Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Bebekleriiimm yerim hepınızııı sibooşummmm kuzum gecmısler olsuuun iyii ol heep :16:

pastalar prensesiiim elbiseeen cok guzeeel harika olucaksınn seen :16:

nihanımmm tatlımm sakın havanızı bozarım dıye dusunme anlat dök içini herzamaan dinlemeye elimizden dilimizden geldıkce yardımcı olmaya calısırız :54:

özlemciiiikkk bencede temkinli ol ama Aşk yaşandıkça güzelleşir kendini çokta uzak tutma derim :69:

unuttugum atladıgım varsa affolaa :61: özledim siziiiii :16: nerdeyse hergunum elbıse aramakla gecıyoooo cok az kaldı pelmikiin düğüüne ve elbiseeemmm yoooooooooooooooookkkk delirezeeeeeeeeem :52: o begendıgım elbısede zayıf harıcınde yakısmaz dıye dusunuoyoorum yarın spora baslıcam ama 22 gunde ıstedıgım kıvama gelebılırmıyım bılemıorum :14:

Hoşgeldin aramıza tekrardan Berfinciim, aslında kendini cektin diye düşünüyodum ben, çoğumuz sana msj mail yoluyla ulasmaya calıstık. Faceni kapatmıssın, numaran değişmiş.. İstesekte ulaşamadık ve dediğin gibi ayrı düştük.. Neyse iyi olda gerisi mühim değil. Herzaman dualarımızdasın..

canım benim yaşayıp görücez artık bakalım hayırlısı :34:

s.a kızlar..

çok ayrı düştük. nebilim şahsen ben öyle hissediyorum..

cumamız mürarek olsun.. dualarımız kabul olsun..
banada dua edermisiniz:18: rabbim hayırlı olanı nasip etsin diye..

Sen öyle hissediyorsan öyledir.:21:

çağla: çağlam kıyafetin çok güzel. senin saçlarla daha güzel durur sanırsam
yanlış anlamadıysam evini su basmış sanırım. çok üzüldüm ama buna şükür çağlam.. ya çeyizciklerinde olsaydı dımı:(

pelin: çok uzaklar bi yerde pelin var gibi olduk senlede :18::18:

minnakım: 6. seneniz dolmuş maşALLAH:nazar::nazar::nazar: bide sanırsam biri canını sıkmış. kimmiş o göster bakayım

nuray: nuray canım yoksun.. ben çok gelmiyorum gerçi ama senide uzun süredir göremedim:50:

lavin : :16::16::16: ALLAH razı olsun senden.. rabbim gönlüne göre versin inş:50::50: kalbinin güzellikleri inş hayatınada vurur..

ezgi: ezgi kuşum naparsın. senide görmedim uzun zamandır:50:

sibel: bu hafta aöf var bişeycik diyemiyorum. ama ondan sonraki hafta gel tamammı:ssz::ssz::ssz:

asknihal: zor geliyor sna belirsizlik.. ama yinede şükür canım. neblim birini sevmk biri tarafından sevilmek gerçkten güzel bi duygu..

merve: pek bi rahatlamış gördüm seni:1::1: inşALLAH mutlulugun sonsuz olur. kpss iyi puan alcaksın ve çok ii yerlere gelceksin..

özlem: sanırım özlem için yazdıgım yorum pek begenilmedi:1: peline milyonkere maşALLAH:nazar::nazar::nazar::nazar: ALLAH ona çok güzel kapılar açtı. çok güzel bi kader yazdı. herkesi kıskandırcak seviyede muhteşem bir aşk yaşıyor.. çünkü gerçekten nişanlısı iyi biri.. dışardan gözlemlediğim bu..

benm sana demek istediğim.. yoluna bakman tabiki çok güzel.. geçmişe odaklaklanmam sana zaten zarar verir.. benm sana tavsiyem çok yavaştan alman.. inşALLAH hayırlısı olur..

..................

Kızlar ALLAH rızası için dua istiyorum. büyük bi derdim var demeyin byük bir ALLAHım var diyin demişler.. bende sizden dua istiyorum. rabbim duysun sesimi diye.. bu günlerimi en hayırlı şekilde atlatayım diye

Bu arada bundan sonra benim hakkımda hiçbir şekilde yorum yapma olur mu ?:30:

İyi veya kötü.:ssz:

Hoşgeldin aramıza tekrardan Berfinciim, aslında kendini cektin diye düşünüyodum ben, çoğumuz sana msj mail yoluyla ulasmaya calıstık. Faceni kapatmıssın, numaran değişmiş.. İstesekte ulaşamadık ve dediğin gibi ayrı düştük.. Neyse iyi olda gerisi mühim değil. Herzaman dualarımızdasın..

