- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.521
Çağloooommmmm hayırlı olsun bitanemSende artık Allah katında kocacığının helalisin.Azcık kaldı Çağlom takvime bakınca içim bir garip oluyor heyecan basıyor
AŞIK GELİNLERİN AŞK DOLU DÜĞÜN TARİHLERİ :123:
lajoie
24 mayıs 2013 kına :124:
25 mayıs 2013 düğün :123:
cookie_dough
31 mayıs 2013 kına :124:
2 haziran 2013 düğün :123:
opra
31 mayıs 2013 kına :124:
2 haziran 2013 düğün :123:
telomer
8 haziran 2013 kına :124:
16 haziran 2013 düğün :123:
muhendis_
15 haziran 2013 kına :124:
16 haziran 2013 düğün :123:
_Lavin_
11 Ağustos 2013 kına :124:
12 Ağustos 2013 düğün :123:
gulhdeinn
13 eylül 2013 kına :124:
15 eylül 2013 düğün :123:
ei17
15 mayıs 2014 kına :124:
17 mayıs 2014 düğün :123:
listemizin son hali
lavişim kınanı 11 olarak yazdım kesin tariihin farklıysa söleyiver şettirelim
Çağlamikom iyi ki geldin bugün, özlemiştik ama böyle konuşmayı, pelintoş, pufumuz, ezgimiz de olaydı
Evet yaa alsın götürsün artık beni yuvamıza süper mariom, kurtarsın prensesini
Sibel'cim sağ ol tatlım inşallah atanır ve inşallah seni hakeden biri çıkar yakında karşına da birlikte 2014 gelini oluruz belli mi olur
Laviiiiiiinnn bizim jet gelinimiz
Bahçe kınası da samimi olur sıcak olur
Nihancım senin için bol bol ayağımı sürüyeceğim ki hemen peşimden gel
Evet lavinim süper olur, ayakkabının yerle en çok temasta bulunduğu yere adımı yaz.
Locadan yer ayırtıyorum sanki
MErhaba kızlarrrrrr
Uzun zamandır giremedim diş ile ilgili problemlerim oldu da ankaraya gittim falan vs
Çağla kuşummmmmmm sen artık evli misin imam nikaın kıyılmış ay çook sevindimm Rabbim utandırmasın inşallah çok mutlu olsun
Lavincimmmm düğün tarihin belli olmuş hayırlı olsun çoook sevindimmmm yaaa çooook
Pelitomun düğünü oluyorrrrrr ay çok heyecanlı yaaaa ondan sonraaaaaaaaa Eliscimmm ve Çağla kuşummmm evlenecekkkk kızlar ayakkabınız altına adımı yazınnnn. Bi de evlendikten sonra namaz kılıyorsunuz ya o zaman da dua eder misiniz bana o gece yapılan dualar kabul oluyormuş Rabbim gönlümüze göre versin sağlık sıhhat versin ve iyi insan iyi kul olalım:)))
Sonnn 12 günden herkese merhaba
lavişim kolay gelsin ve hayırlı olsun işlemleriniz kuzum
nejlosummm eveeeettt Allah katında evliyimmmm alnıma yazılmıs olan gercek tarih 19 mayısmışKader 19 mayısta böörtlenimin helali kıldı beni
darısı hepinizin basına
nihantosummm herkes cok yogun toplasamıyoruz eskisi gibi ama olsunnn kalplerimiz bir
2 gibi annem aradı geldiler kızım diye. belki oda gelir diye içimden geçirmiştim anneme o varmı dedim yok dedi3 gibide ben gittim eve somurtkan şekilde yaklaştım annesi baya sıkı sıkı sarıldı oturduk sordular ne oldu kızım ta oralardan kalkıp geldik,neden kendi kafanıza göre iş yapıyosunuz hiç tahammülünüz yokmu biriniz alttan alsaydı keşe falan filan konuşması yaptı..
-2 yıldır alttan alan kişi bendim
-tahammül eden bekleyende bendim
-sabrı da ben onlayken öğrendim onu bekledikçe dedim..
