Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

çağlaammm çok geçmiş olsunn kuzum ya :26:
cidden nedir bu senin başına gelenler böyle :50:

lavinimmmm allah razı olsun kuzum benim tarihiniz hayırlı olsun sadece 4 gün sonra karı koca oluyosunuz demek :nazar: :16:

hepinizii yerim ayrıcanaaa hepiniz çok saolunn bebeklerimm benimm :16::16:

Çağlaaam sendeki nazar nedir böyle kuzum yaa... Cidden bol bol nazar duası oku, okut ve sadaka ver kuzum, başına gelmeyen kalmadı, çok geçmiş olsun:50::50::50:

Laviiiiiiiiiiiiiiinnnnnn:52::52::52::52:
Maşallah canım ya :41: Çok sevindim senin adına 4 gün sonra evlisin inşallah...:nazar::nazar::nazar::nazar:

Nuray'ım gözün aydın, Allah kavuştursun ve hiç ayırmasın inşallah:nazar::nazar:

Evettt çok azıcık kaldııı

Allah sizlere de nasip etsin inşallah.:16:

Çağlaaam sendeki nazar nedir böyle kuzum yaa... Cidden bol bol nazar duası oku, okut ve sadaka ver kuzum, başına gelmeyen kalmadı, çok geçmiş olsun:50::50::50:

Laviiiiiiiiiiiiiiinnnnnn:52::52::52::52:
Maşallah canım ya :41: Çok sevindim senin adına 4 gün sonra evlisin inşallah...:nazar::nazar::nazar::nazar:

Nuray'ım gözün aydın, Allah kavuştursun ve hiç ayırmasın inşallah:nazar::nazar:

Yaaaa araya o dövüş simileyi nerden karışmış yahu:17::17::17:
Dövermiyim hiç yeni gelinimizi:17:
Öpüyom seni Laviin:54:

LAvincim tebrik ederim ya maşallah bu ne hız :9: bi baktım isteme oluyor, bi baktım söz ve sonra bi daha baktım nikah maşallah maşallah:nazar::nazar:

Çağlacımmm çok çok geçmiş olsun tatlım Allah seni o nazarlardan uzak tutsun inşallah

Peline 2 gün kaldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:52::52::52::52::nazar::nazar:

iyi geceler bebeklerimmmm
ben pazartesi teyze oldumm.harika ötesi bir duygu buu.sanki kendi çocuğum varya inanılmaz bişey. hiç yanından ayrılasım gelmiyor.zaten şuanda da ablamda nöbetteyim:)))
çağlamikom nikahlanmışşşş.canımmmm Allah ım hayırlı uğurlu etsinn
lavinikoda nikahlanıyormuşş, pelinimin 1 günü kalmış,elisomla çağlamın düğünde yaklaşmış,nurayımın şafaklar erimiş,bugum mezun oluyormuş..hepinize mutluluklar kuzularımm
siboşum bugünleri en güçlü şekilde atlatıcağına inanıyoruz topikçe.sen zaten senin için böyle olmasının en hayırlısı olduğunun farkındasın canım.emin ol daha iyileri çıkacak karşına. bu ilişkide seni daha iyilerine hazırladı. biz her zaman yanındayız.

kızlaaarrr burcunun herkese selamı var :16: 23 haziranda nikahı, 29 haziranda da düğünü olacak inşallah :16:
veee bugüüünnnn pelotcanın kınasıııııııııııı:52:
allahım yüzlerini hep güldürsün inşallah, musmutlu bi gelin olsun bugün :)

ezgimmm ablacığını ve sizleri tekrar tebrik eder, minik defnenin o pamuk ellerinden öperimm :16:

Kızçelerim Cumamız mübarek olsuuunnn...
Çok şükür Rabbime ne güzel bir gün böyle. Pelotumuzun kınası var, orda olsak döktürseydik biz de :64::64::118::118:
Çok çok güzel geçer inşallah.
Ezgi'cim yiğen candır, Allah analı babalı büyütsün, adı da ne güzelmiş:nazar: Ömrü de böyle güzel olsun inşallah ve de darısı başına:34:

Canlarım özlem duyduklarım güzel bebek suratlılar :16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Özledim kızlar sizi.Azcık kaldı düğüne.Bugüm Peloşumuzun kınası var sonrada düğünü geldi sonunda:16::16: Aşk dolu yuvasına,kocaman yürekli Aybikine kavuşuyor güzelimiz.Bizimkilere azcık kaldı.Haftaya bugünde Çağlomla ikimizin kınası var aynı zamanda aynı heyecanla farklı yerlerde aynı duygular içinde olucaz.Vay be nerden nereye:16::16::16::nazar: Öpüldünüz meleklerim:54:

