Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

O nasıl bir falcıymış yahuuuuu

Düğün günü demek hava çiseleyecek, üstüne bir şeyler almayı unutma

İnsanın olumlu şeyler duymak hoşuna gidiyor, kabul ediyorm. Hatta aslında fala inanırsan gerçek bile olabilir. Çünkü baskın olarak olumlu ya da olumsuz hangi duyguyu hissediyorsan hayata da o yönden bakıyorsun.

Genel anlamda güzel şeyler duyduğun için, sonu güzel olacak diyorum

Lavincim kadın bunları söyledi aynen, ben tabii ki bu kadar şeyi harfiyen bilmesini beklemiyorum, gayb Allahın elinde ancak bana yakın zamanda hayatımda çok güzel gelişmelerin olacağını söylemesi beni umutlandırdı ve geleceğe daha bir gülümseyerek bakmamı sağladı

İnşallah güzel gelişmeler olur, Eros beni bulur ve ben de sizlerle paylaşırım güzel haberleri

Bu arada ticker'ın öyle şeker görünüyor ki 3 günlük taze sözlü Lavinsin artık, maşallah kırkbirbuçukkere

Ay falcıya çok güldüm yaaa
Özleeem ne detaycı hatunmuş o öyle bak ben de merak ettim şimdi bana ne derdi acaba:44::44:
Söyledikleri çok güzel şeyler tabi Allah'tan başkası bilemez de sen umut et, daha güzelleri olur inşallah.

Evet cidden her türlü detayı verdi yarım saatte
Amin canım, inşallahhh

Woooouuuuwwwwww Lavinooommmm tebrikederim süper jet gelinkoooo

Laviiiiiiiiiiiiiinnnn inanamıyorum ya nasıl sevindim anlatamam.
Senin için de ay ve gün sayıcaz hem de çok yakın ve çok güzel bir tarih bence
Çok sevindim senin adına canım çoook

canım benim yaa çok mutlu oldum okuyunca ne güzel haber böyle hadi gelsin bakalım 12 ağustos artık

yaaşaaasııııınnnnnn
:81::81::81::81::118::118::118::119::119::119::119::124::124::124:
nasıl sevineceğimi şaşırdım lavin kuşummm..
gözlerim doldu inan ki. sanki elimde büyümüşsünüz de gelin oluyosunuz :) her anınıza tanıklık etmek ne güzel.. öyle mutluyum ki..
allahım utandırmasın. mutluluğunuz kat kat artarak sürsün inşallah
3 ay sonra gelin mi oluyosun seeennn
bu topik şans dolu
darısı tüm isteyenlerin başına.

özlemcim sana da allah gönlüne göre versin inşallah, en kısa zamanda.

çok mu çok sevindim vallahiiiiiii

Hayırlı olsun laviniiiimm

çok mu çok sevindim vallahiiiiiii

Hayırlı olsun laviniiiimm

Çalsın davul zurnalar

Gerçekten bizim topicimiz çok mu çok uğurluuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…