- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #4.441
Frambuazlı turtalar, nasılsınız bakiyim
Buralar pek bir tenha bu aralar, malum kızların tickerları bir aydan düşünce telaş almış başını gidiyordur
Ben de kendi adıma yeni gelişmelerimden bahsedeyim bariii
Kızlar ben ömrü hayatımda hiç yapmadığım birşey yaptım ve kahve falı baktırdımBir arkadaşım gitmişti ve çok memnun kalmıştı, bana da övüp durdu, öyle çıktı böyle bildi falan feşmekan
Dedim bir de ben gidiyim şu hatuna, bana neler dicek diye
Öööyleee güzel şeyler söyledi ki inşallah hepsiciği gerçek olur Allahımm
Tabii gaybı Allah'dan başka kimse bilemez ama yine de insan ümitleniveriyor,
Gelelim falcı kadının bana söylediklerine;
3 ay önce sen bir karar almışsın ve bıçak gibi keskin bir şekilde bir ilişkini bitirmişsin dedi (sözlümden ayrılalı 3 ay oldu) Dediğine göre aramızın bozulmasına neden olan bir kadınmış. Bilemedim kimdir, anasına konduramadım, pek bir mülayim kadına benziyordu.
Aklın birinde, birinden hoşlanıyorsun içinde e ve a harfleri var dedi ( son bahsettiğim hoşlantı duyduğum zibididen bahsediyorismi soyisminin içinde cidden e ve a var) Bu heriften sana hayır gelmez, ne istediğini bilen bir tip değil dedi (Bingo!
)
Sonracığıma gelelim asıl önemli kısma kızlar
Şimcik, benim falımda Eros çıkmış, hatun diyor ki çok yakın bir zamanda, en geç 9. ya da 10. ayda sen biriyle tanışacaksın. Kalabalık ortamda karşılacaksınız, bir düğün, toplantı ya da seminer gibi. Birbirinize yıldırım hızıyla aşık olacaksınız ve çok derin bir aşk yaşayacaksınız. İlk 6 ayımda ben tereddütlü olacakmışım evlilik konusunda ama 6. ayı aşarsam bu kişiyle, evleneceğim insan bu adammış
Bu kişi uzun boylu ve yapılıymış ( oh my godness, tam hayalimdeki tip)
Bir evi, bir arabası varmış; evimiz denizi gören yerde olacakmış (kadın tapu kadastro müdürü gibi mübarek)
Çift rakamlardan birinde evlenecekmişim ve düğünümde hafiften yağmur çiseleyecekmiş ( şimdi de meteroloji uzmanı)
27 yaşında evli ve hatta bir de kucağımda bebiş varmış
İki yıl sonra kariyerimde ciddi bir terfi varmış, 3 katlı tripleks bir villa gibi olan özel bir müessesede, kendime ait ofisimde çalışacakmışım
Bir yıl sonra da yurt dışı görünüyormuş bana
Ya valla ya kadının kafa devrelerinde bir sorun var ya da benim falda
Kızlar böyle işte, fala inanma falsız da kalma
Dua edin de şu Eros yolunu şaşırmasın valla sünnet ederim onu yakalarsam
Öperim hepinizi kocaman kocaman![]()
O nasıl bir falcıymış yahuuuuu
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Düğün günü demek hava çiseleyecek, üstüne bir şeyler almayı unutma
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
İnsanın olumlu şeyler duymak hoşuna gidiyor, kabul ediyorm. Hatta aslında fala inanırsan gerçek bile olabilir. Çünkü baskın olarak olumlu ya da olumsuz hangi duyguyu hissediyorsan hayata da o yönden bakıyorsun.
Genel anlamda güzel şeyler duyduğun için, sonu güzel olacak diyorum
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)