Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Kızlar ben biraz durumumuzdan bahsedeyim de en azından kafanızda netleşsin

Şimcik, ben 2011 yılında Erasmusla Hollandadaki bir üniversitede okudum. Erasmus işlemlerini halletme evresindeyken (Türkiyede) vesileyle tanıştık beyfendiyle :)

Bizzat birbirimizi tanımıyoruz, internet üzerinden tanıştık. O benim gideceğim üniversitede bir önceki yıl okumuştu. Bana birçok konuda yardımcı oldu. Sonra ben gittim geldim ve bugüne kadar aradan tam 2 yıla yakın zaman geçti.

Bundan 2 hafta önce birden aklıma esti, napıyor nediyor diye, face.den selam naber nasılsın tarzında bir mesaj attım ve ertesi gün o da bana mesaj attı. İlk birkaç gün öyle mesajlaştık sonra bir haftasonu baya uzun konuştuk nette ve bu beyfendi benim güzel bir bayan olduğumdan, çok güzel gülümsediğimden falan bahsetmeye başladı. Hatta hayatımda biri var mı yok mu vs diye sormaya başladı :23: Akşamları 1 buçuk saat sahilde yürüyüş yapıyorum ben, yakın olsa gelirdim birlikte deniz kenarında yürürdük falan diyor bana :23:

Bu kadar özel soru sorunca ben de aynılarını ona sordum, hayatında biri yokmuş, onun da 5-6 ay süren ama 1 yıl önce biten bir ilişkisi varmış falan filan..

Sonra ben bir baktım ki ben beyfendi ile konuşurken heyecanlanıyorum, neşeleniyorum hatta akşamları belki mesaj atmıştır diye face. de bekliyorum... Ne absürd bir durum bir hayal edin :84:

Her akşam kendimle sözleşme yapıyordum o mj atmadan atmıycam diye ama her sabah işe gider gitmez sabah 8.30 da günaydın özlemcim nasılsın vs yazıyor ve biz yeniden sohbet ediyoruz gün içinde, ama akşam mesai saati gelince bitiyor muhabbet. Sonra nete falan girmiyor beyfendi :47:

Birkaç gün önce telefon numaralarımızı verdik birbirimize. Bana whats app'ın var mı dedi, ben de maalesef yok dedim. O da hattımı değiştiricem şuan yükleme yapmadım ondan mesaj atamam canım, whats app'ın olsaydı ordan konuşurduk dedi. Ben de sağlık olsun dedim.

Sonra aynı dün, gün içinde naber nasılsın vs yazdım telefondan, ama tabii cevap gelmedi :31:
Bana bu sabah 8.30 da kusura bakma dönemedim, biraz rahatsızdım grip olmuşum yattım evde vs dedi. Geçmiş olsun vs teraneler işte ama içimden de dedim yani tüm gün bekledim bir mjı çok gördün diye :9:

Bugün de konuştuk, ama konuşmalarımız hep havadan sudan. Yani bana karşı ilgisinin olup olmadığını hiç anlayamıyorum. Ama her Allahın günü de bana günaydın nasılsın dye mj atınca şu yüreğime söz geçiremiyorum kızlar ya :97:

Hal bundan ibaret canlarım, bana yardımcı olun. Ben nasıl anlıcam bu zibidinin benden hoşlanıp hoşlanmadığını :41:
Engin tecrübelerinizle yol gösterin şu aşk fukarasına :27:

Canım bilemedim ki şimdi yaaa.:44: Çok belli etme hislerini,temkinli ol.:16::16::16:

Çağlaaam kuşum elbisenin rengine ve ayakkabına bittim güle güle giy kuzum
Dua et bana olur mu, bir haftadır çok tuhafım ben:26:
Böğüre böğüre ağlayasım var resmen :50::50::9::9:
Kabuslar, huzursuzluk,sıkıntı bir sürü şey...
Kaldığım yerle, arkadaşımla ilgili sorunlarım da var çok sıkıldım, çok kötüyüm
Evlenip yuvamı bilseydim bari diyorum hep :14::14::14::14:
Sizin de güzel günlerinizi böyle karartıyorum ama kusura bakmayın :14::14:

