Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

bugummmmm aynennnn inanamıorum valla

ama bu ciddi anlamda bir inanamak :1:... yani hersey tum o hazırlıklar etrafımda donuyor ama sanki evlecenek olan ben degilim

hala daha cok varmıs gibi geliyor :9:

dun bunu böörtlencime de soledim o da askım cok bekledik ya ondandır diyo :60:

ne zaman dankk edicek acaba evlenceim :1:

kına abiyem ve ayakkabım eklememiştim bunları :1: elbisem birebir aynısı değil rengi aynı modeli biraz farklı ama buna yakın :9:

Eki Görüntüle 700717 $8900000281077_0_304x424_1.jpg

Dün bir arkadaş da öyle söyledi kurabiyem,onlar 4 yıldır bekliyor.:nazar: Kız diyor ki olayları dışardan izliyorum,sanki başkası evleniyor.:27::9::9::9:

Kına sabahı dank eder bence Çağlam.:30::27: Bu arada vuhuuuu diyorum kıyafetine bebeğim.:23::23::nazar::nazar::nazar:

Çağla kuşum ve Elisim artık sizin mutluluğa doğru geri sayım başladııııı:46::46:

Çağlacım tatlım elbisen ve ayakkabın bir harika çok beğendim:16::16:

Özlemcim birisi için kalbinin yeniden heyecan duyması çoook güzel bol bol dua et tatlım inşallah bu sefer herşey süper olur senin için

mrb özlem hayırlra vesile olsun inş..

ama bence şuan doğru zaman değil. geçmiş görmüş yaşamış biri olaraktan söylüyorum..
sen zor zamanlar geçirdin. bunları kaldırabildinmi..
unutabildinmi.. geçmişi hala hatırlıyorsan zor güzelim..
ilk başlarda özlediğin mutlulgunu huzuru buluyosun. ama sonradan geçmişe yine odaklanıp kalıyosun..

yani tabiki yeni bir başlangıç yapmak herzaman güzeldir.ama doğru zamanda unutma..
yeni hayaller yeni umutlar..
bunların sağlam olabilmesi için senin geçmişini içine sindirmiş olman grekiyor..
acın hafifledi.. alıştınmı.. evet alıştım geçmiş umrumda deil.. hiç bir şekilde hatırlamaycam diyorsun yeni başlangıcına merhaba de..

Berfincim...

Benim eski sözlüm ayrıldıktan 15 gün sonra ailesinin görücü usulü seçtiği kızla görüşmeye başlamış, geçen haftada beni arayıp sözleneceğini söyledi.
Ben ona geri dönersem, vazgeçecekmiş. Bir buçuk aydır görüşüp de kızı isteme evresine gelen ve beni arayıp dön çağrısı yapan bir erkeğin benim hayatımda yeri olmayacağına kanaat getirdim.

Onun araması beni başta çok incitti ama sonra farkına varmadan beynimde ona dair var olan bitmemiş meselelerimden kurtulduğumu gördüm.
Ayrıldıktan sonra hüngür hüngür ağlayıp asla evlenmeyeceğim, seni ömür boyu bekleyeceğim diyen bir erkeğin 15 gün sonra ailesinin bulduğu kızla görüşüp evlilik kararı alması ve beni arayıp böyle adice bir teklif yapması kafamda ona dair tüm iyi niyetleri bitirdi.

Ve bu evreden sonra kendime geldim ve şuan da kalbimi kıpırdatan biri var.

Ben korkuyorum platonik hoşlantıya dönüşmesi istemiyorum içimdekilerin, ama gel gör ki duygularıma engel olamıyorum 1-2 gündür :17:

Geçmişe bakarak ileriye yürüyemezsin fıstığım.:21: Kalbinin sesini dinle,o sana en doğru yolu gösterecektir.Bazı şeyler vardır,önüne geçemezsin,uzun süreli bir ilişkiden çıkmışsındır ya da yeni bitmiştir ilişkin,bu kendini dünyaya kapatmanı gerektirmez.Acıların dibine gömülüp dünyayı zindan etmenin anlamı yok.:34: İçinden geldiği gibi davran,karşındakini iyi ölç tart ve olumlu şeyler hissedersen,ben neden olmasın diyenlerdenim.

dipnot : 2 yılı doldurmuş bir ilişkiyi yaklaşık 2 hafta önce bıçak gibi kestim ve mutluyum.:16::nazar: Eğer bir şey olmuyorsa olmuyordur tatlım.

