- 23 Temmuz 2009
- 1.657
- 107
- 688
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #4.541
hayır ksuumcaaaannn sormadı sadece mehiri sordu...
ben de hiç düşünmemiştim böle bişiyi ben kendisine bıraksam olur mu dedim ( gonlunden ne koparsa hahaha )
hoca da hayyyııııırr olmaaaaz mehir ne demek biliosun dimi dedi. ben de evet biliorum dedim soledim, O da Allah korusun ole bişi olmasını asla istemeyiz ama dinimiz bunu sart kosmus isitceksin dedi ben de yaa bilmem ki ne olsa falan derken 50 gr altın olsun hadi adet yerini bulsun diye dedi.. Superman mudahale etti ordan, "Hocam, 50 gr az oldu yaa 100 olsun," dedi
ben de ii tmm 100 olsun dedim bu kadarcık
elisommmmmmmmmmmmmmmmmmm
evlenyoruzzzzzzzzzzzzzzz yaaaaaaaaaaa
kıpır kıpır her yanımmmmmmm
ivittt kocacıkımın helalisi oldumm verene kurban olurum onu beeeennn cok guzel bişimiş yeaa
Çağloooommmmmmm bebeiiimmmmm evleniyoruz miicik ufacık içi dolu turşucuk kadar kaldı Davetiyeler,telefonlar uçuşuyor heryerde Düğün gelmiş düğün arefesindesiniz ne durumdasınız telefonları falan.Nasıl heyecanlıyım nasıl
Amin kuzucum sizde inşAllah.Nerden nereye geldik şaşkınım bazen.Onca zaman beklerken sadece 12 güncük kaldıneeeeeeeee...13 güncük müüüüü?? ay inanamıyorum elisimmm..ne çabuk geçmiş zaman... Çok çok mutlu olursunuz inşallah
Nejlammmm ayakkabının altına yazıcam seni akşam gider gitmez eve Biri doldu taştı diğerine geçtim artıkMErhaba kızlarrrrrr
Uzun zamandır giremedim diş ile ilgili problemlerim oldu da ankaraya gittim falan vs
Çağla kuşummmmmmm sen artık evli misin imam nikaın kıyılmış ay çook sevindimm Rabbim utandırmasın inşallah çok mutlu olsun
Lavincimmmm düğün tarihin belli olmuş hayırlı olsun çoook sevindimmmm yaaa çooook
Pelitomun düğünü oluyorrrrrr ay çok heyecanlı yaaaa ondan sonraaaaaaaaa Eliscimmm ve Çağla kuşummmm evlenecekkkk kızlar ayakkabınız altına adımı yazınnnn. Bi de evlendikten sonra namaz kılıyorsunuz ya o zaman da dua eder misiniz bana o gece yapılan dualar kabul oluyormuş Rabbim gönlümüze göre versin sağlık sıhhat versin ve iyi insan iyi kul olalım:)))
bugünnn bugün çok güzel bi günnn
ömrümün mucizesi doğdu bugünn aşka hayat verildi bugünn ..
bekar son doğum gününü buradan da kutluyoruumm ey sevgilimmmm
lavintoş insan inanamıyor dimi, hep hayalini kurduğu şeyler birden artık anıları haline dönüşüverince :) 12 ağustosun prensesi olucaksın sennn
özleemmm hakkında hayırlısı olsun. umarım en doğru adımları atarsın canımm
kurabiyeminn, elisomun 12 günü mü kalmııışşş pelotun 4
ayy heyecan bastı beni
Nurayimoommm minnak kaldı artıkın.Peloşumu bu hafta yeni hayatına uğurluyoruz Rabbim heyecanımızı,mutluluğumuzu,aşkla dolup taşan yüreğimizi bir ömür sürdürsün inşAllah.