- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.381
Bebekleriiimm yerim hepınızııı sibooşummmm kuzum gecmısler olsuuun iyii ol heep
pastalar prensesiiim elbiseeen cok guzeeel harika olucaksınn seen
nihanımmm tatlımm sakın havanızı bozarım dıye dusunme anlat dök içini herzamaan dinlemeye elimizden dilimizden geldıkce yardımcı olmaya calısırız
özlemciiiikkk bencede temkinli ol ama Aşk yaşandıkça güzelleşir kendini çokta uzak tutma derim
unuttugum atladıgım varsa affolaaözledim siziiiii nerdeyse hergunum elbıse aramakla gecıyoooo cok az kaldı pelmikiin düğüüne ve elbiseeemmm yoooooooooooooooookkkk delirezeeeeeeeeem o begendıgım elbısede zayıf harıcınde yakısmaz dıye dusunuoyoorum yarın spora baslıcam ama 22 gunde ıstedıgım kıvama gelebılırmıyım bılemıorum
Hoşgeldin aramıza tekrardan Berfinciim, aslında kendini cektin diye düşünüyodum ben, çoğumuz sana msj mail yoluyla ulasmaya calıstık. Faceni kapatmıssın, numaran değişmiş.. İstesekte ulaşamadık ve dediğin gibi ayrı düştük.. Neyse iyi olda gerisi mühim değil. Herzaman dualarımızdasın..
s.a kızlar..
çok ayrı düştük. nebilim şahsen ben öyle hissediyorum..
cumamız mürarek olsun.. dualarımız kabul olsun..
banada dua edermisiniz:18: rabbim hayırlı olanı nasip etsin diye..
çağla: çağlam kıyafetin çok güzel. senin saçlarla daha güzel durur sanırsam
yanlış anlamadıysam evini su basmış sanırım. çok üzüldüm ama buna şükür çağlam.. ya çeyizciklerinde olsaydı dımı
pelin: çok uzaklar bi yerde pelin var gibi olduk senlede :18::18:
minnakım: 6. seneniz dolmuş maşALLAHbide sanırsam biri canını sıkmış. kimmiş o göster bakayım
nuray: nuray canım yoksun.. ben çok gelmiyorum gerçi ama senide uzun süredir göremedim
lavin :ALLAH razı olsun senden.. rabbim gönlüne göre versin inş kalbinin güzellikleri inş hayatınada vurur..
ezgi: ezgi kuşum naparsın. senide görmedim uzun zamandır
sibel: bu hafta aöf var bişeycik diyemiyorum. ama ondan sonraki hafta gel tamammı
asknihal: zor geliyor sna belirsizlik.. ama yinede şükür canım. neblim birini sevmk biri tarafından sevilmek gerçkten güzel bi duygu..
merve: pek bi rahatlamış gördüm seniinşALLAH mutlulugun sonsuz olur. kpss iyi puan alcaksın ve çok ii yerlere gelceksin..
özlem: sanırım özlem için yazdıgım yorum pek begenilmedipeline milyonkere maşALLAH ALLAH ona çok güzel kapılar açtı. çok güzel bi kader yazdı. herkesi kıskandırcak seviyede muhteşem bir aşk yaşıyor.. çünkü gerçekten nişanlısı iyi biri.. dışardan gözlemlediğim bu..
benm sana demek istediğim.. yoluna bakman tabiki çok güzel.. geçmişe odaklaklanmam sana zaten zarar verir.. benm sana tavsiyem çok yavaştan alman.. inşALLAH hayırlısı olur..
..................
Kızlar ALLAH rızası için dua istiyorum. büyük bi derdim var demeyin byük bir ALLAHım var diyin demişler.. bende sizden dua istiyorum. rabbim duysun sesimi diye.. bu günlerimi en hayırlı şekilde atlatayım diye
Hoşgeldin aramıza tekrardan Berfinciim, aslında kendini cektin diye düşünüyodum ben, çoğumuz sana msj mail yoluyla ulasmaya calıstık. Faceni kapatmıssın, numaran değişmiş.. İstesekte ulaşamadık ve dediğin gibi ayrı düştük.. Neyse iyi olda gerisi mühim değil. Herzaman dualarımızdasın..
