Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Okudum yazdıklarını, güvenli olacaksa ve tek kalabileceksen yalnız kalsan bence en iyisi???

Tabii sen bilirsin.

Çeyiz topicime ekleyeceğim birazdan, amannnn ben çok rahatım öyle doğal ve rahat tanısınlar beni makyaj yapmıyorum zaten bu aralar onlara özel hiç yapamam:37:

Ah lavinim ne kadar zor şey gerçekten, ailenin yanında olmak büyük nimet be kuzum..
Tek kalmayı düşünmüyor değilim de masraflar çok olur, sonra insanlık hali işte bi nefes daha olsun diyorum ama bilmiyorum.
Bir arkadaşı söylediler, o da ev arkadaşı arıyormuş düşünüyorum olsa mı iyi olmasa mı diye.
Hemen çeyiz topiğine uçuyorum:10::10:

ev problemi ne bilmiyorum ben ama en hayırlısı nasılsa öyle olsun canım :31:

Nuraycım benim ev arkadaşım ayrılıyor da... Bir yıldır sinirden kendimi yedim tek laf etmedim yine de ona ama işte... Yalnız kalmak istiyormuş artık. Şimdi kaldığım evin de kirası yüksek napacağımı bilemiyorum. Çıksam mı kalsam mı, birini bulsam mı bulmasam mı diye... Öyle işte:26::26:

günaydınlarrr :16:

lavinimm ne güzel ciciler almışsın öyle sen güle güle kullan kuzum :16:

nihancım hakkında hayırlısı olsun cnm tek başına altından kalkarım diyosan tek takıl boşver insanlarla uğraşmak çok zor :31:

bugün(eski) kaynanam kayınpederim gelicek öğleden sonra bizde olucaklar.gelip konuşmak istiyolarmış
hala canım sıkkın öfkem dinmek bilmiyo malesef..biyandan da çok üzgünüm hala çook seviyorum ama 1 kere bile aramadı hatasını anlamadı 8.gün bugün..karmaşık duygular içindeyim. rabbim tez zamanda feraha çıkarsın beni diye dua ediyorum :17:

nihancım hakkında hayırlısı olsun cnm tek başına altından kalkarım diyosan tek takıl boşver insanlarla uğraşmak çok zor :31:

bugün(eski) kaynanam kayınpederim gelicek öğleden sonra bizde olucaklar.gelip konuşmak istiyolarmış
hala canım sıkkın öfkem dinmek bilmiyo malesef..biyandan da çok üzgünüm hala çook seviyorum ama 1 kere bile aramadı hatasını anlamadı 8.gün bugün..karmaşık duygular içindeyim. rabbim tez zamanda feraha çıkarsın beni diye dua ediyorum :17:

Sibelcim umarım senin de hakkında hayırlsı olur. Konuşmaktan zarar gelmez tabi, karşılıklı oturun konuşun, anlatın içinizdekileri de o neden böyle sessiz ki aklım ona takıldı. Bugün annesi babası onun düşüncelerinden de bahseder belki de siz de konuşsaydınız iyi olurdu.Dediğim gibi hakkınızda hayırlısı olsun.

[video=youtube;fCNbwCHi9zM]http://www.youtube.com/watch?v=fCNbwCHi9zM[/video]

Bu adam sebebim olacak benim.:ssz::31:
mervikom sen bu abiyi çok seviyosun belli zaten kuzumm :1:

Nuraycım benim ev arkadaşım ayrılıyor da... Bir yıldır sinirden kendimi yedim tek laf etmedim yine de ona ama işte... Yalnız kalmak istiyormuş artık. Şimdi kaldığım evin de kirası yüksek napacağımı bilemiyorum. Çıksam mı kalsam mı, birini bulsam mı bulmasam mı diye... Öyle işte:26::26:

iyi tanımadığın veya çok güvenmediğin birinin tavsiye ettiği birini alma bence canım yanına.
sen bilirsin de yine.. ev arkadaşı, yaşamına ortak biri oluveriyo sonuçta.

sibelimmm hakkınızda hayırlısı olsun. merak ettim kuzum gel anlat bize ne oldu :26:

mervikom sen bu abiyi çok seviyosun belli zaten kuzumm :1:

iyi tanımadığın veya çok güvenmediğin birinin tavsiye ettiği birini alma bence canım yanına.
sen bilirsin de yine.. ev arkadaşı, yaşamına ortak biri oluveriyo sonuçta.

