Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

canım benim yaşayıp görücez artık bakalım hayırlısı

s.a kızlar..

çok ayrı düştük. nebilim şahsen ben öyle hissediyorum..

cumamız mürarek olsun.. dualarımız kabul olsun..
banada dua edermisiniz:18: rabbim hayırlı olanı nasip etsin diye..

Sen öyle hissediyorsan öyledir.

Bu arada bundan sonra benim hakkımda hiçbir şekilde yorum yapma olur mu ?

İyi veya kötü.

Hosbuldum canin. Facemi kapatmak zorunda kaldim.
Telefon numaram degismediki.s hatta sana bi cok kez whatsaptan yazdim ama online hic olmadin. Hatta 2gun onceydi sanirim sms de gonderdim sana
aslinda mail atan lara dondum.
Nihal yazmisti kk dan bak o simdi aklima geldi.10dk engeline takilmistm.sonrada kaynayip gitt. Yoksa baska cvb vermemezlik yapmadim. Dikkatimden kacmadi ise.. Saolsun lavin cok yanimda oldu. Sizde dualarinizla.
İns cok iyi olcam naz.. Katiplign olmamasi. Soz olayindaki surec..Zaman herseye ilac olcak ins.. Duanizi eksik etmeyin ins
Kalpler bir olsun. Sen nasilsin bakalim

nuray nerelerde.merak ettim.mailde attim ama

Nuray istabulda evinii düzenliyooo

Dualarımız seninleee

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun... Seni çok çok iyi anlıyorum, inşallah bi an önce huzurlu gunlerine donersin bitanem.

Bende geçen gün oturdum düşündüm, eğer aybi bu kadar ısrarcı olmasaydı ailemi ikna etmeseydi değil gün saymak kaç zaman beklerdik bilemiyorum, bu yüzden hep şükrediyorum... Senin için neden evlenmek söz konusu değil ailen tarafından merak ettim ama :26:

Bizde seni çook seviyoruzz prenses periiiii

Sanaa ne giysen yakışıırrr ne giysen Ama sen nedimesinn Eminim çok da güzel olucaksın o akşam aşkımmm Her zaman da oldugu gibi

Bebeklerim bomba gibi bi haftasonundan sonra merhabaaaaa

Harikayım harikaaaa Çünkü 24 saat evimden, evlilik telasından ve herşeyden uzak kaldıkk Evli bi çift arkadasımızla aybilerin yazlığa gittik ve resmen deşarj olduk buna çok ihtiyacım varmış benim Tüm stresimi attım ki bu beni balayına kadar idare eder
Mangal yaptık denize girdik şarap içtik Müthişti herşey En önemlisi de sınırsız AŞK Allahıma şükürler olsun

Bu aradaa kınam evde olmayacak Annem son dakika yaptı yine yapacağını.. Bi restaurantla görüşmüş bizim burda, canlı müziği kuru pastası çerezi içecekleri herşey onlardan 150 kişi 1500 liraya anlaşmışlar... Daha önce de gittiğim bi restauranttı bu fikir son dakika da olsa içime yatmadı değil İnşallah gönlümüzce de olur

Benden bu kadar

Öpüldünüüüüüüüzzz

Ohhhhhhh Minik Prenses ön balayı yapmışşşşş

Allah huzurunuzu bozmasın.

Haftasonu gelemedimmmm,cumartesi düğüne gittim. Kızlar ben düğün hiç sevmiyorum yaaa ne olacak bu halim bilmiyorum. Annem kendi düğününde nasıl dayanacaksın diyor.

Kızlaarrrr biz mobilyalarımızı seçtik kiiiiiii, zaten geçen haftalarda beyaz eşya almıştık mobilyayı da seçtik kalmadı bir şeyyyyy, düğün müğün olmasa ramazan gelmeden evlenirdik valla

Cuma akşamı da isteme olarak ve söz takalım dedik. Yüzüğümü takmak için beklemek istremedim nişanııı.

