- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.401
teşekkürler pufumm
tamamen değil kuzummm platin krepe balyaj attırdım geçen hafta
Ezgi'cim çok geçmiş olsun...
1 yıl yazmasına bir şey kalmamış ki 8 güncük
Pufitom ne güzel bir mutluluktur değil mi
Allah devam ettirsin bu dostluğunuzu.
Benim de kuzenim,çocukluk arkadaşım nişanlanıyor bu haftasonu.
Onun o isteme telaşını, hazırlıklarını ancak telefondan duyabiliyorum...
Çok duygulandım ben de, gözlerim doldu.
Benim sevdicek de askerliği aradan çıkarma derdinde bu ara. Yazın sınava girip sonra da askere gitmeyi düşünüyor. Ataması o askerdeyken de olabilirmiş. Bittiğinde başlarmış göreve. Sonra nişan yaparmışız. Hiç böyle düşünmemiştik daha önce. Atanır, birkaç ay içinde para biriktiririz, nişan yaparız daha sonra askere gider diyorduk ama hangisi iyi olur bilemedim ki.:44::44::44:
Lavim çook sağ ol bebeğimOhhhhhhh Minik Prenses ön balayı yapmışşşşş
Allah huzurunuzu bozmasın.
Haftasonu gelemedimmmm,cumartesi düğüne gittim. Kızlar ben düğün hiç sevmiyorum yaaa ne olacak bu halim bilmiyorum. Annem kendi düğününde nasıl dayanacaksın diyor.
Kızlaarrrr biz mobilyalarımızı seçtik kiiiiiii, zaten geçen haftalarda beyaz eşya almıştık mobilyayı da seçtik kalmadı bir şeyyyyy, düğün müğün olmasa ramazan gelmeden evlenirdik valla
Cuma akşamı da isteme olarak ve söz takalım dedik. Yüzüğümü takmak için beklemek istremedim nişanııı.
Çok sabırsızım bu aralar bennnn
Sağ ol nihanımm darısı daha güzeli sana nasip olsun inşallahPelincik ön balayı mı yapmış, çok sevindim senin adına canım. Aşkla şarj olmuşsundur ne güzel. Hep böyle olunKına gecenin restaurantta olması güzel fikir bence canım, rahat rahat oynarsınız, döktürürsünüz, evde yer derdi, sonrasında temizlik derdi annen de rahat eder.
Ben bu ara kafayı yemek üzereyim gerçekten Pelinim bu mevzulardan,bugün ağlaya ağlaya gittim işe. Hiç destek görmüyorum ailemden. Yani sevdiceğe karşı bir tepki değil de, evliliğe, aşka karşı bir tepki bu. Önümde benden büyükler varmış falan filan. Burda anlatmıyım sonra konuşalım ama çok kötü oluyorum artık kaldıramıyorum.
Ama dün hafta sonum harikaydı benim de tadı damağımda kaldı resmen.:69 Aşkın yanından ayrılasım gelmedi hiç, bulutlardaydım ama işte bugün bulutlardan her zamanki gibi fena indim
[/COLOR][/B]
Büşüüm sağ ol bitanem darısı başına inşallah senindeeeepelinimmm ne güzel aşklanmışsınız oh misss
ben müstakbel eşimi bu gidişle nikahta görcem dalga geçiyoruz artık halimizle
çağlamm kuzum evini sumu bastı nasıl yaniçok çok geçmiş olsun
diger bütün gelinciklerr iyisinzi inş. öptüm hepinizi aşklı gecelerr
kaç gündür giremedim sayfaalar çoğalmıştır dedim ama kimseler gelmemiş pekk
ne kadar az kaldııı yaaa pelinimmm çağlaamm nuraymmmm
pelmişimiiidee feystteee gördümmm kiii kocişiyleee süperlerrr
lavinimmm zevkinn süper cnm inş aşkla kullanmakk nasip olur kuzuu
öpüorummm herkeziiiiiii
Ezgimmm meleğimm benimm özlemişim seniiiamanda aman peloşum ön balayı yapmış, çağlotum komşu edinmiş, lavincik sözleniyormuş, siboş saçlarını boyatmış
gelinciklerim yerim sizii, hepinizii!!!
herkescikler nerde bakalım? diyene bakın kaç gündür geliyorum sanki
ev, dershane, ve son olarakta faranjiti ekledim listeye hepsiyle uğraşıp duruyorum.yetmez gibi birde nişanlıcığımı çok özlüyorumm çok çalışıyor benim bitanem, görüşemiyoruzneyse ki bugün erken çıktı yolda şuan işten geliyor ama önce bana gelceeekk hastalık falan dinlemicem atlıycam boynuna
şu tickerımda 1 yıldan düşse artık çok iyi olacak!!!