sibelimmm hakkınızda hayırlısı olsun. merak ettim kuzum gel anlat bize ne oldu :26:

Evet Nuray'ım çok haklısın, hayatına ortak oluyor ya için rahat oluyor ya da...
Bakalım hayırlısı olsun diyorum ve Sevdiceğim hayırlısıya atansın da bitsin bu ayrılık gayrılık diye dua ediyorum:31:

Sibeli ben de merak ettim, naptılar acaba? :26:

Hayırlısı olmuştur inşallah, haberlerini bekliyoruz inşallah için rahatlar.

Nihancım ev arkadaşı zor iş, ben de üniversitede 3 defa farklı evde kaldım zorluklarını bilirim. Hele ki öğrenciyken maddi sebepler daha büyük mecburiyet daha fazla. Umarım ev arkadaşından yana yüzün güler ya da bütçene uygun bir ev bulursun da kafana göre kalırsın ne diyeyim. Sırf bu ev arkadaşı durumunu tekrar yaşamamak için, kpss puanım her yere yetmesine rağmen ailemin yanına atandım.

2 gibi annem aradı geldiler kızım diye. belki oda gelir diye içimden geçirmiştim anneme o varmı dedim yok dedi :5: 3 gibide ben gittim eve somurtkan şekilde yaklaştım annesi baya sıkı sıkı sarıldı oturduk sordular ne oldu kızım ta oralardan kalkıp geldik,neden kendi kafanıza göre iş yapıyosunuz hiç tahammülünüz yokmu biriniz alttan alsaydı keşe falan filan konuşması yaptı..
-2 yıldır alttan alan kişi bendim
-tahammül eden bekleyende bendim
-sabrı da ben onlayken öğrendim onu bekledikçe dedim..
-kendi kafamıza görede değil di o zorladı mecbur bıraktı beni buna.. ki sinirle ağzımdan çıkan bitsin ozaman kelimesiydi..

ailesine sibel çok ısrar etti sibel bitirdi demiş ! dedim öyle birşey yok. evet ben okadar doldum ki bitsin ozaman dedim yokluğundan şikayet ediyodum.bütün hafta doktor dotor gezdim yorgundum bitkindim ne vardı alttan alsaydı dedim.ailesine hep sibel hep sibel demiş kısacası.akşam 9 buçuk gibi uğurladık onunla aldığımız çok fazla olmasada bazı eşyalar vardı çeyiz için ailesine vermek istedim kabul etmediler başta. dedim almazsanız ben çöpe atıcam.zar zor arabalarına yüklediler.balkondan ağlayarak içim parçalanarak seyrettim.geleceğimi resmen bi arabaya koyup gönderdim.öyle aşkla sevgiyle heycanla alınan eşyaydı onlar.. hayalini kurduğumuz yuvamız içindi..:5:

ailesi son kez konuşun dedi ailemde ısrar etti babam aradı açmadı telefonu ! kendi ailesi aradı yine açmadı o telefonu !
hazırdım açsaydı konuşcaktım.. orda kaybetti.. ailesiyle gelme şansı vardı gelseydi yine konuşcaktım.. gelmedi yine kaybetti..
ailesi gittikten sonra o sinirle öfkeyle msj attım bugün 8.gün 1 kere aramamak ne demek bumuydu senin adamlıgın erkeklıgın diye ! bu muydu yanımda olman hiç umrunda değil sanırım bunca şey gibisnden şeyler yazdım cvp vermedi bida msj attım .. bana yazdıgı sadece "umrumda değilsin artık sibel ben bitirdim bu ilşkiyi artık sende bitir istersen diye " :53::53: böyle oldum ben ağlama krizine girdim sadece..ardından bikaç daha msj attım o sinirle neler demedim ki.. bizim sonumuzda böyleymiş.. ben başkasıyla beraberdim sanki onca zaman..yıkılan hayaller boşa giden emekler kısaca.. bizim sonumuzda böyle olcakmış işte..artık daha sağlam adımlarla ilerlicem hayatımda unutmak bunca şeyi zor olucak belki ama güçlü olmaya çalışıcam ben..hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın rabbim nolur dualarınızdan eksik etmeyin beni kendimi toparlamam için :50: :17:

Son düzenleme:
2 gibi annem aradı geldiler kızım diye. belki oda gelir diye içimden geçirmiştim anneme o varmı dedim yok dedi :5: 3 gibide ben gittim eve somurtkan şekilde yaklaştım annesi baya sıkı sıkı sarıldı oturduk sordular ne oldu kızım ta oralardan kalkıp geldik,neden kendi kafanıza göre iş yapıyosunuz hiç tahammülünüz yokmu biriniz alttan alsaydı keşe falan filan konuşması yaptı..
-kendi kafamıza görede değil di o zorladı mecbur bıraktı beni buna.. ki sinirle ağzımdan çıkan bitsin ozaman kelimesiydi..

ailesine sibel çok ısrar etti sibel bitirdi demiş ! dedim öyle birşey yok. evet ben okadar doldum ki bitsin ozaman dedim yokluğundan şikayet ediyodum.bütün hafta doktor dotor gezdim yorgundum bitkindim ne vardı alttan alsaydı dedim.ailesine hep sibel hep sibel demiş kısacası.akşam 9 buçuk gibi uğurladık onunla aldığımız çok fazla olmasada bazı eşyalar vardı çeyiz için ailesine vermek istedim kabul etmediler başta. dedim almazsanız ben çöpe atıcam.zar zor arabalarına yüklediler.balkondan ağlayarak içim parçalanarak seyrettim.geleceğimi resmen bi arabaya koyup gönderdim.öyle aşkla sevgiyle heycanla alınan eşyaydı onlar.. hayalini kurduğumuz yuvamız içindi..:5:

ailesi son kez konuşun dedi ailemde ısrar etti babam aradı açmadı telefonu ! kendi ailesi aradı yine açmadı o telefonu !
hazırdım açsaydı konuşcaktım.. orda kaybetti.. ailesiyle gelme şansı vardı gelseydi yine konuşcaktım.. gelmedi yine kaybetti..
ailesi gittikten sonra o sinirle öfkeyle msj attım bugün 8.gün 1 kere aramamak ne demek bumuydu senin adamlıgın erkeklıgın diye ! bu muydu yanımda olman hiç umrunda değil sanırım bunca şey gibisnden şeyler yazdım cvp vermedi bida msj attım .. bana yazdıgı sadece "umrumda değilsin artık sibel ben bitirdim bu ilşkiyi artık sende bitir istersen diye " :53::53: böyle oldum ben ağlama krizine girdim sadece..ardından bikaç daha msj attım o sinirle neler demedim ki.. bizim sonumuzda böyleymiş.. ben başkasıyla beraberdim sanki onca zaman..yıkılan hayaller boşa giden emekler kısaca.. bizim sonumuzda böyle olcakmış işte..artık daha sağlam adımlarla ilerlicem hayatımda unutmak bunca şeyi zor olucak belki ama güçlü olmaya çalışıcam ben..hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın rabbim nolur dualarınızdan eksik etmeyin beni kendimi toparlamam için :50: :17:

sibelimm, gözlerim doldu inan ki :5: binbir hayal ve emekle aldığınız eşyaları geri vermek !! offf :14:
üstelik senin mesajına artık umrumda değil diye karşılık vermesi !
bir anda bambaşka bi insana dönüşmesi...
canım benim.. allahım bu karara gönlünü ısıtsın inşallah. acıtmasın daha fazla içini.
her yiğidin harcı değil işte, hem işini hem ailesini hem de eşini idare etmek. sırf zor şartlarda çalışan o değil !
ileride bu ilişki adına daha büyük pişmanlıklar yaşamayacağın için şükür edip dua etmekten başka bi yol yok.
kaderindeki her kimse, umarım gözünden bir damla daha yaş dökmeyecek biridir.

Tüylerim diken diken oldu, kimbilir sen bunları yazınca neler hisstmişsindir.

Allah sana yardım etsin, insan aslında nasıl da değişebiliyormuş nasıl da el oluyormuş en candaki.

İnşallah verdiğin karar hayatın boyu en çok içine sinen kararın olur, ne zordur kimbilir, daha fazla yazıp da üzmek istemiyorum seni.

Ama sen ikiniz için de sabır ettin, iki kişilik yalnızlığın da üstesinden geldin elbet bunun da üstesinden gönül rahatlığıyla geleceksin ama işte zaman gerek.