Hosbuldum canin. Facemi kapatmak zorunda kaldim.
Telefon numaram degismediki.s hatta sana bi cok kez whatsaptan yazdim ama online hic olmadin. Hatta 2gun onceydi sanirim sms de gonderdim sana
aslinda mail atan lara dondum.
Nihal yazmisti kk dan bak o simdi aklima geldi.10dk engeline takilmistm.sonrada kaynayip gitt. Yoksa baska cvb vermemezlik yapmadim. Dikkatimden kacmadi ise.. Saolsun lavin cok yanimda oldu. Sizde dualarinizla.
İns cok iyi olcam naz.. Katiplign olmamasi. Soz olayindaki surec..Zaman herseye ilac olcak ins.. Duanizi eksik etmeyin ins
Kalpler bir olsun. Sen nasilsin bakalim

nuray nerelerde.merak ettim.mailde attim ama

Hosbuldum canin. Facemi kapatmak zorunda kaldim.
Telefon numaram degismediki.s hatta sana bi cok kez whatsaptan yazdim ama online hic olmadin. Hatta 2gun onceydi sanirim sms de gonderdim sana
aslinda mail atan lara dondum.
Nihal yazmisti kk dan bak o simdi aklima geldi.10dk engeline takilmistm.sonrada kaynayip gitt. Yoksa baska cvb vermemezlik yapmadim. Dikkatimden kacmadi ise.. Saolsun lavin cok yanimda oldu. Sizde dualarinizla.
İns cok iyi olcam naz.. Katiplign olmamasi. Soz olayindaki surec..Zaman herseye ilac olcak ins.. Duanizi eksik etmeyin ins
Kalpler bir olsun. Sen nasilsin bakalim

nuray nerelerde.merak ettim.mailde attim ama

Nuray istabulda evinii düzenliyooo :61:

Dualarımız seninleee

Pelmiğim, bahar gelinciğim evet her şeyin üst üste geldiği bir dönem yaşıyorum.:50:
Ev arkadaşımla sorunlar yaşanıyor ve ben bu süreçte en çok sevdiceğe sığınmak istiyorum ama onun da ders çalışması gerekiyor, görüşemiyoruz ve ben iyice bunalıyorum. Ailem deseniz beni hiç anlamıyor zaten hem annem babam filan bilmiyor bizi:26: Onlara göre benim bu aralar evlenmem söz konusu bile değilmiş ya o da ayrı konu... Dedim ya bir sürü böyle ufak tefek şeyler birikip bir dağ oluyor ve ben aşamıyorum o dağı. Bugün daha iyiyim ama çok şükür, gelinlerimizin dualarıyla :16::16::16: Hepinizi pek çok seviyorum:16::16::16:

Sibel'cim yeniden geçmiş olsun dikkat et kendine havalar iyice ısındıkça olmasın yine.
Sağ ol duaların için canım Allah senin de gönlüne ferahlık, mutluluk versin, hepimiz mutlu huzurlu olalım :16::16:

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun... Seni çok çok iyi anlıyorum, inşallah bi an önce huzurlu gunlerine donersin bitanem. :16:

Bende geçen gün oturdum düşündüm, eğer aybi bu kadar ısrarcı olmasaydı ailemi ikna etmeseydi değil gün saymak kaç zaman beklerdik bilemiyorum, bu yüzden hep şükrediyorum... Senin için neden evlenmek söz konusu değil ailen tarafından merak ettim ama :26:

Bizde seni çook seviyoruzz prenses periiiii :16:
Bebekleriiimm yerim hepınızııı sibooşummmm kuzum gecmısler olsuuun iyii ol heep :16:

pastalar prensesiiim elbiseeen cok guzeeel harika olucaksınn seen :16:

nihanımmm tatlımm sakın havanızı bozarım dıye dusunme anlat dök içini herzamaan dinlemeye elimizden dilimizden geldıkce yardımcı olmaya calısırız :54:

özlemciiiikkk bencede temkinli ol ama Aşk yaşandıkça güzelleşir kendini çokta uzak tutma derim :69:

unuttugum atladıgım varsa affolaa :61: özledim siziiiii :16: nerdeyse hergunum elbıse aramakla gecıyoooo cok az kaldı pelmikiin düğüüne ve elbiseeemmm yoooooooooooooooookkkk delirezeeeeeeeeem :52: o begendıgım elbısede zayıf harıcınde yakısmaz dıye dusunuoyoorum yarın spora baslıcam ama 22 gunde ıstedıgım kıvama gelebılırmıyım bılemıorum :14:

