Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

lavinim bebegimmm bir kez daha seni tebrik ediyorum 2013 gelini olcaksın harikaaa dünden beri içim içime sıgmıyo :16: su günlerde en güzel senin haberin geldi bana darısı bekleyen butun kızların basına olsun :54:

herkese de selamlar kızlar hem iş yerinde hem de hazırlıklarda stresli ve zorlu bi süreç gecirdigim icin malesef pek bakamıyorum eskisi gibi KK ya

lavinim haberini de mailden aldım... burdan bi kez daha tebrik etmek istedim onu

umarım hepiciniz iyisinizdir :16::16:

lavicimm tebrik ederimm canım. hayırlı olsunn:46::46::46: çok sevindim, bugünleri ne kadar isteyip bekledin hepimiz şahitiz:16: bugün aldığı ikinci düğün haberi bu. maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar:
siboşum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. dilerim en kısa sürede hayatına daha güzel adımlarla devam edersin:16:
özlem o ne falmış öylee koptum ya:9:

Lavinnn canım tebrik ederim, çok sevindim senin adına :16:

lavinim bebegimmm bir kez daha seni tebrik ediyorum 2013 gelini olcaksın harikaaa dünden beri içim içime sıgmıyo :16: su günlerde en güzel senin haberin geldi bana darısı bekleyen butun kızların basına olsun :54:

herkese de selamlar kızlar hem iş yerinde hem de hazırlıklarda stresli ve zorlu bi süreç gecirdigim icin malesef pek bakamıyorum eskisi gibi KK ya

lavinim haberini de mailden aldım... burdan bi kez daha tebrik etmek istedim onu

umarım hepiciniz iyisinizdir :16::16:

lavicimm tebrik ederimm canım. hayırlı olsunn:46::46::46: çok sevindim, bugünleri ne kadar isteyip bekledin hepimiz şahitiz:16: bugün aldığı ikinci düğün haberi bu. maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar:
siboşum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. dilerim en kısa sürede hayatına daha güzel adımlarla devam edersin:16:
özlem o ne falmış öylee koptum ya:9:

Bebelattelerim en güzel günlerimde yanımdasınız teşekkürler sizee:16:

Allah hepiciğinizin mutlu gününü beraber yaşamayı nasip etsin banaaaaaaa:31:

Peliiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn 9 gün kalmış sana ya sadece 9 cici gün:52::52::52::52:

günaydınlarrrrrr :16: kandiliniz mübarak olsun :31:
peliiinnn :nazar: ne heycanlı yaa 10 parmaktan az kalan bi süree :46::46:

Asklariimmm :17::16:

Evet Allahin da izniyle cokk coook az kaldi gunler hizlica geciyor anlamiyorum bile.. :78: sali gunu fotograf cekimine gidiyoruuuuzz:10: :69: cok heycanliyimm!:17: persembe aksami puuff askimaa nazlima kavusucam insallah cuma kina cumartesi dugun zaten :17::123:

Sizin icin de boyle gun sayalim insallah bebeklerimm:16::16:

Regaib kandiliniz mubarek olsun asklarim, Allah bu guzel gunde tum dualarimizi kabul etsin... :16:

pelintooşşş şaka gibi çok az kaldıı, azın da azı kaldı lokumcuummm... senin düğününde ben de bi başka arkadaşımın düğününde olucam ama inan kalbim seninle olacak :16:
çok seviyorum sizleriiii
hepinizin kandili mübarek olsun.. bol bol dualar edelimmm

önümüzdeki ay bugün de ben gelin oluyoruummm :123:
4 gün sonra da bal aşkımın bekar son doğum günü :16:

:nazar:

Son düzenleme:
Pelintoşum sen böyle gün gün ne olacağını sayınca benim kalbim çarptı heyecanla seni düşünemiyorum:52::52::52:
İnşallah her şey gönlüne göre olur.Çok çoook çoook güzel geçer.
Gelinlik sana çok yakışır ki, fotoğraflar harika olur eminim.
Pufla buluşmanızı da kıskamadık ki kıskanmadık kiiii:19::19::9::9::9:
O bizim yerimize de öper seni:54:
Bi de siz balayına gidecek miydiniz canım, hatırlayamadım:44:

Nurayım sana da az kaldı tatlım. Bu bir ay su gibi akar ki zaten.

Hepimizin kandili mübarek olsun kızçeler, dualarda buluşalım:54::54:

pelintooşşş şaka gibi çok az kaldıı, azın da azı kaldı lokumcuummm... senin düğününde ben de bi başka arkadaşımın düğününde olucam ama inan kalbim seninle olacak :16:
çok seviyorum sizleriiii
hepinizin kandili mübarek olsun.. bol bol dualar edelimmm

önümüzdeki ay bugün de ben gelin oluyoruummm :123:
4 gün sonra da bal aşkımın bekar son doğum günü :16:

:nazar:
Nurayımm evet lokumum artık azdan da az kaldı... düşününce heyecanlansam da normalde çok 'aman o ne olur bu nasıl olcak' moduna girmiyorum hiç :9: relaxa bağladım iyice kendimi :27:
İnşallah arkadasının düğünü de çok güzel geçer bitanem, o da çok mutlu olsun :16:
Pelintoşum sen böyle gün gün ne olacağını sayınca benim kalbim çarptı heyecanla seni düşünemiyorum:52::52::52:
İnşallah her şey gönlüne göre olur.Çok çoook çoook güzel geçer.
Gelinlik sana çok yakışır ki, fotoğraflar harika olur eminim.
Pufla buluşmanızı da kıskamadık ki kıskanmadık kiiii:19::19::9::9::9:
O bizim yerimize de öper seni:54:
Bi de siz balayına gidecek miydiniz canım, hatırlayamadım:44:

Nurayım sana da az kaldı tatlım. Bu bir ay su gibi akar ki zaten.

