Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

amin tatlım :31:

mutlu olsun herkes de bi zahmet baskalarınınkinde gozleri olmasın... :31:

iviiiitttt allahım onu basımdan yanımdan eksik etmesinnnn... onceki gece butun aglama krizlerime katlandı ustune dun kahkaha attırdı.. yerim onu ben yerr bitanecik böörtlenli turtam :9:

saol glcncim amin insalah hallederiz :31:

senin de 1 ayın kalmıs hazırlıkların ne alemde ev buldunuz mu :26:

benım nişanlı biraz takıntılı.. bi eve taktı cok begenmıs ebeveyn banyolu ıstıyodu muşta oturucaz bız oralarda pek boyle evler yok kiralık..
evin icinde henuz kiracı var ve bir haftaya kalmaz cıkarım demıs.bir hafta oldu cıkmadı hala :(
biz evi yerlestırmeye mayıs 10 da gıtcez.. adam mayısın 10una kadar mutlaka cıkarım dıyomus
iicimi bi korku kapladı nişanlımda inatla o evi beklicem diyor kimseyı dınlemıyor..
bu arada sizin aşkınız masallah cok guclu :nazar:
bizde en ufak aksaklıkta bile tartışmalar oluyo:9: masallah diyelim sizeee:nazar::nazar::nazar:

sagol kusum :54:

aslında bu kız iidir severim kendisini kotu niyetli de degil cok sey yasadı zamanında onun verdigi bir durum sanırım

iki-uc tane var boyle arkadas cevremde.. onun dısında herseyime kosturan benle uzulup benle sevinenlerde var biriyle beraber calısıyorum zaten :16:

her haftasonu telef oluyo benle o abiyeci senin bu gelinlikci benim hangi perdeci nerde falan oyyy :31:

ona bakıp sukrediyorum ya hep kotu insanlar olsaydı cevremde diye :9::9:

O zaman öyle güzel arkadaşlar da iyi ki varlar diyelim canım:nazar::nazar:

sagolun kuslarımmm yanımda oldunuzu her an her saniye hissediyorummm

:16:

pelomm anladımki biz ordaki kadınla anlasamıyoruz... tek sorunumuz o kadın ne negatif bi inandır o ya!

magazanın sahibi nisanlımla gorusup hiçbi konuda sıkıntı yapmamasını bizim özel bir durumumuz oldugunu falan sölemiş en cok yanlıslıklar mutfakta yapılmıstı onları da duzelteceklerini solemiş umarım oyle olur :31: ama su bi gercek ki baya gec kalacagım ev tamemn yerlesene kadar dugun vakti gelip catacak belki de ama napalımmm süpermanim bnle olsun da o ev bos olsa da umrum değil... :31:

dün perdecimle de anlastı nihayeeeetttt... baya detaylı seyler yaptırdıgım icin 2 haftayı bulabilirmiş ama bugun gelip olcu alıcaklar daha erkene de alabiliriz sıkmayın canınızı dediler...

calısma odama Jut perde yaptırıyorum... yeni cıkmıs siz bakınca dısarıyı gorebiliosunuz ama dısardan sizi goremiolar :27: stor kadar zor da degilmiş temizlenmesi dugmesi var basıyosunuz tak diye cıkıo temizleyip tekrar asıyosunuz sonra :9:

briz ve rustik de yaptıracagım icin guvenemiodum kimselere sonunda icime sinen birini bulabildim sonucta guzel olur umarım

parkelerim söküldü iki odada komple yapılmayı bekliolar her yan toz pislik olcak yine :31:

kurabiyenizin coook calısması lazım cooooooooooooookk:51:

glcncimm sıkma canını insallah haloulyr o da daha guzel bie vde yasamak istedigi icin bekliodur nihayetindeee ben de gec klıcam biraz bak ama saglık olsun :D

tatlıkedi... saol kusummm annem birsürü ot aldı aktardan gecen hepsini yakıcaz evde dualarla..

Biz bakarken okuyp ufleyerek baktık zaten hep her seye ama yeni gelin evi mutlaka biseyler yapmak gerekiyor...