-kendi kafamıza görede değil di o zorladı mecbur bıraktı beni buna.. ki sinirle ağzımdan çıkan bitsin ozaman kelimesiydi..
ailesine sibel çok ısrar etti sibel bitirdi demiş ! dedim öyle birşey yok. evet ben okadar doldum ki bitsin ozaman dedim yokluğundan şikayet ediyodum.bütün hafta doktor dotor gezdim yorgundum bitkindim ne vardı alttan alsaydı dedim.ailesine hep sibel hep sibel demiş kısacası.akşam 9 buçuk gibi uğurladık onunla aldığımız çok fazla olmasada bazı eşyalar vardı çeyiz için ailesine vermek istedim kabul etmediler başta. dedim almazsanız ben çöpe atıcam.zar zor arabalarına yüklediler.balkondan ağlayarak içim parçalanarak seyrettim.geleceğimi resmen bi arabaya koyup gönderdim.öyle aşkla sevgiyle heycanla alınan eşyaydı onlar.. hayalini kurduğumuz yuvamız içindi..
ailesi son kez konuşun dedi ailemde ısrar etti babam aradı açmadı telefonu ! kendi ailesi aradı yine açmadı o telefonu !
hazırdım açsaydı konuşcaktım.. orda kaybetti.. ailesiyle gelme şansı vardı gelseydi yine konuşcaktım.. gelmedi yine kaybetti..
ailesi gittikten sonra o sinirle öfkeyle msj attım bugün 8.gün 1 kere aramamak ne demek bumuydu senin adamlıgın erkeklıgın diye ! bu muydu yanımda olman hiç umrunda değil sanırım bunca şey gibisnden şeyler yazdım cvp vermedi bida msj attım .. bana yazdıgı sadece "umrumda değilsin artık sibel ben bitirdim bu ilşkiyi artık sende bitir istersen diye "böyle oldum ben ağlama krizine girdim sadece..ardından bikaç daha msj attım o sinirle neler demedim ki.. bizim sonumuzda böyleymiş.. ben başkasıyla beraberdim sanki onca zaman..yıkılan hayaller boşa giden emekler kısaca.. bizim sonumuzda böyle olcakmış işte..artık daha sağlam adımlarla ilerlicem hayatımda unutmak bunca şeyi zor olucak belki ama güçlü olmaya çalışıcam ben..hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın rabbim nolur dualarınızdan eksik etmeyin beni kendimi toparlamam için
Şipşirin cupcake tadında topik ahalileri, nasılsınız bakem ben geldim
Çağlamiko artık böörtleniyle karı-koca olmuşlar Allahın huzurunda, ne mutlu onlara, Rabbim iki cihan saadeti versin
Kız çağlamiko dua ettin mi bize de hııı
Kızlar bu falcı benim başımı döndürdü
Bu haftasonu bir aksilik çıkmazsa biriyle tanıştırcaklar beni, hemi de mesleği falcı karının dediği gibi
Kuzucuklar, aracı olan kişiler çok övdüler, öyle terbiyeli böyle iyi huylu, yakışıklı falan diye, resmini de gösterdiler çocuğun bana, hoşuma gitti tipi falan da
Görüşmeden de olumlu netice alabilirsek belki olabileeerrr bişeylerrr ama daha çok çok erken, dereyi görmeden paçaları sıvamayak di mi kızçeler
Dualarınızı bekliyorum hatunlar, inşallah güzel haberlerle dönerim size pazar akşamı
Özlemcim hakkında hayırlısı olur inşallah.
Sen artık yeni birini hayatına kabul etmeye hazırsan tanışmalısın elbette.
Lavitommm hadi hayırlısı olsun meleimmmmAy bugunleri de gorduk yaaa
özluuuşşş hos geldin amin kusum guzel dilelerine sag olasın... Ettim merak etmeeee, asıl bomba geride amaaailk gece edilen duaların yeri daha farklı o zamanda edicem insallah
senin de hakkında hayırlısı olsunnn tatlımmm lavişime katılıorum hazırsan sans vermelisin kaderinin hangi kapının ardından cıkcacagı hiç belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?