Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

amanda aman peloşum ön balayı yapmış, çağlotum komşu edinmiş, lavincik sözleniyormuş, siboş saçlarını boyatmış:16::16:
gelinciklerim yerim sizii, hepinizii!!!
herkescikler nerde bakalım? diyene bakın kaç gündür geliyorum sanki:17:
ev, dershane, ve son olarakta faranjiti ekledim listeye hepsiyle uğraşıp duruyorum.yetmez gibi birde nişanlıcığımı çok özlüyorumm çok çalışıyor benim bitanem, görüşemiyoruz:14: neyse ki bugün erken çıktı yolda şuan işten geliyor ama önce bana gelceeekk:16: hastalık falan dinlemicem atlıycam boynuna:33:
şu tickerımda 1 yıldan düşse artık çok iyi olacak!!!

Son düzenleme:
Bebekleriim buguuun cok ciciik bigüündüü gözlerim mutluluktan doludolu olduuu pemlikcanım kargoyla göndermiş davetiyeyii:69: o minik elleriylee pembiş pembiş aşk'la benim adımı yazmış soyadımızda aynııı :17: ay yerim elleriniii o yaptığı minik kalbiiii içimm kaynadı baaakk genee :16:

geçsin artık su gunler bıan evelde bebegıme kavusım hemencıcııııkk :16:

buaradaa ikeada cidden varmıs benım ıstedıgım tabaklardan ama renklerı cok aç.ık genede cok cicik ve başka tabak takımlarınıda cooooooooooook begendımmmm! Sanırsam ben tüm mutfak gereçlerimi ikeadan alcam :1::1:

teşekkürler pufumm :16:
tamamen değil kuzummm platin krepe balyaj attırdım geçen hafta :31:

ben pek bi beğendiiim kuzuuuummm güzelliğine güzellik katmışşş :16:

Ezgi'cim çok geçmiş olsun...
1 yıl yazmasına bir şey kalmamış ki 8 güncük:52::52::52:

Pufitom ne güzel bir mutluluktur değil mi:16::16:
Allah devam ettirsin bu dostluğunuzu.

Benim de kuzenim,çocukluk arkadaşım nişanlanıyor bu haftasonu.
Onun o isteme telaşını, hazırlıklarını ancak telefondan duyabiliyorum...:50:
Çok duygulandım ben de, gözlerim doldu.

Benim sevdicek de askerliği aradan çıkarma derdinde bu ara. Yazın sınava girip sonra da askere gitmeyi düşünüyor. Ataması o askerdeyken de olabilirmiş. Bittiğinde başlarmış göreve. Sonra nişan yaparmışız. Hiç böyle düşünmemiştik daha önce. Atanır, birkaç ay içinde para biriktiririz, nişan yaparız daha sonra askere gider diyorduk ama hangisi iyi olur bilemedim ki.:44::44::44:

Benim sevdicek de askerliği aradan çıkarma derdinde bu ara. Yazın sınava girip sonra da askere gitmeyi düşünüyor. Ataması o askerdeyken de olabilirmiş. Bittiğinde başlarmış göreve. Sonra nişan yaparmışız. Hiç böyle düşünmemiştik daha önce. Atanır, birkaç ay içinde para biriktiririz, nişan yaparız daha sonra askere gider diyorduk ama hangisi iyi olur bilemedim ki.:44::44::44:

Hemde nasııı mutluluk kuzuuum :69: Amiin hepimizin daim olsun dostluguu şu kk'nın tek nimeti sizlersiniiiz benim içiin :16:

Canım askerlık her turlu sıze bı engel olcak bencede aradan cıkartsınn bian evel , bize askerden önce nişana söze izin vermemişti annikom askerden sonraa olur demişti iyikide izin vermemiş şuanda 2010dan beri nişanlı olcaktım :1: şimdi bile acaba erken yapmasamıydık diye dusunmuyo degilim :61:

Bu arada kızceleeer ben ceyızımde herseyım tammışta bi buz kalıbım eksikmişcesine bugun ikeada saldırdım buz kalıplarına bi cicekli bide kalplisinden kapıerdım bi blogtada ırmık helası kalıbı olarak kullanıldıgını gordum pek bi hoşlaştım kendılerıylee :1:

$IKEA-Plastis-SEKILLI-BUZ-KALIBI-IkeaMarket__30741504_0.jpg

Doğru diyosun kuzum benim için de burası sizlerle güzel, inan çok özlüyorum sohbetimizi hep gelip bakıyorum kim var diye.
Öğle tatilinde koşup gelir iki satırda yazardım ya özledim o günleri :31: Düğünler olsun kızçeler doluşsun yine.