Son düzenleme:
bu aradaa fikrinizi de almak istiyorum bi konuda

balkonuma L şeklinde köşeli sedir yaptırıyorum... Üzerine minderler koyucaz ama onune koycamız masa sıkıntı.. Sanki masa koyarsak sedirin goruntusu kaybolcak masanın arkasında gibi gelio...

onun yerine daha alcak sehpamsı bisey yaptırsam diyorum ama karar veremedim o da kullanıslı olur mu arkadaslarla aileyle sohbetler yapıp caylar icmek kahvaltı falan yapmak icin dusunulmus bi olay cunku illa yenilip icilcek yani sehpa gibi bişi işimizi gorur mu emin olamıyorum :26:

Çok sevindim işlerin yoluna girmesine kurabiyem,hepsi yetişecek işlerin Rabbimin izniyle.:nazar::nazar: Çünkü bizim süperman bir eniştemiz vaaarrr.:52::52::52:

Keşke yakın olsak da temizliğe gelebilseydik,ne güzel olurdu dimi ? :9: Topikcene temizlik.:27:

Masa mı sehpa mı dersen ? :44: Valla kuşum yemek falan yenecekse sehpa olmaz ama bir de şöyle bir şey var,sürekli de balkonda yiyip içecek değilsiniz. Bence sehpa yaptır,yemeği içerde yersiniz,misafirleri çay içmeye balkona alırsın. Süperman enişteyle yemek isterseniz de baş başayken size yeter bence sehpa.:44:

Yani müzmin bir bekar olarak bu kadar basıyor kafam ama gelinciklerim daha iyi bilir tabii. :16::16::16:

cagla ben bı aıle dostumuz evıne yenı esyalar alırken duymustum engin sehpa almıs ama yemek masası halıne gelıyomus salonu dar dıye yemek masası almamıs cok pratık bıse dıyordu annem senın balkona da boyle bıse yapılabılır bence... cunku hem uzuyor eni hem boyu uzuyor dıye anlattı annem.. bende baya merak ettım bı gun evıne sırf sehpa ıcın gıtcemm:27:

miirabaaa gelinciklerimmm aşk doluyumm hatta bıraz fazla doluyum sanırım :1: :nazar:

Harika bigün geçirdikk, istanbulda olan veyaa gelebilcek imkanı olaan herkes mutlakaaaa gitsinnnn bugün gittiğimiz yere, herseyın en harıkasını hakeden sevgılıcıklerımızee miniciicik bi sürpriiz yapın deriiim:61: ben bile heycandan ölcekken sevgilicimin gözündeki mutlulugu ve yasadıgı heycanı suan kelımelere dökmem imkaaannsııızz :69::nazar: organizasyon, sectigimiz film, hazırladığım slayt ufak tefek talihsizliklere ragmenn aşşk dolu bigün oldu :61:

5. yılımız tekrar tekrar kutlu mutlu olsun Allah isteyen ve hakeden herkese yaşatsın bu güzel duyguyuu :16:

Eki Görüntüle 698092 Eki Görüntüle 698093

Bu aradaaa pastalar prensesiiimmm acılıp kapanan tarzda bi masa daha kullanıslı olur bence kahvaltı ıcınde dusunuyosan sehpa yeterlı olmayabılır :61:

benim güzel gelinciklerim...burnumda tüttünüz yine..geçmişi okumak bile iyi geliyordu ki kurabiyemin nazarını görene dek!!! resmen ağzım bir karış açıldı şaşkınlıktan. bu ne nazardır çağlam ya! dövecem artık sizin işlerinizi aksatan, üzülmenize neden olan kem gözlüleri. artık resim falan paylaşma kapat o çeyiz topiğini.yoksa senide sopalarım:20: sizi hayırlısıyla soksak şu dünya evine artık hepimiz rahatlıycaz:9:
ama herşeye olduğu gibi bu aksiliklerede çözüm bulup mutlu sona ulaşıcaksınız canım ben yürekten inanıyorum. hep masal demedik mi aşklarımıza, ee hangi masalın sonu mutlu bitmez ki? :34::nazar::nazar::nazar:
nurayım gelmiş hoşgelmiş semtime:16: inşallah bu sefer buluşacağız kuzumla
pufumun 5 senesi dolmuş, Rabbim daha nicelerini nasip etsinnnn aşkla huzurlaa:16::nazar::nazar::nazar:
lavicim hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin canım.sonuda tez zamanda güzel olsun inşallah. nazlımla ben 2014 e sayıyorum zaten sende gel aramıza:16: buarada daha 1 sene var ama şafaktan her düşen gün heyecanlandırıyor benii:52::52::52: fallara kalırsada ben bu sene gdiyorum:9:
pelinimin hepten az kaldı yaa yerimm:21:
bugum,elisom,nejlamu,nihanım,siboşum sizleride öpüyorum bebeklerrr:54:
biraz kendimden haber vereyim.perşembe sabah itibariyle işten ayrıldım.gözüm yaşlı ve ardımda da gözü yaşlı insanlar bırakarak...pastalar, hediyeler, sürprizler...öyle güzel uğurladılardıki sağolsunlar..ne mutlu bana ki hep güzel anılar biriktirdim, gidişime sevinen değil üzülen insanlar bıraktım ardımda.inşallah bu girdiğim yolda hayırlı ve güzel olur benim için...
iş konusunda birkaç seçeneğim var ama hangi yola gideceğimi bilmiyorum tam bir kararsızlıktayım. şimdilik haftaiçi evde ders ve gezme modu olacak haftasonuda tüm gün kurs.akşamlarıda sevgili nişanlımla olacağım kısmetse.oda çok yoruluyor kıyamam yaa.geçici (ama ne zaman biteceğini bilmediğimiz) bir süre için tee uzaklara aldılar sevgilimi. her gün 2 saat yol gidip 2 saat geliyor canına yandığım:16:
he buarada geçen akşam annemle taslak bir davetli listesi çıkarıyorduk. kk ya evden çok girmiyordum hep işten giriyordum biliyosunuz ama anneme sizi hep anlatıyordum.nasıl içine işlediyse hemen soruyo "yazıştığın arkadaşlarınıda ekledin mi listeye" diye:9:
çok seviyorum sizi ben yaaa:16::16::16:
tatlı rüyalar cupcake gelinlerim:116:

Pufuuumm yerim ben seni....
Ne güzel bir sürpriz hazırlamışsın öyle kuzum.
Bin maşallah size:nazar::nazar::nazar:
Allah nazarlardan saklasın sizi, aşkınızı hep hep hep mutlu olun.:16::16::16:
Sevdiceğinin gözlerindeki mutluluk ışıltılarını görmek yetmiştir sana zaten Allah eksiltmesin gözlerinizden o ışıltıyı:nazar::nazar:

Çağlam her şeyi yetiştirirsiniz tatlım, bugumun dediği gibi toplaşır gelir biz temizleriz.:34:
Orda olsam inan gelirdim.
O perdeyi duymuştum ben de güzel olur dışardan görünmemek:34:

Ezgitom ne mutlu ki güzel ayrılmışsın ordan, inşallah güzel kapılar açılır önünde. Şimdilik gez dolaş rahatla biraz.
Düğününe gelebilseydik keşke:31:

Ben de baş ağrısından ölebilirim, ateşim de var, pek iyi değilim:25:

Yarasaniz geldi :27::27::27:

Caglam aynurla mi gorusuyorsunuz? Bizde anlasmayi aynurla yapmistk hatirlarsan biraz akli kit bi kadin iletisimi aybi yapti hep cnku bende sinir oldum o kafina. Konsola konsull diyen bi mobilyaci daha ne diyim ki.. yine de Allah razi olsn tabi
Nese hanim yok mu artik? Siz onla iyi anlssiyordunuz:44:

Sedir fikri cok iyi bu arada ben salon takimima yaptirdim sediri cok da guzel oldu harika hava katti :) kuzenlerim smdiden biz gelince bunda yatcaz diolar minderleri kaldirinca tek kisilikten buyuk yatak oluyo valla :1: balkon icin cok guzel olur
Biz aybikle hep dergilerde goruyoruz bahceli evlerde falan kullanilio ben seviorum kisaca :16: pufumun dedigi gbi acilip kapanabilen bi masa uygun olur dedigin tarzda bence sehpa egilip kalkmak icin zor olur:31:

Pufummm tekrardan hayirli olsn askimm 5. Yiliniz Allah 55i gostermeyi de nasip etsin bize guzelligimmm vee tuu tuu tuuuu masallahhh nazarlardan sakininnnn :nazar:

Ezgimm seni ozledimmmm:17:

Nurayimmm askicigina kavustu sukurler olsunn feyste gordum fotolarii :16::16:

Hpinizi cok ozledim canlarimmm bu ara cok yoruluyorum 1 haftadir neredeyse hergun ebimi temizliyorum, bende acaip bi titizlik basladi :9: bunu aybiye de fazlasiyla yansitiyorum :1: dun mobilyalarimiz geldi ve kuruldu hepsi cok guzel olmuss sukurler olsun, apartmanin merdivenleri cok dar oldugu icin sikinti yasadik... 3lu koltugumu balkondan cekti gelen adamlar ve balkon kapisindan sokmaya calisirlarken kumas hasar aldi :14::14: yirtilma yok ama cok uzuldum ve aglamaya basladm zaten gerginlik had safhada, ama askim bi sarildi bana :16: hepsi gecti :16: kumastan siparis etmis gondericekler ve knfi evimize tasinirken kaplaticam koltugumuzu... konsolumda gecmedi lanet merdivenlerden onu da balkondan cektiler komple ahsap konsol hala inanamiyorum Allah yardim etti guc kuvvet verdi ve cekildi... ama bu evleri kiralidigmz icin dun cok pisman oldumm boyle olucagni bilsem kesinlikle tutmazdim kesinlikleee...

Neyse Allahimizin izniyle kendi evimize tasinmak da nasip olur umarim...

Benden haberler smdilik boylee yorucu ama guzel gecen gunler bunlar az bi zaman kaldi :16:

Iyi geceler miniklerimm :17::17::17:

Pufuuumm yerim ben seni....
Ne güzel bir sürpriz hazırlamışsın öyle kuzum.
Bin maşallah size:nazar::nazar::nazar:
Allah nazarlardan saklasın sizi, aşkınızı hep hep hep mutlu olun.:16::16::16:
Sevdiceğinin gözlerindeki mutluluk ışıltılarını görmek yetmiştir sana zaten Allah eksiltmesin gözlerinizden o ışıltıyı:nazar::nazar:

Çağlam her şeyi yetiştirirsiniz tatlım, bugumun dediği gibi toplaşır gelir biz temizleriz.:34:
Orda olsam inan gelirdim.
O perdeyi duymuştum ben de güzel olur dışardan görünmemek:34:

Ezgitom ne mutlu ki güzel ayrılmışsın ordan, inşallah güzel kapılar açılır önünde. Şimdilik gez dolaş rahatla biraz.
Düğününe gelebilseydik keşke:31:

Ben de baş ağrısından ölebilirim, ateşim de var, pek iyi değilim:25:

Kusumm cok gecmis olsunnn bahar ayinnda olan grip hic de cekilir bisey degil umarim bi an once duzelirsinnn :(((

Günaydın Canlarımmmm

Pelitomm ay o mis gibi evinde Allah kocacığınla aşk dolu oturmayı nasip etsin inşallah. Ah şu merdivenler hep başa bela neyse tatlım bak hallolacakmış o da nazarlık olsun:nazar::nazar::nazar:

Ezgitom maşallah ne çok sevdirmişsin kendini öyle. İnşallah bundan sonra herşey senin için harika olur.:16:

Pufummm ay o ne güzel sürpriz pek romantiğiz anlaşılan maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar: benim de sevgilimin doğum günü yaklaşıyor ne yapsam acaba. İstanbulda olsam bu yer çok güzelmiş anlaşılan:44:

Tatlım sana da geçmiş olsun dikkat et kendine:34::34::34:

selam bebeklerimmm

fikirler icin coook tesekkurler masa yaptırmaya karar verdik ama cok buyuk bişi olmıcak boylece sedir de goruncek :16:

ezgitomm seni cok özledim :29: nerelerdesinnnnn ayrı kalmaa bizden bu kadarrrrr :5: kusumm zaten ben de biyere bisey eklemeye ya da gostermeye korkar oldummm evimi merak eden arkadaslar var onlar icin de dugunden sonra ozel album yapacagım artık yasadıklarım bana yetti inan... :43:

pelom evet aynurdan bahsediyorum! nese hanım işten ayrıldı maalesef baska yerde calısıyor... anlasamadık biz aynurla kabus gibi bir kadın :19: neyse su mutfagımı da adam etsinler bitio onlarla işim serafettin yine sag olsun iyi karsıladı ama aynura kalsak hiç bi işimiz halolmazdı ole diyim... seni cok ii anlıyorumm insanın resmen ici yanıyo aylarca hayalini kurdugu esyalarına bişey oldu mu... ama o da nazarlık olsun allah bizimki gibi daha buyuk ziyanlardan korusun sizin evinizi... suan evime baktıkca icim acıyo heryer hersey basa donmus vaziyette parkeler yok her yan toz pislik esyalar perisan... cıldırmazsam iyidir :5:

ben calısma odama yaptırdım sedir ama cok kapsamlı bisey olmadı böörtlen cizmişti onu masayla birleşik bi model yaptı yer sıkıntısından dolayı dedigin gibi minderler cıkınca yatak oluyor altında da cekmecelerimiz var kocaman baya kullanıslı birsey oldu hem de kırlentlerime yer cıktı :1: benim hayalimde köşe sedir vardı onu da balkonuma yaptrııyoruz işte masa sorunumu da cozersem super olcik...