Hepimizin kandili mübarek olsun kızçeler, dualarda buluşalım:54::54:

Canııımm:16: Nihanım inşallah canım benim herşey çok güzel geçer inşallah... :16:
Kıskanmayın kiii kıskanmayın kiiiiii :17: Biz sizin yerinize de sarılırız birbirimizeeee :16:
Allah nasip kısmet ederse gidicez bebeğim rezervasyonumuzu kışın yaptırmıştık... şu sıra aybinin işyerinde bazı sıkıntılar var, umarım ucu bizim balayımıza dokunmaz :50:
Kısmet olursa bu otele gidiyoruz nihanımm:10::16: SPICE HOTEL&SPA

Canııımm:16: Nihanım inşallah canım benim herşey çok güzel geçer inşallah... :16:
Kıskanmayın kiii kıskanmayın kiiiiii :17: Biz sizin yerinize de sarılırız birbirimizeeee :16:
Allah nasip kısmet ederse gidicez bebeğim rezervasyonumuzu kışın yaptırmıştık... şu sıra aybinin işyerinde bazı sıkıntılar var, umarım ucu bizim balayımıza dokunmaz :50:
Kısmet olursa bu otele gidiyoruz nihanımm:10::16: SPICE HOTEL&SPA

Vooooovvvv mu desem amanııııııınn mı desem ne desem ben buraya ya..
Harika bir yere benziyor tatlimu. Bayıldım
Gidin baldan da bal bir balayı yaşayın inşallah.
Aksilik çıkmaz umarım, bu gece dua et :34:
Bana da eder misiiiiinn:17::17: Ben de sana ederim ki dua kardeşi oluruz:29::29:

Vooooovvvv mu desem amanııııııınn mı desem ne desem ben buraya ya..
Harika bir yere benziyor tatlimu. Bayıldım
Gidin baldan da bal bir balayı yaşayın inşallah.
Aksilik çıkmaz umarım, bu gece dua et :34:
Bana da eder misiiiiinn:17::17: Ben de sana ederim ki dua kardeşi oluruz:29::29:

:17::17::17:
Bizde bayıldık nihanımm, inşallah bal gibi bir balayı yaşarıııızzz :16::16::16:
İnşallah aksilik de çıkmaz, senin de tüm duaların kabul olsun canım benim, Allah tez zamanda seni sevdiceğine kavuştursun :16::16::16:

Nuray'ım, Lavintoş'um nasılsınız?

Şiddetli baş ağrımın dışında iyiyim.

Akşama kayınbabiş ve kayınanniş bize gelecek, eve geçince hazırlık yapmam üstüne banyo da yapmam lazım kara kara düşünüyorum.

Allah'tan banyo eşyalarımı aldım da keyfim düzeldi biraz.

Sen nasılsın bakalım???? Daha iyisindir inşallah.

Şiddetli baş ağrımın dışında iyiyim.

Akşama kayınbabiş ve kayınanniş bize gelecek, eve geçince hazırlık yapmam üstüne banyo da yapmam lazım kara kara düşünüyorum.

Allah'tan banyo eşyalarımı aldım da keyfim düzeldi biraz.

Sen nasılsın bakalım???? Daha iyisindir inşallah.

Ben de idare ediyorum canım çok şükür.
Çok geçmiş olsun, geçer inşallah ağrın.
Taşınabirim,ona canım sıkkın bu ara:31::31:
Ayy ne ciciler aldın? :52::52:
Gelin kız olarak giyin kuşan süslen de çık karşılarına:34: Kolay gelsin canım.

nihanımm iyiyim ben. sen nasılsınn?

Nurayım ben de iyi olmaya çalışıyorum.
Ev problemim var işte, bi yoluna koysam rahatlıycam da.:31:

Son düzenleme:
Ben de idare ediyorum canım çok şükür.
Çok geçmiş olsun, geçer inşallah ağrın.
Taşınabirim,ona canım sıkkın bu ara:31::31:
Ayy ne ciciler aldın? :52::52:
Gelin kız olarak giyin kuşan süslen de çık karşılarına:34: Kolay gelsin canım.

Nurayım ben de iyi olmaya çalışıyorum.
Ev problemim var işte, bi yoluna koysam rahatlıycam da.:31:

Okudum yazdıklarını, güvenli olacaksa ve tek kalabileceksen yalnız kalsan bence en iyisi???

Tabii sen bilirsin.

Çeyiz topicime ekleyeceğim birazdan, amannnn ben çok rahatım öyle doğal ve rahat tanısınlar beni makyaj yapmıyorum zaten bu aralar onlara özel hiç yapamam:37:

Back