SON 9

HAFTAYA YOKUZZZZZZZ :52::52::52::52: :9::9::9::9:

elisommm haftaya bugun dokucez kurtları kınada ohh yandan yandan :8: allahım ne kadar az kaldıııı

limonatamız bugun kınalanıyorrrr yarınnn aybikcanına kavusuyorrr :16: sıra da bize geliyorr :9::9::9:

ezgotummm benimmm yerim ben o pofuuduguuuuu allah hayırlı saglıklı uzun omurler versin onaaa :16:

benim aksilikler devam ediyor son sürat... sol gözüm şişti bugun de sanırım arpacık cıktı

sag salim evlenebilcem mi acaba meraklardayım :53: :27::27::27:

Aaa bugün Pelos ablanın kınası yarın da düğünü müymüş :123::64:
Ne heyecanlıdır kimbilir :69:
Bu topiğe geldiğimde içim kuzur doluyoo, gerçek aşk'lar da var diyorum :16::nazar::nazar::69:
Hepiciğiniz mutlu olun hep, darısı başıma da :9:
Çağla ablişkom seninde haftayaymış düğünün kutlarım şimdiden :71::123::nazar:
Rabbim kem gözlerden korusun ömür boyu mutlu, sağlıklı, huzurlu olun :16::16::16::16::16:

Çağlam çok çok geçmiş olsun gerçekten, gerçekten artık kendimden bile korkar oldum, tamam iyi niyetle bakıyoruz da annenin bile nazarı değermiş sonuçta. Ama hep maşallah diyorum :nazar::nazar: nazar boncuğumu konduryorum :26:
Beğenmiyom seni işte, bööö çağlaya:33::33::35:
Şaka bi yana canım inşallah artık bi şey olmaz, dua çaresi :31:

Eliscim evet çok az kaldı size dee, sizinle birlikte ben de sayıyorum:109::109:
Pelot nasıl oldu acaba yaaa meraktan ölüceğim:9::9:
Peri kızı olmuştur ki oo :nazar::nazar::nazar:

ezgimmmmmm:nazar: o minik ne tatlı öyle Allah uzun sağlıklı ömür versin canım benimm :16: güzel dileklerin içinde teşekkür ederim :16:
çağlamm yinemiii :53: nedir bu ya :26: tekrar geçmiş olsun kuzum :16:
ve pelintoşumuzun kınasııı bugün meraklardayızzz hepimizz prensesimizin o hallerini görmek için :16:

:123::123::123::123::123::123::123:
Pelin geliiiinn oluyoooorrr....
Fıstığımız kınada pek güzel olmuş maşallah:nazar:
Allah nazarlardan saklasın ve hep mutlu etsin
Bugün de rüya gibi geçsin ve kavuşsun prensine:119::119::109::109:

hayallerinden daha güzel bir gün yaşama hakkı bugün pelintoşuuuuuunnnnnn :nazar::nazar::nazar:
bugün dünyanın en güzel gelini o.
bugün onun günü.
allahım her bir anını doyasıya yaşamayı nasip etsin. içlerine sinsin inşallah herbişeycik.
kınalı elleriyle, o tatlı gülüşüyle mis gibi bir gelin olsun..
:16:

görür görmez içim pırr pırr oldu tüylerim ürperdi çok başka bi duyguymuş pelinimmm bugün gelin oluyosun melekler gibisindir şuan sen :nazar: hayallerinin gerçek olduğu gün Allahım hepimize nasip etsin :16::16:

Pelintoşumuzu çok merak ediyorum :31::31:
Duam da kalbim de seninle Peliin...
Çok güzel geçsin her anın

hepinize teşekkür ederim kuzularımm:16::16:
pelinimiz bugün gelin oldu, hayatının aşkına artık tam anlamıyla kavuşuyor...Rabbim bir yastıkta kocatsın, utandırmasın inşallah. hep çok mutlu olsunn:16::16::16::16::16::16:

Pelintoşşşşşşşşşşşşşş hep aklımdaydınnn ne güzel de gelin oldun sennn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.

Sen şimdi aşkla uyandın değil mi:16:, ahh ne güzellll bir ömür boyu inşallah beraber uyanacaksınız.:38:

Ezgicim teyze olmuşsun, ne güzel bir şey yaaa benim bir erkek kardeşim var ama kimbilir ne zaman hala olurum. Teyze anne yarısı ya sen de anneliğin yarısını tattın artık.:16:

Dün gelemedim, çünkü dün bizim Allah'ın izniyle dini nikahımız kıyıldı:52:

Öyle heyecanlanmışım ki nikah anında dua edemedim kızlar, sonrasında edebildim, Rabbim kabul etsin:26:

Yarın da malum hökümet nikahım var:17:

Çok heyecanlıyım ki bennnnnn

Back