Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Buguum hayırlı olsun mezuniyetin.
Biz de yapmıştık mezuniyet kınası, çok eğlenceliydi, kurtlarımızı dökmüştük bir güzel.
Bak hatırladım bir garip oldum, yaşlanıyorum ben yaaa. Saçlarıma da yeni aklar düşmüş zaten:31::1::1:
Neyse bol bol eğlen, oyna, döktür canım :118::118::118:

Ayrıca hisleriniz gerçekleşsin canım, çok mutlu olacağın bir çıksın karşına hayırlısıyla :69:

Buguum hayırlı olsun mezuniyetin.
Biz de yapmıştık mezuniyet kınası, çok eğlenceliydi, kurtlarımızı dökmüştük bir güzel.
Bak hatırladım bir garip oldum, yaşlanıyorum ben yaaa. Saçlarıma da yeni aklar düşmüş zaten:31::1::1:
Neyse bol bol eğlen, oyna, döktür canım :118::118::118:

Ayrıca hisleriniz gerçekleşsin canım, çok mutlu olacağın bir çıksın karşına hayırlısıyla :69:

eksik olma kusumm sag ol :16::16::16:

ben de oyle yapmaı dusunuyorummm hersey olcana varıyor artık kasmaya gerek yok rahatlayabildigim kadar rahatlamam lazım o gunu oyle cok bekledik kiiii :16:

sadece ona kavusmaya odaklıyım :16:

:9::9: iyiii iyiii cok sevindim aynı hissiyatları paylasmamıza kuzumm :23::23:

aminnnnn cümlemize insallah bebişkommm.... valla öyle oldu gecmez gelmez denen zaman gecti... hayalini kurduklarımızı dunya gozuyle gormeyi de nasip etti rabbim cok sükür :16:

:9: hihihihi ne güzel kızzz harika bir anı olur valla cok ii fikir benceee eglenin bol bol atın 4 yılın yorgunluunu üzerinizden...

bundan sonrası icin önün hep acık olsun bebişimm hayırlı olsun mezuniyetinnn :54:

Amin kızçelerim inşallah.:16::16::16::nazar:

Ya denk gelebildik nihayet çok özlemişim ben sizi:16::16::16:
Çağlamikom ya sana şey sorucam...İmam nikahında hoca size sorular sordu mu? Dini bilgiler filan.
Bazıları soruyor dedi, bazıları sormuyor dedi merak ettim:44:

Çağloooommmmm hayırlı olsun bitanem:16: Sende artık Allah katında kocacığının helalisin.Azcık kaldı Çağlom takvime bakınca içim bir garip oluyor heyecan basıyor:52:

Ya denk gelebildik nihayet çok özlemişim ben sizi:16::16::16:
Çağlamikom ya sana şey sorucam...İmam nikahında hoca size sorular sordu mu? Dini bilgiler filan.
Bazıları soruyor dedi, bazıları sormuyor dedi merak ettim:44:

hayır ksuumcaaaannn sormadı sadece mehiri sordu...

ben de hiç düşünmemiştim böle bişiyi ben kendisine bıraksam olur mu dedim ( gonlunden ne koparsa :60: hahaha )

hoca da hayyyııııırr olmaaaaz mehir ne demek biliosun dimi dedi. ben de evet biliorum dedim soledim, O da Allah korusun ole bişi olmasını asla istemeyiz ama dinimiz bunu sart kosmus isitceksin dedi ben de yaa bilmem ki ne olsa falan derken 50 gr altın olsun hadi adet yerini bulsun diye dedi.. Superman mudahale etti ordan, "Hocam, 50 gr az oldu yaa 100 olsun," dedi

ben de ii tmm 100 olsun dedim bu kadarcık :1:

Çağloooommmmm hayırlı olsun bitanem:16: Sende artık Allah katında kocacığının helalisin.Azcık kaldı Çağlom takvime bakınca içim bir garip oluyor heyecan basıyor:52:

elisommmmmmmmmmmmmmmmmmm

evlenyoruzzzzzzzzzzzzzzz yaaaaaaaaaaa :52::52::52::52::52:

kıpır kıpır her yanımmmmmmm

ivittt kocacıkımın helalisi oldumm verene kurban olurum onu beeeennn cok guzel bişimiş yeaa :52::52::52:

Ha ha enişteyi takdir ettim doğrusu :1::1: Gönlü zenginmiş:1:
Ya hocalar farklı davranıyor demek ki. Bazı arkadaşlarıma ne kadar mehir istediğini sormamış kendisi belirtmiş filan.
Birine de 32 farzı say demiş, sayamayınca kıymamış nikahı. Sonra kıyalım öğrenin demiş.
Ben de merak ettiydim işte.

Ha ha enişteyi takdir ettim doğrusu :1::1: Gönlü zenginmiş:1:
Ya hocalar farklı davranıyor demek ki. Bazı arkadaşlarıma ne kadar mehir istediğini sormamış kendisi belirtmiş filan.
Birine de 32 farzı say demiş, sayamayınca kıymamış nikahı. Sonra kıyalım öğrenin demiş.
Ben de merak ettiydim işte.

öyledir beniim böörtlenimmm sag olsunnn Allah basımdan eksik etmesinn :16::16:

onu ben de duymustum sanırım kusum hatta böörtlen bana sölemişti var mı böle bişe diye ben de yoktur ya demiştim ama var öyle hocalar demek o zaman ... :31:

ilginçmiş ama sayamıyo diye nikah kıymaması falan :44:

mehiri kendi belirlemesi de ilginç ve yanlıs sonucta o erkegin boynuna yük oluyo onu sana bir sekilde vermesi gerekiomus ole laf söz bişi değil ciddi bi mesele mehir... tuhaf :44:

musmutlu bi hafta olsuuunnnnnnnn :16:
bu hafta ilk gelinimizi tatlı yuvasına uğurluyoruuzzzz :nazar:.... pelintoşş evleniyooorrrrr :52: sıra çağlamikle elisoma geliyooorrr :52:
lokumumun herbişeyi baldan tatlı geçer inşallah. fotograf çekimi, kınası, düğünü, tatiliiii :16:
gelip anlatır bizlere aşkla, biz de katılırız bu masala :16:

mervemm hayırlı olsun mezuniyetin kuzum. hayatın boyunca sürecek başarılarına ilk adım olsun :46:

kurabiyemm mehir işini önceden düşüneyim ben de, hoca sorunca şaşırmıyım .. inşallah bize de soru sormazlar :1: bilmemekten ziyade o anın heyecanıyla insan söyleyemezse falan çok garip olur.. hele kıymıyorum nikahı derse :53:

Kesin bana da öyle cins bi hoca denk gelir.:27::27::27:

niye kız :27::27::27: :1::1::1:

nurayimummmm ben biliodum aslında hatta biz benimkiyle konusmustuk ama ole laf arasında gecti ve ben sonradan unuttum gitti.. hoca sorunca mehiri kaldım bian şey kem küm diye :9::9: tak diye cevap vermek icin belirlemek cok mantıklı

evet ya bögürtlen de ole demişti heyecandan unuturum ben bildigimi de diye... zaten "aldım kabul ettim" derken bi ara sesi cıkmadı heyecandan eli titriyodu kıyamam ben ona yaaa :16:

az önce de mesaj atmıs:

"Helalim bugun nasılmıs bakalım?" diye...

ben bu adamı napayımmmmmmmmmmm :27::27: napayım hee :9::9::9:

çok güzel bi duygu eminim kiii :nazar: ben bile heyecanlandım :1: kendiminkinde nasıl olurum acaba :16:
allahım bu aşkı, sevgiyi, saygıyı hep daim etsin yüreklerimizde.
resmi nikaha da az kaldı.
balayına uçacaksınız sonraaaa :10: bi aksilik olmayacak inşallah çağlammm

Gelir işte kız,kara bahtım kem talihim dönmedi gitti.:5::14::9::9::9:

Hiç olmadı dedem kopya verir,adam hem hafız hem hacı hem iki kez umreye gitti.:1::1::1:

Oyyy.:17::17::17: Böörtlenle kurabiş kavuşuyoorrr az kaldı.:nazar::nazar::nazar:

Hafta sonu da kestanemle Aybik eniştem.:16::16::16:

çok güzel bi duygu eminim kiii :nazar: ben bile heyecanlandım :1: kendiminkinde nasıl olurum acaba :16:
allahım bu aşkı, sevgiyi, saygıyı hep daim etsin yüreklerimizde.
resmi nikaha da az kaldı.
balayına uçacaksınız sonraaaa :10: bi aksilik olmayacak inşallah çağlammm

inşallah bitanemmm :31: aminnnnn

gercekten cok heyecanlı cok farklı gözleriniz bi baska ısıldıyoooo

ben suan dugun gununu dusunuyorummm böörtlen askım heralde biz önceki gece uyuyamayız heyecandan diyo ikimizin de eli ayagı dolasık valla simdiden :1:

Gelir işte kız,kara bahtım kem talihim dönmedi gitti.:5::14::9::9::9:

Hiç olmadı dedem kopya verir,adam hem hafız hem hacı hem iki kez umreye gitti.:1::1::1:

Oyyy.:17::17::17: Böörtlenle kurabiş kavuşuyoorrr az kaldı.:nazar::nazar::nazar:

Hafta sonu da kestanemle Aybik eniştem.:16::16::16:

hihihi benim dedişkom daa öle ama hayatta kopya vericek biri değildir... tüüü utanmzlar bunu da mı bilmiosunuz der öle bişi olsa :9::9:

eveeet hepcimiz kavusuyoruzzzzz

candan ercetinin sarkısını uyarlayasım geldi bize...

Hala gercek asklar varsa, aşıklar kavusuyorsa, neden korkulur hayatta söyleyin bana
??? :24::24::24:

bu arada lavinin düğün tarihini değiştirelimmm.. ekime yetişirim inşallah umuduyla tahmini tarihini yazdırdı, 12 ağustos gelini oluyo şimdiii :nazar:

öyledir beniim böörtlenimmm sag olsunnn Allah basımdan eksik etmesinn :16::16:

onu ben de duymustum sanırım kusum hatta böörtlen bana sölemişti var mı böle bişe diye ben de yoktur ya demiştim ama var öyle hocalar demek o zaman ... :31:

ilginçmiş ama sayamıyo diye nikah kıymaması falan :44:

mehiri kendi belirlemesi de ilginç ve yanlıs sonucta o erkegin boynuna yük oluyo onu sana bir sekilde vermesi gerekiomus ole laf söz bişi değil ciddi bi mesele mehir... tuhaf :44:

Mehir, kadının hakkını koruması için verilmiş bir hak sonuçta bence de hoca söylememeli, belki ben daha çok istiyorum:1::1:
belki sevdiceklerimiz daha çok verecek :19::19::1:

Kesin bana da öyle cins bi hoca denk gelir.:27::27::27:

Buguu ben de duyduğumdan beri tırstım yahu:18::18::1:
Aynen heyecandan adını unutur insan.
Çağlanın dedesi gibi benim babam aynı tepkiyi verir :1:
En iyisi nikah öncesi çalışmak :1::1:

Nurayım sana da mutlu haftalaaar...
Evet bu hafta Pelintoşumuz gelin oluyor, sıra da size geliyooor:24::24::24:

Çağlamikom düğün listesini burda yeniden bi yayınlansana bakalım, gözümüz gönlümüz şenlensin:21::21:

AŞIK GELİNLERİN AŞK DOLU DÜĞÜN TARİHLERİ :123:

cupcake-358.jpg
lajoie

24 mayıs 2013 kına :124:
25 mayıs 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
cookie_dough

31 mayıs 2013 kına :124:
2 haziran 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
opra

31 mayıs 2013 kına :124:
2 haziran 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
telomer

8 haziran 2013 kına :124:
16 haziran 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
muhendis_

15 haziran 2013 kına :124:
16 haziran 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
_Lavin_

11 Ağustos 2013 kına :124:
12 Ağustos 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
gulhdeinn

13 eylül 2013 kına :124:
15 eylül 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
ei17

15 mayıs 2014 kına :124:
17 mayıs 2014 düğün :123:

listemizin son hali :16::16::16:

lavişim kınanı 11 olarak yazdım kesin tariihin farklıysa söleyiver şettirelim :9::9:

Back