Geçmişimle hesaplaşmam bitti, o defter kapandı bugucum

Çok uzun zaman oldu bu tür heyecanı yaşamayalı, sanki ilk kez birinden hoşlanıyormuşum gibi allak bullak oldum şu aralar :37:

özlemmm neler duyuyorum fıstıkosss :52::52::52::52::52::52:

hmmmm onun duygularından emin değilsennn illa ki bişiler vardır ama bi ipucu veriyodur sanki :26: cok sevindim demek kalbini carptırabiliyooo birileri kusum :16: bu harika bi olay benceeeeee

bilmiyorum canım kalbimin tekrardan çarpması güzel ama yeni kendime gelmişken tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum :19:

zamana ihtiyacım var ama kendimi fazla kaptırmak istemiyorum :19:

Çağla kuşum ve Elisim artık sizin mutluluğa doğru geri sayım başladııııı:46::46:

Çağlacım tatlım elbisen ve ayakkabın bir harika çok beğendim:16::16:

Özlemcim birisi için kalbinin yeniden heyecan duyması çoook güzel bol bol dua et tatlım inşallah bu sefer herşey süper olur senin için

Ya çok zor bir ihtimal ama belki güzel haberler verebilirim canım, dua edelim birbirimize nejlacım :54:

Berfincim...

Benim eski sözlüm ayrıldıktan 15 gün sonra ailesinin görücü usulü seçtiği kızla görüşmeye başlamış, geçen haftada beni arayıp sözleneceğini söyledi.
Ben ona geri dönersem, vazgeçecekmiş. Bir buçuk aydır görüşüp de kızı isteme evresine gelen ve beni arayıp dön çağrısı yapan bir erkeğin benim hayatımda yeri olmayacağına kanaat getirdim.

Onun araması beni başta çok incitti ama sonra farkına varmadan beynimde ona dair var olan bitmemiş meselelerimden kurtulduğumu gördüm.
Ayrıldıktan sonra hüngür hüngür ağlayıp asla evlenmeyeceğim, seni ömür boyu bekleyeceğim diyen bir erkeğin 15 gün sonra ailesinin bulduğu kızla görüşüp evlilik kararı alması ve beni arayıp böyle adice bir teklif yapması kafamda ona dair tüm iyi niyetleri bitirdi.

Ve bu evreden sonra kendime geldim ve şuan da kalbimi kıpırdatan biri var.

Ben korkuyorum platonik hoşlantıya dönüşmesi istemiyorum içimdekilerin, ama gel gör ki duygularıma engel olamıyorum 1-2 gündür :17:

zaten birine ümit vermişken, senide aramsı etik bi davranış olmamış..
ozaman inş doğru bir başlangıç yapıp çok mutlu olursun:16:
duygularını yavaş yavaş yaşa..
ALLAh korusun platonik hoşlantıya dönüşürse üzülürsün canım

ben seninde diğer kızlarında sadece ve sadece mutlu olmasını isterim..

eski erkek arkaşından senden uzak ALLAha yakın olsun

Çok geçmişe gidemedim malesef ama özlem için güzel şeyler okudum ve çok mutlu oldumm :16:

Özlemcim umarım doğru insandır ve senin kalbini tamamen kazanabilir, ben hızlı olmuş yavaş olmuş demicem... İlişki iki kişi arasında yaşanır kafada bittiyse acı da vermez, hüzün de... Aynı durumu yaşadım, müstakbel eşimle 'ciddi sandığım ilişkim' bittikten tam 14 gün sonra görüşmüştük, ama ben ona içinde bulunduğum durumdan dolayı değil gerçekten beni mutlu edebileceğine inandığım için "evet" dedim. Belki kısa bi süreydi ama benim için en doğru insan oydu bu hayatta, Allah da yanıltmasın... Hem mutlu etti hem kendine aşık etti, mükemmel bi insan çünkü. Kimse 4-4lük değildir ama benim için gerçekten o 4-4lük bi insan, şükürler olsun Allahıma...

