- Konu Sahibi Cookie_Dough
hadi yaa :26: olsun pelinim öyle sevdimki hiç içim gitmedi verdiğim paraya
sağol gizimm.benimde arkadaş çok beğendi kargo gelince gördü.bende ona sürpriz yapmayı düşünüyorum
sağol çağlikomm sende güle güle kullann
buarada mart menekşelerini tam gaz okuyordum kii (geceyarısına kadar bırakamıyordum) bizim bu isteme olayları çıktıı.ben oldum leylaaa kitabı aldığımı bile unuttum o derece yani.akşam tekrar devam edicem.okuduğum kadarıyla süper bir kitap
buarada çağlamm o balonlar sizin aşkınızın enerjisiyle dolu olduğu için herkesin hayatına güzellik katıyor
süper ötesi bi kitapppp hatta kusummm bayılcaksınnn
tesekkur ederim bebiskommm kalpli asklı kasıklarımız oldu ne guzel
evet valla buraya geldikleri gunden beri mutlulukları herkese bulastı ne balonlarmıs arkadas!
çağlommm maşalllah canım yaaa maşallllahhh arkadaşlarında kısmet çıktıı
bizim enerji topikindekilerde çok insana yaradı kendi adıma aşkım mezun oldu askere hayırlı yere gitti ve geldfiği anda iş buldu
veee sürekli başvuruda bile bulunmadığı firmalar arıyor hatta daha yüksek maaşla teklif geldi şok olduk napacağmızı bilmiyoruz ben artık şaşkınım yaniiii hiç olmucak şeler çıkıyor karşımıza :Ç))))))))
mart menekşelerini bende okuyuym ezgim o zaman bende başlıyımmmm hemen bitirrim zati gerçi arkadaşlama bile msj atamıcak duruma geldim kitaba nasıl vakit ayırcam ama okuyum bende aşkklı kitap istiyorummmmmmmm
ay evet arka arkaya 3 tane iyi haber! ve burda cok sevdigim bi arkadasıma böörtlenimin bi arkadasını ayarlamak istiorumm bennn o iş de olursa varyaaa gercekten balonları kaldırır muzeye koyarım gizom ole diyim
masallah size deee ne guzel her sey pruzsuz gidiyor
Sevgiliii cupcakelerimmm sizee süperrr bi soru soruorumm şimdikkk
Şimdi misafir yemek takımımızı 12 kişilik alıyoruz ve bardak takımlarını da ona uygun alıyoruz ya bu bardak takımlarını kaç kişilik almak gerekir?
12 kişilik su takımı 525 tl'ydi dün baktık 6 kişiliği 350 tl'ydi.Ben hep 6 kişilik düşündüm her yer bardak olmasın boşuna masraf diye ama sevdicekte ya 8 kişi misafir gelirse onlara ne çıkarıcaz diyo kafamı karıştırdı benim.Sizler ne düşünüosunuz bu konuda?
meleimmmm tam set halindeyse gereksiz parcaları olabilir ama sana yarayan parcalarsa 12 lik al kesinlikleeeeee sevdicegin cok mantıklı yaklasmıs benim takımım da 12 kisilik ninfa modeli bernardonun