Hosbuldum canin. Facemi kapatmak zorunda kaldim.
Telefon numaram degismediki.s hatta sana bi cok kez whatsaptan yazdim ama online hic olmadin. Hatta 2gun onceydi sanirim sms de gonderdim sana
aslinda mail atan lara dondum.
Nihal yazmisti kk dan bak o simdi aklima geldi.10dk engeline takilmistm.sonrada kaynayip gitt. Yoksa baska cvb vermemezlik yapmadim. Dikkatimden kacmadi ise.. Saolsun lavin cok yanimda oldu. Sizde dualarinizla.
İns cok iyi olcam naz.. Katiplign olmamasi. Soz olayindaki surec..Zaman herseye ilac olcak ins.. Duanizi eksik etmeyin ins
Kalpler bir olsun. Sen nasilsin bakalim
nuray nerelerde.merak ettim.mailde attim ama
Canım öncelikle Allah yardımcın olsun... Seni çok çok iyi anlıyorum, inşallah bi an önce huzurlu gunlerine donersin bitanem.Pelmiğim, bahar gelinciğim evet her şeyin üst üste geldiği bir dönem yaşıyorum.
Ev arkadaşımla sorunlar yaşanıyor ve ben bu süreçte en çok sevdiceğe sığınmak istiyorum ama onun da ders çalışması gerekiyor, görüşemiyoruz ve ben iyice bunalıyorum. Ailem deseniz beni hiç anlamıyor zaten hem annem babam filan bilmiyor bizi:26: Onlara göre benim bu aralar evlenmem söz konusu bile değilmiş ya o da ayrı konu... Dedim ya bir sürü böyle ufak tefek şeyler birikip bir dağ oluyor ve ben aşamıyorum o dağı. Bugün daha iyiyim ama çok şükür, gelinlerimizin dualarıylaHepinizi pek çok seviyorum
Sibel'cim yeniden geçmiş olsun dikkat et kendine havalar iyice ısındıkça olmasın yine.
Sağ ol duaların için canım Allah senin de gönlüne ferahlık, mutluluk versin, hepimiz mutlu huzurlu olalım
Bebekleriiimm yerim hepınızııı sibooşummmm kuzum gecmısler olsuuun iyii ol heep
pastalar prensesiiim elbiseeen cok guzeeel harika olucaksınn seen
nihanımmm tatlımm sakın havanızı bozarım dıye dusunme anlat dök içini herzamaan dinlemeye elimizden dilimizden geldıkce yardımcı olmaya calısırız
özlemciiiikkk bencede temkinli ol ama Aşk yaşandıkça güzelleşir kendini çokta uzak tutma derim
unuttugum atladıgım varsa affolaaözledim siziiiii nerdeyse hergunum elbıse aramakla gecıyoooo cok az kaldı pelmikiin düğüüne ve elbiseeemmm yoooooooooooooooookkkk delirezeeeeeeeeem o begendıgım elbısede zayıf harıcınde yakısmaz dıye dusunuoyoorum yarın spora baslıcam ama 22 gunde ıstedıgım kıvama gelebılırmıyım bılemıorum
Canım öncelikle Allah yardımcın olsun... Seni çok çok iyi anlıyorum, inşallah bi an önce huzurlu gunlerine donersin bitanem.