Nişanlı olmak mı iyiii olmamak mı bilemiyorum canım :9::9:
Ben bir an önce olsun diyorum şu ara.:52:
Ama dediğin gibi askerlik hep bir engel. Babam da problem eder zaten askerliğini yapmamış olmasını.
Askerlik düşecek filan da dediler :44: Dün askere gittiğini düşündüm de gözlerim dolu dolu oldu.
Onca yıl uzaktık, ayrıydık ki hala öyle gibiyiz de askerlik bir başka.
Bir an önce sağlıkla gitse gelse :31::31:

Ayrıca buz kalıpların harika tatlım, ben de gördüm sütlü tatlı servisi yapanları filan çok şeker bir görüntü gerçekten.
Sunum için kolay,güzel... Güle güle kullan canım.
Tabaklarını bulmana da sevindim, bak demiştik üzülme daha güzellerini görürsün diye.
Ben de ikeaya gelmek istiyorum yaa.
Çeyizime ordan başlıyim:27::37:

beni özlediniz miiii. ben geldimmm :16:
lavinin yarın sözü varmış :16: çok mutlu oldummmmm, allah tamamına erdirsin en kısa zamanda inşallah.
pelotum harika bi gün geçirmiş.
pufikoommm ikeaa mııı! ah birdaha söyleee :9: dibim düştü, orda kaldı benim :9: topladım çoğu şeyi zaten. önce sandalye bekledik gelsin diye, şimdi sabırsızlıkla terek bekliyorum, gelicekmiş bu hafta :9:
senin tabakcanlarını da görmüştümm. bide onlardan tepehome da görmüştüm lokumum.
çağlamm ben de tanıştım komşularımdan ikisiyle :46: ama benden önce kaynanam tanışmasaymış iyiymiş :1:
ezgitom çok geçmiş olsunnn sana. çok yoğunsun kuzum allahım emeklerini boşa çıkarmasın..
başka ne var ne yok yarın bi göz atıyım geçmişe ben :10:

Olleeeeyy ben geldiimmm :10::9::16:

Ohhhhhhh Minik Prenses ön balayı yapmışşşşş:16:

Allah huzurunuzu bozmasın.

Haftasonu gelemedimmmm,cumartesi düğüne gittim. Kızlar ben düğün hiç sevmiyorum yaaa ne olacak bu halim bilmiyorum. Annem kendi düğününde nasıl dayanacaksın diyor.

Kızlaarrrr biz mobilyalarımızı seçtik kiiiiiii, zaten geçen haftalarda beyaz eşya almıştık mobilyayı da seçtik kalmadı bir şeyyyyy, düğün müğün olmasa ramazan gelmeden evlenirdik valla:21:

Cuma akşamı da isteme olarak ve söz takalım dedik. Yüzüğümü takmak için beklemek istremedim nişanııı.

Çok sabırsızım bu aralar bennnn:9:
Lavim çook sağ ol bebeğim :16: Amin hiç birimizin bozmasın canım benim:16:
Pelincik ön balayı mı yapmış, çok sevindim senin adına canım. Aşkla şarj olmuşsundur ne güzel. Hep böyle olun:nazar::nazar: Kına gecenin restaurantta olması güzel fikir bence canım, rahat rahat oynarsınız, döktürürsünüz, evde yer derdi, sonrasında temizlik derdi annen de rahat eder.

Ben bu ara kafayı yemek üzereyim gerçekten Pelinim bu mevzulardan,bugün ağlaya ağlaya gittim işe. Hiç destek görmüyorum ailemden. Yani sevdiceğe karşı bir tepki değil de, evliliğe, aşka karşı bir tepki bu. Önümde benden büyükler varmış falan filan. Burda anlatmıyım sonra konuşalım ama çok kötü oluyorum artık kaldıramıyorum.