Sibelcim bunları okumak bile zorken yaşamak daha zordur eminim.
Allah yardımcın olsun. Belli ki ailesi de istemiyor bu ayrılığı...
Ama o mesaja verdiği cevaba sinir oldum. Aslında kanıtlamış ayrılığın doğru bir karar olduğunu, üzülmemen gereken bir insan olduğunu...
Hayırlısı buymuş demek ki diye düşün, öyle söyle ki Rabbim de hayırlısını nasip etsin sana.
Kadrini, kıymetini bilenlerle karşılaştırsın Rabbim. Allah yardımcın olsun canım, bir an önce toparlanırsın inşallah.

Nihancım ev arkadaşı zor iş, ben de üniversitede 3 defa farklı evde kaldım zorluklarını bilirim. Hele ki öğrenciyken maddi sebepler daha büyük mecburiyet daha fazla. Umarım ev arkadaşından yana yüzün güler ya da bütçene uygun bir ev bulursun da kafana göre kalırsın ne diyeyim. Sırf bu ev arkadaşı durumunu tekrar yaşamamak için, kpss puanım her yere yetmesine rağmen ailemin yanına atandım.

Sağ ol Lavinim inşallah, Rabbim iyilerle karşılaştırsın:31:

günaydın kızlar..

yani umarım aydın bir gün olur...

sibelcim dün aksam nurayımdan ogrendim olanları... gelip şimdi okuyunca bir kez daha kalbime igneler battı

senin yerine koyabiliyorum kendimi cunku aynı meslekten insanlara kaptırdık ikimiz de gonlumuzu... ne kadar zor bir iş yaptıklarını beklemenin, hasretin zorlugunu, hiç habersiz sessiz sedasız gecen saatlerin, gecelerin kekremsi tadını ben de cok iyi bilirim.

kac kez ruhumun yoruldugunu hissettim uzayıp giden gecelerde... bir sonraki duragın belirsizligi gelecegin karmasası kac kez düğümledi kalbimi

dayandık belki ama tahammül sınırlarını aşan gnlerimiz de olmadı değil... beklemek zordur belki evet ama günlerce haber almadan beklemek? u bircok kişi için imkansız... hem de yıllar boyu surecek olan bir bekleyişi almak göze

seni gordum... savastın... mücadele ettin, yoruldun ama vazgecmedin o yuzden senden yana bir yük yok omuzlarında

bu işte tek basına savasmak olmuyor... her ne kadar zor bir hayatları da olsa her seye ragmen pes etmemeleri gerekiyor

Bir yola cıktıysanız artık sen-ben yoktur BİZ vardır... Biri düşer, tökezler, diğeri onu tutar kaldırır...

Yetişemez bazen diğeri yara bere içinde kalır, canı yanar... O zaman diğeri merhem olur yaralarını sarar.

Başka türlü bir denge yok bu işte... Bir taraf BİZ olamktan vazgecti mi artık geri donup bakmak bile gereksiz

Sana diyeceğim tek sey bundan sonrası icin senin gücünü, senin kalbini hak edip bir ömür tasıyabilece biriyle olman... Ona gelince adımın çağla oldugundan emin oldugum kadar eminim pişman olacagına...

ama gec olmus olacak...

Akşam saatlerinde ogrendim bunları. Dün imam nikahımız kıyıldı bizim herkese bol bol dua etmiştim zaten sana da gece ytmadan once tekrar tekrar dua ettim... Birdaha asla üzülmez kırılmazsın dilerim tatlım... Her şey güzel gönlünce olur.

Kaç gündür yazayım diyorum,kafama bir şey takılıyor çıkıyorum,yarım kalıyor.:37: Öncelikle bu sebepten özür diliyorum hepinizden.Lavinim senin için o kadar mutluyum kİ,Allah nazarlardan korusun.:nazar: 2013 gelini oluyorsun sen de,Rabbim dualarını kabul etti,dualarımızı kabul etti.:17::17:

Sana gelince Sibelim... Benim yaşadıklarımı az çok biliyorsundur. Ve ben bu adamın bunu yapacağını biliyordum sana.Çünkü bu ilk değildi. Yazın da aynı şeyi yaptı,bir hafta sonra döndü.Haa belki bu sefer 1 ay,1 yıl sonra dönecek. Ama sen DÖNME. İnsanlar ne acılar yaşıyor,aşk acısı bunların yanında çok hafif inan bana.Evlat acısı,ana-baba acısı...Hayatına yeni birini alabilirsin ama senden bir tane daha yok inan bana. Ben de çok mücadele ettim ama Çağlamın da dediği gibi BEN yapınca olmuyor bitanem,BİZ olmak gerekiyor.Düşünce bir tekme daha atmayacak yanındaki adam,Çağlamın dediği gibi adam olacak elinden tutacak,yürüyecek sonsuza kadar...İnancımı,hayallerimi yıktı geleceğe dair.Olmaz artık.