Umarım senin için doğru zaman ve doğru insandır kuşum, çok mutlu olmanı diliyorum, dua edicem senin için :16:

Bir deee ne görüyorum kurabiyemle jelibon elisimin tam 30 günü kalmış, kocaman bir MAŞALLAH :nazar: Nerden nereye bebeklerimm :123: Son 1'i de görelim inşallah :16:

Çok geçmişe gidemedim malesef ama özlem için güzel şeyler okudum ve çok mutlu oldumm :16:

Özlemcim umarım doğru insandır ve senin kalbini tamamen kazanabilir, ben hızlı olmuş yavaş olmuş demicem... İlişki iki kişi arasında yaşanır kafada bittiyse acı da vermez, hüzün de... Aynı durumu yaşadım, müstakbel eşimle 'ciddi sandığım ilişkim' bittikten tam 14 gün sonra görüşmüştük, ama ben ona içinde bulunduğum durumdan dolayı değil gerçekten beni mutlu edebileceğine inandığım için "evet" dedim. Belki kısa bi süreydi ama benim için en doğru insan oydu bu hayatta, Allah da yanıltmasın... Hem mutlu etti hem kendine aşık etti, mükemmel bi insan çünkü. Kimse 4-4lük değildir ama benim için gerçekten o 4-4lük bi insan, şükürler olsun Allahıma...

Umarım senin için doğru zaman ve doğru insandır kuşum, çok mutlu olmanı diliyorum, dua edicem senin için :16:

Bir deee ne görüyorum kurabiyemle jelibon elisimin tam 30 günü kalmış, kocaman bir MAŞALLAH :nazar: Nerden nereye bebeklerimm :123: Son 1'i de görelim inşallah :16:

Kanlı canlı,en güzel örnek kestane şekerim işte.:nazar::nazar::nazar: Rabbim korusun,daha da artırsın mutluluğunuzu.:16::16:

teşekkür ederim bebekleeeeeeeeeerrr rengini ben de cok sevdimmm ucus ucus tam yaz elbisesi yerim yerrr :9:

özlemcimmm elbette acele etme tatlım... bak ben nisanlımla tanıstıgımda yine evlilige giden ama berbat bi ilişkiden yeni cıkmıstım... psikolojim kalbim herseyim altüst olmus vaziyetteydi kendimi o kadar zor toparlamıstım ki anlatamam

kendime tekrar geldigimde daha bir hafta olmamıstı ki karsıma nisanlım cıktı...

ilk defa biri oylesine carptırmıstı kalbimi...

onunla ilk defa konusmustum belki ama sanki dogdugumdan beri beraberdim öyle bir his olmustu ve ben carpılmıstım allahım bu nasıl bir sey hala psiklojim yerlerde oldugu icin mi bole hissediyorum diye... güldüğü zaman dünyada geri kalan ne varsa unutturuyordu bana (keza hala oyle :nazar:) :1: hatta ilk bulusmamızda bi anısından bahsedip gulumsemişti baya sonra da bana sende de var mı bole anılar demişti

o kadar dalıp gitmişim ki o kadar kaybolmusum ki yüzünde o an bir an cevap olarak alakasız bi sekilde hayır ben hala okuyorum üniversiteye gidiyorum ben demiştim :60:

o da onu dinlemedigimi sanmıstı halbuki her kelimesi hala aklımda ben sadece o gülüşte asılıp kalmıştım o an ve hersey durmustu soru sorunca da ona hayran hayran baktıgımı fark etti diye utanıp bocalamıstım :31:

ama hal boyleyken bile... gecelerce dusundummm dogru olan o mu yeniden bi kalp kırıklıgına daha hazır degilim hele bu seferkini hiç kaldıramam cunku o cok baska diyordum kendime

bu evrelerden illaki gececeksin cunku acının biri daha cok yeni... ama merak etme su akıp yolunu buluyor o senin kaderinse asla onune gecemiyorsun asla...

