Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Gunaydinnn

Nurayim cok sacma degil mi? Senin kinan ayri onun dugunu ayri. Nihayetinde kinsya gelen dugune gelemeyecek bu kadar net. 150 tane davetiye bastiriyorsa kafadan 270 kisiyi goze alacak.
Bizde de sigmama problemi olacak gibi gorunuyor lokumum 1400 tane davetiye bastirdik toplam nasil olucak bilmiyorum ama sanirim yer bulamayip donenlerde olucak:26: cunku 40 tane masa ve 1500 sandalye olucak toplamda.:26: zaten kapasitesi en buyuk olan da tuttugumuz yer.
Az kaldi insallah Allah hepimizin gonlune gore versin canim benimm...
Kusum bizim burda o paraya alkollu kokteylli mezeli dugun yapiyolar... ama sirf bu firmanin adi var diye boyle fiyati kabarttikca kabartiyolar.
Halbuki bizim tek derdimiz gelen misafir hosnut kalsin... ne kir dugunu yapma hayalim vardi ne de sukseli bi dugun. Belediye salonu gayette guzel 750 liraya tutuyo herkes biz tarih bulamadigimiz icin mecburen orayi tuttuk

Bebegim senden baska 2 buyugun varsa onlarla konusmani tavsiye ederim anne ve babandan once. Madem one onlari suruyolar sende rizalarini alirsin. Insallah hersey guzel yuregin kadar guzel olur canim benim
Evett kavusmamiza azicik kaldi pufitomlaaa cok ozledim zaten ki ben onu
Nejlamm sag ol bebegim insallah artik yapcak bisey yok.. dugun dedigin masrafsiz olmuyor ama kesan sartlarinda bu cok agir...
Neeee
Sibosumm sen ne diosun canim yaaa sok oldum! Ama bazen insan oyle bi hale gelioki ki bence seytanin oyunu bu diorum ben resmen gaflete dusuyo...
Eger birbirinizin kaderiyseniz mutlaka birlesirsiniz ne olursa olsun hicbir guc ayirmaya yetmez.. sayet degilseniz mutlaka vardir bi hayir...
Seni seviyoruz canim insallah hersey gonlunce olur...

Lavimm alinti yapamamisim dun sozun varmis galiba hayirlisi olsun canim cok sevindim adiniza mutluluk hep sizinle olsunnnn

Bebeklerim günaydın.

Hepinizin güzel haberlerini okuyorum ve dua ediyorum sizlere,yazamasam da. Yazsam topiğin neşeli havası bozulacak,o yüzden sessiz sessiz gelip gidiyorum. Rabbim mutluluklarınızı daim etsin.

nihancım teşekkür ederim bencede çıksın askerlik aradan kavuşun sizde hemencik

Ezgi'cim öncesinde bana hiç anlatmamıştı ilk duyduğumda şok oldum ama mantıklı geldi bana da, doğru söylüyorsun aradan çıksın,askerlik de büyük engel gerçekten

Nejlacım benziyormuşuz biz be yaa Evet kuzum 6 oldu çok şükür Sizin de az değilmiş size de kocaman kocaman maşallah Sen de mi atanmasını bekliyorsun tatlım? Zor bir süreç değil mi canım ya. Kesinlikle öğrenciyken beklemek daha kolaydı, çalışınca herkes evlen diyor. Tabi benim ailem dışında Dediğin gibi bir de bizde tayin durumu var, biz de düşününce işin içinden çıkamıyoruz. 2 yıl var daha gibi bakalım nasip kısmet, belki bir mucize olur İnşallah siz de hemen kavuşursunuz canım.

Pelinim, güzel gelinciğim çok haklısın, sinir bozucu bir durum. Bizim burda da birazcık daha iyi bir yerin fiyatı uçmuş durumda. İnsanları yolmanın kolay yolunu bulmuşlar. Ama sıkma canını artık, inşallah her şey yolunda gider de farklı masraflar çıkmaz. Allah kolaylık versin hepinize, yuva kurmak çoook zor. Dediğin de çok mantıklı canım, söz düşündüğümüz zaman önce onların rızasını almak daha iyi olacak sanırım

Sibel, çok şaşırdım canım ya. Ne diyeceğimi bilemiyorum açıkçası... Hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin Rabbim, olmayacak, geri dönülmeyecek diye bir şey yok, oturur konuşulur bir karara bağlanır yeniden.Birbirinizin alın yazısıysanız olur hayırlısıyla. Olmazsa da Allah hayırlısını nasip etsin. Gel olur mu içine kapanma.