Gel hep yaz bize...Buraya yazmak istemezsen mailden yaz.Ama paylaş bizimle.Buradaki bebeklerim olmasa ben bu kadar kolay atlatamazdım.Dualarını,yanımda olduklarını hissettim hep.

Güzel günler göreceğiz bebeklerim.:16::16::16:

Bu arada tickerlarınızı yirim uleynnnn !:17::17::nazar:

Son düzenleme:
Çağlam Hayırlı olsun nikahınız, artık Allah katında evlisiniz,eşsiniz, bu çok özel,çok ulvi bir duygu..Hiç ayrılmasın elleriniz, yüreğiniz inşallah.:nazar::nazar::nazar:
Ayrıcaaaaa sana da 13 güncük kalmış bebeğim, kalbin nasıl atıyordur kimbilir.:17:

Son düzenleme:
mervosummmm biz de seni yerizzz :56::56::56:

adam gibi adam bir kahramanla seni de bas goz edecegiz insallah yurekten inanıyorum ben ve cok yakınnn hissediyorum :16:

lavisimi de gorduk sırada pufum, sen, nihantosumuz, nejlosumuz, özlemimiz .... düğünler bitmeyecek :16::16:

nihancım gercekten cok baska bir duyguymus rabbim hepinize nasip etsin... Bizim nikah biraz kalabalık oldu sayılır amcalar yengeler falan da vardı mevlütlü gibi oldu sayılır... Şahit olarak da hazır bulunan bütün cemaati gösterdi hoca hatta... Nikahtan sonra herkesin helali oldun artık demesi ikimizn de gözlerini doldurdu...

Nikahtan sonra yolcu ettik paşamı seyire gitti... Otobüse binmeden alnımdan öpüp karıcıım seni cok özlicem bir haftada dedi orda da bi posta agladım :1:

bugunleri de gorduk cokkk sukur :nazar::nazar::nazar:

darısı bekleyen herkese olsun

heyecan var evet artık yavastan yavastan tatlı tatlı kımıldıyor icimde kelebekler...

sürekli cıkan aksiliklerden evlenecegimin farkında bile deilmişim... hala bir ton sorun cıkıyor ama surda kalmıs 2 hafta sadece düğünüme ve süperman böğürtlenime yogunlasmak istiorum baska kimseye ve hiçbir seye degil...

Son düzenleme:

adam gibi adam bir kahramanla seni de bas goz edecegiz insallah yurekten inanıyorum ben ve cok yakınnn hissediyorum :16:

lavisimi de gorduk sırada pufum, sen, nihantosumuz, nejlosumuz, özlemimiz .... düğünler bitmeyecek :16::16:

nihancım gercekten cok baska bir duyguymus rabbim hepinize nasip etsin... Bizim nikah biraz kalabalık oldu sayılır amcalar yengeler falan da vardı mevlütlü gibi oldu sayılır... Şahit olarak da hazır bulunan bütün cemaati gösterdi hoca hatta... Nikahtan sonra herkesin helali oldun artık demesi ikimizn de gözlerini doldurdu...

Nikahtan sonra yolcu ettik paşamı seyire gitti... Otobüse binmeden alnımdan öpüp karıcıım seni cok özlicem bir haftada dedi orda da bi posta agladım :1:

heyecan var evet artık yavastan yavastan tatlı tatlı kımıldıyor icimde kelebekler...

sürekli cıkan aksiliklerden evlenecegimin farkında bile deilmişim... hala bir ton sorun cıkıyor ama surda kalmıs 2 hafta sadece düğünüme ve süperman böğürtlenime yogunlasmak istiorum baska kimseye ve hiçbir seye degil...