benim hikayemde oyle oldu cunku... benim ayrılıgım bile bogurtleni bulmam icindi resmen rabbim öyle bir yol cizmiş ki nereye gitsem ona cıkacakmıs zaten diyorum simdi

amanda aman ne güzel şeyler okudum böyle. kalp çarpıntıları, eriyen düğün şafakları, çağlamın kına elbisesiii...hepinizii yerimmmmmmm:56::56::56:
bende heyecanla 1 yıldan düştüğü günleri görmeyi bekliyorum :)) ayrıcaa bir an önce 20 mayıs gelsinn yeğenim doğsuuunn :)))

Son düzenleme:
zaten birine ümit vermişken, senide aramsı etik bi davranış olmamış..
ozaman inş doğru bir başlangıç yapıp çok mutlu olursun:16:
duygularını yavaş yavaş yaşa..
ALLAh korusun platonik hoşlantıya dönüşürse üzülürsün canım

ben seninde diğer kızlarında sadece ve sadece mutlu olmasını isterim..

eski erkek arkaşından senden uzak ALLAha yakın olsun

Ben de platonik olmasından korkuyorum berfincim... Neyse bakalım, yaşayıp göreceğiz... Herşeyin hayırlısını diliyorum :31:

Pelincim inşallah bana da sizinkiler gibi bir aşk, sevgi ve ömür birlikteliğini nasip eder Allahım... Sizleri de nazarlardan korusun Yüce Mevlam..

teşekkür ederim bebekleeeeeeeeeerrr rengini ben de cok sevdimmm ucus ucus tam yaz elbisesi yerim yerrr :9:

özlemcimmm elbette acele etme tatlım... bak ben nisanlımla tanıstıgımda yine evlilige giden ama berbat bi ilişkiden yeni cıkmıstım... psikolojim kalbim herseyim altüst olmus vaziyetteydi kendimi o kadar zor toparlamıstım ki anlatamam

kendime tekrar geldigimde daha bir hafta olmamıstı ki karsıma nisanlım cıktı...

ilk defa biri oylesine carptırmıstı kalbimi...

onunla ilk defa konusmustum belki ama sanki dogdugumdan beri beraberdim öyle bir his olmustu ve ben carpılmıstım allahım bu nasıl bir sey hala psiklojim yerlerde oldugu icin mi bole hissediyorum diye... güldüğü zaman dünyada geri kalan ne varsa unutturuyordu bana (keza hala oyle :nazar:) :1: hatta ilk bulusmamızda bi anısından bahsedip gulumsemişti baya sonra da bana sende de var mı bole anılar demişti

o kadar dalıp gitmişim ki o kadar kaybolmusum ki yüzünde o an bir an cevap olarak alakasız bi sekilde hayır ben hala okuyorum üniversiteye gidiyorum ben demiştim :60:

o da onu dinlemedigimi sanmıstı halbuki her kelimesi hala aklımda ben sadece o gülüşte asılıp kalmıştım o an ve hersey durmustu soru sorunca da ona hayran hayran baktıgımı fark etti diye utanıp bocalamıstım :31:

ama hal boyleyken bile... gecelerce dusundummm dogru olan o mu yeniden bi kalp kırıklıgına daha hazır degilim hele bu seferkini hiç kaldıramam cunku o cok baska diyordum kendime

bu evrelerden illaki gececeksin cunku acının biri daha cok yeni... ama merak etme su akıp yolunu buluyor o senin kaderinse asla onune gecemiyorsun asla...

benim hikayemde oyle oldu cunku... benim ayrılıgım bile bogurtleni bulmam icindi resmen rabbim öyle bir yol cizmiş ki nereye gitsem ona cıkacakmıs zaten diyorum simdi

Nasipten öte yol yok cidden Çağlam... Nasibindeki kimse gelip buluyor seni... Benim kalp çarpıntıları da karşılıksız çıkmaz inşallah :34:

Kızlar ben biraz durumumuzdan bahsedeyim de en azından kafanızda netleşsin

Şimcik, ben 2011 yılında Erasmusla Hollandadaki bir üniversitede okudum. Erasmus işlemlerini halletme evresindeyken (Türkiyede) vesileyle tanıştık beyfendiyle :)

Bizzat birbirimizi tanımıyoruz, internet üzerinden tanıştık. O benim gideceğim üniversitede bir önceki yıl okumuştu. Bana birçok konuda yardımcı oldu. Sonra ben gittim geldim ve bugüne kadar aradan tam 2 yıla yakın zaman geçti.