pufummmmmmmmmmmmmmm benimmmmm güzelliimmmmmm o fotograflara biterimmmmmmmmmmmmmm nice nice yıllara bitanemmm :nazar::nazar::nazar: allahım kem gözlerden nazarlardan hepimizi uzak etsin... cooook sevindimmmm kusum guzel gecmesinee kurbik enistemiz cok sanslı sana sahip oldugu icin :16:

ay mervosummmm nihanım yerim siziii valla ne guzel olurdu hepberaber temizlik cok eglenirdik :52:

nihancım sana da gecmişler olsunnn

nurayımız da cicik evine kavusuyorrr :52: insallah sıkıntısız sorunsuz halleder herseyi...

aşklarımmm meşklerrimmm mrbbbb :3::3:

herkez nasıl heycan ve telaşş içinde yaa :16: Allah en kısa zamanda banada nasip etsin (amin ) :27:

pelimimm o evini görmek için sabırsızlkla beklıyoruz şeker evini,aşk dolu yuvanı :nazar::nazar:
ezgimmmmmm :16: özlettinn kendiniii meleğimmm boş bırakmaa buraları daha sık gell :38:
pufummm face de gördümm size kocaman maşallahh yaaa :nazar::nazar::nazar: nice upuzunn yıllaraaaaaa :16:

öperiimmm hepiniziiiiiiiii :16:

Pelinim, Necla, Çağlam, kızçeler çook teşekkür ederim hepinize. Dün başımın ağrısından uyuyamadım epey.
Sevdicek telefondan dualar okudu üfledi :17::17:

Pelinim size ne kadar az kaldı yaa, beni bile heyecan bastı seni düşünemiyorum:52::52:
Eşyaları taşımak zaten işkence, bizim de yepyeni buzdolabımızın kapağını çarpmışlardı trabzana, içe çökmüştü biraz:50::47:
Allah beterinden korusun sağsalim yerleştirilsin her şey.

Öptüm herkesi:54::54:

Kızlarrr hepinize bi sürü bi sürü :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Ben nazar meselesine pek inanmazdım, ama yavaş yavaş ben de inanmaya başladım :17: Düğüncüklere az kaldıkça sorunlar artıyor maalesef, finish'e ulaşıyoruz dayanın
:8::8:
Bu arada bugün hava çoooook güzel, cıvıl cıvıl
:16: Hepinize aşk dolu günler :16::16::16:

cevap yazan tüm gelinciklerim hepinizi öperimm:54:
pelinimm nazar boncuğun olsun oda. artık evin iyice yerleşti canım yaa.çok az kaldı yuvanızı mutlu anılarla doldurmaya.
herkescikler iyi mi bugün?
evde olmak güzelmiş aslında ya:33:

Çooooooook tesekkur ederım benım guzel yureklı meleklerriiiiim :69: hepinizi öperim severim büssüürüüüüüüü!:21:

bebeklerim bu ara felaket yogunum 9da cıktım fabrıkadan ve dahada yogun olucam yenı bı yazılım satın aldık chip sistemi bıkac gundur 1000tanesıyle ugrasırken suanda 5000 tane geldii mesai ustune mesai yapooorum eve 10bucuk gıbı geldımkı anahtarımı fabrıkada unutmusum sokakta kaldım bildiğiniz :1: ablikomda ara shiftteydı anca geldı eve uykusuzluktan geberıcem sabah 6da uyanıcam isyeaaaaannnnn :52:

Pelootum nazarlıgınız oldu o kucucuk hasaar pamuk seker evınızde kahveler ıcıp dedıkodular yapıp sen kahkahalar atıcamız gunlerı ıplee cekıyorum coook az kaldı artıkkk bian evel gelsın su 25 mayııs hoş daha oncesınde kavusucaz Allah nasip ederse :16:

Back