- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.501
Buguum hayırlı olsun mezuniyetin.
Biz de yapmıştık mezuniyet kınası, çok eğlenceliydi, kurtlarımızı dökmüştük bir güzel.
Bak hatırladım bir garip oldum, yaşlanıyorum ben yaaa. Saçlarıma da yeni aklar düşmüş zaten
Neyse bol bol eğlen, oyna, döktür canım :118::118::118:
Ayrıca hisleriniz gerçekleşsin canım, çok mutlu olacağın bir çıksın karşına hayırlısıyla
eksik olma kusumm sag ol
ben de oyle yapmaı dusunuyorummm hersey olcana varıyor artık kasmaya gerek yok rahatlayabildigim kadar rahatlamam lazım o gunu oyle cok bekledik kiiii
sadece ona kavusmaya odaklıyım
iyiii iyiii cok sevindim aynı hissiyatları paylasmamıza kuzumm
aminnnnn cümlemize insallah bebişkommm.... valla öyle oldu gecmez gelmez denen zaman gecti... hayalini kurduklarımızı dunya gozuyle gormeyi de nasip etti rabbim cok sükür
hihihihi ne güzel kızzz harika bir anı olur valla cok ii fikir benceee eglenin bol bol atın 4 yılın yorgunluunu üzerinizden...
bundan sonrası icin önün hep acık olsun bebişimm hayırlı olsun mezuniyetinnn
Çağloooommmmm hayırlı olsun bitanemSende artık Allah katında kocacığının helalisin.Azcık kaldı Çağlom takvime bakınca içim bir garip oluyor heyecan basıyor
Ya denk gelebildik nihayet çok özlemişim ben sizi
Çağlamikom ya sana şey sorucam...İmam nikahında hoca size sorular sordu mu? Dini bilgiler filan.
Bazıları soruyor dedi, bazıları sormuyor dedi merak ettim:44:
Çağloooommmmm hayırlı olsun bitanemSende artık Allah katında kocacığının helalisin.Azcık kaldı Çağlom takvime bakınca içim bir garip oluyor heyecan basıyor
Ha ha enişteyi takdir ettim doğrusuGönlü zenginmiş
Ya hocalar farklı davranıyor demek ki. Bazı arkadaşlarıma ne kadar mehir istediğini sormamış kendisi belirtmiş filan.
Birine de 32 farzı say demiş, sayamayınca kıymamış nikahı. Sonra kıyalım öğrenin demiş.
Ben de merak ettiydim işte.
Kesin bana da öyle cins bi hoca denk gelir.
çok güzel bi duygu eminim kiiiben bile heyecanlandım kendiminkinde nasıl olurum acaba
allahım bu aşkı, sevgiyi, saygıyı hep daim etsin yüreklerimizde.
resmi nikaha da az kaldı.
balayına uçacaksınız sonraaaabi aksilik olmayacak inşallah çağlammm
Gelir işte kız,kara bahtım kem talihim dönmedi gitti.
Hiç olmadı dedem kopya verir,adam hem hafız hem hacı hem iki kez umreye gitti.
Oyyy.Böörtlenle kurabiş kavuşuyoorrr az kaldı.
Hafta sonu da kestanemle Aybik eniştem.
öyledir beniim böörtlenimmm sag olsunnn Allah basımdan eksik etmesinn
onu ben de duymustum sanırım kusum hatta böörtlen bana sölemişti var mı böle bişe diye ben de yoktur ya demiştim ama var öyle hocalar demek o zaman ...
ilginçmiş ama sayamıyo diye nikah kıymaması falan :44:
mehiri kendi belirlemesi de ilginç ve yanlıs sonucta o erkegin boynuna yük oluyo onu sana bir sekilde vermesi gerekiomus ole laf söz bişi değil ciddi bi mesele mehir... tuhaf :44:
Kesin bana da öyle cins bi hoca denk gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?