Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

nihancımm insallah olursun kusummmm insallah atanır eniştemiz alır kacırır seni yuvanızaaa :16::16::16:

azcık bugun nefes alabildim işlerden o da az biraz bikaç iş iptal oldu grafikerin pcsi bozuldugu icin... ama pcyle beraber klimada bozuldu yanıyorum resmen :60:

bugun de sıcaktan nefes alamıorum şansa bak :9::9::9:

Çağloooommmmm hayırlı olsun bitanem:16: Sende artık Allah katında kocacığının helalisin.Azcık kaldı Çağlom takvime bakınca içim bir garip oluyor heyecan basıyor:52:

neeeeeeeee...13 güncük müüüüü?? ay inanamıyorum elisimmm..ne çabuk geçmiş zaman... Çok çok mutlu olursunuz inşallah :16::16:

Benim güzel yürekli arkadaşlarımmm :38: hepinizee çook teşekkür ederim desteğiniz için.

çağlam duygularıma tercüman olmuşsun çok güzel yazmışsın kuzum saolasın.
ben beni şimdiye kadar hak etmemiş bi insanla berabermişm bunca zaman meğer Bİz olamamışız hiçbir zaman.
ona okadar emek verdimki.çok şey öğrendim.. bense sadece 1 kerecik idare etmesini anlamasını istedim. hayırlı değilya bi şekilde biticekmiş demekki..kaç gündür duyan arıyo nasıl olur diye !! ama oluyo oldu ve bitti..15 inde tayini açıklancaktı ona göre belirlenecekti artık herşey ne zamandır 15 mayısı beklerken 10 mayısta bittik..nasipten öte hiçbirşey yok sonuçta nasip değilmiş diyoruz :31:
tek istediğim pişman olsun hatasını anlasın ötesini istemiyorum zaten..toparlanıcam inş en kısa zamanda çook daha iyi olucamm :34:
sizlerin desteği ve duası ile.. sizlerin mutluluklarını güzel haberlerini okudukça daha çok iyi olucam hepiniz iyki varsınız :16::16:

çağla kuşumm dini nikanız da olmuş hayırlı olsun :nazar: rabbim hepinize doyasıya aşk, mutluluk versin :16:
nihancımm inş atanır canım erkek arkadaşında sizinde belirlenir artık bişiler :31:

sibosummm tesekkur ederim kuzum aminn...

sen hep gucluydun... onlayken de onsuzken de. İnan bana herkes hak ettiğini yaşıyor eninde sonunda herkes.

O yzden senin adına benim içim cok rahat kazanan sen olacaksın her turlu bu en basından belli.

dualarımız seninle tatlımm

AŞIK GELİNLERİN AŞK DOLU DÜĞÜN TARİHLERİ :123:

cupcake-358.jpg
lajoie

24 mayıs 2013 kına :124:
25 mayıs 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
cookie_dough

31 mayıs 2013 kına :124:
2 haziran 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
opra

31 mayıs 2013 kına :124:
2 haziran 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
telomer

8 haziran 2013 kına :124:
16 haziran 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
muhendis_

15 haziran 2013 kına :124:
16 haziran 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
_Lavin_

11 Ağustos 2013 kına :124:
12 Ağustos 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
gulhdeinn

13 eylül 2013 kına :124:
15 eylül 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
ei17

15 mayıs 2014 kına :124:
17 mayıs 2014 düğün :123:

listemizin son hali :16::16::16:

lavişim kınanı 11 olarak yazdım kesin tariihin farklıysa söleyiver şettirelim :9::9:

Ayyyyyyy kendi tarihimi görünce nasılda garip oldum anlatamam:17:

Çağlam 11 Ağustos kına, zaten hemen bayram sonrası olduğundan başka da tarih yok:) Hatta sevdicek ayarlamalarını bile yapmış bizimki bahçe kınası olacak:27:

Biz de nikah işlemlerini halledeceğiz, yarın kan tahlili için sağlık merkezine gideceğiz, bir de foto çekinmemiz lazım.

