- 6 Eylül 2011
- 5.307
- 86
- 363
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #4.421
Gunaydinnn
Bizde de sigmama problemi olacak gibi gorunuyor lokumum 1400 tane davetiye bastirdik toplam nasil olucak bilmiyorum ama sanirim yer bulamayip donenlerde olucak:26: cunku 40 tane masa ve 1500 sandalye olucak toplamda.:26: zaten kapasitesi en buyuk olan da tuttugumuz yer.
Az kaldi insallah Allah hepimizin gonlune gore versin canim benimm...
Halbuki bizim tek derdimiz gelen misafir hosnut kalsin... ne kir dugunu yapma hayalim vardi ne de sukseli bi dugun. Belediye salonu gayette guzel 750 liraya tutuyo herkes biz tarih bulamadigimiz icin mecburen orayi tuttuk
Bebegim senden baska 2 buyugun varsa onlarla konusmani tavsiye ederim anne ve babandan once. Madem one onlari suruyolar sende rizalarini alirsin. Insallah hersey guzel yuregin kadar guzel olur canim benim
Sibosumm sen ne diosun canim yaaa sok oldum! Ama bazen insan oyle bi hale gelioki ki bence seytanin oyunu bu diorum ben resmen gaflete dusuyo...
Eger birbirinizin kaderiyseniz mutlaka birlesirsiniz ne olursa olsun hicbir guc ayirmaya yetmez.. sayet degilseniz mutlaka vardir bi hayir...
Seni seviyoruz canim insallah hersey gonlunce olur...
Lavimm alinti yapamamisim dun sozun varmis galiba hayirlisi olsun canim cok sevindim adiniza mutluluk hep sizinle olsunnnn
Nurayim cok sacma degil mi? Senin kinan ayri onun dugunu ayri. Nihayetinde kinsya gelen dugune gelemeyecek bu kadar net. 150 tane davetiye bastiriyorsa kafadan 270 kisiyi goze alacak.sibelim saçların çok güzelll olmuşşş
pelinimm.
canım gerçekten şu sözüne çok hak veriyorum: evlenecek bi çift gördüklerinde yolunacak kaz görmüş gibi davranıyolar malesef
düğün işi çok masraflı ve bende senin gibi inşallah şimdiki fiyatta kalırız diye dua ediyorum. bizim düğün 220 kişilik ayarlanmış. kayınpederim kendilerine 150 tane davetiye istedi. tek gelenlerin yanı sıra ailece gelecek olanlar var. yanında komşusunu bile getirecek olanlar çıkacaktır eminim. yahu sırf kendi tarafı 300 kişi gelecek demekki. bu ne saçmalık anlamadım.
biz 150 tane istedik diye o da istedi bu şekilde. ama biz kınayı farklı bi şehirde yapıyoruz ve kınaya gelenler düğüne gelmeyecek ki. siz düğün yerinden biz de kayınpederimden kazık yiyoruz galiba
allah hepimizin yardımcısı olsun.
düğünden sonra neden kilo alınıyo şimdi anlıyorum :) evlenince tüm stres bitiyo ve herkes rahatlıyo demekki. darısı başımıza :)
az kaldı.
sık dişini lokumum.
şunu düşünüyorum artık, elimizde tek kuruşumuz bile kalmasa, birlikteyiz, yine olur herşey.
Bizde de sigmama problemi olacak gibi gorunuyor lokumum 1400 tane davetiye bastirdik toplam nasil olucak bilmiyorum ama sanirim yer bulamayip donenlerde olucak:26: cunku 40 tane masa ve 1500 sandalye olucak toplamda.:26: zaten kapasitesi en buyuk olan da tuttugumuz yer.
Az kaldi insallah Allah hepimizin gonlune gore versin canim benimm...
Kusum bizim burda o paraya alkollu kokteylli mezeli dugun yapiyolar... ama sirf bu firmanin adi var diye boyle fiyati kabarttikca kabartiyolar.Nurayım özlemez olur muyuz seni, yine gel yine gel hep geel
Lavincim nasılsın, bugün istemen var, heyecan var mı heyecan
Uzun bir özet bekliyoruz ona göre
İnşallah sorunsuz, çok güzel geçer her şey.
Tuzlu kayfe de yapcan mı
Pelintoşum adama sinir oldum nasıl da haksızlık yapmış böyle, resmen oyalamış sizi ve zor durumda bırakmış.
Nasıl rahat yiyecekler o parayı nasıl vicdanları rahat edecek.
Gerçekten düğün diyince her şeyin fiyatı ikiye katlanıyor, oysa Peygamberimiz zorlaştırmayınız kolaylaştırınız der.
50bin de az değil, bulunmuyor ki herkesin elinde.
Biz de çok sıkıntı çekicez çok belli
Şarkı listesi de iyi olur bazen saçma sapan şeyler çalıyorlar.
