Olleeeeyy ben geldiimmm
![KK55 :10: :10:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk55.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Sağ ol nihanımm darısı daha güzeli sana nasip olsun inşallah
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Bence de restaurantta olması çok iyi oldu valla canlı müzik falan da olcak ama kurtlarımızı da dokeriz ben bi dunya sarkı indirmiştim evde olcak diye listeyi vermeyi dusunuyorumm
Nihanımm yazmışsın ya
"Önümde benden büyükler varmış" inan aynı durumdaydık canparem, benim ailem o kadar karşıydı ki... Bana neler soylemişlerdi ama unutmuş gibi yapıyorum artık... kalp kırıklıklarıyla devam edemem çünkü, abimin hakaretleri annemin ona desteği babamın sessizliği inan mahvetmişti beni.. haklılar belki, benim yaşım küçük acelem de yoktu zaten taze bi ilişki ama sevdiğim gerçekten bi yuva kurmak için çok savaş verdi onu karşılıksız bırakamazdım ve hayırlısı boyleymiş diyorum. Zaten abimle aybi tanıştıktan sonra abim de hak verdi, benim belirsizliklerim var pelinin beni beklemesine gerek yok dedi annemlere ve bu şekilde gelişti herşey de zaten. bizim ailede söz abimden çıkar, o yüzden onun ağzına bakıldı, aybi de onu tavlayınca geriye hiçbir şey kalmadı...
İnşallah sizin de herşey çorap söküğü gibi gelir bitanem Allahın izniylee
Nihanım ben askerliğini yaptı sanıyordum... Bence de askerliğini aradan çıkarsınn çünkü pufuma katılıyorum aileler açısından da sorun olur askerlik bi an önce gidip gelsin enişte söz nişan derken düğünü yapıverirsiniz kiii
Evett son olarak bana ya da bize gelelim
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Biraz moralim bozuk kızlar... düğün yerinin sahibi olan trilyonluk firma bize kazık attı! Aylardır görüşmek istiyoruz adam bizi hep salladı aybiyle tanışıyolarmış, aybi aradığında falan hep hallederiz görüşürüz modundaydı adam. yok umre de yok yurtdışında derken 5 aydır sallayıp durdu bizi.. en sonunda dün görüştüler... yatıcak yeri yok ama, beyfendi umreden gelmiş sonunda! biz 2 hafta once organizasyon şirketiyle görüşüp herşeyi kendilerine devretmiştik bi tek meyve işini aybinin babası halledecekti toplamda indirimle beraber 7000 gibi bi masraf çıktı bize, sandalye giydirmesi havai fişeği kuru yemişi colası derken hesaplamalar bu yondeydi... ancak düğün yerinin sahibi ben organizasyonu vermiyorum falan filan yapmış ve aybiyle babasına tam 15000 lik fiyat çıkarmış! hayır burda zaten bi salon tutmanın maliyeti 750 ile 1000 arasında değişio sadece organizasyona para harcanıo yani her halukarda 5000 e ya da 6000 e krallar gibi bi düğün yapılabilio... ama adam bize 15000 demiş! vazgeçsek gecemioruz davetiyeler herşey dağıtıldı! yan cizicek bi durumumuz bile yok... ama adam zaten hayır diyemiceğimizi bildiği için son gune kadar bekletti... hep soledim aybiye bu adam bizi kazıklıcak diye... neyse babasıyla oturup konusmuslar 10500 e anlaşmışlar en son... yani biz düğün için 10500 ve organizasyon için de bi 3000 falan bayılcaz, çok moralim bozuk, planlarımız altust oluyor giderek artık dua eder olduk nolur baska masraf cıkmasın diye... bunaldık da iyice, insanlar evlenen birini görmesin yolmaya yer arıyor gerçekten lanet olsun ki! Toplamda bize bi düğün masrafı 50000'e mal oldu, ne diyim ki
ooofff ooofffff
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)