Çağlamikom iyi ki geldin bugün, özlemiştik ama böyle konuşmayı, pelintoş, pufumuz, ezgimiz de olaydı:31:
Evet yaa alsın götürsün artık beni yuvamıza süper mariom, kurtarsın prensesini :69: :1::1:

Sibel'cim sağ ol tatlım inşallah atanır ve inşallah seni hakeden biri çıkar yakında karşına da birlikte 2014 gelini oluruz belli mi olur:29:

Laviiiiiiinnn bizim jet gelinimiz :9::9:
Bahçe kınası da samimi olur sıcak olur:66::66:

Çağlamikom iyi ki geldin bugün, özlemiştik ama böyle konuşmayı, pelintoş, pufumuz, ezgimiz de olaydı:31:
Evet yaa alsın götürsün artık beni yuvamıza süper mariom, kurtarsın prensesini :69: :1::1:

Sibel'cim sağ ol tatlım inşallah atanır ve inşallah seni hakeden biri çıkar yakında karşına da birlikte 2014 gelini oluruz belli mi olur:29:

Laviiiiiiinnn bizim jet gelinimiz :9::9:
Bahçe kınası da samimi olur sıcak olur:66::66:

Nihancım senin için bol bol ayağımı sürüyeceğim ki hemen peşimden gel:52:

MErhaba kızlarrrrrr

Uzun zamandır giremedim diş ile ilgili problemlerim oldu da ankaraya gittim falan vs :14::14:

Çağla kuşummmmmmm sen artık evli misin imam nikaın kıyılmış ay çook sevindimm Rabbim utandırmasın inşallah çok mutlu olsun :nazar::nazar:

Lavincimmmm düğün tarihin belli olmuş hayırlı olsun çoook sevindimmmm yaaa çooook:8::8:

Pelitomun düğünü oluyorrrrrr ay çok heyecanlı yaaaa ondan sonraaaaaaaaa Eliscimmm ve Çağla kuşummmm evlenecekkkk kızlar ayakkabınız altına adımı yazınnnn. Bi de evlendikten sonra namaz kılıyorsunuz ya o zaman da dua eder misiniz bana o gece yapılan dualar kabul oluyormuş Rabbim gönlümüze göre versin sağlık sıhhat versin ve iyi insan iyi kul olalım:)))

Son düzenleme:
Sonnn 12 günden herkese merhaba :1:

lavişim kolay gelsin ve hayırlı olsun işlemleriniz kuzum :16::16::16:

nejlosummm eveeeettt Allah katında evliyimmmm alnıma yazılmıs olan gercek tarih 19 mayısmış :9: Kader 19 mayısta böörtlenimin helali kıldı beni :8::8:
darısı hepinizin basına :54:

nihantosummm herkes cok yogun toplasamıyoruz eskisi gibi ama olsunnn kalplerimiz bir :16::16:

:9::9::9::9:
Evet lavinim süper olur, ayakkabının yerle en çok temasta bulunduğu yere adımı yaz.
Locadan yer ayırtıyorum sanki :60::60::60:

Ayıpsın Nihanım yazmam mı:32:
MErhaba kızlarrrrrr

Uzun zamandır giremedim diş ile ilgili problemlerim oldu da ankaraya gittim falan vs :14::14:

Çağla kuşummmmmmm sen artık evli misin imam nikaın kıyılmış ay çook sevindimm Rabbim utandırmasın inşallah çok mutlu olsun :nazar::nazar:

Lavincimmmm düğün tarihin belli olmuş hayırlı olsun çoook sevindimmmm yaaa çooook:8::8:

Pelitomun düğünü oluyorrrrrr ay çok heyecanlı yaaaa ondan sonraaaaaaaaa Eliscimmm ve Çağla kuşummmm evlenecekkkk kızlar ayakkabınız altına adımı yazınnnn. Bi de evlendikten sonra namaz kılıyorsunuz ya o zaman da dua eder misiniz bana o gece yapılan dualar kabul oluyormuş Rabbim gönlümüze göre versin sağlık sıhhat versin ve iyi insan iyi kul olalım:)))

Çok geçmiş olsun,iyisindir şimdi marım??
Sonnn 12 günden herkese merhaba :1:

lavişim kolay gelsin ve hayırlı olsun işlemleriniz kuzum :16::16::16:

nejlosummm eveeeettt Allah katında evliyimmmm alnıma yazılmıs olan gercek tarih 19 mayısmış :9: Kader 19 mayısta böörtlenimin helali kıldı beni :8::8:
darısı hepinizin basına :54:

nihantosummm herkes cok yogun toplasamıyoruz eskisi gibi ama olsunnn kalplerimiz bir :16::16:

Wayyyyy son 12 gün :52:

Çok mu çok az kaldı ne:D

Bu sabah kanlarımızı verdik, fotoğraflarımızı çektik, dün de belediyeden evlenme ehliyetimizi almştık. Yarın sağlık raporlarımızla gidiyoruz belediyeye.

