• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

hadi yaa :26: olsun pelinim öyle sevdimki hiç içim gitmedi verdiğim paraya

sağol gizimm.benimde arkadaş çok beğendi kargo gelince gördü.bende ona sürpriz yapmayı düşünüyorum

sağol çağlikomm sende güle güle kullann:16:
buarada mart menekşelerini tam gaz okuyordum kii (geceyarısına kadar bırakamıyordum) bizim bu isteme olayları çıktıı.ben oldum leylaaa:52: kitabı aldığımı bile unuttum o derece yani.akşam tekrar devam edicem.okuduğum kadarıyla süper bir kitap
buarada çağlamm o balonlar sizin aşkınızın enerjisiyle dolu olduğu için herkesin hayatına güzellik katıyor

süper ötesi bi kitapppp hatta kusummm bayılcaksınnn :16::16:

tesekkur ederim bebiskommm kalpli asklı kasıklarımız oldu ne guzel :16::16:

evet valla buraya geldikleri gunden beri mutlulukları herkese bulastı ne balonlarmıs arkadas! :9::9:

çağlommm maşalllah canım yaaa maşallllahhh arkadaşlarında kısmet çıktıı

bizim enerji topikindekilerde çok insana yaradı kendi adıma aşkım mezun oldu askere hayırlı yere gitti ve geldfiği anda iş buldu

veee sürekli başvuruda bile bulunmadığı firmalar arıyor hatta daha yüksek maaşla teklif geldi şok olduk napacağmızı bilmiyoruz ben artık şaşkınım yaniiii hiç olmucak şeler çıkıyor karşımıza :Ç))))))))

mart menekşelerini bende okuyuym ezgim o zaman bende başlıyımmmm hemen bitirrim zati gerçi arkadaşlama bile msj atamıcak duruma geldim kitaba nasıl vakit ayırcam ama okuyum bende aşkklı kitap istiyorummmmmmmm

ay evet arka arkaya 3 tane iyi haber! ve burda cok sevdigim bi arkadasıma böörtlenimin bi arkadasını ayarlamak istiorumm bennn o iş de olursa varyaaa gercekten balonları kaldırır muzeye koyarım gizom ole diyim :9::9::9:

masallah size deee ne guzel her sey pruzsuz gidiyor :nazar:

Sevgiliii cupcakelerimmm sizee süperrr bi soru soruorumm şimdikkk :9:

Şimdi misafir yemek takımımızı 12 kişilik alıyoruz ve bardak takımlarını da ona uygun alıyoruz ya bu bardak takımlarını kaç kişilik almak gerekir?

12 kişilik su takımı 525 tl'ydi dün baktık 6 kişiliği 350 tl'ydi.Ben hep 6 kişilik düşündüm her yer bardak olmasın boşuna masraf diye ama sevdicekte ya 8 kişi misafir gelirse onlara ne çıkarıcaz diyo kafamı karıştırdı benim.Sizler ne düşünüosunuz bu konuda?

meleimmmm tam set halindeyse gereksiz parcaları olabilir ama sana yarayan parcalarsa 12 lik al kesinlikleeeeee sevdicegin cok mantıklı yaklasmıs benim takımım da 12 kisilik ninfa modeli bernardonun :32:

kızlar nişalımın 21 inde doğum günü var sizde ne yapayım
lütfen bana fikirlerinizi söyler misiniz?

Sevgiliii cupcakelerimmm sizee süperrr bi soru soruorumm şimdikkk :9:

Şimdi misafir yemek takımımızı 12 kişilik alıyoruz ve bardak takımlarını da ona uygun alıyoruz ya bu bardak takımlarını kaç kişilik almak gerekir?

12 kişilik su takımı 525 tl'ydi dün baktık 6 kişiliği 350 tl'ydi.Ben hep 6 kişilik düşündüm her yer bardak olmasın boşuna masraf diye ama sevdicekte ya 8 kişi misafir gelirse onlara ne çıkarıcaz diyo kafamı karıştırdı benim.Sizler ne düşünüosunuz bu konuda?

kuşum ben de 12 kişilik aldım :16:

Bence 12li alın canım hem iyiymiş de fiyatı,sevdiceğin haklı.:34:

canım ben yapacağımı sölim sana 12 kişilik yemek takımına 12 kişilik şarap kadehi ve su bardağı alma niyetindeyim takım olsunlar yeni evlenen arkadaşım illlaki 12 kişi ağırladığın hatta 20 kişi ağırladığın günler olucak diyor tabi 20 kişilik almıcam herkes normal su bardağında içer ama

