Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Cookie_Dough :53::53::53::53:

selam arkadaslar, saskinliktan pat diye giriyorum lafa ama Cookie_Dough senin ne kadar az kalmis dügününe :52::52::52:

Geçen sene ben geri sayim yaparken sen bi yazimi begenmistin ordan seninde 13 ayin kaldigini görmüstüm :52: sanki bize zaman geçiyorda siz yerinizde duruyormussunuz gibi saçma bisey hissettim bi an :52: :9:

hazirliklarin ne alemde, ne güzel heyecanlisindir sen simdi :nazar::nazar::nazar:

aldiklarini az buçuk görmüstüm, vintage modasini takip ediyorsun özellikle sanirim :16: zevkine hayranim hepsinide güle güle kullan canim :31:

bugu_su; senide hatirliyorum canim, sen nasilsin neler yapiyorsun, galiba senin biraz daha vardi dügününe daha resmi bisey yoktu sanirim ortada degil mi...

nurayımmmm incele tabi ben baza istedim artık bakalım ne gelicek nası olcak gorcez :31:

nejlos kız bedava valla benim tek sandalyem 200 lira mı ne :53: eneeem cidden kazıklandım mı bilemiorum şöan :60:

tatlı kedi merhabaaa tatlı 2012 gelini :3::1: hos geldinnnn evettt benim de aklıma hep senin safak saydıgın gunler geliyor o zamanlar seneye bu zaman gelir mi acaba ki diyordum cok sukur geldi anlamadım bile nasıl gectgini sen de nasıl bir yıl olmus diyorsundur simdi :1: seneye biz de oyle olacagız :16:

evet vintage-country tarzı takip ettim genelde ceyiz hazırlarken esyalarımı da oyle sectim oyle kendimce bir evim oldu allaha sukur tamamen yerlesmeye calısıyoruz her gun bir sey cıkıyor tesekkur ederim guzel sozlerin icin :54:

heyecan cok valla kosturmaca ve heyecanla geciyor gunler canım :16:

seni de bekleriz topiğimize sık sık gel :29:

Merhabaaaaayyyııınnnn bebeklerimmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: yakaladım siziiiii:52: yakaladım mııı???:27:

Yarından itibaren ofisteki yalnızlığımın son günüüüüü :52: Cici bir arkadaş geliyorrrr.Allah ım bu son olsun:27:

Napıosunuz bakalım? Bizdeki işler tamamlanmasına az kaldı gerçi tam bitti derken bişeyler pörtlüyor o da ayrı konu ama :27:

Merhabaaaaayyyııınnnn bebeklerimmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: yakaladım siziiiii:52: yakaladım mııı???:27:

Yarından itibaren ofisteki yalnızlığımın son günüüüüü :52: Cici bir arkadaş geliyorrrr.Allah ım bu son olsun:27:

Napıosunuz bakalım? Bizdeki işler tamamlanmasına az kaldı gerçi tam bitti derken bişeyler pörtlüyor o da ayrı konu ama :27:

seni yeeğğğrimm seni mıncırırımmmmmm seni bissürüüüüüü severimmmmmmmmmm şirinlik abidesiiiiiii :9::9:

ohh cok sevindimm :52: biraz alsın elisomuzun uzerinden iş yukunuuuu yahuuu hasret kaldık burdaaa :19:

napalım kiii işler gucler kusummmm :9::9::9:

nurayımmmm incele tabi ben baza istedim artık bakalım ne gelicek nası olcak gorcez :31:

nejlos kız bedava valla benim tek sandalyem 200 lira mı ne :53: eneeem cidden kazıklandım mı bilemiorum şöan :60:

tatlı kedi merhabaaa tatlı 2012 gelini :3::1: hos geldinnnn evettt benim de aklıma hep senin safak saydıgın gunler geliyor o zamanlar seneye bu zaman gelir mi acaba ki diyordum cok sukur geldi anlamadım bile nasıl gectgini sen de nasıl bir yıl olmus diyorsundur simdi :1: seneye biz de oyle olacagız :16:

evet vintage-country tarzı takip ettim genelde ceyiz hazırlarken esyalarımı da oyle sectim oyle kendimce bir evim oldu allaha sukur tamamen yerlesmeye calısıyoruz her gun bir sey cıkıyor tesekkur ederim guzel sozlerin icin :54:

çok sükür sanada cabucak gecmis zaman canim :16::16: zaten bu hazirligin içine bi girince yapacak, alacak seyin hiç bitmiyor zaman cidden cabuk geçiyor... kalan günlerinde su gibi geçsin insallah :34:

oh ne güzel tatli telaselerdesiniz simdi siz Allah daim etsin :54:

gelirim tabiki canim :16:

Rabbim huzurla mutlulukla yasamak nasip etsin hepinizede sevdiklerinizle beraber :nazar::16:

seni yeeğğğrimm seni mıncırırımmmmmm seni bissürüüüüüü severimmmmmmmmmm şirinlik abidesiiiiiii :9::9:

ohh cok sevindimm :52: biraz alsın elisomuzun uzerinden iş yukunuuuu yahuuu hasret kaldık burdaaa :19:

napalım kiii işler gucler kusummmm :9::9::9:

Biitanneeeeemmm :16: bende çok hasret kaldım size ama yaaaa:2: hep aklımdasınız bir girip yazayım diyorummmm hooop işleri bir yüklüyolar akşama çıkışa kadar sürüp gidiyor.Vallahi yoruldum artık.Bigün çığırıcam nefes alamıyorum diye :84: Neyse ki yarın geliyor arkadaş bu hasretliğime son vericek artık inşAllah umut ediyorum ki. Aynen bitanem bende işler güçler malum bugün 23 nisan neşeyle dolduk taşıyoruz çalışmaktan :27: şimdi aşk yuvama gidicem birazdan aynalarımız var asıcaz kocacığımla:16: haftasonunada adım adım ilerliyoruz çeyizde gidicek hayırlısıyla sonrası beklemek beklemekkk ve beeeekklemekkkk:32:

Bizimde iki yıl var demek ki beraber şafak sayıcaz:52::52:

Beraber sayarız kuzum, bizim evli hatuncuklar bizi yalnız bırakmazsa :9::9: hep beraber oluruz :52::52::52:

şükür bbitti geçmişş :52::52:

lavinnn :nazar: :nazar:tebrikler kuzucukkk güzl geçmişş tanışma ardından gelicek güzel haberleride bekliyoruz inşallah :16:

bende heycann ekşınn yaşamak istiorum artık yiaaa :52:
aşkitomlaa 1 haftaa konuşamıcaz yineee:19: sadece bekliyorum,özlüyorumm ...:9:

aşkınihann ve nejla.. yalnız değilsiniz kii benimde çok var gibi dahaa :52:

Gel canım gel birlikten kuvvet doğar, birlikte vakit çabuk geçer :29::29:

Kızçeleerrrr nabersiniz?:34:
Bugün 23 nisaaaan neşe doluyor insan:34::34:
Çocuklar gibi şendim bugün:nazar: Rabbim güzel günlerimizi çoğaltsın :16::16::16:

Senin o :60: smileyini yerimmmmmmmmm bennnnnnnnnnn yok tatlışımmm yaaa hani sen dedin ya imalatçı daha ucuz yarı yarıya diye belki ondandır yada kullandığı malzeme farklıdır kii :34::34:

Biitanneeeeemmm :16: bende çok hasret kaldım size ama yaaaa:2: hep aklımdasınız bir girip yazayım diyorummmm hooop işleri bir yüklüyolar akşama çıkışa kadar sürüp gidiyor.Vallahi yoruldum artık.Bigün çığırıcam nefes alamıyorum diye :84: Neyse ki yarın geliyor arkadaş bu hasretliğime son vericek artık inşAllah umut ediyorum ki. Aynen bitanem bende işler güçler malum bugün 23 nisan neşeyle dolduk taşıyoruz çalışmaktan :27: şimdi aşk yuvama gidicem birazdan aynalarımız var asıcaz kocacığımla:16: haftasonunada adım adım ilerliyoruz çeyizde gidicek hayırlısıyla sonrası beklemek beklemekkk ve beeeekklemekkkk:32:

Özledik seni eliiiisss.Gelebilirsin inşallah artık...
Az kaldı o beklemeler birgün bitecek hem de çok yakında. Biz de bugün yine hayallere daldık sevdiceklere, çıkamadık, çıkmak istemedik.:31:Gün saydığımız günler gelsin:31::31:

Özledik seni eliiiisss.Gelebilirsin inşallah artık...
Az kaldı o beklemeler birgün bitecek hem de çok yakında. Biz de bugün yine hayallere daldık sevdiceklere, çıkamadık, çıkmak istemedik.:31:Gün saydığımız günler gelsin:31::31:

Canım vallahi bende o kadar çok özledim ki:16: İnşAllah canım. Ah o hayaller ne kadar tatlıdır birgün inşAllah hepsi gerçek olucak canım.Pelinikoooda gelemiyor sanırım azcık kaldı düğününeeeee :52:

Bu arada bebeklerim bugün taaaaaaaam 400 soru çözdüm.:52::52::52::52:

Kpss tam gaz yani.:21::21::21: Nurayımmmm evinizin camlarına yapışan sinek olayımmm,ne de güzel sizin eviniz.:9::9::9:Allahım tabire bak.:27::27::27:Enişteye de maşallah ya,Rabbim hep böyle mutlu etsin sizi.:21::21::21:

Ben de dersaneye gidicem birazdan.:23::9: Hazırlansam iyi olacak. Elisss özledim seniii......:52::52::52:

Kpss tam gaz yani.:21::21::21: Nurayımmmm evinizin camlarına yapışan sinek olayımmm,ne de güzel sizin eviniz.:9::9::9:Allahım tabire bak.:27::27::27:Enişteye de maşallah ya,Rabbim hep böyle mutlu etsin sizi.:21::21::21:

Ben de dersaneye gidicem birazdan.:23::9: Hazırlansam iyi olacak. Elisss özledim seniii......:52::52::52:

Bugummm bende çok özledim inan ki ya.Herşeyden uzak kaldım bak şimdi yukarıdaki yazında görüyorum herşeyin hayırlısı olsun bitanem senin için:54: Wuuuu buarada süpersin 400 soru mükemmel.

Bugummm bende çok özledim inan ki ya.Herşeyden uzak kaldım bak şimdi yukarıdaki yazında görüyorum herşeyin hayırlısı olsun bitanem senin için:54: Wuuuu buarada süpersin 400 soru mükemmel.

Sizin dualarınızı öyle derinden hissediyorum ki içim kıpır kıpır.:16::16::16: Rabbim her şeyin hayırlısını versin.İlerde daha büyük yıkımlar yaşamaktansa böylesi olmalıydı.

Canım vallahi bende o kadar çok özledim ki:16: İnşAllah canım. Ah o hayaller ne kadar tatlıdır birgün inşAllah hepsi gerçek olucak canım.Pelinikoooda gelemiyor sanırım azcık kaldı düğününeeeee :52:

Amiiin tatlım. Evet ya Pelinkuşu da göremiyoruz artık az kaldı ona da:52::52:

nejloşş biz çağlayla aynı yere yaptırdık mobilyalarımızı. hatta çağla, pelin ve ben :1:
ben hiç tek tek fiyatlarını bilmiyorum sandalye ne kadardı, masa ne kadardı diye.. tek bildiğim toptan fiyatları ve gürgen ağacından yapılan lake kaplamalı mobilyalar olması.
kullanılan ağaca göre değişiyor fiyatları sanırım.
yine modokoda bi mobilyacıda 4500 e konsol masa sandalyeleri satılıyordu. tüm gezdiğim yerler içinde en uygun fiyat onunkiydi. malzemesi ladin ağacıydı.
ben 2 mağaza arasında kalmıştım. aşağı yukarı aynı modellerdi(yatak odası için) , fiyatının daha uygun olması ve ilgilenen bayanın samimiyetinden bizimkini seçmiştim.
inşallah pişman olmayız mobilyalarımız gelince.

nejloşş biz çağlayla aynı yere yaptırdık mobilyalarımızı. hatta çağla, pelin ve ben :1:
ben hiç tek tek fiyatlarını bilmiyorum sandalye ne kadardı, masa ne kadardı diye.. tek bildiğim toptan fiyatları ve gürgen ağacından yapılan lake kaplamalı mobilyalar olması.
kullanılan ağaca göre değişiyor fiyatları sanırım.
yine modokoda bi mobilyacıda 4500 e konsol masa sandalyeleri satılıyordu. tüm gezdiğim yerler içinde en uygun fiyat onunkiydi. malzemesi ladin ağacıydı.
ben 2 mağaza arasında kalmıştım. aşağı yukarı aynı modellerdi(yatak odası için) , fiyatının daha uygun olması ve ilgilenen bayanın samimiyetinden bizimkini seçmiştim.
inşallah pişman olmayız mobilyalarımız gelince.
Hiç pişman olmazsınız Nuraycımmmmm bak çağloşun süper olmuş eminim ki sizinkilerede aşık olicizzzzzzz:16::16::16:

Mervecimmmm 400 soru mu süpersin. Bu arada soru değişikliği seni etkiliyo mu tatlım?

Eliscimmmm artık işlerin hafiflesin ama yaaaaa:43:

suanda prensinin hayali ile uyuyan butun gelinciklere oncelikle tatli huzurlu uykuslarrr:-)
kizcelerim dun gelemedim kusura bakmayin eve zor geldim hemen uyudum bugun cok daha iyiyim hatta tatili firsat bilip annikle ceyiz alisverisine bile ciktik:-D hala mutfagima uygun bi hali bulamadim sonunda kendim bi kilim falan orcem :-P
umarim hepiniz iyisinizdir buarada caglos ve nuraycim mobilyalariniz icin sorun yasamaniza uzuldum ama eminimki hersey cok cici olcakk
bozmayin morallarinizi canlarim ;-)
bugummm yazdigini yeni gordum uzuldum hemde cok ama tipki senin dedigin gibi mutsuz bi gelecege atmak yerine hayirlisi ne ise o olsun hayatin hep guzelliklerle dolsun hic gecmisi ozletmesin tatlim:-)

Back