- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #4.361
Kızlar ben biraz durumumuzdan bahsedeyim de en azından kafanızda netleşsin
Şimcik, ben 2011 yılında Erasmusla Hollandadaki bir üniversitede okudum. Erasmus işlemlerini halletme evresindeyken (Türkiyede) vesileyle tanıştık beyfendiyle :)
Bizzat birbirimizi tanımıyoruz, internet üzerinden tanıştık. O benim gideceğim üniversitede bir önceki yıl okumuştu. Bana birçok konuda yardımcı oldu. Sonra ben gittim geldim ve bugüne kadar aradan tam 2 yıla yakın zaman geçti.
Bundan 2 hafta önce birden aklıma esti, napıyor nediyor diye, face.den selam naber nasılsın tarzında bir mesaj attım ve ertesi gün o da bana mesaj attı. İlk birkaç gün öyle mesajlaştık sonra bir haftasonu baya uzun konuştuk nette ve bu beyfendi benim güzel bir bayan olduğumdan, çok güzel gülümsediğimden falan bahsetmeye başladı. Hatta hayatımda biri var mı yok mu vs diye sormaya başladı Akşamları 1 buçuk saat sahilde yürüyüş yapıyorum ben, yakın olsa gelirdim birlikte deniz kenarında yürürdük falan diyor bana
Bu kadar özel soru sorunca ben de aynılarını ona sordum, hayatında biri yokmuş, onun da 5-6 ay süren ama 1 yıl önce biten bir ilişkisi varmış falan filan..
Sonra ben bir baktım ki ben beyfendi ile konuşurken heyecanlanıyorum, neşeleniyorum hatta akşamları belki mesaj atmıştır diye face. de bekliyorum... Ne absürd bir durum bir hayal edin :84:
Her akşam kendimle sözleşme yapıyordum o mj atmadan atmıycam diye ama her sabah işe gider gitmez sabah 8.30 da günaydın özlemcim nasılsın vs yazıyor ve biz yeniden sohbet ediyoruz gün içinde, ama akşam mesai saati gelince bitiyor muhabbet. Sonra nete falan girmiyor beyfendi
Birkaç gün önce telefon numaralarımızı verdik birbirimize. Bana whats app'ın var mı dedi, ben de maalesef yok dedim. O da hattımı değiştiricem şuan yükleme yapmadım ondan mesaj atamam canım, whats app'ın olsaydı ordan konuşurduk dedi. Ben de sağlık olsun dedim.
Sonra aynı dün, gün içinde naber nasılsın vs yazdım telefondan, ama tabii cevap gelmedi
Bana bu sabah 8.30 da kusura bakma dönemedim, biraz rahatsızdım grip olmuşum yattım evde vs dedi. Geçmiş olsun vs teraneler işte ama içimden de dedim yani tüm gün bekledim bir mjı çok gördün diye
Bugün de konuştuk, ama konuşmalarımız hep havadan sudan. Yani bana karşı ilgisinin olup olmadığını hiç anlayamıyorum. Ama her Allahın günü de bana günaydın nasılsın dye mj atınca şu yüreğime söz geçiremiyorum kızlar ya :97:
Hal bundan ibaret canlarım, bana yardımcı olun. Ben nasıl anlıcam bu zibidinin benden hoşlanıp hoşlanmadığını
Engin tecrübelerinizle yol gösterin şu aşk fukarasına
Canım bilemedim ki şimdi yaaa.:44: Çok belli etme hislerini,temkinli ol.
Çağlaaam kuşum elbisenin rengine ve ayakkabına bittim güle güle giy kuzum
Dua et bana olur mu, bir haftadır çok tuhafım ben:26:
Böğüre böğüre ağlayasım var resmen
Kabuslar, huzursuzluk,sıkıntı bir sürü şey...
Kaldığım yerle, arkadaşımla ilgili sorunlarım da var çok sıkıldım, çok kötüyüm
Evlenip yuvamı bilseydim bari diyorum hep
Sizin de güzel günlerinizi böyle karartıyorum ama kusura bakmayın
Özlemcim ya ne olur kusura bakma soruyu sorup kaçar gibi oldum ama çıkmam lazımdı.
Daha önceki ilişkini, yaşadıklarını pek bilmiyorum ama anladığım kadarıyla kısa bir süre önceymiş.
Açıkçası kendini toparladıysan neden olmasın diyorum bak Çağla ve Pelmiğimize mutluluğun ne zaman nerden geleceği belli değil.
Temkinli olmakta fayda var, bir süre gözlemle diyeceğim de kalbe de söz geçer mi ki
Kuzum yaaa.