Ama dün hafta sonum harikaydı benim de tadı damağımda kaldı resmen.:nazar::nazar: :69: :69: :69 Aşkın yanından ayrılasım gelmedi hiç, bulutlardaydım ama işte bugün bulutlardan her zamanki gibi fena indim

[/COLOR][/B]
Sağ ol nihanımm darısı daha güzeli sana nasip olsun inşallah :69:
Bence de restaurantta olması çok iyi oldu valla canlı müzik falan da olcak ama kurtlarımızı da dokeriz ben bi dunya sarkı indirmiştim evde olcak diye listeyi vermeyi dusunuyorumm :24:

Nihanımm yazmışsın ya "Önümde benden büyükler varmış" inan aynı durumdaydık canparem, benim ailem o kadar karşıydı ki... Bana neler soylemişlerdi ama unutmuş gibi yapıyorum artık... kalp kırıklıklarıyla devam edemem çünkü, abimin hakaretleri annemin ona desteği babamın sessizliği inan mahvetmişti beni.. haklılar belki, benim yaşım küçük acelem de yoktu zaten taze bi ilişki ama sevdiğim gerçekten bi yuva kurmak için çok savaş verdi onu karşılıksız bırakamazdım ve hayırlısı boyleymiş diyorum. Zaten abimle aybi tanıştıktan sonra abim de hak verdi, benim belirsizliklerim var pelinin beni beklemesine gerek yok dedi annemlere ve bu şekilde gelişti herşey de zaten. bizim ailede söz abimden çıkar, o yüzden onun ağzına bakıldı, aybi de onu tavlayınca geriye hiçbir şey kalmadı...
İnşallah sizin de herşey çorap söküğü gibi gelir bitanem Allahın izniylee:16:

pelinimmm ne güzel aşklanmışsınız oh misss:16:
ben müstakbel eşimi bu gidişle nikahta görcem dalga geçiyoruz artık halimizle :19:
çağlamm kuzum evini sumu bastı nasıl yani:53: çok çok geçmiş olsun:31:
diger bütün gelinciklerr iyisinzi inş. öptüm hepinizi aşklı gecelerr:16:
Büşüüm sağ ol bitanem darısı başına inşallah senindeeee :17::17::17:
kaç gündür giremedim sayfaalar çoğalmıştır dedim ama kimseler gelmemiş pekk :9:
ne kadar az kaldııı yaaa pelinimmm çağlaamm nuraymmmm :nazar::nazar:

pelmişimiiidee feystteee gördümmm kiii kocişiyleee süperlerrr :nazar:

lavinimmm zevkinn süper cnm inş aşkla kullanmakk nasip olur kuzuu :31:

öpüorummm herkeziiiiiii :17::16::16::16:
:17::17::17:
:16::16::16:
yerim kiiiiiii :56::54:

amanda aman peloşum ön balayı yapmış, çağlotum komşu edinmiş, lavincik sözleniyormuş, siboş saçlarını boyatmış:16::16:
gelinciklerim yerim sizii, hepinizii!!!
herkescikler nerde bakalım? diyene bakın kaç gündür geliyorum sanki:17:
ev, dershane, ve son olarakta faranjiti ekledim listeye hepsiyle uğraşıp duruyorum.yetmez gibi birde nişanlıcığımı çok özlüyorumm çok çalışıyor benim bitanem, görüşemiyoruz:14: neyse ki bugün erken çıktı yolda şuan işten geliyor ama önce bana gelceeekk:16: hastalık falan dinlemicem atlıycam boynuna:33:
şu tickerımda 1 yıldan düşse artık çok iyi olacak!!!
Ezgimmm meleğimm benimm özlemişim seniii :16:
inşallah senin tickerinda düşücek, zaman geçmiyo desekte ciddiyim çok hızlı geçiyoo ki geçsin de zatenn :16::16::16: kavuşun sizde canım beniimm:16:
Bebekleriim buguuun cok ciciik bigüündüü gözlerim mutluluktan doludolu olduuu pemlikcanım kargoyla göndermiş davetiyeyii:69: o minik elleriylee pembiş pembiş aşk'la benim adımı yazmış soyadımızda aynııı :17: ay yerim elleriniii o yaptığı minik kalbiiii içimm kaynadı baaakk genee :16:

geçsin artık su gunler bıan evelde bebegıme kavusım hemencıcııııkk :16:

buaradaa ikeada cidden varmıs benım ıstedıgım tabaklardan ama renklerı cok aç.ık genede cok cicik ve başka tabak takımlarınıda cooooooooooook begendımmmm! Sanırsam ben tüm mutfak gereçlerimi ikeadan alcam :1::1:

ben pek bi beğendiiim kuzuuuummm güzelliğine güzellik katmışşş :16:

aşkıımm benim yaaa gözlerimiz hep mutluluktan dolsun inşallah Allahım acı yaşatmasın bizlere... gelsin valla şu düğün artıkk kavuşalım sana kocaman sarılmak istiorumm askım herşeyden önce, çünkü bazen çok ihtiyacım oluyo senin o sıcacık gülümsemeneee ama az kaldı inşallah :16: o gün gelsin ve biz buraya yazalım ki kavuştuk biz diyeee :9::16:

Nihanım ben askerliğini yaptı sanıyordum... Bence de askerliğini aradan çıkarsınn çünkü pufuma katılıyorum aileler açısından da sorun olur askerlik bi an önce gidip gelsin enişte söz nişan derken düğünü yapıverirsiniz kiii :16:

Evett son olarak bana ya da bize gelelim :9:
Biraz moralim bozuk kızlar... düğün yerinin sahibi olan trilyonluk firma bize kazık attı! Aylardır görüşmek istiyoruz adam bizi hep salladı aybiyle tanışıyolarmış, aybi aradığında falan hep hallederiz görüşürüz modundaydı adam. yok umre de yok yurtdışında derken 5 aydır sallayıp durdu bizi.. en sonunda dün görüştüler... yatıcak yeri yok ama, beyfendi umreden gelmiş sonunda! biz 2 hafta once organizasyon şirketiyle görüşüp herşeyi kendilerine devretmiştik bi tek meyve işini aybinin babası halledecekti toplamda indirimle beraber 7000 gibi bi masraf çıktı bize, sandalye giydirmesi havai fişeği kuru yemişi colası derken hesaplamalar bu yondeydi... ancak düğün yerinin sahibi ben organizasyonu vermiyorum falan filan yapmış ve aybiyle babasına tam 15000 lik fiyat çıkarmış! hayır burda zaten bi salon tutmanın maliyeti 750 ile 1000 arasında değişio sadece organizasyona para harcanıo yani her halukarda 5000 e ya da 6000 e krallar gibi bi düğün yapılabilio... ama adam bize 15000 demiş! vazgeçsek gecemioruz davetiyeler herşey dağıtıldı! yan cizicek bi durumumuz bile yok... ama adam zaten hayır diyemiceğimizi bildiği için son gune kadar bekletti... hep soledim aybiye bu adam bizi kazıklıcak diye... neyse babasıyla oturup konusmuslar 10500 e anlaşmışlar en son... yani biz düğün için 10500 ve organizasyon için de bi 3000 falan bayılcaz, çok moralim bozuk, planlarımız altust oluyor giderek artık dua eder olduk nolur baska masraf cıkmasın diye... bunaldık da iyice, insanlar evlenen birini görmesin yolmaya yer arıyor gerçekten lanet olsun ki! Toplamda bize bi düğün masrafı 50000'e mal oldu, ne diyim ki :50:

ooofff ooofffff:31::31::31:

sibelim saçların çok güzelll olmuşşş :nazar:

pelinimm.
canım gerçekten şu sözüne çok hak veriyorum: evlenecek bi çift gördüklerinde yolunacak kaz görmüş gibi davranıyolar malesef :47:
düğün işi çok masraflı ve bende senin gibi inşallah şimdiki fiyatta kalırız diye dua ediyorum. bizim düğün 220 kişilik ayarlanmış. kayınpederim kendilerine 150 tane davetiye istedi. tek gelenlerin yanı sıra ailece gelecek olanlar var. yanında komşusunu bile getirecek olanlar çıkacaktır eminim. yahu sırf kendi tarafı 300 kişi gelecek demekki. bu ne saçmalık anlamadım.
biz 150 tane istedik diye o da istedi bu şekilde. ama biz kınayı farklı bi şehirde yapıyoruz ve kınaya gelenler düğüne gelmeyecek ki. siz düğün yerinden biz de kayınpederimden kazık yiyoruz galiba :31:
allah hepimizin yardımcısı olsun.
düğünden sonra neden kilo alınıyo şimdi anlıyorum :) evlenince tüm stres bitiyo ve herkes rahatlıyo demekki. darısı başımıza :)
az kaldı.
sık dişini lokumum.
şunu düşünüyorum artık, elimizde tek kuruşumuz bile kalmasa, birlikteyiz, yine olur herşey.