12 kişilk mevzu olunca :)))))) bardaklarda uygun olsun niyetindeyimmm yerim seni öperim severim :16::16::16:

bernardodaki ninfa modelini çok seviyorum kaldıysa alırım inşallah

canım su setlerinde gereksiz parçalar var aslında.
viski bardağı mesela.
ayrı ayrı satılıyorsa 12 kişilik su bardağı, 12 kişilik meşrubat bardağı ve sürahi alabilirsin.
ben sevdiceğin gazına gelip 6 kişilik set aldım. bide ayrıca aynı ürünün 6 adet su ve meşrubat bardağını da alacaktık ama henüz almadık onu.

Fıstıklarımm çok teşekkür edeirmmm :16:

Nurayımm ben de senin gibi düşünüorum çok gereksiz parçaları var rakı bardağı viski bardağı bunları 12 tane napıcam ki ama takımı da bozmuolar Emsan ya da Karaca da :14:

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR!

bizimmm dilek balonları işe yarıyo mu ne??????

burdan bi arkadas hafta sonu ani bi kararla sözlenmiş istmeye gelmişler! Asla da evlenmicek bi tipti!

Cuma aksamı baska bir arkadas da evlenme teklifi almısss

ve az önceeee bi arkadasa da kısmet cıktı, yengesi aradı!

Senin böğürtlen balonları helyum değil kısmet gazıyla doldurup da yollamıs diye takıllıolarrr

ve balonlar hala sonmedi.. ofisin tavanında gezmeye devam ediolar :9::9::9::9:

hala varmı balonlardan :16::16::16:

Fıstıklarımm çok teşekkür edeirmmm :16:

Nurayımm ben de senin gibi düşünüorum çok gereksiz parçaları var rakı bardağı viski bardağı bunları 12 tane napıcam ki ama takımı da bozmuolar Emsan ya da Karaca da :14:

kuzu bak çağlamda ninfa demiş sana vallada billada herkese ninfayı öneriyorum

12 kişilk su bardağı vee şarap kadehi alll kadehe meşrubat koy su bardağınada tabisi suuu :)))))))))))

sonracağıma karaca home deeeeee süepr bir masa örtüsü gördüm pembişti masa örtün yoksa öyle bişi al peçeteleride içinde runnerı felan takım olsun bide peçete halkası

tamamdır akşama sizdeyimmmm :))))))))))))

ayyy şaka gibi sankim her yediğim masada bunlar avr yukardakiler benim hayal dünyam ama aldımmm seviyorum böyle şeyleri

kızlar nişalımın 21 inde doğum günü var sizde ne yapayım
lütfen bana fikirlerinizi söyler misiniz?

canım nasıl bir sey dusunuyorsun? dısarda mı kutlayacaksınız yoksa onların evinde aileyle mi ?

belki dısarda birkac aile dostu ve arkadasla suprız bi dogum gunu kutlaması ayarlayabilirsin...

onun dısında ben her dogum gununde mektup yazarım... her yıl için bir tane... o da saklar bunları

boyle bir hosluk dusunebilirsin... nasıl bir sey dusundugunu bilmeden aklıma cok da bir sey gelmedi :31:

hala varmı balonlardan :16::16::16:

ofisin tavanındakiler var iste kusum biri söndü iki tanesi hala tavanda :9:

canım nasıl bir sey dusunuyorsun? dısarda mı kutlayacaksınız yoksa onların evinde aileyle mi ?

belki dısarda birkac aile dostu ve arkadasla suprız bi dogum gunu kutlaması ayarlayabilirsin...

onun dısında ben her dogum gununde mektup yazarım... her yıl için bir tane... o da saklar bunları

boyle bir hosluk dusunebilirsin... nasıl bir sey dusundugunu bilmeden aklıma cok da bir sey gelmedi :31:

ofisin tavanındakiler var iste kusum biri söndü iki tanesi hala tavanda :9:

adresmi vereyim şimdi:9::9::9::9:

evet valla buraya geldikleri gunden beri mutlulukları herkese bulastı ne balonlarmıs arkadas! :9::9:

ay evet arka arkaya 3 tane iyi haber! ve burda cok sevdigim bi arkadasıma böörtlenimin bi arkadasını ayarlamak istiorumm bennn o iş de olursa varyaaa gercekten balonları kaldırır muzeye koyarım gizom ole diyim :9::9::9:

meleimmmm tam set halindeyse gereksiz parcaları olabilir ama sana yarayan parcalarsa 12 lik al kesinlikleeeeee sevdicegin cok mantıklı yaklasmıs benim takımım da 12 kisilik ninfa modeli bernardonun :32:

oyyy oyyyyy çağlammm ne güzel bişiye vesile olucaksınn iş yerindenmi arkadaşın canım maşalllah sana yaaa sevapğ bunlar heppp :)))))))))))))))))))))

vallla gerçek anlamda aşık olan insanlar üzüntü keder olmadıkça hep mutllluk ve iyilik yaıyoyrlar etrafına ben hasta olduğumda asık suratlı oluyorum meselaa ama aşkımın güzel bir msjında etrafa enerji veriyorummmm

Allah kalbimizdeki güzellikleri bitirmesin hep ışık saçalım inşalllah

merhaba kızlar, konuyla alakasız fakat fikirlerinize ihtiyacım var.

dün sevdiceğimle nişan alışverişi yüzünden tartıştık. sanıyorum annesinin dolduruşuna geldi

şuan görüşmüyoruz, ikimizde çok gerginiz. nişan alışverişini nasıl yaptınız.

siz neler aldınız, onlar neler aldı. bu arada nişan evde olacak

yanıtlarsanız çok mutlu olurum, benmi saplantılı davrandım bilmiyorum.. kafam çok karıştı

gizoo, benimki de ninfa.
ben beyaz şarap kadeh ve kırmızı şarap kadeh bir de sürahisini istedim.
kırmızı şarap büyük oluyo meşrubata, beyaz şarapta bi ufağı su için çok şık duruyo sofrada.
fakat beyaz şarap üretilmiyomuş artık.
setini aldım ben de.
...
bide 12 kişi mi? 20 kişi mi?:53::53:
ben asla alamam o kadar kişi ya. en fazla 6kişi hadi bizle birlikte 8 olsun.
kusura bakmasın kimse, ben o kadar hamarat değilim o kadar misafirin altından kalkamam. annemde uzakta ki gelip yardım edecek kimsem yok. bir sefer de almam da 3-4 sefer de alırım misafiri.

Off off bizde de benim akrabalrım Çanakkale'de yani yemeğe gelicek kimsem yok.Tek çocuk olduğumdan annemleri yemeğe alsam annemle babam gelir sadece ama sevdiceğin kalabalık.3 ablası var 2 enişte 3 çocuk,kayınvalide kaynana anaamm 2 de biz tam 12 kişi oluoruz umarım daha da çocuk yapmazlar :9:

Ama çağlamm sadece bernardo tek tek satıyo diğer markalar takım bozmuyolar :14:

kuşum ben de 12 kişilik aldım :16:

Sen hangi marka aldın kuzum?

kuzu bak çağlamda ninfa demiş sana vallada billada herkese ninfayı öneriyorum

12 kişilk su bardağı vee şarap kadehi alll kadehe meşrubat koy su bardağınada tabisi suuu :)))))))))))

sonracağıma karaca home deeeeee süepr bir masa örtüsü gördüm pembişti masa örtün yoksa öyle bişi al peçeteleride içinde runnerı felan takım olsun bide peçete halkası

tamamdır akşama sizdeyimmmm :))))))))))))

ayyy şaka gibi sankim her yediğim masada bunlar avr yukardakiler benim hayal dünyam ama aldımmm seviyorum böyle şeyleri

Kuşumm yemek takımımızı Emsan'dan beğendik ona uygun bardaklar da karaca da vardı o da takımı bozmuyo kuzumm :14:

adresmi vereyim şimdi:9::9::9::9:

oraya gelene kadar sönmesinler :9::9:

ben burdan sana balonların sihirli enerjilerini yollayayımmm ac pencereni gelsinnnn :9::9::9:

oyyy oyyyyy çağlammm ne güzel bişiye vesile olucaksınn iş yerindenmi arkadaşın canım maşalllah sana yaaa sevapğ bunlar heppp :)))))))))))))))))))))

vallla gerçek anlamda aşık olan insanlar üzüntü keder olmadıkça hep mutllluk ve iyilik yaıyoyrlar etrafına ben hasta olduğumda asık suratlı oluyorum meselaa ama aşkımın güzel bir msjında etrafa enerji veriyorummmm