Özlemcim ya ne olur kusura bakma soruyu sorup kaçar gibi oldum ama çıkmam lazımdı.
Daha önceki ilişkini, yaşadıklarını pek bilmiyorum ama anladığım kadarıyla kısa bir süre önceymiş.
Açıkçası kendini toparladıysan neden olmasın diyorum bak Çağla ve Pelmiğimize mutluluğun ne zaman nerden geleceği belli değil.
Temkinli olmakta fayda var, bir süre gözlemle diyeceğim de kalbe de söz geçer mi ki:17:

Kuzum yaaa.:14::14::14:

nihancan noldu böyleee...Allah ım hayırlara çıkarsın. reglin falan mı yaklaştı kuzum insan o dönemlerde böyle depresif oluyor.
özlemcim kızlar herşeyi söylemişler zaten.benim tek ekleyeceğim iyice karşındakinden emin olmadan kendini fazla kaptırmamaya çalışman.
karşındakinin duyguları hakkındada bişey diyemedim şimdi:26: biraz daha zaman ver bence yorum yapmak için. benimde gibi 1 günde aşık olup, 5 günde o adamı hayatının merkezi yapan biri için sanırım fazla sağlamcı yaklaştım:9:

nihancan noldu böyleee...Allah ım hayırlara çıkarsın. reglin falan mı yaklaştı kuzum insan o dönemlerde böyle depresif oluyor.
özlemcim kızlar herşeyi söylemişler zaten.benim tek ekleyeceğim iyice karşındakinden emin olmadan kendini fazla kaptırmamaya çalışman.
karşındakinin duyguları hakkındada bişey diyemedim şimdi:26: biraz daha zaman ver bence yorum yapmak için. benimde gibi 1 günde aşık olup, 5 günde o adamı hayatının merkezi yapan biri için sanırım fazla sağlamcı yaklaştım:9:

Ezgişim bilmiyorum ki öyle bir dönemde de değilim nedir bu hal...
Sağ ol desteğin için, anlatıp topiğin havasını bozmak istemiyorum, dualarınızı bekliyorum sadece:43:

Çağlaaam kuşum elbisenin rengine ve ayakkabına bittim güle güle giy kuzum
Dua et bana olur mu, bir haftadır çok tuhafım ben:26:
Böğüre böğüre ağlayasım var resmen :50::50::9::9:
Kabuslar, huzursuzluk,sıkıntı bir sürü şey...
Kaldığım yerle, arkadaşımla ilgili sorunlarım da var çok sıkıldım, çok kötüyüm
Evlenip yuvamı bilseydim bari diyorum hep :14::14::14::14:
Sizin de güzel günlerinizi böyle karartıyorum ama kusura bakmayın :14::14:

Özlemcim ya ne olur kusura bakma soruyu sorup kaçar gibi oldum ama çıkmam lazımdı.
Daha önceki ilişkini, yaşadıklarını pek bilmiyorum ama anladığım kadarıyla kısa bir süre önceymiş.
Açıkçası kendini toparladıysan neden olmasın diyorum bak Çağla ve Pelmiğimize mutluluğun ne zaman nerden geleceği belli değil.
Temkinli olmakta fayda var, bir süre gözlemle diyeceğim de kalbe de söz geçer mi ki:17:

Canım bilemedim ki şimdi yaaa.:44: Çok belli etme hislerini,temkinli ol.:16::16::16:

Kuzum yaaa.:14::14::14:

sağolun kızlar yorumlarınızı esirgememişsiniz :3:

sanırım genel kanı tedbirli olmam :26:

biz de bekleriz napalımm :ssz:

günaydınnn bebilşlerrrr :3: çağloooommmm o nasıl bi güzel elbisee hayırlı olsun sanadaa çook mu çook yakışmıştırrr gülee güle giyy kuzum onuda aradan çıkarmıssınnn :16: herkzler iyidirr inş.. rahatsızdım biraz bikaç gün yattım giremedimm hiç geçmişide tam okuyamadm:31:

s.a kızlar..