Buguuu dövecem bak seni nerdesin kızım sen, yok öyle bakıp gitmeler

Günaydın canlarımm

Pelitommm Keşanda mı oluyo düğün? Ay ben istanbulda sanıyordum o yüzden gayet normal gelmişti Keşan şartlarında gerçekten ağır olmuş ya ve diyorsun ki belediye düğün salonu 750 tlydi. Peki o adam nasıl bu kadar fiyat çıkarabiliyor yaa Keşan şartlarında. Neyse Tatlım Allah bildiği gibi yapsın böyle insanların zor durumlarını kullananları. Allaha havale etmekten başka bişi gelmiyo elden.Herşeye rağmen süper ötesi bi düğün olur inşallahhhh çok çok eğlenirsiniz

Nihancımm evet benziyoruz tatlım. O baya baya bi uzattı okulu ya daha seneye mezun olacakta, iş bulacakta, artık nasıl olacak bilmiyorum. Yani ben şu anda daha mezun olmasını bekliyorum tatlım. İş bulma aşamasına geçemedik Allahtan dileğim şu kpss ile atanır bi de mühendislerin biliyosun 2 yılda bi oluyo kpss ataması. İşte seneye son şansımız gibi bişi. Ay kuşum inşallah sizin şu sınavlar iyi geçer de iş meselesi hallolur o sırada askerlikte biter ohh miss. Ama başkalarını beklemek ne kadar doğru bilmiyorum. Pelitoma katılıyorum en iyisi gidip o evlenecek kişilerle konuşmak zaten beklemişsiniz bi 5 yıl siz çoktan evlenip mutlu olmayı haketmişsiniz

Son düzenleme:

sibelimm.. nasıl bu kadar fevri davranabildi böyle..
arada aşk ve saygı olduğu sürece 'ayrılık' lafını ilişkilere bulaştırmak çok yanlış bence.. seni seviyor ve saygı duyuyorsa, kötü giden şeyleri düzeltmeye çabalamalıydı. ufacık şeyde ayrılıktan bahsetmek... ayrılıp, kaçmak, yüz çevirmek, sırt dönmek böyle kolay işte. herkesin yapabileceği bişey.
herşeyin hayırlısı sibelim.. ilerde seni en ihtiyaç duyduğun anda bi uçurumun kenarında bırakacağına, varsın şimdi bıraksın.
sen çok emek verdin bu ilişkiye... böyle her an aklın, kalbin onda, elin telefonda sabırla bekledin... bunu eğer gerçekten hak ediyorsa da inşallah düzelir tekrar herşey.
ama seni bundan daha fazla üzecekse, uzak dursun.. rabbim de aldığınız kararlara ısındırsın yüreğinizi.
canım benim

Gelinciklerrrrrr istememiz-sözümüz bittiiiiiii

Şimdi gelelim detaylara,saat 8.30 civarı geliverdiler ama nasıl bi gelmek inanamazsınız.

Bizim evimiz küçük, malum sevgilimin ailesi de çok kalabalık. Biz ayakta bekleriz bile demişler neyse.

iki dayı, üç amca,üç yenge,bir teyze, bir büyük hala, kayınbabiş,kayınanniş,iki abi, bir kızkardeş,bir kuzen ve sevgilicim geldiler.

Bizden de ben,babam, iki büyük teyzem, bir eniştem vardı. Ev anababa günü, benim odamda bile oturanlar oldu. Komşudan sandalyeler getirdik, dersiniz ki bu evde nişan var.

Görümceciğim 'Biz evde konuştuk, bu kadar çok kişiye kahve yapmak çok zahmetli olur sana, hiç yapma.' dedi. Anneme sordum annem de 'Tamam' dedi. Yaniiii kahvesiz bir isteme oldu bizimki. Artık onlar gelince kahve yaparım ben bol bol

Ben tabii adet gelenek görenek bilmem, zaten her odada misafir ordan oraya gidip duruyorum, bir de sevgiliciğin yeni doğan kuzenini getirmişler benim yatağıma yatırmışlar onu yiyesim var ki sormayın

Neyse isteme oldu, bitti bizim cici yüzüklerimiz takıldıııı

Veeee son gün ben alyansımızı takmak istediğimden alyansları taktıkkkkkkkk

Çikolatalarımız dağıtıldı, görümcecik her işe koşturdu o olmasa ne yapardım bilmiyorum.

Sonra istemede getirilen hediyeler bayanlara gösterildi, bunu da görümcecik yaptıı, onların adetiymiş beraber aldık sevdicekle onlar getirdiler.

İşte böyleeee geçti gittiiiiii, nasıl oldu bitti bilmiyorum ama arada bir babam ağladı verdikten sonra

Benim babam evleniyorum diye hem çok seviniyor hem de çok üzülüyor, kıyamam.