Allah kalbimizdeki güzellikleri bitirmesin hep ışık saçalım inşalllah

amin canım insallah... evet iş yerindennn tam karsımda oturuyo hatta su an kuzumm herseyden habersiz :23:

ay onların arasında yapabilsem daha ne isterim :16:ikisi de cok tatlılarrr cok yakıstırıorum onlarıııı :16:

en gec bizim dugunde tamam bu iş diorum böörtlene... bakalım kısmet insallah olur :16:

dün sevdiceğimle nişan alışverişi yüzünden tartıştık. sanıyorum annesinin dolduruşuna geldi

yanıtlarsanız çok mutlu olurum, benmi saplantılı davrandım bilmiyorum.. kafam çok karıştı

canım ben nişanlı değilim..
ama sanırım nişanlanırsam hep beraber toplu nişan alış verişine giderlerya böyle şeyleri gereksiz görüyorum..
nişan elbisesi için kız ve erkeğin çok isterlerse bir arkaşları olur.. kıyafeti almaya giderken herkesin gelmesi çok saçma..
nişan bohçası oluyor sanırım.. ben böyle bişeyde istemem.. yani ne getiriyorlarsa getirsinler..
yok işte erkek tarafı bornoz alır mutlaka alın.. yok şunsuz olmaz.. illaki bu olsun falan demem..
sorun tam olarak nedir:)

ben burdan sana balonların sihirli enerjilerini yollayayımmm ac pencereni gelsinnnn :9::9::9:

:16::16::16: 3te falan balkona çıkıcamm:16::16::16:

amin canım insallah... evet iş yerindennn tam karsımda oturuyo hatta su an kuzumm herseyden habersiz :23:

ay onların arasında yapabilsem daha ne isterim :16:ikisi de cok tatlılarrr cok yakıstırıorum onlarıııı :16:

en gec bizim dugunde tamam bu iş diorum böörtlene... bakalım kısmet insallah olur :16:

ayyyy yap çağlammm yap helal olsun varya çok iyi bişiye vesile olucağsınnn .)) yuva kurarken yuva yapıcannn

benimde nisanım evde oldu... bastan dedim hem kendi anneme hem karsı tarafa bohca falan filan işlerine girmeyin.. İstemiyorum...

o yuzden oyle alısveriş falan olmadı.. Kıyafetimizi yuzuklerimizi geri kalan ne varsa işte hepsini de biz nisanlımla gidip tek basımıza aldık begendik

eskide kaldı artık o hep beraber gidilmeler bakılmalar gibi gelio bana... He kaynananla falan cok iyi anlasıosundur arkadas gibisindir gelsin dersin fikrini almak istersin o baska

ama bole bir durum yoksa gereksiz bence... Ayol siz evleniyorsunuz sonucta gonlunuz neyi dilerse siz alacaksınız...

ve sunu unutma bastan nası baslarsa ole gidiyo.. taviz tavizi doguruyo yani... nisanlına bunu anlat biz evleniyoruz dukkanlara ole harala gurele girilirmi hem ben senin annenin yanında mı ic camasırı alıcam falan de belki anlar canım

Ama çağlamm sadece bernardo tek tek satıyo diğer markalar takım bozmuyolar :14:

anladım kusummm ama fiyatı iyiymiş bence gereksiz parcalara bakma sen fazladan duruosa dursun gerekli parcalar var mı? varsa ve begendiysen al 12 kişilik :34:

tamam yollıcam sana burdan üfürüp üfürüp :9::9::9::10:

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR!

bizimmm dilek balonları işe yarıyo mu ne??????

burdan bi arkadas hafta sonu ani bi kararla sözlenmiş istmeye gelmişler! Asla da evlenmicek bi tipti!

Cuma aksamı baska bir arkadas da evlenme teklifi almısss

ve az önceeee bi arkadasa da kısmet cıktı, yengesi aradı!

Senin böğürtlen balonları helyum değil kısmet gazıyla doldurup da yollamıs diye takıllıolarrr

ve balonlar hala sonmedi.. ofisin tavanında gezmeye devam ediolar :9::9::9::9:

Çağloş kızzz hala var mı o balonlardan???

