- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.261
Çağlooommmbitanem ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim çok geçmiş olsun kusum Çok üzüldüm gerçekten.Eşyalar çatladı derken gelen mobilyalar mı yoksa hangileri??? Tekrar çok geçmiş olsun bitanem.
Cookie_Dough geçmiş olsun canım düğün üstü yada sonrasında oluyor böyle şeyler sanırım Allah beterinden korusun.
bizim de balayından sonra eve geldik bulaşık makinesini çalıştırdım markete gittik eşimle eve bi geldik mutfak tezgah altı her yeri su basmış Allahtan dışarlara çıkmamıştı yeni halım falan nasıl koktu
teşekkür ederim speed..
bizim evimizi de bastı iki kez su yani annemlerin eviini ama duvarlara varana kadar catladıgını hiç görmedik... suyun tazyigi cok zarar vermiş eve
nişanlım da çok şükür biz balayındayken falan olmadı diyor.. o zaman daha da kotu tabi ceyizler halılar da mahvolcaktı..
yine verilmiş sadakamız varmıs ama sigorta olmasa yanmıstık onca masraf bidaha bastan
Evet canım epey zarar vermiş iyiki sigorta yaptırmışsınız.
peki neden olmuş belli mi ? dşarıdan sigortayı kapatın bari evden çıkarken
neden oldugu belli değil tesisatcı bile acıklama getiremedi ama site yonetimi ve komsuların dedigine bakılırsa biri bizim blogun ana vanasıyla oynamıs... ama onca daireden sadece bizimki bu sekilde patlamıs o da bi ilginclik yani..
normalde kayınbabam vanaları kapamadan cıkmaz kayınvalidem rahatsızlanınca apar topar eve gitmiş tek bir gun unutmus vanayı kapamayı ve basımıza gelene bak
olcagın onune gecilmiyo işte
anladım canım
dediğin gibi olacağı varmış olmuş .Allah daha beterinden korusunç.
kızlar hepiniz sag olunn
nazar evet baska bir acıklaması yok...
sigorta zararımızı karsılayacakgibi gorunuyor... ama biz yeniden yorulacagız, yeniden beklemeler yeniden stresler
ailemden cevremden tonlarca insan evlendi boylesi de kimsenin basına gelmedi yani...
kimlerin gözü varsa artık baya baya gucluymus iclerindeki fesatlık
mobilyalarım kusum... ayakları catladı sanırım bastan yapılcaklar.. ustalar alıp goturcek esyalarımı
ayrıca parkelerimiz tamamen yeniden yapılcak
duvarlarımız da yeniden alcılanıp boyancak..
evim nazardan catladı resmen ayan beyan... PES!
Vallahi pes vallahide kusum.Resim falanda koyma artık bitanemVallahi Allah beterinden korusun ama insanda çok üzülüyor ya.Zamanında herşeyin yetişir kusum hızlı bir girişimle.Allah güç kuvvet versin.Allah ım nazarlardan korusun al as kocaman bir tane nazarlık bitanem
öhhhhhhhhhh yaaa şok olduuum! Kurbaamın dediğinee gelıyooruuuzz işteee ! nazar nazar nazar çatlıosunuzz paylaşma kuzum sevgılıcık bana dıyınce ben ne olcak be dıyıp dıyıp duruorum ama ınsanlar okadar fesatkii nazardan telef edıolar ınsanıı gözü çıkasıcalar!nazlımm nice nice yıllara
mervosum aklıma hiçbişi gelmedi vala basım duman benim...
gecmişi de okuyamadım
dun evimi su bastı hem de ne basmak... parkelerim yepyeni esylarım hatta duvarlarım...
su duvarı catlatabilir mi? esyaları parkeleri gectim duvarlarım bile catır catır catlamıs!
ailecek soklardayız... bulasık makinesine baglanacak vananın tapası gelen suyun taziyiginden ikiye yarılmıs o kadar ki su alt komusumun tavanından sızmıs onlar haber vermese site yonetimine sabah dek o su ne olurdu bilmem
gelen tesisatcı ben boyle sey gormedim nasıl olabilmiş aklım almıyor! dedi...
evimiz sigortalı çok şükür... bugun exper gelecek bakacak
vakit cok az kaldı... bir suru eksik varken herseyi bastan tekrar o hale nasıl getirecegimi bilmiyorum
ne dusunecegimi bile bilmiyorum... tek diyebilecegim eger duvarlar parkeler esyalar catlamasaymıs sanırım biz catlayacakmısız ortadan ikiye
sagolun bebeklerim... cok tesekkur ederim hepinize
cok kotu bişey allah kimseye yasatmasın...
ve sevgili mobilyacımın bana en son kazıgı!
indirim yaptıkları zaman karsılıgında fatura vermediklerini bize soylemediler!
exper fatura isteyecek?
fatura girerse isin icine kdv giriomus ve o zaman koltugunuz 5 se 6 olur diyolar
inanabiliyomusunuz????
mobilyalarınızı da ıncık cıncık kontrol edin dikkatli bakınca bu kadar da olmaz dedirten bir sürü hata bulduk!
pazartesi gunu serafettin denen bize baya hesap vermek zorunda kalacak...
olmadı hukuk yoluna kadar giderim
bana haberim olmadan KDVsiz mal satmanın czasını fitil fitil getiririm burnundan
Çağlam kıyamam ya,aksilikler geldi mi üst üste geliyor.Tam da düğün üstü. Dualarımız seninle kurabiyem,bize hep güzel haberler ver bundan sonra.
sagolun bebeklerim... cok tesekkur ederim hepinize
cok kotu bişey allah kimseye yasatmasın...
ve sevgili mobilyacımın bana en son kazıgı!
indirim yaptıkları zaman karsılıgında fatura vermediklerini bize soylemediler!
exper fatura isteyecek?
fatura girerse isin icine kdv giriomus ve o zaman koltugunuz 5 se 6 olur diyolar
inanabiliyomusunuz????
mobilyalarınızı da ıncık cıncık kontrol edin dikkatli bakınca bu kadar da olmaz dedirten bir sürü hata bulduk!
pazartesi gunu serafettin denen bize baya hesap vermek zorunda kalacak...
olmadı hukuk yoluna kadar giderim
bana haberim olmadan KDVsiz mal satmanın czasını fitil fitil getiririm burnundan
İnanmıyorum Çağlacım yaaaa ben bile çoook kızdım adama ya çok sinir oldum. Ama üzülme sakın dediğin gibi olmadı hukuk yoluyla hakkını ararsın. Allah yardımcın olsun işleriniz tez zamnda yoluna girsin inşallah
Günaydın bebeklerimmmGününüz güneş kadar sıcak ve ışıl ışıl geçsin inşAllah
Çağlooommmm inşAllah üzerinizden nazarlar kem gözler kalkar bitanem ya.Eve taşındığında ilk olarak kuran okut evinde mevlüd yap bitanem.Valla insan evini açmaya korkcak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?