- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #4.301
Pelitommm tickerin 1 aydan düşmüşşşş ![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
oh oh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pelitommm tickerin 1 aydan düşmüşşşşoh oh
amin tatlım
mutlu olsun herkes de bi zahmet baskalarınınkinde gozleri olmasın...
iviiiitttt allahım onu basımdan yanımdan eksik etmesinnnn... onceki gece butun aglama krizlerime katlandı ustune dun kahkaha attırdı.. yerim onu ben yerr bitanecik böörtlenli turtam
saol glcncim amin insalah hallederiz
senin de 1 ayın kalmıs hazırlıkların ne alemde ev buldunuz mu :26:
sagol kusum
aslında bu kız iidir severim kendisini kotu niyetli de degil cok sey yasadı zamanında onun verdigi bir durum sanırım
iki-uc tane var boyle arkadas cevremde.. onun dısında herseyime kosturan benle uzulup benle sevinenlerde var biriyle beraber calısıyorum zaten![]()
her haftasonu telef oluyo benle o abiyeci senin bu gelinlikci benim hangi perdeci nerde falan oyyy
ona bakıp sukrediyorum ya hep kotu insanlar olsaydı cevremde diye![]()
Pufuuumm yerim ben seni....
Ne güzel bir sürpriz hazırlamışsın öyle kuzum.
Bin maşallah size
Allah nazarlardan saklasın sizi, aşkınızı hep hep hep mutlu olun.
Sevdiceğinin gözlerindeki mutluluk ışıltılarını görmek yetmiştir sana zaten Allah eksiltmesin gözlerinizden o ışıltıyı
Çağlam her şeyi yetiştirirsiniz tatlım, bugumun dediği gibi toplaşır gelir biz temizleriz.
Orda olsam inan gelirdim.
O perdeyi duymuştum ben de güzel olur dışardan görünmemek![]()
Ezgitom ne mutlu ki güzel ayrılmışsın ordan, inşallah güzel kapılar açılır önünde. Şimdilik gez dolaş rahatla biraz.
Düğününe gelebilseydik keşke
Ben de baş ağrısından ölebilirim, ateşim de var, pek iyi değilim![]()