Nikah günümüz belli olacak yani pek yakında:16:

2 gibi annem aradı geldiler kızım diye. belki oda gelir diye içimden geçirmiştim anneme o varmı dedim yok dedi :5: 3 gibide ben gittim eve somurtkan şekilde yaklaştım annesi baya sıkı sıkı sarıldı oturduk sordular ne oldu kızım ta oralardan kalkıp geldik,neden kendi kafanıza göre iş yapıyosunuz hiç tahammülünüz yokmu biriniz alttan alsaydı keşe falan filan konuşması yaptı..
-2 yıldır alttan alan kişi bendim
-tahammül eden bekleyende bendim
-sabrı da ben onlayken öğrendim onu bekledikçe dedim..
-kendi kafamıza görede değil di o zorladı mecbur bıraktı beni buna.. ki sinirle ağzımdan çıkan bitsin ozaman kelimesiydi..

ailesine sibel çok ısrar etti sibel bitirdi demiş ! dedim öyle birşey yok. evet ben okadar doldum ki bitsin ozaman dedim yokluğundan şikayet ediyodum.bütün hafta doktor dotor gezdim yorgundum bitkindim ne vardı alttan alsaydı dedim.ailesine hep sibel hep sibel demiş kısacası.akşam 9 buçuk gibi uğurladık onunla aldığımız çok fazla olmasada bazı eşyalar vardı çeyiz için ailesine vermek istedim kabul etmediler başta. dedim almazsanız ben çöpe atıcam.zar zor arabalarına yüklediler.balkondan ağlayarak içim parçalanarak seyrettim.geleceğimi resmen bi arabaya koyup gönderdim.öyle aşkla sevgiyle heycanla alınan eşyaydı onlar.. hayalini kurduğumuz yuvamız içindi..:5:

ailesi son kez konuşun dedi ailemde ısrar etti babam aradı açmadı telefonu ! kendi ailesi aradı yine açmadı o telefonu !
hazırdım açsaydı konuşcaktım.. orda kaybetti.. ailesiyle gelme şansı vardı gelseydi yine konuşcaktım.. gelmedi yine kaybetti..
ailesi gittikten sonra o sinirle öfkeyle msj attım bugün 8.gün 1 kere aramamak ne demek bumuydu senin adamlıgın erkeklıgın diye ! bu muydu yanımda olman hiç umrunda değil sanırım bunca şey gibisnden şeyler yazdım cvp vermedi bida msj attım .. bana yazdıgı sadece "umrumda değilsin artık sibel ben bitirdim bu ilşkiyi artık sende bitir istersen diye " :53::53: böyle oldum ben ağlama krizine girdim sadece..ardından bikaç daha msj attım o sinirle neler demedim ki.. bizim sonumuzda böyleymiş.. ben başkasıyla beraberdim sanki onca zaman..yıkılan hayaller boşa giden emekler kısaca.. bizim sonumuzda böyle olcakmış işte..artık daha sağlam adımlarla ilerlicem hayatımda unutmak bunca şeyi zor olucak belki ama güçlü olmaya çalışıcam ben..hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın rabbim nolur dualarınızdan eksik etmeyin beni kendimi toparlamam için :50: :17:

Bayadır girememiştim, sibelin yazdıklarını okuyunca gözlerim dolu dolu oldu :43:

Canım bilirim o sıkıntıyı, için yangın yeri gibidir şimdi senin...

İnşallah atlatacaksın herşeyi.. Hayırlısıyla çok daha güzel insanlar dolduracak kalbindeki o boşluğun yerini... Lütfen kendini bırakma...

Sakın eskileri düşünerek yıpratma kendini... Sen elinden geleni yaptın, hakkında verilebilecek en iyi karar olduğu için bu kararı verip bitirdin... Bence böyle biri için verilebilecek en doğru kararı verdin Sibelcim...

Dualarım seninle arkadaşım...