Sanaa ne giysen yakışıırrr ne giysen :9: Ama sen nedimesinn :16: Eminim çok da güzel olucaksın o akşam aşkımmm:16: Her zaman da oldugu gibi :17:

Bebeklerim bomba gibi bi haftasonundan sonra merhabaaaaa :9::9::9:

Harikayım harikaaaa:16: Çünkü 24 saat evimden, evlilik telasından ve herşeyden uzak kaldıkk :17: Evli bi çift arkadasımızla aybilerin yazlığa gittik ve resmen deşarj olduk buna çok ihtiyacım varmış benim :31: Tüm stresimi attım ki bu beni balayına kadar idare eder :27:
Mangal yaptık denize girdik şarap içtik :17::17::17: Müthişti herşey :16: En önemlisi de sınırsız AŞK :16: Allahıma şükürler olsun:16:

Bu aradaa kınam evde olmayacak :9: Annem son dakika yaptı yine yapacağını.. Bi restaurantla görüşmüş bizim burda, canlı müziği kuru pastası çerezi içecekleri herşey onlardan 150 kişi 1500 liraya anlaşmışlar... Daha önce de gittiğim bi restauranttı bu fikir son dakika da olsa içime yatmadı değil :16: İnşallah gönlümüzce de olur :16:

Benden bu kadar :17:

Öpüldünüüüüüüüzzz:54::16:

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun... Seni çok çok iyi anlıyorum, inşallah bi an önce huzurlu gunlerine donersin bitanem. :16:

Bende geçen gün oturdum düşündüm, eğer aybi bu kadar ısrarcı olmasaydı ailemi ikna etmeseydi değil gün saymak kaç zaman beklerdik bilemiyorum, bu yüzden hep şükrediyorum... Senin için neden evlenmek söz konusu değil ailen tarafından merak ettim ama :26:

Sanaa ne giysen yakışıırrr ne giysen :9: Ama sen nedimesinn :16: Eminim çok da güzel olucaksın o akşam aşkımmm:16: Her zaman da oldugu gibi :17:

Harikayım harikaaaa:16: Çünkü 24 saat evimden, evlilik telasından ve herşeyden uzak kaldıkk :17: Evli bi çift arkadasımızla aybilerin yazlığa gittik ve resmen deşarj olduk buna çok ihtiyacım varmış benim :31: Tüm stresimi attım ki bu beni balayına kadar idare eder :27:
Mangal yaptık denize girdik şarap içtik :17::17::17: Müthişti herşey :16: En önemlisi de sınırsız AŞK :16: Allahıma şükürler olsun:16:

Bu aradaa kınam evde olmayacak :9: Annem son dakika yaptı yine yapacağını.. Bi restaurantla görüşmüş bizim burda, canlı müziği kuru pastası çerezi içecekleri herşey onlardan 150 kişi 1500 liraya anlaşmışlar... Daha önce de gittiğim bi restauranttı bu fikir son dakika da olsa içime yatmadı değil :16: İnşallah gönlümüzce de olur :16:

Ohhhhhhh Minik Prenses ön balayı yapmışşşşş:16:

Allah huzurunuzu bozmasın.

Haftasonu gelemedimmmm,cumartesi düğüne gittim. Kızlar ben düğün hiç sevmiyorum yaaa ne olacak bu halim bilmiyorum. Annem kendi düğününde nasıl dayanacaksın diyor.

Kızlaarrrr biz mobilyalarımızı seçtik kiiiiiii, zaten geçen haftalarda beyaz eşya almıştık mobilyayı da seçtik kalmadı bir şeyyyyy, düğün müğün olmasa ramazan gelmeden evlenirdik valla:21:

Cuma akşamı da isteme olarak ve söz takalım dedik. Yüzüğümü takmak için beklemek istremedim nişanııı.