Pelincim ailenin başta böyle tepki verdiğini bilmiyordum.Zor geçmiştir o günler ama dediğin gibi kalp kırıklarıyla da nereye kadar, kavuştunuz ya önemli olan o. Önümde daha iki büyüğüm var ve biz zaten 6 yıldır bekliyoruz, bize de yazık değil mi ama Aileme göre ben daha çok küçükmüşüm, onlar evlenmeden olmazmış oooff of Askerliğini yapsın gelsin sevdicek hayırlısıyla, Rabbim bir mani vermezse açıklıycam artık inşallah
Halbuki bizim tek derdimiz gelen misafir hosnut kalsin... ne kir dugunu yapma hayalim vardi ne de sukseli bi dugun. Belediye salonu gayette guzel 750 liraya tutuyo herkes biz tarih bulamadigimiz icin mecburen orayi tuttuk
Bebegim senden baska 2 buyugun varsa onlarla konusmani tavsiye ederim anne ve babandan once. Madem one onlari suruyolar sende rizalarini alirsin. Insallah hersey guzel yuregin kadar guzel olur canim benim
Evett kavusmamiza azicik kaldi pufitomlaaa cok ozledim zaten ki ben onupufimm pelintoşumuza kavuşmana az kaldıı.maşallah size fıstıklarım benimm. ay bugün enişteyle resminizi gördüm bayıldımm
elbisen ayakkabın süper yakışmıştı
pelinim çok üzüldüm ya. adamada gıcık oldum gıcık!!! Allah büyüktür, siz mutluluğunuza bakın kuzum.
nurayımikom hoşgeldinnn sefalar getirdinn artık bir dahaki gelişin düğün olacak
buarada duan için Allah razı olsun amin canımm
nihancım teşekkür ederim bencede çıksın askerlik aradan kavuşun sizde hemencik
lavincim Allah yardımcın olsun inşallah çok güzel geçer. ay kendi isteme törenimi hatırladım ne heyecandı ama
hoşgeldin hayırlı olsun :))
Nejlamm sag ol bebegim insallah artik yapcak bisey yok.. dugun dedigin masrafsiz olmuyor ama kesan sartlarinda bu cok agir...Merhaba kızcelerrrrrrrrr
Pelitom gerçekten sinir bozucu bi durum insanlar kul hakkı konusunda neden hassas davranmıyorlar ki anlamıyorum. Hani öyle basit bişi de değil sen merak etme canım eğer ortada bir haksızlık varsa Rabbim bi şekilde çıkarır ondan ama sen sakın bu güzel gününü mahvetmesine izin vermeee üzülmeee çoook az kaldı artık mutlu bir başlangıca
Lavincimmmmm eşyalarını güle güle kullan inşallah ve bugün istemen varmış kimbilir ne kadar mutlu ve heyecanlısındır artık uzun bir özet geçersin
Pufummm tabakları bulmana hatta daha güzellerini bulmana çooook sevindim. Ben de görmek istiyorummm İkea yı yaaa
Nihancımm 6 yıl mı oldu sizin? maşallah Bence sınava girdikten sonra askere gitmesi ve orda beklemesi daha iyi olur çevremden duyduklarıma göre resmiyete döktükten sonra ilişkiyi askerlik çekilmiyor bitmek bilmiyorBizim maalesef öyle bi şansımız yok mecbur evlendikten sonra gidecek çünkü ben de 5 yıldır bekliyorum ama maaselef çalışarak 5 yıl beklemek öğrenciyken beklemekten daha zor çevredeki hadi evlen baskısından dolayı, o yüzden 2 yıl daha beklicem sonra askerliğini yapmadan evleneceğiz gibi görünüyor ama inşallah kpss yi kazanırsa 2014te o zaman tayinimde hemen çıkar ya belki tayin isterim nikah olur ama düğün olmaz askere gider. Offffffff neyse işin içinden çıkamıyorum en iyisi düşünmemek galibaSenin için inşallah herşey çok çabucak olurrrr
Ezgicimmm inşallah 1 yıl a iniyor 1 hafta sonra artık ay sayacaksın yıllar bitecek sonra aylar bitecek gün sayacaksın inşallahhhh
Neeeemrblar
nasıl başlasam ne desem bilmiyorum herşey düğüm düğüm boğazımda.. 2 yıla doğru giden ilşki bitti malesef bugün.yüzükler çıktı ailelere söylendi..şaka gibi geliyo şoktayım üzgünüm çoook canım acıyo ama dönüşü olmayan yola girdik malesef kopardık bağlarımızı..
ve hayat ne gariptirki bikere daha gördüm.. koca 1 hafta konuşamadık kursta oldugu için cumayı iple çektim yine deli gibi özledim ama konuşurken ufacık bişeyden çıkan tartışma büyüdü ve yıktı bizi en önemliside benim en hassas en sıkıntılı dönemimde bunu kabullenmesi gözümden düşürdü.. ne kadar zormuş insanları tanımak..hemen ailesini aramış düzelirmiyiz ki diye düşünmeden..aileler bir arada tutmaya çalışıyo ama nafile BİTTİ...
nasip değilmiş.. hayırlısı böyleymiş. sabah uyandığımda akşam olsun diye onun sesini duymak için can atıyodum ama kapanışı bu şekilde yaptık..
burda herşeyimizi paylaştık yine buraya yazmak istedim birazda içimi dökmek istedim çok sık gelmem artık ama geldğimde emin olun sizin tatlı heycanlarınızı mutluluklarınızı gördükçe ben çoook mutlu olucam.. sevdiklerinize sıkı sıkı sarılın hepiniz çoook mutlu olun..
bizim kocaman aşkımız sevgimiz bile bir arada tutamadı bizi malesef..
iyi geceler kızlarr.. hepinizi çooook seviyorumm uğrıcam arada
Sibosumm sen ne diosun canim yaaa sok oldum! Ama bazen insan oyle bi hale gelioki ki bence seytanin oyunu bu diorum ben resmen gaflete dusuyo...
Eger birbirinizin kaderiyseniz mutlaka birlesirsiniz ne olursa olsun hicbir guc ayirmaya yetmez.. sayet degilseniz mutlaka vardir bi hayir...
Seni seviyoruz canim insallah hersey gonlunce olur...
Lavimm alinti yapamamisim dun sozun varmis galiba hayirlisi olsun canim cok sevindim adiniza mutluluk hep sizinle olsunnnn