Allah'ım Berfin'e, Nihan'a, Yağmur'a,Nejla'ya,Merve'ye,Sibel'e de nasip etsin. Unuttuğum kaldıysa affola.

lavin kuşum
allahım ağzınızın tadını bozmasın... yepyeni kocaman bir aile oldunuz, saygı sevgi hiç eksilmesin aranızdan.
en güzel şekilde tamamına ersin bu mutluluk..

lavin kuşum
allahım ağzınızın tadını bozmasın... yepyeni kocaman bir aile oldunuz, saygı sevgi hiç eksilmesin aranızdan.
en güzel şekilde tamamına ersin bu mutluluk..

Çok teşekkür ederim Nurayımmmm, bu topice geldiğimde ilişkimiz çok yeniydi, belki de hiçevlenemeyecektik ama şimdi bu günlere geldik biz de ne mutlu kiiii

Üstelik 2013'e de yetiştim.

Sen de günlere düşeceksin yakında, düğünler çoğalacak

Ah canım yaa Allah yardımcınız olsun, sabır versin bolca diyorum bize İnşallah hemen atanır. Kesin devlet istiyorsa Kpss'ye şimdiden hazırlansın bence, gittikçe zorlaşıyor zaten.Umarım sizin ilk seferde olur ki olmazsa özelde de çok güzel imkanlar var mühendisler için. Hiç sıkıntı yapmayın. değil mi ama kuzum ya onca zaman beklemişiz çekiiliiiin evlencem ben diyesim var

Laviiiinnnn ne güzel işte bak kahve derdi de olmamış
Kalabalık, şen şakrak geçmiş belli ki.
Çok sevindim senin adına kuzum, Allah ayırmasın hiç,parmağınızdan yüzükleriniz, yüreğinizden aşkınız hiç çıkmasın
Duan için de amiiiiiiiiiiiiiin diyorum canım

Lavincimmmmmmm sorunsuz geçmesine çoook sevindim ne kadar güzel çoook büyük bir aile oldunuzz ya maşallahRabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah nişanın ve düğünün de sorunsuz geçer ve mutlu bir yuvanız olur inşallah

Nihancımm devlet diye takıntı yapmamın tek sebebi var tayin, malum eğer özel de iş bulursa bi de 360 gün sigorta davası çıkyor bi de 1 yıl öyle beklemek zorunda kaliciz ya ondan ama Rabbim neyi uygun görürse öyle olsun napalım demi O en iyisini bilirHepimiz için işler su gibi akıp gitsin inşallahhh

Lavinim bebeğimmm benim.

Dualarımız kabul oldu yine,şükürler olsun.

En kısa zamanda da tamamına erdirsin Rabbim.

Allah razı olsun,çok teşekkür ederim bugulummm

İnşallah iş ile ilgili sıkıntıları hemencecik hallolur, iş sorunu nedir iyi bilirim Allah hayırlısıyla nasip etsin sevdiceklere, sizin için de çalsın davullar

beraber ne günlerden geçtik lavinim, hey gidi ...
ben ve sevgilim daha öğrenciydik bu topiğe geldiğimde..
hayaller kurduk, umut ettik... rabbim de çok şükür diledi ve oldu
darısı heyecanla bekleyen herkese... allahım tüm sevenleri kavuştursun..
burdaki tatlı yürekli kuzularıma hayırlı kısmetler yazsın inşallah.

Nejla'cım bak unutmuştum ben o 360 gün olayını, devlet daha iyi o zaman tabi ama dediğin gibi Allah bizden iyisini bilir, biz dua edelim bolca.

Lavin'cim,Nuray'ım bugün böyle mutlu olduğunuzu görmek bize de umut aşılıyor, hep mutlu olalım inşallah heep

lavınım hayırlı olsun tatlım Allah tamamınaa erdırsın bıan eveel huzur dolu yuvanıza kavusmanızı bızde yurekteen ıstıyooruz

Sibooşuuum ben cok uzuldum sızın ıcıın Hayırlısı ıse ınsallah bıan evel barısırsınız ve bıdaha hıc uzmezsınız bırbırınızıı

Pelootum bende cok deli ozledımmmmm senıııı , nerdeyse herguuuuun hayalınıı kuruyooorum kınanın , dugununun ahh gelsın artık suuu persembe gecesıde cıkayım yola bıan eveeelll

Buguuun tum annecıklerımızın anneler gununu kutluyooruuumm, vefat etmıs annelerımızede dualarımı gonderıyorum.. Sevgilicik bugun çiçekledi biziiii banada aldıı tabiiğsii geleceğin en minnak annesiiininn ilk çiçeğide gelmiş oldu ben bu cocuugu yıceeemm bigünde bakalım nezaman ufak tefek tarıh degısıklıklerı konusuluyo ama ben artık tam netlesmeden bişiler hiçbişeyin planını yapmoorum kızceler , nurayımın düğüntoşuu olsunda düğün mekanı kararım ona gore kesınlesıcek kobaay oldun banaaa lokumcuuukk