Çok sabırsızım bu aralar bennnn:9:

çığlık atmak istiyorummmm yeaaa :99::95:

işten basımı kasıyamıyorum nefes bile alamıyorummmmm :52: gecmise bakamadımm hiççç

ama hemencik lavisimle pelotumun guzel haberlerini okudum :nazar: masallah ki size bebeklerimmm :16::16::16::54: pelom ahhh o on balayına benim de ne kadar ihtiyacım oldugunu tahmn edemezsim ama ben aslını yapabilsem kendimi sanslı saycam bu ara :27:

lavisim esyalar hani merak ettim yeaa :52:

Ben de dün evimdeydimmm vee ilk komsumla tanıstım :9::9: Su basan ev sizinki miydi gecmiş olsun dedi asagı inerken ben de iceri davet ettim annem yaslarında coook tatlı bir kadın :16:

"Ayy eve baaak sunlaraa bakk ayol... Burası Barbie ile Ken'in eviymiş resmen, buraya artık Barbie ile Ken'in evi dicem," dedi :9::9::9: O da biize isim taktı iyi mi :9:

Komsumuza gore Barbie ve Ken

Anneme gore Hansel ile Gretel

Bize gore de Clark ve Lois'iz...

amma kimlik karmasası yasadık :60:

Pelincik ön balayı mı yapmış, çok sevindim senin adına canım. Aşkla şarj olmuşsundur ne güzel. Hep böyle olun:nazar::nazar: Kına gecenin restaurantta olması güzel fikir bence canım, rahat rahat oynarsınız, döktürürsünüz, evde yer derdi, sonrasında temizlik derdi annen de rahat eder.

Ben bu ara kafayı yemek üzereyim gerçekten Pelinim bu mevzulardan,bugün ağlaya ağlaya gittim işe. Hiç destek görmüyorum ailemden. Yani sevdiceğe karşı bir tepki değil de, evliliğe, aşka karşı bir tepki bu. Önümde benden büyükler varmış falan filan. Burda anlatmıyım sonra konuşalım ama çok kötü oluyorum artık kaldıramıyorum.

Ama dün hafta sonum harikaydı benim de tadı damağımda kaldı resmen.:nazar::nazar: :69: :69: :69 Aşkın yanından ayrılasım gelmedi hiç, bulutlardaydım ama işte bugün bulutlardan her zamanki gibi fena indim

Lavincim hayırlı olsuuuunn:52::52:
Ben de sıkılırım düğünlerde. Hele öyle çok yakın değilse bitse de gitsek derim :9::9:
Ama işte napcaaann mecbuuuurr:9::9:
Eşyalarını görelim görelim ve bence seni de hemen everelim:52::52::123::123::123:

Çağlamikom, Barbi ve Ken miiii:9::9:
Ay çok hoşmuş teyze. Evinizi daha da merak ettim.
Dualarla gezdir evini kuzum korkuyoruz artık
Allah sağlıcakla yaşamayı nasip etsin orda:nazar:
Topic sahibemiz bırakma bizii gel sık sık özlüyoz, Allah kolaylık versin işinde de:54:

Son düzenleme:
Beğendiklerimiz bunlar:Daha kesin değil ama içime çok sindi.

Oturma grubu:

a1f7dda6-14f3-4411-888e-651ca58fbf96.jpg

Yatak Odası:
$52726cc3-5c8a-4a5a-b61f-17f85a841ef2visage_slider01.jpg
Masa ve Sandalyeler:
$39645252-7d03-45e6-9a5f-ddb8c623f687visage_yemek_slider02.jpg
Tv Sehpası:
$e4567ebf-af0d-4f52-a508-d44271e3d0ecvisage_slider02.jpg

Son düzenleme:
Lavincim hepsi çok güzel görünüyorlar çok şık.
İnşallah güle güle, aşkla kullanırsınız.

pelinimmm ne güzel aşklanmışsınız oh misss:16:
ben müstakbel eşimi bu gidişle nikahta görcem dalga geçiyoruz artık halimizle :19:
çağlamm kuzum evini sumu bastı nasıl yani:53: çok çok geçmiş olsun:31:
diger bütün gelinciklerr iyisinzi inş. öptüm hepinizi aşklı gecelerr:16:

kaç gündür giremedim sayfaalar çoğalmıştır dedim ama kimseler gelmemiş pekk :9:
ne kadar az kaldııı yaaa pelinimmm çağlaamm nuraymmmm :nazar::nazar:

pelmişimiiidee feystteee gördümmm kiii kocişiyleee süperlerrr :nazar:

lavinimmm zevkinn süper cnm inş aşkla kullanmakk nasip olur kuzuu :31:

öpüorummm herkeziiiiiii :17::16::16::16:

kaç gündür giremedim sayfaalar çoğalmıştır dedim ama kimseler gelmemiş pekk :9:
ne kadar az kaldııı yaaa pelinimmm çağlaamm nuraymmmm :nazar::nazar:

pelmişimiiidee feystteee gördümmm kiii kocişiyleee süperlerrr :nazar:

lavinimmm zevkinn süper cnm inş aşkla kullanmakk nasip olur kuzuu :31:

öpüorummm herkeziiiiiii :17::16::16::16: