Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Çağlooommm :53::53::53::53::53: bitanem ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim çok geçmiş olsun kusum :14: Çok üzüldüm gerçekten.Eşyalar çatladı derken gelen mobilyalar mı yoksa hangileri??? Tekrar çok geçmiş olsun bitanem.

mobilyalarım kusum... ayakları catladı sanırım bastan yapılcaklar.. ustalar alıp goturcek esyalarımı :5:

ayrıca parkelerimiz tamamen yeniden yapılcak

duvarlarımız da yeniden alcılanıp boyancak..

evim nazardan catladı resmen ayan beyan... PES!

Cookie_Dough geçmiş olsun canım düğün üstü yada sonrasında oluyor böyle şeyler sanırım Allah beterinden korusun.

bizim de balayından sonra eve geldik bulaşık makinesini çalıştırdım markete gittik eşimle eve bi geldik mutfak tezgah altı her yeri su basmış Allahtan dışarlara çıkmamıştı yeni halım falan nasıl koktu :43:

teşekkür ederim speed..

bizim evimizi de bastı iki kez su yani annemlerin eviini ama duvarlara varana kadar catladıgını hiç görmedik... suyun tazyigi cok zarar vermiş eve :5:

nişanlım da çok şükür biz balayındayken falan olmadı diyor.. o zaman daha da kotu tabi ceyizler halılar da mahvolcaktı..

yine verilmiş sadakamız varmıs ama sigorta olmasa yanmıstık onca masraf bidaha bastan :5:

teşekkür ederim speed..

bizim evimizi de bastı iki kez su yani annemlerin eviini ama duvarlara varana kadar catladıgını hiç görmedik... suyun tazyigi cok zarar vermiş eve :5:

nişanlım da çok şükür biz balayındayken falan olmadı diyor.. o zaman daha da kotu tabi ceyizler halılar da mahvolcaktı..

yine verilmiş sadakamız varmıs ama sigorta olmasa yanmıstık onca masraf bidaha bastan :5:

Evet canım epey zarar vermiş iyiki sigorta yaptırmışsınız.

peki neden olmuş belli mi ? dşarıdan sigortayı kapatın bari evden çıkarken

Evet canım epey zarar vermiş iyiki sigorta yaptırmışsınız.

peki neden olmuş belli mi ? dşarıdan sigortayı kapatın bari evden çıkarken

neden oldugu belli değil tesisatcı bile acıklama getiremedi ama site yonetimi ve komsuların dedigine bakılırsa biri bizim blogun ana vanasıyla oynamıs... ama onca daireden sadece bizimki bu sekilde patlamıs o da bi ilginclik yani..

normalde kayınbabam vanaları kapamadan cıkmaz kayınvalidem rahatsızlanınca apar topar eve gitmiş tek bir gun unutmus vanayı kapamayı ve basımıza gelene bak

olcagın onune gecilmiyo işte :50:

neden oldugu belli değil tesisatcı bile acıklama getiremedi ama site yonetimi ve komsuların dedigine bakılırsa biri bizim blogun ana vanasıyla oynamıs... ama onca daireden sadece bizimki bu sekilde patlamıs o da bi ilginclik yani..

normalde kayınbabam vanaları kapamadan cıkmaz kayınvalidem rahatsızlanınca apar topar eve gitmiş tek bir gun unutmus vanayı kapamayı ve basımıza gelene bak

olcagın onune gecilmiyo işte :50:

anladım canım

dediğin gibi olacağı varmış olmuş .Allah daha beterinden korusunç.

canım çağlam. duyunca çok üzüldüm. hala şoklardayım.
senin halin nasıldı kimbilir ilk duyduğunda gördüğünde.
allahım beterinden saklasın. canınıza bi zarar gelmedi çok şükür ki.
nazar :47:

kızlar hepiniz sag olunn :50:

nazar evet baska bir acıklaması yok...

sigorta zararımızı karsılayacakgibi gorunuyor... ama biz yeniden yorulacagız, yeniden beklemeler yeniden stresler :5:

ailemden cevremden tonlarca insan evlendi boylesi de kimsenin basına gelmedi yani...

kimlerin gözü varsa artık baya baya gucluymus iclerindeki fesatlık :50:

Kuzum benim yaa kıyamam,kötü gözü olanın gözü çıksın.:50::50::50:Umarım en kısa zamanda toparlanır her şey.:50::50:

mobilyalarım kusum... ayakları catladı sanırım bastan yapılcaklar.. ustalar alıp goturcek esyalarımı :5:

ayrıca parkelerimiz tamamen yeniden yapılcak

duvarlarımız da yeniden alcılanıp boyancak..

evim nazardan catladı resmen ayan beyan... PES!

Vallahi pes vallahide kusum.Resim falanda koyma artık bitanem:43: Vallahi Allah beterinden korusun ama insanda çok üzülüyor ya.Zamanında herşeyin yetişir kusum hızlı bir girişimle.Allah güç kuvvet versin.Allah ım nazarlardan korusun :nazar::nazar: al as kocaman bir tane nazarlık bitanem:nazar::nazar:

Vallahi pes vallahide kusum.Resim falanda koyma artık bitanem:43: Vallahi Allah beterinden korusun ama insanda çok üzülüyor ya.Zamanında herşeyin yetişir kusum hızlı bir girişimle.Allah güç kuvvet versin.Allah ım nazarlardan korusun :nazar::nazar: al as kocaman bir tane nazarlık bitanem:nazar::nazar:

Bence de resim,foto paylaşma Çağlam.:50::50::50:

Çağlam yaa nasıl üzüldüm canım, çok kötü olmuş, her şey bitiyor, yerleşiyoruz derken...
Allah beterinden korusun tatlım ya benim de duyar duymaz aklıma nazar geldi, bence de artık resim paylaşma kuzum. Herkes aynı gözle bakmıyor ki.Allah'tan sigortalıymış. Sıkma canını yapılır her şey, yetişir inşallah.

Pufuummm nice güzel senelere kuşum, hep mutlu olun, aşkla bakın birbirinize :nazar::nazar:

nazlımm nice nice yıllara

mervosum aklıma hiçbişi gelmedi vala basım duman benim...

gecmişi de okuyamadım

dun evimi su bastı hem de ne basmak... parkelerim yepyeni esylarım hatta duvarlarım...

su duvarı catlatabilir mi? esyaları parkeleri gectim duvarlarım bile catır catır catlamıs!

ailecek soklardayız... bulasık makinesine baglanacak vananın tapası gelen suyun taziyiginden ikiye yarılmıs o kadar ki su alt komusumun tavanından sızmıs onlar haber vermese site yonetimine sabah dek o su ne olurdu bilmem

gelen tesisatcı ben boyle sey gormedim nasıl olabilmiş aklım almıyor! dedi...

evimiz sigortalı çok şükür... bugun exper gelecek bakacak

vakit cok az kaldı... bir suru eksik varken herseyi bastan tekrar o hale nasıl getirecegimi bilmiyorum

ne dusunecegimi bile bilmiyorum... tek diyebilecegim eger duvarlar parkeler esyalar catlamasaymıs sanırım biz catlayacakmısız ortadan ikiye

:43:
öhhhhhhhhhh yaaa şok olduuum! Kurbaamın dediğinee gelıyooruuuzz işteee ! nazar nazar nazar çatlıosunuzz paylaşma kuzum sevgılıcık bana dıyınce ben ne olcak be dıyıp dıyıp duruorum ama ınsanlar okadar fesatkii nazardan telef edıolar ınsanıı gözü çıkasıcalar!

Dualarını eksık etme Allah bidaha yaşatmasın pastalar prensesiiimmm :(

Caglamm ya nurayim mail de soyledi buun cok uzuldum ne zamandir topice giremiyorum yogunluktan hic haberim bile olmicakti :((

Cok uzuldumm ya anlatamam sana cunku hic kolay olmuyo hepimiz suan ayni yollardan geciyoruz sonucta inan kendi evimi basmis kadar uzuldumm ys Allah daha beterinden korusun, neyseki sukurler olsun sigortasi varmis... bu sizi maddi acidan korur ama manevi acidan yine yorgunluk olarak geri doncek, Allah yardimcibiz olsun kurabiyemm... :((

Iyi ki de ceyizciklerini goturmemissin onlarda mahvolabilirdi umarimm en kisa zamanda herseyiniz hallolur kusumm :14:

sagolun bebeklerim... cok tesekkur ederim hepinize

cok kotu bişey allah kimseye yasatmasın...

ve sevgili mobilyacımın bana en son kazıgı!

indirim yaptıkları zaman karsılıgında fatura vermediklerini bize soylemediler!

exper fatura isteyecek?

fatura girerse isin icine kdv giriomus ve o zaman koltugunuz 5 se 6 olur diyolar

inanabiliyomusunuz????

mobilyalarınızı da ıncık cıncık kontrol edin dikkatli bakınca bu kadar da olmaz dedirten bir sürü hata bulduk!

pazartesi gunu serafettin denen bize baya hesap vermek zorunda kalacak...

olmadı hukuk yoluna kadar giderim

bana haberim olmadan KDVsiz mal satmanın czasını fitil fitil getiririm burnundan

exper fatura isteyecek?

fatura girerse isin icine kdv giriomus ve o zaman koltugunuz 5 se 6 olur diyolar

inanabiliyomusunuz????

mobilyalarınızı da ıncık cıncık kontrol edin dikkatli bakınca bu kadar da olmaz dedirten bir sürü hata bulduk!

bana haberim olmadan KDVsiz mal satmanın czasını fitil fitil getiririm burnundan

Çağlam kıyamam ya,aksilikler geldi mi üst üste geliyor.:50::50: Tam da düğün üstü.:30: Dualarımız seninle kurabiyem,bize hep güzel haberler ver bundan sonra.:14:

Çağlam kıyamam ya,aksilikler geldi mi üst üste geliyor.:50::50: Tam da düğün üstü.:30: Dualarımız seninle kurabiyem,bize hep güzel haberler ver bundan sonra.:14:

sorma kuşum... amin inşallah

bunda da vardır bir hayır diyoruz ya her sey yerleştikten snra olsaydı..

öte yandan böyle şeyler bizi birbirimize daha bir çok baglıyor onu fark ettim...

cok gerginiz cok sinirliyiz moralimiz sıfır ama birbirimizi gorunce karnımız agrıyana kadar gülebiliyoruz çok şükür...

ertesi gün ne olacağını hiç düşünmeden altından su çıkan parkelerin üstünde koşabiliyoruz

ya da o suyu evden temizlerken lanet edip bagırmak yerine suyla şakalaşarak yapabiliyoruz işimiizi...

onca karmaşının ortasında bu kadar düzgün bu kadar umutlu ve bu kadar dik durabilen bir mucize olduğu için aşk denen filizi kalplerimize eken rabbime bir kez daha şükrettim...

cıkacak olan nazar da bu olsun.... bir daha da evime yuvama gozunun ucu bile degmesin kimsenin insallah

exper fatura isteyecek?

inanabiliyomusunuz????

İnanmıyorum Çağlacım yaaaa ben bile çoook kızdım adama ya çok sinir oldum. Ama üzülme sakın dediğin gibi olmadı hukuk yoluyla hakkını ararsın. Allah yardımcın olsun işleriniz tez zamnda yoluna girsin inşallah

Günaydın bebeklerimmm:emir_bebek::emir_bebek: Gününüz güneş kadar sıcak ve ışıl ışıl geçsin inşAllah :16:

:nazar::nazar:Çağlooommmm inşAllah üzerinizden nazarlar kem gözler kalkar bitanem ya.Eve taşındığında ilk olarak kuran okut evinde mevlüd yap bitanem.Valla insan evini açmaya korkcak artık:19:

Çağlooomm yalnız bizim ticker tikır tikııırrr vallahi sona çok az kaldı kusum :52::52:

Son düzenleme:
İnanmıyorum Çağlacım yaaaa ben bile çoook kızdım adama ya çok sinir oldum. Ama üzülme sakın dediğin gibi olmadı hukuk yoluyla hakkını ararsın. Allah yardımcın olsun işleriniz tez zamnda yoluna girsin inşallah

aminn bitanem inşallahhh ...

ne mal olduklarını sonradan anladım işte esyayı satana kadar bişey yoktu

saf gibi her gordugumu melek sanıyorum

bu yedigim kacıncı kazık... ne zaman akıllanıcam acaba bilmiorum

Günaydın bebeklerimmm:emir_bebek::emir_bebek: Gününüz güneş kadar sıcak ve ışıl ışıl geçsin inşAllah :16:

:nazar::nazar:Çağlooommmm inşAllah üzerinizden nazarlar kem gözler kalkar bitanem ya.Eve taşındığında ilk olarak kuran okut evinde mevlüd yap bitanem.Valla insan evini açmaya korkcak artık:19:

gunaydınnn bebişimm hosgeldinnn

kusum zaten dusunuoduk ceyiz giderken falan da annem yapıcaktı bişeyler ama işte demeye kalmadı

balayından doner donmez mevludumu yapıcam zaten

Back