Bundan 2 hafta önce birden aklıma esti, napıyor nediyor diye, face.den selam naber nasılsın tarzında bir mesaj attım ve ertesi gün o da bana mesaj attı. İlk birkaç gün öyle mesajlaştık sonra bir haftasonu baya uzun konuştuk nette ve bu beyfendi benim güzel bir bayan olduğumdan, çok güzel gülümsediğimden falan bahsetmeye başladı. Hatta hayatımda biri var mı yok mu vs diye sormaya başladı :23: Akşamları 1 buçuk saat sahilde yürüyüş yapıyorum ben, yakın olsa gelirdim birlikte deniz kenarında yürürdük falan diyor bana :23:

Bu kadar özel soru sorunca ben de aynılarını ona sordum, hayatında biri yokmuş, onun da 5-6 ay süren ama 1 yıl önce biten bir ilişkisi varmış falan filan..

Sonra ben bir baktım ki ben beyfendi ile konuşurken heyecanlanıyorum, neşeleniyorum hatta akşamları belki mesaj atmıştır diye face. de bekliyorum... Ne absürd bir durum bir hayal edin :84:

Her akşam kendimle sözleşme yapıyordum o mj atmadan atmıycam diye ama her sabah işe gider gitmez sabah 8.30 da günaydın özlemcim nasılsın vs yazıyor ve biz yeniden sohbet ediyoruz gün içinde, ama akşam mesai saati gelince bitiyor muhabbet. Sonra nete falan girmiyor beyfendi :47:

Birkaç gün önce telefon numaralarımızı verdik birbirimize. Bana whats app'ın var mı dedi, ben de maalesef yok dedim. O da hattımı değiştiricem şuan yükleme yapmadım ondan mesaj atamam canım, whats app'ın olsaydı ordan konuşurduk dedi. Ben de sağlık olsun dedim.

Sonra aynı dün, gün içinde naber nasılsın vs yazdım telefondan, ama tabii cevap gelmedi :31:
Bana bu sabah 8.30 da kusura bakma dönemedim, biraz rahatsızdım grip olmuşum yattım evde vs dedi. Geçmiş olsun vs teraneler işte ama içimden de dedim yani tüm gün bekledim bir mjı çok gördün diye :9:

Bugün de konuştuk, ama konuşmalarımız hep havadan sudan. Yani bana karşı ilgisinin olup olmadığını hiç anlayamıyorum. Ama her Allahın günü de bana günaydın nasılsın dye mj atınca şu yüreğime söz geçiremiyorum kızlar ya :97:

Hal bundan ibaret canlarım, bana yardımcı olun. Ben nasıl anlıcam bu zibidinin benden hoşlanıp hoşlanmadığını :41:
Engin tecrübelerinizle yol gösterin şu aşk fukarasına :27:

Son düzenleme:
Çağlaaam kuşum elbisenin rengine ve ayakkabına bittim güle güle giy kuzum
Dua et bana olur mu, bir haftadır çok tuhafım ben:26:
Böğüre böğüre ağlayasım var resmen :50::50::9::9:
Kabuslar, huzursuzluk,sıkıntı bir sürü şey...
Kaldığım yerle, arkadaşımla ilgili sorunlarım da var çok sıkıldım, çok kötüyüm
Evlenip yuvamı bilseydim bari diyorum hep :14::14::14::14:
Sizin de güzel günlerinizi böyle karartıyorum ama kusura bakmayın :14::14:

Özlemcim ya ne olur kusura bakma soruyu sorup kaçar gibi oldum ama çıkmam lazımdı.
Daha önceki ilişkini, yaşadıklarını pek bilmiyorum ama anladığım kadarıyla kısa bir süre önceymiş.
Açıkçası kendini toparladıysan neden olmasın diyorum bak Çağla ve Pelmiğimize mutluluğun ne zaman nerden geleceği belli değil.
Temkinli olmakta fayda var, bir süre gözlemle diyeceğim de kalbe de söz geçer mi ki:17:

Back