Kesinlikle kuzum, yaşamadım ama herkes söylüyor bu dönemin sıkıntılı geçtiğini, herkesin bir şey dediğini, bi ton sorunun olduğunu ama artık duyma görme, üzülme. Sizin düğününüz, sizin gününüz, önünüzdeki şu günler bir kere daha yaşanmayacak, her anın, o tatlı heyecanın tadını çıkar doya doya. Bu günü beklemişsiniz onca zaman kimsenin huzurunu kaçırmasına müsaade etme tamam mı kuşum.:29:
Ne güzel o ana şahit olmuşlar, dualar almışsınız.:16::16::16:
Dedikleri gibi artık helalisin var mı ötesi :69:
Düğün öncesi son gurbet de çabucak geçer inşallah canım. Dualarım seninle:54:

Valla ne hikmettir bilmiyorum Çağlam ama bana da öyle geliyor.:1::1::27: Hayırlısı olsun tüm bekar kızçelerimize.:16::8:

Yaa tickerına baktım da az evvel.Vay be dedim...Zaman geçiyor ama aşk kalıyor,sadakat kalıyor geriye.:nazar: Çok şükür gördük bugünleri Çağlam ya,Allah ne kadar büyük. Bütün gelinciklerimiz ne sıkıntılardan,sınavlardan geçti ama şimdi bir bir kavuşuyorsunuz aşklarınıza.:nazar::nazar: Rabbim iki cihan saadeti versin kurabişim.:16::16:

Güldüreyim sizi bi.:27:Bizim de çarşamba günü mezuniyet kınamız var.:9::9: Evet yanlış duymadınız,mezuniyet kınası.:1::1::1: 3 Haziran da mezuniyet günüm.:5::5: Gidiyorum buralardan artık.:5::5:

Kesinlikle kuzum, yaşamadım ama herkes söylüyor bu dönemin sıkıntılı geçtiğini, herkesin bir şey dediğini, bi ton sorunun olduğunu ama artık duyma görme, üzülme. Sizin düğününüz, sizin gününüz, önünüzdeki şu günler bir kere daha yaşanmayacak, her anın, o tatlı heyecanın tadını çıkar doya doya. Bu günü beklemişsiniz onca zaman kimsenin huzurunu kaçırmasına müsaade etme tamam mı kuşum.:29:
Ne güzel o ana şahit olmuşlar, dualar almışsınız.:16::16::16:
Dedikleri gibi artık helalisin var mı ötesi :69:
Düğün öncesi son gurbet de çabucak geçer inşallah canım. Dualarım seninle:54:

eksik olma kusumm sag ol :16::16::16:

ben de oyle yapmaı dusunuyorummm hersey olcana varıyor artık kasmaya gerek yok rahatlayabildigim kadar rahatlamam lazım o gunu oyle cok bekledik kiiii :16:

sadece ona kavusmaya odaklıyım :16:

Valla ne hikmettir bilmiyorum Çağlam ama bana da öyle geliyor.:1::1::27: Hayırlısı olsun tüm bekar kızçelerimize.:16::8:

Yaa tickerına baktım da az evvel.Vay be dedim...Zaman geçiyor ama aşk kalıyor,sadakat kalıyor geriye.:nazar: Çok şükür gördük bugünleri Çağlam ya,Allah ne kadar büyük. Bütün gelinciklerimiz ne sıkıntılardan,sınavlardan geçti ama şimdi bir bir kavuşuyorsunuz aşklarınıza.:nazar::nazar: Rabbim iki cihan saadeti versin kurabişim.:16::16:

Güldüreyim sizi bi.:27:Bizim de çarşamba günü mezuniyet kınamız var.:9::9: Evet yanlış duymadınız,mezuniyet kınası.:1::1::1: 3 Haziran da mezuniyet günüm.:5::5: Gidiyorum buralardan artık.:5::5:

:9::9: iyiii iyiii cok sevindim aynı hissiyatları paylasmamıza kuzumm :23::23:

aminnnnn cümlemize insallah bebişkommm.... valla öyle oldu gecmez gelmez denen zaman gecti... hayalini kurduklarımızı dunya gozuyle gormeyi de nasip etti rabbim cok sükür :16:

:9: hihihihi ne güzel kızzz harika bir anı olur valla cok ii fikir benceee eglenin bol bol atın 4 yılın yorgunluunu üzerinizden...

bundan sonrası icin önün hep acık olsun bebişimm hayırlı olsun mezuniyetinnn :54:

Back