çok ayrı düştük. nebilim şahsen ben öyle hissediyorum..

cumamız mürarek olsun.. dualarımız kabul olsun..
banada dua edermisiniz:18: rabbim hayırlı olanı nasip etsin diye..

Son düzenleme:
çağla: çağlam kıyafetin çok güzel. senin saçlarla daha güzel durur sanırsam
yanlış anlamadıysam evini su basmış sanırım. çok üzüldüm ama buna şükür çağlam.. ya çeyizciklerinde olsaydı dımı:(

pelin: çok uzaklar bi yerde pelin var gibi olduk senlede :18::18:

minnakım: 6. seneniz dolmuş maşALLAH:nazar::nazar::nazar: bide sanırsam biri canını sıkmış. kimmiş o göster bakayım

nuray: nuray canım yoksun.. ben çok gelmiyorum gerçi ama senide uzun süredir göremedim:50:

lavin : :16::16::16: ALLAH razı olsun senden.. rabbim gönlüne göre versin inş:50::50: kalbinin güzellikleri inş hayatınada vurur..

ezgi: ezgi kuşum naparsın. senide görmedim uzun zamandır:50:

sibel: bu hafta aöf var bişeycik diyemiyorum. ama ondan sonraki hafta gel tamammı:ssz::ssz::ssz:

asknihal: zor geliyor sna belirsizlik.. ama yinede şükür canım. neblim birini sevmk biri tarafından sevilmek gerçkten güzel bi duygu..

merve: pek bi rahatlamış gördüm seni:1::1: inşALLAH mutlulugun sonsuz olur. kpss iyi puan alcaksın ve çok ii yerlere gelceksin..

özlem: sanırım özlem için yazdıgım yorum pek begenilmedi:1: peline milyonkere maşALLAH:nazar::nazar::nazar::nazar: ALLAH ona çok güzel kapılar açtı. çok güzel bi kader yazdı. herkesi kıskandırcak seviyede muhteşem bir aşk yaşıyor.. çünkü gerçekten nişanlısı iyi biri.. dışardan gözlemlediğim bu..

benm sana demek istediğim.. yoluna bakman tabiki çok güzel.. geçmişe odaklaklanmam sana zaten zarar verir.. benm sana tavsiyem çok yavaştan alman.. inşALLAH hayırlısı olur..

..................

Kızlar ALLAH rızası için dua istiyorum. büyük bi derdim var demeyin byük bir ALLAHım var diyin demişler.. bende sizden dua istiyorum. rabbim duysun sesimi diye.. bu günlerimi en hayırlı şekilde atlatayım diye

Son düzenleme:
berfişimmm dündee konuştukk sen içini ferahh tutt ben ve burdaki herkez sana dua edicek ediyoruz tabikii :16: herşey çook güzel olucakkk görüceksin inşallaahh evet sınav var bu haftaa diğer haftaa inş ayarlıcammm bebiloppp :9: :16::16:

Selam kızlarrr

Berfinim Allah gönlüne ferahlıklar versin, senin için en güzelini nasip etsin.

İnşallah hayırla Haziran atamasında da atanman olur. Sıkıntıların tüyyyyy gibi uçup gider.

Hakiaten çok ayrı kaldık birbirimizden, geliyorum bakıyorum kimsecikler yok,ben de eskisi gibi yazmıyorum.

Belki de hepimiz öyle düşündüğümüzden bilmiyorum.

Ama bir iyi haber vereyim de:17: Haftaya istemem var Allah kısmet ederse.:17:

Selam kızlarrr

Berfinim Allah gönlüne ferahlıklar versin, senin için en güzelini nasip etsin.

