Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

sagolun bebeklerim... cok tesekkur ederim hepinize

cok kotu bişey allah kimseye yasatmasın...

ve sevgili mobilyacımın bana en son kazıgı!

indirim yaptıkları zaman karsılıgında fatura vermediklerini bize soylemediler!

exper fatura isteyecek?

fatura girerse isin icine kdv giriomus ve o zaman koltugunuz 5 se 6 olur diyolar

inanabiliyomusunuz????

mobilyalarınızı da ıncık cıncık kontrol edin dikkatli bakınca bu kadar da olmaz dedirten bir sürü hata bulduk!

pazartesi gunu serafettin denen bize baya hesap vermek zorunda kalacak...

olmadı hukuk yoluna kadar giderim

bana haberim olmadan KDVsiz mal satmanın czasını fitil fitil getiririm burnundan

çağlamm şoklardan şoklara koşuyorum :53:
nasıl fatura kesmez anlamadım .. hayır kesmiyosa da bunu söylemesi lazım. bu ne acemilik ya. bakın bu fiyata inersek fatura veremeyeceğiz deselerdi..
bizim yatak odasının ödemesini annemin kredi kartıyla çektiler. yani kdv ödediler mecburen. geri kalanıda kayınpederim senet yaptırdı. senet işin içine girince mecburen kdv de ödemiş olmuyorlar mı acaba :44:
ee bize de indirim yaptılar
bide hatalar çıktı diyosun çağlam. ne gibi mesela? ben de dikkat edeyim..dünyanın parasını döktük, mahfederim onları :47:
dün nişanlım aradı, bi sorun yok herşey eksiksiz pzt günü gelecek dimi diye.. evet demişler.
bu şerafettin de teslimata geliyor mu?
..
ayrıca kuzum sabrınıza ve sükunetinize maşallah :nazar:
allahım yuvanızı kem gözlerden korusun bitanem.

ÇAğla kuşum boşver sen böyle temiz kalpli ol sana bu yakışıyor:16::16::16:

Eliscimmmm evet tickerinız 1 hafta sonra artık ay değil günlere inecek geri sayım başlıcak:16::16::16:

Kurabiyeyle Böğürtlenin gücü işte.:16::16::16: Ben o parkelerin üstünde sinirden kayar düşerdim herhalde.:9::27: Hallolacak kuşum,en kısa sürede inanıyorum ben,daha fazla tatsızlık yaşamayın inşallah.:41:

nurayım bize senet yapılmadı cunku nisanlımın hesabına yonlendirildi direk para her ay ordan cekildi faturayı sordugumuzda taksitler bitince dediler ve gecidtirdiler simdi de boyle diyorlar ben anlamadım ne perhiz ne lahana tursusu

seenet icinde odeme dekontları dediler ole gecistidiler...

suan baya bir karmasık bizim onlarla durumumuz her sey p.tesi gunu belli olacak... ustalarının yaptıgı hatalara inanamazsın... gelip gormen lazım bildigin yamuk bir dolap! gonyen de mi yoktu senin diyor insan

ilk basta guzelliklerine kanıosun hiçbişi gormuyo gozun biz simdi kıllandık ya dun gidip heryere didik didik baktık... dolabın kapagı yamuk mesela ama cok dikkatli bakmazsan asla farketmezsin... bi zaman sonra kapak iice asagı dusup elinde kalınca anlarsın

benim bögürtlen kova burcu gozlerinde xray ısını var gibidir masallah benim bakınca goremedigim tonlarca sey gordu

koltuklarımız mesela bitanesinin tek kısımının yanında minik bir bosluk var onu da elinle bastırınca goruyosun... digerlerinde yok ama

bunların hepsini serafettin gorecek ve tek tek heesabını verecek bize fatura skandalıyla beraber!

teslimata sero gelmio... bize gelmedi en azından ben gittigimde yoktu, usta gelmiş dun ve nisanlıma abi dert etme abi sıkıntı yapma vs vs hep alttan almıs hallederim hepsini ben demiş ama dukkana gidip farklı sey konusmus

sıkıyosa nişanlıma da soyleseydi! gidip ordaki kadına konusmak kolay...

