç belli olmuyor

bugünnn bugün çok güzel bi günnn
ömrümün mucizesi doğdu bugünn aşka hayat verildi bugünn ..
bekar son doğum gününü buradan da kutluyoruumm ey sevgilimmmm

lavintoş insan inanamıyor dimi, hep hayalini kurduğu şeyler birden artık anıları haline dönüşüverince :) 12 ağustosun prensesi olucaksın sennn

özleemmm hakkında hayırlısı olsun. umarım en doğru adımları atarsın canımm

kurabiyeminn, elisomun 12 günü mü kalmııışşş pelotun 4
ayy heyecan bastı beni

Çağlamiko ismen yer ver bana kuzucum duanda :) Ayakkabının altına da en çabuk silinen kısma yaz ismimi

Öperim seni kocaman, tekrardan tebrikler kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…