kızlar merhabaaaaaaaaaaa

benim her şey çok hızlı gelişti, 2013 gelini olucağımı hiç tahmin etmiyodum bile. 6 ay bekledim tam umudu kesmek üzereyken evlilik teklifi aldım. yarın istemeye geliyolar, 25 mayıs ta nişanım var ve sanırım 29 eylül de düğünüm.

nolur beni de alın aranıza, bu heyecanlar tek başına geçmez çünküüü :)

kızlar merhabaaaaaaaaaaa

benim her şey çok hızlı gelişti, 2013 gelini olucağımı hiç tahmin etmiyodum bile. 6 ay bekledim tam umudu kesmek üzereyken evlilik teklifi aldım. yarın istemeye geliyolar, 25 mayıs ta nişanım var ve sanırım 29 eylül de düğünüm.

hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza :3:

kızlar merhabaaaaaaaaaaa

Merhabalar hoşgeldin:3:

Benim de bugün istemem var:17:

Nurayım özlemez olur muyuz seni, yine gel yine gel hep geel
:24::24::9::9:

Lavincim nasılsın, bugün istemen var, heyecan var mı heyecan:52::52::52:
Uzun bir özet bekliyoruz ona göre:34:
İnşallah sorunsuz, çok güzel geçer her şey.
Tuzlu kayfe de yapcan mı:34::34::34:

Olleeeeyy ben geldiimmm :10::9::16:

Sağ ol nihanımm darısı daha güzeli sana nasip olsun inşallah :69:
Bence de restaurantta olması çok iyi oldu valla canlı müzik falan da olcak ama kurtlarımızı da dokeriz ben bi dunya sarkı indirmiştim evde olcak diye listeyi vermeyi dusunuyorumm :24:

Nihanımm yazmışsın ya "Önümde benden büyükler varmış" inan aynı durumdaydık canparem, benim ailem o kadar karşıydı ki... Bana neler soylemişlerdi ama unutmuş gibi yapıyorum artık... kalp kırıklıklarıyla devam edemem çünkü, abimin hakaretleri annemin ona desteği babamın sessizliği inan mahvetmişti beni.. haklılar belki, benim yaşım küçük acelem de yoktu zaten taze bi ilişki ama sevdiğim gerçekten bi yuva kurmak için çok savaş verdi onu karşılıksız bırakamazdım ve hayırlısı boyleymiş diyorum. Zaten abimle aybi tanıştıktan sonra abim de hak verdi, benim belirsizliklerim var pelinin beni beklemesine gerek yok dedi annemlere ve bu şekilde gelişti herşey de zaten. bizim ailede söz abimden çıkar, o yüzden onun ağzına bakıldı, aybi de onu tavlayınca geriye hiçbir şey kalmadı...
İnşallah sizin de herşey çorap söküğü gibi gelir bitanem Allahın izniylee:16:

Nihanım ben askerliğini yaptı sanıyordum... Bence de askerliğini aradan çıkarsınn çünkü pufuma katılıyorum aileler açısından da sorun olur askerlik bi an önce gidip gelsin enişte söz nişan derken düğünü yapıverirsiniz kiii :16:

Evett son olarak bana ya da bize gelelim :9:
Biraz moralim bozuk kızlar... düğün yerinin sahibi olan trilyonluk firma bize kazık attı! Aylardır görüşmek istiyoruz adam bizi hep salladı aybiyle tanışıyolarmış, aybi aradığında falan hep hallederiz görüşürüz modundaydı adam. yok umre de yok yurtdışında derken 5 aydır sallayıp durdu bizi.. en sonunda dün görüştüler... yatıcak yeri yok ama, beyfendi umreden gelmiş sonunda! biz 2 hafta once organizasyon şirketiyle görüşüp herşeyi kendilerine devretmiştik bi tek meyve işini aybinin babası halledecekti toplamda indirimle beraber 7000 gibi bi masraf çıktı bize, sandalye giydirmesi havai fişeği kuru yemişi colası derken hesaplamalar bu yondeydi... ancak düğün yerinin sahibi ben organizasyonu vermiyorum falan filan yapmış ve aybiyle babasına tam 15000 lik fiyat çıkarmış! hayır burda zaten bi salon tutmanın maliyeti 750 ile 1000 arasında değişio sadece organizasyona para harcanıo yani her halukarda 5000 e ya da 6000 e krallar gibi bi düğün yapılabilio... ama adam bize 15000 demiş! vazgeçsek gecemioruz davetiyeler herşey dağıtıldı! yan cizicek bi durumumuz bile yok... ama adam zaten hayır diyemiceğimizi bildiği için son gune kadar bekletti... hep soledim aybiye bu adam bizi kazıklıcak diye... neyse babasıyla oturup konusmuslar 10500 e anlaşmışlar en son... yani biz düğün için 10500 ve organizasyon için de bi 3000 falan bayılcaz, çok moralim bozuk, planlarımız altust oluyor giderek artık dua eder olduk nolur baska masraf cıkmasın diye... bunaldık da iyice, insanlar evlenen birini görmesin yolmaya yer arıyor gerçekten lanet olsun ki! Toplamda bize bi düğün masrafı 50000'e mal oldu, ne diyim ki :50:

ooofff ooofffff:31::31::31:

Pelintoşum adama sinir oldum nasıl da haksızlık yapmış böyle, resmen oyalamış sizi ve zor durumda bırakmış.
Nasıl rahat yiyecekler o parayı nasıl vicdanları rahat edecek.
Gerçekten düğün diyince her şeyin fiyatı ikiye katlanıyor, oysa Peygamberimiz zorlaştırmayınız kolaylaştırınız der.:50:
50bin de az değil, bulunmuyor ki herkesin elinde.
Biz de çok sıkıntı çekicez çok belli:50::50:

Şarkı listesi de iyi olur bazen saçma sapan şeyler çalıyorlar.:34:

Pelincim ailenin başta böyle tepki verdiğini bilmiyordum.Zor geçmiştir o günler ama dediğin gibi kalp kırıklarıyla da nereye kadar, kavuştunuz ya önemli olan o. Önümde daha iki büyüğüm var ve biz zaten 6 yıldır bekliyoruz, bize de yazık değil mi ama :31: Aileme göre ben daha çok küçükmüşüm, onlar evlenmeden olmazmış oooff of:31: Askerliğini yapsın gelsin sevdicek hayırlısıyla, Rabbim bir mani vermezse açıklıycam artık inşallah:30::30:

Son düzenleme:
Nurayım özlemez olur muyuz seni, yine gel yine gel hep geel
:24::24::9::9:

Lavincim nasılsın, bugün istemen var, heyecan var mı heyecan:52::52::52:
Uzun bir özet bekliyoruz ona göre:34:
İnşallah sorunsuz, çok güzel geçer her şey.
Tuzlu kayfe de yapcan mı:34::34::34:

Yapmak istiyorum ama kıyamamk ki ben:17:

Hem benim adam içmez, öyle mülayim bir tip değildir kendisi. Hem midesi de çok hassastır bebeğiminnnnnn

Şu an annemle babam benim bebekliğimle ilgili nostalji yapıyorlar içerde duydum:9:

Ben heyecanlı değilim de annem çok stresli yaa, o beni geriyor:18:

Bi de o kadar kalabalık gruba hiç kahve yapmadım nasıl olacak bilmiyorum.

......

Senin de sevdiceğin gitsin gelsin hele bir, yumuşayacaktır ailen de. Hem hiçbir aile kızları evlenmeyi onca yıl beklesin istemez diye düşünüyorum.

Yapmak istiyorum ama kıyamamk ki ben:17:

Hem benim adam içmez, öyle mülayim bir tip değildir kendisi. Hem midesi de çok hassastır bebeğiminnnnnn

Şu an annemle babam benim bebekliğimle ilgili nostalji yapıyorlar içerde duydum:9:

Ben heyecanlı değilim de annem çok stresli yaa, o beni geriyor:18:

Bi de o kadar kalabalık gruba hiç kahve yapmadım nasıl olacak bilmiyorum.

......

Senin de sevdiceğin gitsin gelsin hele bir, yumuşayacaktır ailen de. Hem hiçbir aile kızları evlenmeyi onca yıl beklesin istemez diye düşünüyorum.