bizde hala odemeleri var... ne zaman hatalarını duzeltirler paralarını o zaman alırlar yoksa bes kurus daha vermem onlara... bu kadar basit...

elisommm az kaldı evet ama az kalması bana bi fenalık bastırıyo su aralar... :5:

nurayım bize senet yapılmadı cunku nisanlımın hesabına yonlendirildi direk para her ay ordan cekildi faturayı sordugumuzda taksitler bitince dediler ve gecidtirdiler simdi de boyle diyorlar ben anlamadım ne perhiz ne lahana tursusu

seenet icinde odeme dekontları dediler ole gecistidiler...

suan baya bir karmasık bizim onlarla durumumuz her sey p.tesi gunu belli olacak... ustalarının yaptıgı hatalara inanamazsın... gelip gormen lazım bildigin yamuk bir dolap! gonyen de mi yoktu senin diyor insan

ilk basta guzelliklerine kanıosun hiçbişi gormuyo gozun biz simdi kıllandık ya dun gidip heryere didik didik baktık... dolabın kapagı yamuk mesela ama cok dikkatli bakmazsan asla farketmezsin... bi zaman sonra kapak iice asagı dusup elinde kalınca anlarsın

benim bögürtlen kova burcu gozlerinde xray ısını var gibidir masallah benim bakınca goremedigim tonlarca sey gordu

koltuklarımız mesela bitanesinin tek kısımının yanında minik bir bosluk var onu da elinle bastırınca goruyosun... digerlerinde yok ama

bunların hepsini serafettin gorecek ve tek tek heesabını verecek bize fatura skandalıyla beraber!

teslimata sero gelmio... bize gelmedi en azından ben gittigimde yoktu, usta gelmiş dun ve nisanlıma abi dert etme abi sıkıntı yapma vs vs hep alttan almıs hallederim hepsini ben demiş ama dukkana gidip farklı sey konusmus

sıkıyosa nişanlıma da soyleseydi! gidip ordaki kadına konusmak kolay...

bizde hala odemeleri var... ne zaman hatalarını duzeltirler paralarını o zaman alırlar yoksa bes kurus daha vermem onlara... bu kadar basit...

elisommm az kaldı evet ama az kalması bana bi fenalık bastırıyo su aralar... :5:

çağlam. fatura vermiyorsa hepsini ücretsiz sapa sağlam yapıp yollayacaklar. bu kadar basit.
bu ürünlerin garantisi yok mu? elbette var. ufacık bişey alıyosun ona bile garanti veriyorlar.
bize böyle yapmadılar ödeme-senet işinde.
her ay nişanlım paralarını götürüp verdi, senedini aldı.. zaten bizim de hala devam ediyo ödemelerimiz. istediklerini yapmazlarsa vermeyin kalan parayı. hiç bir hak idda edemezler madem senet sepet yoksa.
ayy o kadın mal bence, usta doğrusunu da anlatsa o anlamamıştır eminim ! usta yaparız dediyse yapacak başka yolu yok.
ben de hep dikkat ediyim çağlam bu bahsettiklerine.
bu mobilyaları satarken bunlar evladiyelik demesini biliyolar. işçiliği kötüyse iki gün sonra elimde kalacaksa ne anladım o işten.
sana yaptıklarından dolayı ben de önyargılıyım onlara. bir de o kadının yanlış koltuktan bahsetmesi falan sinir oldumm.
umarım bi hata yapmazlar mobilyamda. yoksa çok doluyum zaten bir dokunsalar bin ah işitecekler.