aşkıımm benim yaaa gözlerimiz hep mutluluktan dolsun inşallah Allahım acı yaşatmasın bizlere... gelsin valla şu düğün artıkk kavuşalım sana kocaman sarılmak istiorumm askım herşeyden önce, çünkü bazen çok ihtiyacım oluyo senin o sıcacık gülümsemeneee ama az kaldı inşallahBebekleriim buguuun cok ciciik bigüündüü gözlerim mutluluktan doludolu olduuu pemlikcanım kargoyla göndermiş davetiyeyiio minik elleriylee pembiş pembiş aşk'la benim adımı yazmış soyadımızda aynııı ay yerim elleriniii o yaptığı minik kalbiiii içimm kaynadı baaakk genee
geçsin artık su gunler bıan evelde bebegıme kavusım hemencıcııııkk
buaradaa ikeada cidden varmıs benım ıstedıgım tabaklardan ama renklerı cok aç.ık genede cok cicik ve başka tabak takımlarınıda cooooooooooook begendımmmm! Sanırsam ben tüm mutfak gereçlerimi ikeadan alcam
ben pek bi beğendiiim kuzuuuummm güzelliğine güzellik katmışşş
Ezgi'cim çok geçmiş olsun...
1 yıl yazmasına bir şey kalmamış ki 8 güncük
Pufitom ne güzel bir mutluluktur değil mi
Allah devam ettirsin bu dostluğunuzu.
Benim de kuzenim,çocukluk arkadaşım nişanlanıyor bu haftasonu.
Onun o isteme telaşını, hazırlıklarını ancak telefondan duyabiliyorum...
Çok duygulandım ben de, gözlerim doldu.
Benim sevdicek de askerliği aradan çıkarma derdinde bu ara. Yazın sınava girip sonra da askere gitmeyi düşünüyor. Ataması o askerdeyken de olabilirmiş. Bittiğinde başlarmış göreve. Sonra nişan yaparmışız. Hiç böyle düşünmemiştik daha önce. Atanır, birkaç ay içinde para biriktiririz, nişan yaparız daha sonra askere gider diyorduk ama hangisi iyi olur bilemedim ki.:44::44::44:
kızlar merhabaaaaaaaaaaa
benim her şey çok hızlı gelişti, 2013 gelini olucağımı hiç tahmin etmiyodum bile. 6 ay bekledim tam umudu kesmek üzereyken evlilik teklifi aldım. yarın istemeye geliyolar, 25 mayıs ta nişanım var ve sanırım 29 eylül de düğünüm.
nolur beni de alın aranıza, bu heyecanlar tek başına geçmez çünküüü :)
hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza
kızlar merhabaaaaaaaaaaa
benim her şey çok hızlı gelişti, 2013 gelini olucağımı hiç tahmin etmiyodum bile. 6 ay bekledim tam umudu kesmek üzereyken evlilik teklifi aldım. yarın istemeye geliyolar, 25 mayıs ta nişanım var ve sanırım 29 eylül de düğünüm.
Olleeeeyy ben geldiimmm
Sağ ol nihanımm darısı daha güzeli sana nasip olsun inşallah
Bence de restaurantta olması çok iyi oldu valla canlı müzik falan da olcak ama kurtlarımızı da dokeriz ben bi dunya sarkı indirmiştim evde olcak diye listeyi vermeyi dusunuyorumm
Nihanımm yazmışsın ya "Önümde benden büyükler varmış" inan aynı durumdaydık canparem, benim ailem o kadar karşıydı ki... Bana neler soylemişlerdi ama unutmuş gibi yapıyorum artık... kalp kırıklıklarıyla devam edemem çünkü, abimin hakaretleri annemin ona desteği babamın sessizliği inan mahvetmişti beni.. haklılar belki, benim yaşım küçük acelem de yoktu zaten taze bi ilişki ama sevdiğim gerçekten bi yuva kurmak için çok savaş verdi onu karşılıksız bırakamazdım ve hayırlısı boyleymiş diyorum. Zaten abimle aybi tanıştıktan sonra abim de hak verdi, benim belirsizliklerim var pelinin beni beklemesine gerek yok dedi annemlere ve bu şekilde gelişti herşey de zaten. bizim ailede söz abimden çıkar, o yüzden onun ağzına bakıldı, aybi de onu tavlayınca geriye hiçbir şey kalmadı...