Ayy midesi hassassa yapma kuzum nolur nolmaz:18::18:
Geçen bir topikte okudum da bazıları da aşırı şekerli yapıyormuş o da çok fena bozuyormuş mideyi güzel gününüz mahvolmasın:45::45:
Anneler öyledir, paniktir, telaşlıdır ama sen heyecanlanınca o seni sakinleştirir bence:31:
Kapı çalsın, sevdiceğini gör o zaman başlar herhalde heyecan.
kaç kere yaşadıysam ben de :1::1::9::9::9:

İnşallah canım ya, dualarını eksik etme. Kuzenimle aramızda bir yaş var babam onun verilmesinde bile daha küçüktü demiş, sanırım beni zor verecek, bakalım... Atama ve askerlik olsun da hayırlısıyla en büyük engellerimiz bunlar çünkü:31:

pufimm pelintoşumuza kavuşmana az kaldıı.maşallah size fıstıklarım benimm. ay bugün enişteyle resminizi gördüm bayıldımm:nazar:
:nazar::nazar: elbisen ayakkabın süper yakışmıştı :16:
pelinim çok üzüldüm ya. adamada gıcık oldum gıcık!!! Allah büyüktür, siz mutluluğunuza bakın kuzum.:16::16:
nurayımikom hoşgeldinnn sefalar getirdinn:16::16::16: artık bir dahaki gelişin düğün olacak:16::16:
buarada duan için Allah razı olsun amin canımm
nihancım teşekkür ederim:21: bencede çıksın askerlik aradan kavuşun sizde hemencik:10:
lavincim Allah yardımcın olsun inşallah çok güzel geçer. ay kendi isteme törenimi hatırladım ne heyecandı ama:9:
kızlar merhabaaaaaaaaaaa

hoşgeldin hayırlı olsun :))

Merhaba kızcelerrrrrrrrr

Pelitom gerçekten sinir bozucu bi durum insanlar kul hakkı konusunda neden hassas davranmıyorlar ki anlamıyorum. Hani öyle basit bişi de değil sen merak etme canım eğer ortada bir haksızlık varsa Rabbim bi şekilde çıkarır ondan ama sen sakın bu güzel gününü mahvetmesine izin vermeee üzülmeee çoook az kaldı artık mutlu bir başlangıca:16::16:

Lavincimmmmm eşyalarını güle güle kullan inşallah ve bugün istemen varmış kimbilir ne kadar mutlu ve heyecanlısındır artık uzun bir özet geçersin:1::1:

Pufummm tabakları bulmana hatta daha güzellerini bulmana çooook sevindim. Ben de görmek istiyorummm İkea yı yaaa

Nihancımm 6 yıl mı oldu sizin? maşallah:nazar::nazar: Bence sınava girdikten sonra askere gitmesi ve orda beklemesi daha iyi olur çevremden duyduklarıma göre resmiyete döktükten sonra ilişkiyi askerlik çekilmiyor bitmek bilmiyor:52::52:Bizim maalesef öyle bi şansımız yok mecbur evlendikten sonra gidecek çünkü ben de 5 yıldır bekliyorum ama maaselef çalışarak 5 yıl beklemek öğrenciyken beklemekten daha zor çevredeki hadi evlen baskısından dolayı, o yüzden 2 yıl daha beklicem sonra askerliğini yapmadan evleneceğiz gibi görünüyor ama inşallah kpss yi kazanırsa 2014te o zaman tayinimde hemen çıkar ya belki tayin isterim nikah olur ama düğün olmaz askere gider. Offffffff neyse işin içinden çıkamıyorum en iyisi düşünmemek galiba:1::1::1:Senin için inşallah herşey çok çabucak olurrrr

Ezgicimmm inşallah 1 yıl a iniyor 1 hafta sonra artık ay sayacaksın yıllar bitecek sonra aylar bitecek gün sayacaksın inşallahhhh:34::34:

mrblar :31:

nasıl başlasam ne desem bilmiyorum herşey düğüm düğüm boğazımda.. 2 yıla doğru giden ilşki bitti malesef bugün.yüzükler çıktı ailelere söylendi..şaka gibi geliyo şoktayım üzgünüm çoook canım acıyo ama dönüşü olmayan yola girdik malesef kopardık bağlarımızı..
ve hayat ne gariptirki bikere daha gördüm.. koca 1 hafta konuşamadık kursta oldugu için cumayı iple çektim yine deli gibi özledim ama konuşurken ufacık bişeyden çıkan tartışma büyüdü ve yıktı bizi :31: en önemliside benim en hassas en sıkıntılı dönemimde bunu kabullenmesi gözümden düşürdü.. ne kadar zormuş insanları tanımak..hemen ailesini aramış düzelirmiyiz ki diye düşünmeden..aileler bir arada tutmaya çalışıyo ama nafile BİTTİ...
nasip değilmiş.. hayırlısı böyleymiş. sabah uyandığımda akşam olsun diye onun sesini duymak için can atıyodum ama kapanışı bu şekilde yaptık..