çağlam. fatura vermiyorsa hepsini ücretsiz sapa sağlam yapıp yollayacaklar. bu kadar basit.
bu ürünlerin garantisi yok mu? elbette var. ufacık bişey alıyosun ona bile garanti veriyorlar.
bize böyle yapmadılar ödeme-senet işinde.
her ay nişanlım paralarını götürüp verdi, senedini aldı.. zaten bizim de hala devam ediyo ödemelerimiz. istediklerini yapmazlarsa vermeyin kalan parayı. hiç bir hak idda edemezler madem senet sepet yoksa.
ayy o kadın mal bence, usta doğrusunu da anlatsa o anlamamıştır eminim ! usta yaparız dediyse yapacak başka yolu yok.
ben de hep dikkat ediyim çağlam bu bahsettiklerine.
bu mobilyaları satarken bunlar evladiyelik demesini biliyolar. işçiliği kötüyse iki gün sonra elimde kalacaksa ne anladım o işten.
sana yaptıklarından dolayı ben de önyargılıyım onlara. bir de o kadının yanlış koltuktan bahsetmesi falan sinir oldumm.
umarım bi hata yapmazlar mobilyamda. yoksa çok doluyum zaten bir dokunsalar bin ah işitecekler.

bizim hatamız bankadan otomatik ödemeye baglatmamız oldu tatlım bizde elden yatırsak senedi alırdık hos senet fatura yerine gecmiyor zaten sanırım kusum ayrıca fatura yine vermeyebilirlerdi... senedi sana verdigi indirimli fiyat uzerinden yapıo diye biliorum cunku

yanlıs bilmiosam...

pazartesi gunu belli olcak her sey... hafta ici bogurtlen kosturcak baya :31:

kusum ya bizim uzerimizdeki nazar nası illet biseyse bu da icimize sindi cok ii oldu dedigimiz bicok sey elimizde patladı...

hayatta olmayacak seyler oldu

benim hayatımda beni nisanlımla ele ele gordukce aglayan tiplemeler var :37: Ve maalesef burnumun dibindeler kacsam kacamıyorum da onlardan

benim yıldızım da acayip dusuk nazardan cok kolay etkileniyorum bu yuzden...

siz dikkatli olun tabii ama sanmıyorum bu tamamen bizim talihsizligimiz sadaka ayırdım birsürü hemen... Olup olcagı da bu olsun artık :25:

Şu bizim insanımızın mantığını anlamıyorum yaaa neden parayı alıncaya kadar iyi görünüyorlar. Az akıllı olsalar sizi mennun ederlerdi ki siz de onları başkalarına tavsiye ederdiniz şimdi size böyle yaptı bir sürü müşteri kaybedecek, anlık kazançlar için böyle uzun süreli kazançları kaybediyorlar:19::19::19:

Çağla kuşum nasıl yanı siz ele ele görüp çekemeyenler mi var? ya anlamıyorum bunları seni mutsuz görmek onlara ne kazandıracak ki yaa yada mutlu görmek ne kaybettirecek:20::20::20:

evet kusum ortak arkadaslarımıza solemişti ama sonradan bana da soledi gelip ben de en azından cesur oldugu icin kendisni tebrik ettim

dugunune de gelmeyebilirim kusura bakma durum böyle böyle

sizi bir arada gorunce senin telaslarını gorunce ben yıkılıyorum aglıyorum surekli dedi

aynı yerde oturuyoruz bizi gormemesi imkansız, benle gorusmuyo tamam ama yolda izde karsılasıyoruz

annemde annesiyle cok iyi arkadas duyuyo yine goruyo yani

tez zamanda o da cok mutlu olur bulur kalbinin sahibini insallah ne diyebilirim ki... he bir de benim nisanlımın teyzesi cok nazarcı kendisi de soler benim gozum cok degiyo insanlara kotu nietli de degilim ama nazarım dokunuyo der

teyzemi düz yolda tepetaklak dusurmustu o derece bi kadın... o da nisanlımın ailesiyle yasıo dusun dort koldan fena :9:

Çağlam geldi mi hep üst üste gelir zaten yaa, umarım sorunsuz halledersiniz işlerinizi, kesinlikle hakkını ara.
Nazar duası okuyun bol bol canım,çevrede senin mutluluğunla mutsuz olduğunu bildiğin insanlara dayanmak da zordur canım ya Allah kolaylık versin. Dualarımız seninle.:16::16::16::16:

Çağlam geldi mi hep üst üste gelir zaten yaa, umarım sorunsuz halledersiniz işlerinizi, kesinlikle hakkını ara.
Nazar duası okuyun bol bol canım,çevrede senin mutluluğunla mutsuz olduğunu bildiğin insanlara dayanmak da zordur canım ya Allah kolaylık versin. Dualarımız seninle.:16::16::16::16:

sagol kusum :54:

aslında bu kız iidir severim kendisini kotu niyetli de degil cok sey yasadı zamanında onun verdigi bir durum sanırım

iki-uc tane var boyle arkadas cevremde.. onun dısında herseyime kosturan benle uzulup benle sevinenlerde var biriyle beraber calısıyorum zaten :16:

her haftasonu telef oluyo benle o abiyeci senin bu gelinlikci benim hangi perdeci nerde falan oyyy :31:

ona bakıp sukrediyorum ya hep kotu insanlar olsaydı cevremde diye :9::9:

oyy çağlaa kuşuum yine şok oldumm ya valla Allah sabır versinn size kuzumm
ve yinee aşkınızaa hayrann kaldımmm yaniii :nazar::nazar: siz böyle oluncaa herbişeyii aşarsınız üstesinden gelirsinizz merak etme :34:

oyy çağlaa kuşuum yine şok oldumm ya valla Allah sabır versinn size kuzumm
ve yinee aşkınızaa hayrann kaldımmm yaniii :nazar::nazar: siz böyle oluncaa herbişeyii aşarsınız üstesinden gelirsinizz merak etme :34:

oyy sibosumm aminnn

evet yıkılmadık ayaktayız modundayız napalım :9:

sabah gelenler tam kurumayan yerlere basıp ayak izi yapmıslar dun bi de onları temizledik

gülme krizine girmeden once son hatırladıgım askımın viledanın sapıyla yaptıgı mahsun taklidiydi :60:

hatta dün bir laf soyledi arada güzel şeyler cıkar benim adamdan :9: yazıcaz onu evimize...

"Sorunları büyütme... Gülümse ve erit..."

:1:

Çağla kuşum o kız da maşallah gelip açıkca söylemiş ama içten pazarlıklı değilmiş. Demek ki dediğin gibi acı çekmiş zamanında o yüzden onun da Allah yardımcısı olsun

oyy sibosumm aminnn

evet yıkılmadık ayaktayız modundayız napalım :9:

sabah gelenler tam kurumayan yerlere basıp ayak izi yapmıslar dun bi de onları temizledik

gülme krizine girmeden once son hatırladıgım askımın viledanın sapıyla yaptıgı mahsun taklidiydi :60:

hatta dün bir laf soyledi arada güzel şeyler cıkar benim adamdan :9: yazıcaz onu evimize...

"Sorunları büyütme... Gülümse ve erit..."

:1:

:9::9::9::9: Bu börtleenn enişteciklee sen yaşlanmazsın diimm ben sanaa :9: oncaa şeyin içinde yaptığı muzipliklere bak ya :9:

cookie cok uzuldum mobılyalarına.. evine. ınsallah en kısa zamanda halledersınız dugune bır ay var daha insallah hallolurr canımm

Çağla kuşum o kız da maşallah gelip açıkca söylemiş ama içten pazarlıklı değilmiş. Demek ki dediğin gibi acı çekmiş zamanında o yüzden onun da Allah yardımcısı olsun

amin tatlım :31:

mutlu olsun herkes de bi zahmet baskalarınınkinde gozleri olmasın... :31:

:9::9::9::9: Bu börtleenn enişteciklee sen yaşlanmazsın diimm ben sanaa :9: oncaa şeyin içinde yaptığı muzipliklere bak ya :9:

iviiiitttt allahım onu basımdan yanımdan eksik etmesinnnn... onceki gece butun aglama krizlerime katlandı ustune dun kahkaha attırdı.. yerim onu ben yerr bitanecik böörtlenli turtam :9:

cookie cok uzuldum mobılyalarına.. evine. ınsallah en kısa zamanda halledersınız dugune bır ay var daha insallah hallolurr canımm

saol glcncim amin insalah hallederiz :31:

senin de 1 ayın kalmıs hazırlıkların ne alemde ev buldunuz mu :26:

nazlımm nice nice yıllara

mervosum aklıma hiçbişi gelmedi vala basım duman benim...