Şipşirin cupcake tadında topik ahalileri, nasılsınız bakem ben geldim :3:

Çağlamiko artık böörtleniyle karı-koca olmuşlar Allahın huzurunda, ne mutlu onlara, Rabbim iki cihan saadeti versin :16:

Kız çağlamiko dua ettin mi bize de hııı :37:

Kızlar bu falcı benim başımı döndürdü :27:

Bu haftasonu bir aksilik çıkmazsa biriyle tanıştırcaklar beni, hemi de mesleği falcı karının dediği gibi :53:

Kuzucuklar, aracı olan kişiler çok övdüler, öyle terbiyeli böyle iyi huylu, yakışıklı falan diye, resmini de gösterdiler çocuğun bana, hoşuma gitti tipi falan da :27:

Görüşmeden de olumlu netice alabilirsek belki olabileeerrr bişeylerrr ama daha çok çok erken, dereyi görmeden paçaları sıvamayak di mi kızçeler :9:

Dualarınızı bekliyorum hatunlar, inşallah güzel haberlerle dönerim size pazar akşamı :32:

Son düzenleme:
Şipşirin cupcake tadında topik ahalileri, nasılsınız bakem ben geldim :3:

Çağlamiko artık böörtleniyle karı-koca olmuşlar Allahın huzurunda, ne mutlu onlara, Rabbim iki cihan saadeti versin :16:

Kız çağlamiko dua ettin mi bize de hııı :37:

Kızlar bu falcı benim başımı döndürdü :27:

Bu haftasonu bir aksilik çıkmazsa biriyle tanıştırcaklar beni, hemi de mesleği falcı karının dediği gibi :53:

Kuzucuklar, aracı olan kişiler çok övdüler, öyle terbiyeli böyle iyi huylu, yakışıklı falan diye, resmini de gösterdiler çocuğun bana, hoşuma gitti tipi falan da :27:

Görüşmeden de olumlu netice alabilirsek belki olabileeerrr bişeylerrr ama daha çok çok erken, dereyi görmeden paçaları sıvamayak di mi kızçeler :9:

Dualarınızı bekliyorum hatunlar, inşallah güzel haberlerle dönerim size pazar akşamı :32:

Özlemcim hakkında hayırlısı olur inşallah.

Sen artık yeni birini hayatına kabul etmeye hazırsan tanışmalısın elbette.

Lavitommm hadi hayırlısı olsun meleimmmm :16::16: Ay bugunleri de gorduk yaaa :52::52:

özluuuşşş hos geldin amin kusum guzel dilelerine sag olasın... Ettim merak etmeeee, asıl bomba geride amaaa :52: ilk gece edilen duaların yeri daha farklı o zamanda edicem insallah :16:

senin de hakkında hayırlısı olsunnn tatlımmm lavişime katılıorum hazırsan sans vermelisin kaderinin hangi kapının ardından cıkcacagı hiç belli olmuyor :16:

bugünnn bugün çok güzel bi günnn :16:
ömrümün mucizesi doğdu bugünn :69: aşka hayat verildi bugünn ..
bekar son doğum gününü buradan da kutluyoruumm ey sevgilimmmm :1:

lavintoş insan inanamıyor dimi, hep hayalini kurduğu şeyler birden artık anıları haline dönüşüverince :) 12 ağustosun prensesi olucaksın sennn :16:

özleemmm hakkında hayırlısı olsun. umarım en doğru adımları atarsın canımm

kurabiyeminn, elisomun 12 günü mü kalmııışşş :52: pelotun 4 :52:
ayy heyecan bastı beni :9:

Lavitommm hadi hayırlısı olsun meleimmmm :16::16: Ay bugunleri de gorduk yaaa :52::52:

özluuuşşş hos geldin amin kusum guzel dilelerine sag olasın... Ettim merak etmeeee, asıl bomba geride amaaa :52: ilk gece edilen duaların yeri daha farklı o zamanda edicem insallah :16:

senin de hakkında hayırlısı olsunnn tatlımmm lavişime katılıorum hazırsan sans vermelisin kaderinin hangi kapının ardından cıkcacagı hiç belli olmuyor :16:

Çağlamiko ismen yer ver bana kuzucum duanda :) Ayakkabının altına da en çabuk silinen kısma yaz ismimi :37:

Öperim seni kocaman, tekrardan tebrikler kuzum :16:

Back