Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

suanda prensinin hayali ile uyuyan butun gelinciklere oncelikle tatli huzurlu uykuslarrr:-)
kizcelerim dun gelemedim kusura bakmayin eve zor geldim hemen uyudum bugun cok daha iyiyim hatta tatili firsat bilip annikle ceyiz alisverisine bile ciktik:-D hala mutfagima uygun bi hali bulamadim sonunda kendim bi kilim falan orcem :-P
umarim hepiniz iyisinizdir buarada caglos ve nuraycim mobilyalariniz icin sorun yasamaniza uzuldum ama eminimki hersey cok cici olcakk
bozmayin morallarinizi canlarim ;-)
bugummm yazdigini yeni gordum uzuldum hemde cok ama tipki senin dedigin gibi mutsuz bi gelecege atmak yerine hayirlisi ne ise o olsun hayatin hep guzelliklerle dolsun hic gecmisi ozletmesin tatlim:-)

Aynen öyle ballı bademim.:16: Rabbim eş diye yazmadığını aşk diye karşımıza çıkarmasın,dinimiz amin.:27::27::9:

Günaydıııınnn hepinize ayrıcaa.:29::29::29:

Bugünkü planım karışım problemi çözmek,akşama dört saat dersanem var çünküm.:52::52::30:

Son düzenleme:
Merhaba bitanelerim benim :16: Moralim çok bozuk gerçekten ya daraldım.Bugün heyecanla işe gelmiştim bi baktım kız yok :53: saatler geçti yok arıyoruz açmıo foooss çıktı yani:5: bir önceki arkadaşta ilk iş gününde 30 dk geç kaldı diye haber vermedi diye çıkarmıştı işten kızın gelmesi gitmesi bir olmuştu.Çok sıkıldım daraldım yaaaaa:84: İsyan etmek istemiyorum ama isyanlardayııımmm açıkçası

Merhaba bitanelerim benim :16: Moralim çok bozuk gerçekten ya daraldım.Bugün heyecanla işe gelmiştim bi baktım kız yok :53: saatler geçti yok arıyoruz açmıo foooss çıktı yani:5: bir önceki arkadaşta ilk iş gününde 30 dk geç kaldı diye haber vermedi diye çıkarmıştı işten kızın gelmesi gitmesi bir olmuştu.Çok sıkıldım daraldım yaaaaa:84: İsyan etmek istemiyorum ama isyanlardayııımmm açıkçası

Eliscimmmm bozma moralini şekerim belki çok çok daha iisi çıkar ki, üzülme sen azıcık daha sabret, senin düğün iznin falan ne kadar olicik

Eliscimmmm bozma moralini şekerim belki çok çok daha iisi çıkar ki, üzülme sen azıcık daha sabret, senin düğün iznin falan ne kadar olicik

Vallahi çok daraldım ama anlatamam yani :5: İnşAllah bekliyorum gelsin diye.Canım ben onları hallettim zaten de burda yoğunluk evde yoğunluk sıkıntı bastı beni iyice:14:

Son düzenleme:
Vallahi çok daraldım ama anlatamam yani :5: İnşAllah bekliyorum gelsin diye.Canım ben onları hallettim zaten de burda yoğunluk evde yoğunluk sıkıntı bastı beni iyice:14:

ah canım benim yaaaa Rabbim kolaylık versin. Eee bu saate kadar kızdan hala haber yok mu? Kız işi kabul etti sonra da vaz mı geçti sözleşme falan olmuyo mu?

kuzucularım mucuuuklarım hepiciniziiii :16:

Bugün biz olalı tam 5 senemiz doldu :69: Aşk doluyummmmm :16:

Pufum daha nice güzel senelere erişmeniz dileğiyle :16:
Darısı da benim başıma, ben de bulsam artık gönlümün prensini, benim de kalbim sizinkiler gibi aşkla dolsa taşsa
Çok mu şey istiyorum kızlar :5:

Neejllaaaaaaaaaammmm bebiko tesekkur ederiiim duygulandırdı gene benı kurbaaam bugun gorusemedık haftasonu kutliicaazz ama bugunu es geçmemiş ben mahcup oldum resmeen :16:

Pufum daha nice güzel senelere erişmeniz dileğiyle :16:
Darısı da benim başıma, ben de bulsam artık gönlümün prensini, benim de kalbim sizinkiler gibi aşkla dolsa taşsa
Çok mu şey istiyorum kızlar :5:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kuzucuuuummmm :16: çok sey ıstemıyoosun tabiiki hakediyosun canım benım Rabbim gülsün yüzüneee :54:

Kızçeler günaydın.:3::3:

Şimcik parlak fikirlere ihtiyacım var.:17::17:

Balkan Savaşları,1.Dünya Savaşı Cepheleri ve Karahanlılarla ilgili 3 materyal hazırlanacak,liselere yönelik.:8::8:

Ne yapabilirim ? :44::44: Arkadaş yardım istedi de.:23::23::17::17:

Mahcup olmamam lazım da.:17::17:

nazlımm nice nice yıllara

mervosum aklıma hiçbişi gelmedi vala basım duman benim...

gecmişi de okuyamadım

dun evimi su bastı hem de ne basmak... parkelerim yepyeni esylarım hatta duvarlarım...

su duvarı catlatabilir mi? esyaları parkeleri gectim duvarlarım bile catır catır catlamıs!

ailecek soklardayız... bulasık makinesine baglanacak vananın tapası gelen suyun taziyiginden ikiye yarılmıs o kadar ki su alt komusumun tavanından sızmıs onlar haber vermese site yonetimine sabah dek o su ne olurdu bilmem

gelen tesisatcı ben boyle sey gormedim nasıl olabilmiş aklım almıyor! dedi...

evimiz sigortalı çok şükür... bugun exper gelecek bakacak

vakit cok az kaldı... bir suru eksik varken herseyi bastan tekrar o hale nasıl getirecegimi bilmiyorum

ne dusunecegimi bile bilmiyorum... tek diyebilecegim eger duvarlar parkeler esyalar catlamasaymıs sanırım biz catlayacakmısız ortadan ikiye

:43:

gecmişi de okuyamadım

dun evimi su bastı hem de ne basmak... parkelerim yepyeni esylarım hatta duvarlarım...

su duvarı catlatabilir mi? esyaları parkeleri gectim duvarlarım bile catır catır catlamıs!

ailecek soklardayız... bulasık makinesine baglanacak vananın tapası gelen suyun taziyiginden ikiye yarılmıs o kadar ki su alt komusumun tavanından sızmıs onlar haber vermese site yonetimine sabah dek o su ne olurdu bilmem

vakit cok az kaldı... bir suru eksik varken herseyi bastan tekrar o hale nasıl getirecegimi bilmiyorum

ne dusunecegimi bile bilmiyorum... tek diyebilecegim eger duvarlar parkeler esyalar catlamasaymıs sanırım biz catlayacakmısız ortadan ikiye

:53::53::53:
çağlamm inanmıyorum yaa nasıl bi aksiliktir bu :26: çok üzüldüm okuyunca ama Allah daha beterlerinden korusun canım ya olacağı varmış demekki kuzum ve şanslısınız ki evinizde sigortalıymış :26: ay ne kötü oldum ya seni düşünemiyorum :5:

gecmişi de okuyamadım

ÇAĞLACIMMM çok çok geçmiş olsun. Okur okumaz hemen aklıma nazar geldi, çekemeyeniniz çok malum Allah korusun sizi ve aşk yuvanızı. Nazar

gecmişi de okuyamadım

canım benim çok geçmiş olsun, bence de nazar, Allah muhafaza nazar insanı öldürür bile...
Rabbim daha kötü daha beter sıkıntılardan korusun :14:

gecmişi de okuyamadım

Çağlooommm :53::53::53::53::53: bitanem ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim çok geçmiş olsun kusum :14: Çok üzüldüm gerçekten.Eşyalar çatladı derken gelen mobilyalar mı yoksa hangileri??? Tekrar çok geçmiş olsun bitanem.

Çağlaa çok geçmiş olsun yaa, Allah'tan eviniz sigortalıymış yoksa masrafın altından kalkmak zor olurdu... Valla üzülme desem boş biliyorum ama mutlu ve aşk dolu günlerine az kaldı, bu problemler de hallolur nasılsa :)

kızlar hepiniz sag olunn :50:

nazar evet baska bir acıklaması yok...

sigorta zararımızı karsılayacakgibi gorunuyor... ama biz yeniden yorulacagız, yeniden beklemeler yeniden stresler :5:

ailemden cevremden tonlarca insan evlendi boylesi de kimsenin basına gelmedi yani...

kimlerin gözü varsa artık baya baya gucluymus iclerindeki fesatlık :50:

Cookie_Dough geçmiş olsun canım düğün üstü yada sonrasında oluyor böyle şeyler sanırım Allah beterinden korusun.

bizim de balayından sonra eve geldik bulaşık makinesini çalıştırdım markete gittik eşimle eve bi geldik mutfak tezgah altı her yeri su basmış Allahtan dışarlara çıkmamıştı yeni halım falan nasıl koktu :43:

Back