burda herşeyimizi paylaştık yine buraya yazmak istedim birazda içimi dökmek istedim :5: çok sık gelmem artık ama geldğimde emin olun sizin tatlı heycanlarınızı mutluluklarınızı gördükçe ben çoook mutlu olucam.. sevdiklerinize sıkı sıkı sarılın hepiniz çoook mutlu olun..
bizim kocaman aşkımız sevgimiz bile bir arada tutamadı bizi malesef..:50::50:

iyi geceler kızlarr.. hepinizi çooook seviyorumm uğrıcam arada :16::16::16::16:

Son düzenleme:
Yaaa canım benimmm ne diyeceğimi bilemedim şimdi bize göre bişiler söylemek kolay yaşamadan bilemiyor insan. Eminim ki tartıştığınız zamanlar olmuştur ama o kişi bu tartışmada ailesine hemen söylediyse ya aşırı sinirlenmiş düşünmeden hareket etmiş yada artık onun içinde bazı şeyler bitmiş.
Ama şunu diyeyim zamanın ne göstereceği belli olmaz belki tekrar eskiye dönersiniz tek ihtiyacınız olan şey zaman. Senin çok sıkıntılı döneminmiş belki o da çok sıkıldı sinirlendi onu da anlamaya çalış dönüşü olmayan bi yol değil eğer ki ikinizde de hala aşk sevgi varsa neden olmasın ama dediğim gibi zaman...Belki o da zamanla hatasını anlar. Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin. Böyle zamanda en iyisi Allaha sığınmak dua etmek. Kendini çok yıpratmamaya bak nolurrsun :50::50:

Son düzenleme:
mrblar :31:

nasıl başlasam ne desem bilmiyorum herşey düğüm düğüm boğazımda.. 2 yıla doğru giden ilşki bitti malesef bugün.yüzükler çıktı ailelere söylendi..şaka gibi geliyo şoktayım üzgünüm çoook canım acıyo ama dönüşü olmayan yola girdik malesef kopardık bağlarımızı..
ve hayat ne gariptirki bikere daha gördüm.. koca 1 hafta konuşamadık kursta oldugu için cumayı iple çektim yine deli gibi özledim ama konuşurken ufacık bişeyden çıkan tartışma büyüdü ve yıktı bizi :31: en önemliside benim en hassas en sıkıntılı dönemimde bunu kabullenmesi gözümden düşürdü.. ne kadar zormuş insanları tanımak..hemen ailesini aramış düzelirmiyiz ki diye düşünmeden..aileler bir arada tutmaya çalışıyo ama nafile BİTTİ...
nasip değilmiş.. hayırlısı böyleymiş. sabah uyandığımda akşam olsun diye onun sesini duymak için can atıyodum ama kapanışı bu şekilde yaptık..

burda herşeyimizi paylaştık yine buraya yazmak istedim birazda içimi dökmek istedim :5: çok sık gelmem artık ama geldğimde emin olun sizin tatlı heycanlarınızı mutluluklarınızı gördükçe ben çoook mutlu olucam.. sevdiklerinize sıkı sıkı sarılın hepiniz çoook mutlu olun..
bizim kocaman aşkımız sevgimiz bile bir arada tutamadı bizi malesef..:50::50:

iyi geceler kızlarr.. hepinizi çooook seviyorumm uğrıcam arada :16::16::16::16:

Ne diyorsun Sibelim inanamıyorum şu anda. :53::53::53:

Nasıl böyle aniden, böyle kolayca bitebilir şu an afalladım ve bu durumda diyecek bir şey de bulamıyorum.

Allah sana en hayırlı ve güzellerini nasip etsin. Kısmetin hala ondaysa yine o olur,yok değilse de artık Allah bilir gerisini.

Back