Bende geçen gün oturdum düşündüm, eğer aybi bu kadar ısrarcı olmasaydı ailemi ikna etmeseydi değil gün saymak kaç zaman beklerdik bilemiyorum, bu yüzden hep şükrediyorum... Senin için neden evlenmek söz konusu değil ailen tarafından merak ettim ama :26:
Bizde seni çook seviyoruzz prenses periiiii
Sanaa ne giysen yakışıırrr ne giysenAma sen nedimesinn Eminim çok da güzel olucaksın o akşam aşkımmm Her zaman da oldugu gibi
Bebeklerim bomba gibi bi haftasonundan sonra merhabaaaaa
Harikayım harikaaaaÇünkü 24 saat evimden, evlilik telasından ve herşeyden uzak kaldıkk Evli bi çift arkadasımızla aybilerin yazlığa gittik ve resmen deşarj olduk buna çok ihtiyacım varmış benim Tüm stresimi attım ki bu beni balayına kadar idare eder
Mangal yaptık denize girdik şarap içtikMüthişti herşey En önemlisi de sınırsız AŞK Allahıma şükürler olsun
Bu aradaa kınam evde olmayacakAnnem son dakika yaptı yine yapacağını.. Bi restaurantla görüşmüş bizim burda, canlı müziği kuru pastası çerezi içecekleri herşey onlardan 150 kişi 1500 liraya anlaşmışlar... Daha önce de gittiğim bi restauranttı bu fikir son dakika da olsa içime yatmadı değil İnşallah gönlümüzce de olur
Benden bu kadar
Öpüldünüüüüüüüzzz
Canım öncelikle Allah yardımcın olsun... Seni çok çok iyi anlıyorum, inşallah bi an önce huzurlu gunlerine donersin bitanem.
Bende geçen gün oturdum düşündüm, eğer aybi bu kadar ısrarcı olmasaydı ailemi ikna etmeseydi değil gün saymak kaç zaman beklerdik bilemiyorum, bu yüzden hep şükrediyorum... Senin için neden evlenmek söz konusu değil ailen tarafından merak ettim ama :26:
Bizde seni çook seviyoruzz prenses periiiii
Bebeklerim bomba gibi bi haftasonundan sonra merhabaaaaa
Harikayım harikaaaaÇünkü 24 saat evimden, evlilik telasından ve herşeyden uzak kaldıkk Evli bi çift arkadasımızla aybilerin yazlığa gittik ve resmen deşarj olduk buna çok ihtiyacım varmış benim Tüm stresimi attım ki bu beni balayına kadar idare eder
Mangal yaptık denize girdik şarap içtikMüthişti herşey En önemlisi de sınırsız AŞK Allahıma şükürler olsun
Bu aradaa kınam evde olmayacakAnnem son dakika yaptı yine yapacağını.. Bi restaurantla görüşmüş bizim burda, canlı müziği kuru pastası çerezi içecekleri herşey onlardan 150 kişi 1500 liraya anlaşmışlar... Daha önce de gittiğim bi restauranttı bu fikir son dakika da olsa içime yatmadı değil İnşallah gönlümüzce de olur
Benden bu kadar
Öpüldünüüüüüüüzzz
Lavincim hepsi çok güzel görünüyorlar çok şık.
İnşallah güle güle, aşkla kullanırsınız.
kaç gündür giremedim sayfaalar çoğalmıştır dedim ama kimseler gelmemiş pekk
ne kadar az kaldııı yaaa pelinimmm çağlaamm nuraymmmm
pelmişimiiidee feystteee gördümmm kiii kocişiyleee süperlerrr
lavinimmm zevkinn süper cnm inş aşkla kullanmakk nasip olur kuzuu
öpüorummm herkeziiiiiii
Laviniiim hayırlııı olsun eşyalarııın
Siboooşşş sen saçlarııını mıı boyaadııınn acebaaa pek bi beğendiiimmmm
kaç gündür giremedim sayfaalar çoğalmıştır dedim ama kimseler gelmemiş pekk
ne kadar az kaldııı yaaa pelinimmm çağlaamm nuraymmmm
pelmişimiiidee feystteee gördümmm kiii kocişiyleee süperlerrr
lavinimmm zevkinn süper cnm inş aşkla kullanmakk nasip olur kuzuu
öpüorummm herkeziiiiiii
Laviniiim hayırlııı olsun eşyalarııın
Siboooşşş sen saçlarııını mıı boyaadııınn acebaaa pek bi beğendiiimmmm
teşekkürler pufumm
tamamen değil kuzummm platin krepe balyaj attırdım geçen hafta
sibelcimmm saatler olsun kuzummm sağlıkla uzasın saçlarr
gelin kuşlarrr nerdesinizkiiii:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?