İnşallah hayırla Haziran atamasında da atanman olur. Sıkıntıların tüyyyyy gibi uçup gider.

Hakiaten çok ayrı kaldık birbirimizden, geliyorum bakıyorum kimsecikler yok,ben de eskisi gibi yazmıyorum.

Belki de hepimiz öyle düşündüğümüzden bilmiyorum.

Ama bir iyi haber vereyim de:17: Haftaya istemem var Allah kısmet ederse.:17:

bende kaç gündür yoktum sayfalar çoğalmıştır dedimm çokda çoğalmamışş herkez telaş içinde sanırım ondan :9:

lavinimmmmm :17: sende bir geldinn ne güzel haberle geldinn hayırlı olsun canım benimm senide kaybediyoruz demek :9:

bende kaç gündür yoktum sayfalar çoğalmıştır dedimm çokda çoğalmamışş herkez telaş içinde sanırım ondan :9:

lavinimmmmm :17: sende bir geldinn ne güzel haberle geldinn hayırlı olsun canım benimm senide kaybediyoruz demek :9:

Aynen artık sayfalarımız taşmıyor ama telaşlar çok arttı ondan, hem Pelin,Elis,Çağla ve Nuray ard arda olduklarından hepsinin hazırlıkları hızlandı.

Allah sana da en kısa zamanda hayırla nasip etsin, güzel heyecanlar evet ama stres de yapmıyor değilim.

amin inş kızlar..
lavinim hayırlı olsun...

kızlar bakın ne buldum.. bakınca nedense çağla aklıma geldi..

Kızım Gelecek Birazdan..( İçiniz Burulacak ) - YouTube
ağlamamak elde değil...fena yaptı beni he çook güzelmiş amaa çook anlamlı :5:
Aynen artık sayfalarımız taşmıyor ama telaşlar çok arttı ondan, hem Pelin,Elis,Çağla ve Nuray ard arda olduklarından hepsinin hazırlıkları hızlandı.

Allah sana da en kısa zamanda hayırla nasip etsin, güzel heyecanlar evet ama stres de yapmıyor değilim.

aminn kuzumm en kısa zamanda bende istiyorum kii bu heycanlardan bu telaşlardan bu streslerdenn :9:

Berfiiin ben sana mesaj çekmiştim gelmedi mi canım, iyi misin merak ettiydim:26:
Elbbete sevmek, sevilmek çok hoş da belirsizlik gerçekten zor.

Laviiiiiiiiiiiiiiiiinnn:52::52::52: İsteme de olunca gerisi çorap söküğü gibi gelecek inşallah, ne giycen napcan:52:
Çalsın sazlar oynasın kızlaarr:52::52::52::52::24::118::118::118::118:

PAntera'cım ( adını çıkaramadım, yaşlanıyorum :17::17:) çok geçmiş olsun, iyi misin şimdi.

Merhaba canikocancanlarım :16:

Pırıl pırıl bi gün :17::17::17: Tam bi yaz, bahar havası var burada :nazar:

Sibelim geçmiş olsun kuzum hastalanmışsın sanırım, acil şifalar diliyorum bebişim :50:

Laviiimm :52: isteme miiii :52: çook sevindim hayırlısı olsun canım benim, sonunda sizde mutlu başlangıca biraz daha yaklaşıyorsunuz :16::nazar::17:

Çağlam ben dün kıyafeti görememiştim :25: Akşam uyumadan önce girdim o zaman görebildim bende çok beğendim :16: Eminim sana da çok yakışmıştır, nar çiçeği, mercan rengini gerçekten çok seviyorum:16: yaza en yakıştırdığım renklerden :16:

Nihanımın canı sıkkınmış :26: Bazen herşey üst üste gelir bitanem, sanki hepsi birikmiş de birden acısını cıkartır gibi.. Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende zaman zaman çok bunalıyorum :50: artık günlerin geçmesini diliyorum, sevdiğime kavuşmak için... insan bazen annesini babasını bile çekemiyor, her söylenen batıyor, can yakıyor, acıtıyor ki ev arkadasıyla geçinmek daha bile zordur. Allah yardımcın olsun bebeğim, inşallah için ferahlar, karanlıklar da artık aydınlığa çıkar! :16:

Berfiiin ben sana mesaj çekmiştim gelmedi mi canım, iyi misin merak ettiydim:26:
Elbbete sevmek, sevilmek çok hoş da belirsizlik gerçekten zor.