hepınızı cok ozledım veeee bussurucuuk opuyooruuuummmm buguuuuuuuuuuu bu arada senı yerım fotılerınıde yerım

ama ben bu geleceğin minnak annesini yerimmm
düğüne gel bebeğimm, gözlemle bakalım, incele herbişeyi.. inşallah güzel olur
ben hala ilk dans, pasta müziği falan bulamadım :44:
girişte wedding march mı çalsa diyorum ama :44:
:26:

lavinnnn hayırlı olsun canım benimm Allah bozmasın

3 gün oldu biteli ailesi herkez aradı herkez şok oldu ama o aramadı bi kere bile..
sorun sadece telde konuşurken onla iletişim kuramamaktan şikayet ediyodum ha varsın ha yoksun demem le..bu kadar basitmiş herşey onca zamanı saniyede yıkabilcek kadar çok basitmiş!
he sorun ayrılmamız sözü atmamız değil benim için benimm en kötü günümde en hassas dönemimde bunun yaşanması..
onca emeğime yazıkmış sadece onca zamana onca fedakarlığa hepsine yazık..Allaha havale ediyorum artık..
rabbim herkeze herşeyin en hayırlısını nasip etsin

Son düzenleme:

onunda psıkolojısı altust sekılde miniğim ondan dolayı yanlış anlamış olabılır

yii beniii lokumlar prensesiiii

inş düşündüğümüzden daha güzeldir mekan kuzuum ya bende hiç bilmoorum düşündüğüm şeylerin sonu hep rock müziğe kayıyooo kurbaacıkta dalga gecıyo benleee babanemler bişi oluyo sanıp kaçarlar mekandan hayatlarında ilahiden başka bişi dinlememiş insanlar diye

Frambuazlı turtalar, nasılsınız bakiyim

Buralar pek bir tenha bu aralar, malum kızların tickerları bir aydan düşünce telaş almış başını gidiyordur

Ben de kendi adıma yeni gelişmelerimden bahsedeyim bariii

Kızlar ben ömrü hayatımda hiç yapmadığım birşey yaptım ve kahve falı baktırdım Bir arkadaşım gitmişti ve çok memnun kalmıştı, bana da övüp durdu, öyle çıktı böyle bildi falan feşmekan

Dedim bir de ben gidiyim şu hatuna, bana neler dicek diye

Öööyleee güzel şeyler söyledi ki inşallah hepsiciği gerçek olur Allahımm

Tabii gaybı Allah'dan başka kimse bilemez ama yine de insan ümitleniveriyor,

Gelelim falcı kadının bana söylediklerine;

3 ay önce sen bir karar almışsın ve bıçak gibi keskin bir şekilde bir ilişkini bitirmişsin dedi (sözlümden ayrılalı 3 ay oldu) Dediğine göre aramızın bozulmasına neden olan bir kadınmış. Bilemedim kimdir, anasına konduramadım, pek bir mülayim kadına benziyordu.

Aklın birinde, birinden hoşlanıyorsun içinde e ve a harfleri var dedi ( son bahsettiğim hoşlantı duyduğum zibididen bahsediyor ismi soyisminin içinde cidden e ve a var) Bu heriften sana hayır gelmez, ne istediğini bilen bir tip değil dedi (Bingo! )

Sonracığıma gelelim asıl önemli kısma kızlar

Şimcik, benim falımda Eros çıkmış, hatun diyor ki çok yakın bir zamanda, en geç 9. ya da 10. ayda sen biriyle tanışacaksın. Kalabalık ortamda karşılacaksınız, bir düğün, toplantı ya da seminer gibi. Birbirinize yıldırım hızıyla aşık olacaksınız ve çok derin bir aşk yaşayacaksınız. İlk 6 ayımda ben tereddütlü olacakmışım evlilik konusunda ama 6. ayı aşarsam bu kişiyle, evleneceğim insan bu adammış

Bu kişi uzun boylu ve yapılıymış ( oh my godness, tam hayalimdeki tip )

Bir evi, bir arabası varmış; evimiz denizi gören yerde olacakmış (kadın tapu kadastro müdürü gibi mübarek )

Çift rakamlardan birinde evlenecekmişim ve düğünümde hafiften yağmur çiseleyecekmiş ( şimdi de meteroloji uzmanı )

27 yaşında evli ve hatta bir de kucağımda bebiş varmış

İki yıl sonra kariyerimde ciddi bir terfi varmış, 3 katlı tripleks bir villa gibi olan özel bir müessesede, kendime ait ofisimde çalışacakmışım

Bir yıl sonra da yurt dışı görünüyormuş bana

Ya valla ya kadının kafa devrelerinde bir sorun var ya da benim falda

Kızlar böyle işte, fala inanma falsız da kalma

Dua edin de şu Eros yolunu şaşırmasın valla sünnet ederim onu yakalarsam

Öperim hepinizi kocaman kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…