İnşallah sizin de herşey çorap söküğü gibi gelir bitanem Allahın izniylee
Nihanım ben askerliğini yaptı sanıyordum... Bence de askerliğini aradan çıkarsınn çünkü pufuma katılıyorum aileler açısından da sorun olur askerlik bi an önce gidip gelsin enişte söz nişan derken düğünü yapıverirsiniz kiii
Evett son olarak bana ya da bize gelelim
Biraz moralim bozuk kızlar... düğün yerinin sahibi olan trilyonluk firma bize kazık attı! Aylardır görüşmek istiyoruz adam bizi hep salladı aybiyle tanışıyolarmış, aybi aradığında falan hep hallederiz görüşürüz modundaydı adam. yok umre de yok yurtdışında derken 5 aydır sallayıp durdu bizi.. en sonunda dün görüştüler... yatıcak yeri yok ama, beyfendi umreden gelmiş sonunda! biz 2 hafta once organizasyon şirketiyle görüşüp herşeyi kendilerine devretmiştik bi tek meyve işini aybinin babası halledecekti toplamda indirimle beraber 7000 gibi bi masraf çıktı bize, sandalye giydirmesi havai fişeği kuru yemişi colası derken hesaplamalar bu yondeydi... ancak düğün yerinin sahibi ben organizasyonu vermiyorum falan filan yapmış ve aybiyle babasına tam 15000 lik fiyat çıkarmış! hayır burda zaten bi salon tutmanın maliyeti 750 ile 1000 arasında değişio sadece organizasyona para harcanıo yani her halukarda 5000 e ya da 6000 e krallar gibi bi düğün yapılabilio... ama adam bize 15000 demiş! vazgeçsek gecemioruz davetiyeler herşey dağıtıldı! yan cizicek bi durumumuz bile yok... ama adam zaten hayır diyemiceğimizi bildiği için son gune kadar bekletti... hep soledim aybiye bu adam bizi kazıklıcak diye... neyse babasıyla oturup konusmuslar 10500 e anlaşmışlar en son... yani biz düğün için 10500 ve organizasyon için de bi 3000 falan bayılcaz, çok moralim bozuk, planlarımız altust oluyor giderek artık dua eder olduk nolur baska masraf cıkmasın diye... bunaldık da iyice, insanlar evlenen birini görmesin yolmaya yer arıyor gerçekten lanet olsun ki! Toplamda bize bi düğün masrafı 50000'e mal oldu, ne diyim ki
ooofff ooofffff
Nurayım özlemez olur muyuz seni, yine gel yine gel hep geel
Lavincim nasılsın, bugün istemen var, heyecan var mı heyecan
Uzun bir özet bekliyoruz ona göre
İnşallah sorunsuz, çok güzel geçer her şey.
Tuzlu kayfe de yapcan mı
Yapmak istiyorum ama kıyamamk ki ben
Hem benim adam içmez, öyle mülayim bir tip değildir kendisi. Hem midesi de çok hassastır bebeğiminnnnnn
Şu an annemle babam benim bebekliğimle ilgili nostalji yapıyorlar içerde duydum
Ben heyecanlı değilim de annem çok stresli yaa, o beni geriyor:18:
Bi de o kadar kalabalık gruba hiç kahve yapmadım nasıl olacak bilmiyorum.
......
Senin de sevdiceğin gitsin gelsin hele bir, yumuşayacaktır ailen de. Hem hiçbir aile kızları evlenmeyi onca yıl beklesin istemez diye düşünüyorum.
kızlar merhabaaaaaaaaaaa
mrblar
nasıl başlasam ne desem bilmiyorum herşey düğüm düğüm boğazımda.. 2 yıla doğru giden ilşki bitti malesef bugün.yüzükler çıktı ailelere söylendi..şaka gibi geliyo şoktayım üzgünüm çoook canım acıyo ama dönüşü olmayan yola girdik malesef kopardık bağlarımızı..
ve hayat ne gariptirki bikere daha gördüm.. koca 1 hafta konuşamadık kursta oldugu için cumayı iple çektim yine deli gibi özledim ama konuşurken ufacık bişeyden çıkan tartışma büyüdü ve yıktı bizien önemliside benim en hassas en sıkıntılı dönemimde bunu kabullenmesi gözümden düşürdü.. ne kadar zormuş insanları tanımak..hemen ailesini aramış düzelirmiyiz ki diye düşünmeden..aileler bir arada tutmaya çalışıyo ama nafile BİTTİ...
nasip değilmiş.. hayırlısı böyleymiş. sabah uyandığımda akşam olsun diye onun sesini duymak için can atıyodum ama kapanışı bu şekilde yaptık..
burda herşeyimizi paylaştık yine buraya yazmak istedim birazda içimi dökmek istedimçok sık gelmem artık ama geldğimde emin olun sizin tatlı heycanlarınızı mutluluklarınızı gördükçe ben çoook mutlu olucam.. sevdiklerinize sıkı sıkı sarılın hepiniz çoook mutlu olun..
bizim kocaman aşkımız sevgimiz bile bir arada tutamadı bizi malesef..
iyi geceler kızlarr.. hepinizi çooook seviyorumm uğrıcam arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?