Laviiiiiiiiiiiiiiiiinnn:52::52::52: İsteme de olunca gerisi çorap söküğü gibi gelecek inşallah, ne giycen napcan:52:
Çalsın sazlar oynasın kızlaarr:52::52::52::52::24::118::118::118::118:

PAntera'cım ( adını çıkaramadım, yaşlanıyorum :17::17:) çok geçmiş olsun, iyi misin şimdi.

sibel canım :17: iyiym şimdi şükür işe geldimm işler yığılı kaç gündür yatınca ama arada buraya girip mola veriyorum :9:
sıcaktan ellerimm vücudum pıtır pıtır olmuştu neyseki azıcık kaldılar geçmek üzereler :31:

seninde canın sıkkınmış canım belirsizlik ne kötüdürr bilirim cidden bol bol dua ediyorum feraha ermek için sende kalbini ferah tut dua et canım benimm :16:
pelimimmm sağolasınnn kuşuummm :16:

Son düzenleme:
Nihanımın canı sıkkınmış :26: Bazen herşey üst üste gelir bitanem, sanki hepsi birikmiş de birden acısını cıkartır gibi.. Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende zaman zaman çok bunalıyorum :50: artık günlerin geçmesini diliyorum, sevdiğime kavuşmak için... insan bazen annesini babasını bile çekemiyor, her söylenen batıyor, can yakıyor, acıtıyor ki ev arkadasıyla geçinmek daha bile zordur. Allah yardımcın olsun bebeğim, inşallah için ferahlar, karanlıklar da artık aydınlığa çıkar! :16:

Pelmiğim, bahar gelinciğim evet her şeyin üst üste geldiği bir dönem yaşıyorum.:50:
Ev arkadaşımla sorunlar yaşanıyor ve ben bu süreçte en çok sevdiceğe sığınmak istiyorum ama onun da ders çalışması gerekiyor, görüşemiyoruz ve ben iyice bunalıyorum. Ailem deseniz beni hiç anlamıyor zaten hem annem babam filan bilmiyor bizi:26: Onlara göre benim bu aralar evlenmem söz konusu bile değilmiş ya o da ayrı konu... Dedim ya bir sürü böyle ufak tefek şeyler birikip bir dağ oluyor ve ben aşamıyorum o dağı. Bugün daha iyiyim ama çok şükür, gelinlerimizin dualarıyla :16::16::16: Hepinizi pek çok seviyorum:16::16::16:

sibel canım :17: iyiym şimdi şükür işe geldimm işler yığılı kaç gündür yatınca ama arada buraya girip mola veriyorum :9:
sıcaktan ellerimm vücudum pıtır pıtır olmuştu neyseki azıcık kaldılar geçmek üzereler :31:

seninde canın sıkkınmış canım belirsizlik ne kötüdürr bilirim cidden bol bol dua ediyorum feraha ermek için sende kalbini ferah tut dua et canım benimm :16:
pelimimmm sağolasınnn kuşuummm :16:

Sibel'cim yeniden geçmiş olsun dikkat et kendine havalar iyice ısındıkça olmasın yine.
Sağ ol duaların için canım Allah senin de gönlüne ferahlık, mutluluk versin, hepimiz mutlu huzurlu olalım :16::16:

Bebekleriiimm yerim hepınızııı sibooşummmm kuzum gecmısler olsuuun iyii ol heep :16:

pastalar prensesiiim elbiseeen cok guzeeel harika olucaksınn seen :16:

nihanımmm tatlımm sakın havanızı bozarım dıye dusunme anlat dök içini herzamaan dinlemeye elimizden dilimizden geldıkce yardımcı olmaya calısırız :54:

özlemciiiikkk bencede temkinli ol ama Aşk yaşandıkça güzelleşir kendini çokta uzak tutma derim :69:

unuttugum atladıgım varsa affolaa :61: özledim siziiiii :16: nerdeyse hergunum elbıse aramakla gecıyoooo cok az kaldı pelmikiin düğüüne ve elbiseeemmm yoooooooooooooooookkkk delirezeeeeeeeeem :52: o begendıgım elbısede zayıf harıcınde yakısmaz dıye dusunuoyoorum yarın spora baslıcam ama 22 gunde ıstedıgım kıvama gelebılırmıyım bılemıorum :14:

s.a kızlar..

çok ayrı düştük. nebilim şahsen ben öyle hissediyorum..

cumamız mürarek olsun.. dualarımız kabul olsun..
banada dua edermisiniz:18: rabbim hayırlı olanı nasip etsin diye..

Hoşgeldin aramıza tekrardan Berfinciim, aslında kendini cektin diye düşünüyodum ben, çoğumuz sana msj mail yoluyla ulasmaya calıstık. Faceni kapatmıssın, numaran değişmiş.. İstesekte ulaşamadık ve dediğin gibi ayrı düştük.. Neyse iyi olda gerisi mühim değil. Herzaman dualarımızdasın..

Son düzenleme:
çağla: çağlam kıyafetin çok güzel. senin saçlarla daha güzel durur sanırsam
yanlış anlamadıysam evini su basmış sanırım. çok üzüldüm ama buna şükür çağlam.. ya çeyizciklerinde olsaydı dımı:(

pelin: çok uzaklar bi yerde pelin var gibi olduk senlede :18::18:

minnakım: 6. seneniz dolmuş maşALLAH:nazar::nazar::nazar: bide sanırsam biri canını sıkmış. kimmiş o göster bakayım

nuray: nuray canım yoksun.. ben çok gelmiyorum gerçi ama senide uzun süredir göremedim:50:

lavin : :16::16::16: ALLAH razı olsun senden.. rabbim gönlüne göre versin inş:50::50: kalbinin güzellikleri inş hayatınada vurur..

ezgi: ezgi kuşum naparsın. senide görmedim uzun zamandır:50:

sibel: bu hafta aöf var bişeycik diyemiyorum. ama ondan sonraki hafta gel tamammı:ssz::ssz::ssz:

asknihal: zor geliyor sna belirsizlik.. ama yinede şükür canım. neblim birini sevmk biri tarafından sevilmek gerçkten güzel bi duygu..

merve: pek bi rahatlamış gördüm seni:1::1: inşALLAH mutlulugun sonsuz olur. kpss iyi puan alcaksın ve çok ii yerlere gelceksin..

özlem: sanırım özlem için yazdıgım yorum pek begenilmedi:1: peline milyonkere maşALLAH:nazar::nazar::nazar::nazar: ALLAH ona çok güzel kapılar açtı. çok güzel bi kader yazdı. herkesi kıskandırcak seviyede muhteşem bir aşk yaşıyor.. çünkü gerçekten nişanlısı iyi biri.. dışardan gözlemlediğim bu..

benm sana demek istediğim.. yoluna bakman tabiki çok güzel.. geçmişe odaklaklanmam sana zaten zarar verir.. benm sana tavsiyem çok yavaştan alman.. inşALLAH hayırlısı olur..

..................

Kızlar ALLAH rızası için dua istiyorum. büyük bi derdim var demeyin byük bir ALLAHım var diyin demişler.. bende sizden dua istiyorum. rabbim duysun sesimi diye.. bu günlerimi en hayırlı şekilde atlatayım diye

Zamana bıraktım berfincim, hakkımda ve hakkımızda hayırlısı olsun inşallah... Dualarımdasın canım...

Back