Son düzenleme:
canım ben nişanlı değilim..
ama sanırım nişanlanırsam hep beraber toplu nişan alış verişine giderlerya böyle şeyleri gereksiz görüyorum..
nişan elbisesi için kız ve erkeğin çok isterlerse bir arkaşları olur.. kıyafeti almaya giderken herkesin gelmesi çok saçma..
nişan bohçası oluyor sanırım.. ben böyle bişeyde istemem.. yani ne getiriyorlarsa getirsinler..
yok işte erkek tarafı bornoz alır mutlaka alın.. yok şunsuz olmaz.. illaki bu olsun falan demem..
sorun tam olarak nedir:)

canım bohça değil mevzu, benim 2 kız kardeşimde ünide okuyor. babam bu sene düğün yaparsanız ben yardımcı olamam seneye olsun dedi. kayınvalidem para sıkıntı değil hemen yapalım biz karşılarız herşeyi dedi. sözümüzü yaptık. sonra yatak odasını kız tarafı alır dediler, babam sıkışıklığına ragmen eyvallah dedi. şimdide herşey eşit olsun biz ne alıyorsak sizde alın mantığına büründü kayınvalidem. takım elbisesi vs..

ben bohça gibi şeylerden hoşlanmam fakat erkek tarafı bana göre nişanda kızın temel ihtiyaclarını hediye eder. elbisesini alır durumu varsa takı takar. kız tarafıda temel ihtiyaçlarını alır. bizim buralarda takım elbisesi alınmaz. çok saçma bir mevzu ama dün çok kötü tartıştık. yanlışım varsa söyleyin.

sözlüme bizim durumu biliyodun, babam uyardı seni diyorum. oda inatla bizde de durum yok ozaman diyor
ki durumları gayet iyi. tutumu hiç hoşuma gitmedi. ben onu böyle tanımamıştım

benimde nisanım evde oldu... bastan dedim hem kendi anneme hem karsı tarafa bohca falan filan işlerine girmeyin.. İstemiyorum...

o yuzden oyle alısveriş falan olmadı.. Kıyafetimizi yuzuklerimizi geri kalan ne varsa işte hepsini de biz nisanlımla gidip tek basımıza aldık begendik

eskide kaldı artık o hep beraber gidilmeler bakılmalar gibi gelio bana... He kaynananla falan cok iyi anlasıosundur arkadas gibisindir gelsin dersin fikrini almak istersin o baska

ama bole bir durum yoksa gereksiz bence... Ayol siz evleniyorsunuz sonucta gonlunuz neyi dilerse siz alacaksınız...

ve sunu unutma bastan nası baslarsa ole gidiyo.. taviz tavizi doguruyo yani... nisanlına bunu anlat biz evleniyoruz dukkanlara ole harala gurele girilirmi hem ben senin annenin yanında mı ic camasırı alıcam falan de belki anlar canım

anladım kusummm ama fiyatı iyiymiş bence gereksiz parcalara bakma sen fazladan duruosa dursun gerekli parcalar var mı? varsa ve begendiysen al 12 kişilik :34:

tamam yollıcam sana burdan üfürüp üfürüp :9::9::9::10:

Ben bi gidip daha detaylı bakayım en iyisi bi ara kuzum yemek takımı da pek içime sinmedi gibi orda beğeniorum eve geliorum başka mı baksam diorum amaann ne zor işler bunlar yaa

Çağloş kızzz hala var mı o balonlardan???

kusum 3 tane varlardı zateeen :1: sevgililer gununde geldiler cikolata keklerimlee beraber o gun herkeste bi totem yaptı burda eline alıp foto cektirdi dilek dilediler foto cekilirken de biz de sizinki gibi ask istioruz diye

o zaman gulup gecmiştik ama simdi ne oluyoruz yahu olduk hepimiz garip bi tesadüf oldu cunku...

ama o balonlar buraya girdiginden beri patronumda dahil herkeste bir gariplik var... :9::9:

sönüp gidicekler diye odum kopuyo :60: biri söndü suan 2 tane balonumuz var :9:

15 dk kaldı:52::52:

yanlız ayollu kısmına bayıldım:9::9::9:

ben sana hep ayol derim :1::1:

Ben bi gidip daha detaylı bakayım en iyisi bi ara kuzum yemek takımı da pek içime sinmedi gibi orda beğeniorum eve geliorum başka mı baksam diorum amaann ne zor işler bunlar yaa

ole yap gulibigimm bikere alanıbilen seyler cunku iyice dusun icine sinsin :54:

Back