gecmişi de okuyamadım

dun evimi su bastı hem de ne basmak... parkelerim yepyeni esylarım hatta duvarlarım...

su duvarı catlatabilir mi? esyaları parkeleri gectim duvarlarım bile catır catır catlamıs!

ailecek soklardayız... bulasık makinesine baglanacak vananın tapası gelen suyun taziyiginden ikiye yarılmıs o kadar ki su alt komusumun tavanından sızmıs onlar haber vermese site yonetimine sabah dek o su ne olurdu bilmem

gelen tesisatcı ben boyle sey gormedim nasıl olabilmiş aklım almıyor! dedi...

evimiz sigortalı çok şükür... bugun exper gelecek bakacak

vakit cok az kaldı... bir suru eksik varken herseyi bastan tekrar o hale nasıl getirecegimi bilmiyorum

ne dusunecegimi bile bilmiyorum... tek diyebilecegim eger duvarlar parkeler esyalar catlamasaymıs sanırım biz catlayacakmısız ortadan ikiye

:43:

inanmiyorum canim ya simdi gördüm cok cok gecmis olsun güzelim ne diyecegimi bilemedim !!!
çatlamis diyorsun cidden tek aciklamasida nazar gibi :26::26::26:
Nazar yüzünden kayinvalidemlerinde cok basina geldi bu tür çatlama, patlama :50: sahit oldum bi kaç seylere :53: Allah beterlerinden saklasin ya. Insallah en kisa zamanda yoluna koyarsiniz esyalarinizi. Koymazsanizda yavas yavas düzene girersiniz. Önemli olan size bisey olmadi ya canim.

Boncugunu eksik etme üzerinden :nazar::nazar::nazar:

Not: Baktigimiz, sevdigimiz herseye masallah demeliyiz, kötü niyetle bakmasak bile nazarimizi degdirebiliyoruz diye duymustum.

Selamm kızlar...

Okudukça okudumm okudukçaa şok oldumm:53:

Şimdi şöyle soyliim bize fatura vermeyeceklerini soylemişlerdi.. bizde bu durumu indirimden dolayı kabul etmiştik, fakat ben biliyorum ki durumun indirimle falan hiç alakası yok, Şerafettin bey vergi ödemelerinden korkuyor ne diyim ki yazık! keklediğini sanıyor belki ama..

hatalar var demişsin çağlacım şuan çok korkmaya başladım, her gün aybiye mail atıolar gelişmeleri fotoluyolar ki yarın sabah mobilyalarımız geliyor nasipse bu durumu aybiyle konusup en ince noktasına kadar kontrol edicez, aybi de kova burcudur börtlen eniştem gibi bi görür tam görür :1: çok dikkatlidir umarım hatalarla karşılaşmayız... biz ordan sadece yatak odasını begendik diğerlerini netten indirdik ve onu yapıolar herhangi bir yerlerden yamukluk vs yaparlar mı bilemedim şimdii:26:

açıkçası bi hata durumunda ailelere bu durumu anlatmamız da cok zor olur, benim ailem zaten mobilya konusunda özellikle annem "kendi bildiğinizi okudunuz" die çıkışıo halen... bakalım yarın ola hayrola görücem mobilyalarımı bende

nazara çok dikkat etmek lazım, gecen komşu abla anneme fal bakıyodu bende annemin yanındaydım bana direk evinde mevlüt okut, nazarını da eksik etme, çok göze batıosun dedi, ben cok inanıyorum nazara zaten Allah beterinden korusun ne diyimm, kötü gözle bakanın başına daha beteri gelsinn...

Son düzenleme:
Back