- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #4.281
Maşallah Çağlam size
Rabbim nazarlardan korusun inşallahh![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Rabbim nazarlardan korusun inşallahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagolun bebeklerim... cok tesekkur ederim hepinize
cok kotu bişey allah kimseye yasatmasın...
ve sevgili mobilyacımın bana en son kazıgı!
indirim yaptıkları zaman karsılıgında fatura vermediklerini bize soylemediler!
exper fatura isteyecek?
fatura girerse isin icine kdv giriomus ve o zaman koltugunuz 5 se 6 olur diyolar
inanabiliyomusunuz????
mobilyalarınızı da ıncık cıncık kontrol edin dikkatli bakınca bu kadar da olmaz dedirten bir sürü hata bulduk!
pazartesi gunu serafettin denen bize baya hesap vermek zorunda kalacak...
olmadı hukuk yoluna kadar giderim
bana haberim olmadan KDVsiz mal satmanın czasını fitil fitil getiririm burnundan
nurayım bize senet yapılmadı cunku nisanlımın hesabına yonlendirildi direk para her ay ordan cekildi faturayı sordugumuzda taksitler bitince dediler ve gecidtirdiler simdi de boyle diyorlar ben anlamadım ne perhiz ne lahana tursusu
seenet icinde odeme dekontları dediler ole gecistidiler...
suan baya bir karmasık bizim onlarla durumumuz her sey p.tesi gunu belli olacak... ustalarının yaptıgı hatalara inanamazsın... gelip gormen lazım bildigin yamuk bir dolap! gonyen de mi yoktu senin diyor insan
ilk basta guzelliklerine kanıosun hiçbişi gormuyo gozun biz simdi kıllandık ya dun gidip heryere didik didik baktık... dolabın kapagı yamuk mesela ama cok dikkatli bakmazsan asla farketmezsin... bi zaman sonra kapak iice asagı dusup elinde kalınca anlarsın
benim bögürtlen kova burcu gozlerinde xray ısını var gibidir masallah benim bakınca goremedigim tonlarca sey gordu
koltuklarımız mesela bitanesinin tek kısımının yanında minik bir bosluk var onu da elinle bastırınca goruyosun... digerlerinde yok ama
bunların hepsini serafettin gorecek ve tek tek heesabını verecek bize fatura skandalıyla beraber!
teslimata sero gelmio... bize gelmedi en azından ben gittigimde yoktu, usta gelmiş dun ve nisanlıma abi dert etme abi sıkıntı yapma vs vs hep alttan almıs hallederim hepsini ben demiş ama dukkana gidip farklı sey konusmus
sıkıyosa nişanlıma da soyleseydi! gidip ordaki kadına konusmak kolay...
bizde hala odemeleri var... ne zaman hatalarını duzeltirler paralarını o zaman alırlar yoksa bes kurus daha vermem onlara... bu kadar basit...
elisommm az kaldı evet ama az kalması bana bi fenalık bastırıyo su aralar...
çağlam. fatura vermiyorsa hepsini ücretsiz sapa sağlam yapıp yollayacaklar. bu kadar basit.
bu ürünlerin garantisi yok mu? elbette var. ufacık bişey alıyosun ona bile garanti veriyorlar.
bize böyle yapmadılar ödeme-senet işinde.
her ay nişanlım paralarını götürüp verdi, senedini aldı.. zaten bizim de hala devam ediyo ödemelerimiz. istediklerini yapmazlarsa vermeyin kalan parayı. hiç bir hak idda edemezler madem senet sepet yoksa.
ayy o kadın mal bence, usta doğrusunu da anlatsa o anlamamıştır eminim ! usta yaparız dediyse yapacak başka yolu yok.
ben de hep dikkat ediyim çağlam bu bahsettiklerine.
bu mobilyaları satarken bunlar evladiyelik demesini biliyolar. işçiliği kötüyse iki gün sonra elimde kalacaksa ne anladım o işten.
sana yaptıklarından dolayı ben de önyargılıyım onlara. bir de o kadının yanlış koltuktan bahsetmesi falan sinir oldumm.
umarım bi hata yapmazlar mobilyamda. yoksa çok doluyum zaten bir dokunsalar bin ah işitecekler.
Çağlam geldi mi hep üst üste gelir zaten yaa, umarım sorunsuz halledersiniz işlerinizi, kesinlikle hakkını ara.
Nazar duası okuyun bol bol canım,çevrede senin mutluluğunla mutsuz olduğunu bildiğin insanlara dayanmak da zordur canım ya Allah kolaylık versin. Dualarımız seninle.![]()
oyy çağlaa kuşuum yine şok oldumm ya valla Allah sabır versinn size kuzumm
ve yinee aşkınızaa hayrann kaldımmm yaniiisiz böyle oluncaa herbişeyii aşarsınız üstesinden gelirsinizz merak etme
![]()
oyy sibosumm aminnn
evet yıkılmadık ayaktayız modundayız napalım![]()
sabah gelenler tam kurumayan yerlere basıp ayak izi yapmıslar dun bi de onları temizledik
gülme krizine girmeden once son hatırladıgım askımın viledanın sapıyla yaptıgı mahsun taklidiydi
hatta dün bir laf soyledi arada güzel şeyler cıkar benim adamdanyazıcaz onu evimize...
"Sorunları büyütme... Gülümse ve erit..."
![]()
Çağla kuşum o kız da maşallah gelip açıkca söylemiş ama içten pazarlıklı değilmiş. Demek ki dediğin gibi acı çekmiş zamanında o yüzden onun da Allah yardımcısı olsun
Bu börtleenn enişteciklee sen yaşlanmazsın diimm ben sanaa
oncaa şeyin içinde yaptığı muzipliklere bak ya
![]()
cookie cok uzuldum mobılyalarına.. evine. ınsallah en kısa zamanda halledersınız dugune bır ay var daha insallah hallolurr canımm
nazlımm nice nice yıllara
mervosum aklıma hiçbişi gelmedi vala basım duman benim...
gecmişi de okuyamadım
dun evimi su bastı hem de ne basmak... parkelerim yepyeni esylarım hatta duvarlarım...
su duvarı catlatabilir mi? esyaları parkeleri gectim duvarlarım bile catır catır catlamıs!
ailecek soklardayız... bulasık makinesine baglanacak vananın tapası gelen suyun taziyiginden ikiye yarılmıs o kadar ki su alt komusumun tavanından sızmıs onlar haber vermese site yonetimine sabah dek o su ne olurdu bilmem
gelen tesisatcı ben boyle sey gormedim nasıl olabilmiş aklım almıyor! dedi...
evimiz sigortalı çok şükür... bugun exper gelecek bakacak
vakit cok az kaldı... bir suru eksik varken herseyi bastan tekrar o hale nasıl getirecegimi bilmiyorum
ne dusunecegimi bile bilmiyorum... tek diyebilecegim eger duvarlar parkeler esyalar catlamasaymıs sanırım biz catlayacakmısız ortadan ikiye
![]()