Çok sabırsızım bu aralar bennnn

çığlık atmak istiyorummmm yeaaa :99::95:

işten basımı kasıyamıyorum nefes bile alamıyorummmmm gecmise bakamadımm hiççç

ama hemencik lavisimle pelotumun guzel haberlerini okudum masallah ki size bebeklerimmm pelom ahhh o on balayına benim de ne kadar ihtiyacım oldugunu tahmn edemezsim ama ben aslını yapabilsem kendimi sanslı saycam bu ara

lavisim esyalar hani merak ettim yeaa

Ben de dün evimdeydimmm vee ilk komsumla tanıstım Su basan ev sizinki miydi gecmiş olsun dedi asagı inerken ben de iceri davet ettim annem yaslarında coook tatlı bir kadın

"Ayy eve baaak sunlaraa bakk ayol... Burası Barbie ile Ken'in eviymiş resmen, buraya artık Barbie ile Ken'in evi dicem," dedi O da biize isim taktı iyi mi

Komsumuza gore Barbie ve Ken

Anneme gore Hansel ile Gretel

Bize gore de Clark ve Lois'iz...

amma kimlik karmasası yasadık

Pelincik ön balayı mı yapmış, çok sevindim senin adına canım. Aşkla şarj olmuşsundur ne güzel. Hep böyle olun Kına gecenin restaurantta olması güzel fikir bence canım, rahat rahat oynarsınız, döktürürsünüz, evde yer derdi, sonrasında temizlik derdi annen de rahat eder.

Ben bu ara kafayı yemek üzereyim gerçekten Pelinim bu mevzulardan,bugün ağlaya ağlaya gittim işe. Hiç destek görmüyorum ailemden. Yani sevdiceğe karşı bir tepki değil de, evliliğe, aşka karşı bir tepki bu. Önümde benden büyükler varmış falan filan. Burda anlatmıyım sonra konuşalım ama çok kötü oluyorum artık kaldıramıyorum.

Ama dün hafta sonum harikaydı benim de tadı damağımda kaldı resmen. :69 Aşkın yanından ayrılasım gelmedi hiç, bulutlardaydım ama işte bugün bulutlardan her zamanki gibi fena indim

Lavincim hayırlı olsuuuunn
Ben de sıkılırım düğünlerde. Hele öyle çok yakın değilse bitse de gitsek derim
Ama işte napcaaann mecbuuuurr
Eşyalarını görelim görelim ve bence seni de hemen everelim:123::123::123:

Çağlamikom, Barbi ve Ken miiii
Ay çok hoşmuş teyze. Evinizi daha da merak ettim.
Dualarla gezdir evini kuzum korkuyoruz artık
Allah sağlıcakla yaşamayı nasip etsin orda
Topic sahibemiz bırakma bizii gel sık sık özlüyoz, Allah kolaylık versin işinde de

Son düzenleme:
Beğendiklerimiz bunlaraha kesin değil ama içime çok sindi.

Oturma grubu:

Yatak Odası:

Masa ve Sandalyeler:

Tv Sehpası:

Son düzenleme:
Lavincim hepsi çok güzel görünüyorlar çok şık.
İnşallah güle güle, aşkla kullanırsınız.

pelinimmm ne güzel aşklanmışsınız oh misss
ben müstakbel eşimi bu gidişle nikahta görcem dalga geçiyoruz artık halimizle
çağlamm kuzum evini sumu bastı nasıl yani çok çok geçmiş olsun
diger bütün gelinciklerr iyisinzi inş. öptüm hepinizi aşklı gecelerr

kaç gündür giremedim sayfaalar çoğalmıştır dedim ama kimseler gelmemiş pekk
ne kadar az kaldııı yaaa pelinimmm çağlaamm nuraymmmm

pelmişimiiidee feystteee gördümmm kiii kocişiyleee süperlerrr

lavinimmm zevkinn süper cnm inş aşkla kullanmakk nasip olur kuzuu

öpüorummm herkeziiiiiii

Laviniiim hayırlııı olsun eşyalarııın

Siboooşşş sen saçlarııını mıı boyaadııınn acebaaa pek bi beğendiiimmmm

Laviniiim hayırlııı olsun eşyalarııın

Siboooşşş sen saçlarııını mıı boyaadııınn acebaaa pek bi beğendiiimmmm

çOK teşekkür ederim bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…