Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Uzana zamandır buradayım kızlar bilirler, 1 yılı geçti atanalı ama adam daha yeni yeni kendine geliyor. Yıllarca atanma, işsizlik halinde yaşamış çok zor toparlandı sonradan. Gerçekten kpssden önce-sonra diye ayrılabilir ilişkimiz:9:

Ben de faiz bulaşsın hiç istemem, ama kredisiz de nasıl yaparız bilmiyorum ki.

Allah yardımcımız olsun, inşallah sizden de atanma müjdesini alırız da bayram ederiz.

Ah inşallah canım inşallah, yazın artık ya ağlaya ağlaya gelicem buraya ya da güle oynaya.
Bizde de öyle olur muhtemelen. Zor toparlanılır, birkaç ay beklenir adım atmadan.:31:
Çok yıpratıyor insanı bu süreç değil mi?

Ah inşallah canım inşallah, yazın artık ya ağlaya ağlaya gelicem buraya ya da güle oynaya.
Bizde de öyle olur muhtemelen. Zor toparlanılır, birkaç ay beklenir adım atmadan.:31:
Çok yıpratıyor insanı bu süreç değil mi?
[/COLOR][/B]

Hem de nasıl,bizimki okuldan sonra 5. yılında atandı o kadar zor oldu ki her şey.

Bunca zorluk yaşadıktan sonra da atanır atanmaz adım da atılmıyor. Zor ne diyeyim,Allah herkesin gönlündekini nasip etsin.

Amin lavincim...
Çok şükür kavuşuyorsunuz hayırlsıyla:nazar::nazar:
Dualarını esirgeme benden de olur mu?
Bizim daha bu ikinci girişi olacak ama Allah biliyor sıkıntılarımızı:31:
Rabbim kimseyi işsizlikle sınamasın.

Özlem Allah gönlüne göre birini nasip etsin inşallah yakın zamanda. İnşallah aşkı da, huzuru da, mutluluğu da yaşatacak biri çıkar karşına.

Lavincim bizim de çook zor görünüyor, önümüzdeki yıl için bile zor her şey. Elde yok avuçta yok, 2 yıl daha bekliycez gibi.
Biraz özel olacak belki kızlar ama kredi mi çektiniz naptınız bu düğün masraflarını?
Öyle çok uçmayalım, orta yollu şeyler alalım diyoruz ama bir düğün yapmak, ev kurmak gerçekten masraflı.
Bu maddiyatın bizim mutluluğumuza gölge düşürmesinden korkuyorum.:50::50:
Bizimde iki yıl var demek ki beraber şafak sayıcaz:52::52:
Biz de taksit yapalım ama kredi çekmeyelim dedik hep ama çok zor görünüyor.
Siz de bizim gibisiniz, zaten erkek arkadaşım benden sonra atandı birikimi de yok. Bu şartlar altında çok zor.

Çok düşük faizle kredi bulursak çekmeyi istiyoruz. Mesela bizim okulda bir arkadaş var, 800 faiz ödemiş sadece. 2 yıl vadeli. Böyle uygun olursa bir kısmını krediden karşılasak iyi olur.

Tatlım evet bende kredi bulşatırmak istemiyorum ama şöyle bişi var biz lüks aramıyoruz ki hocalar şey diyor ilk defa ev ve ilk defa araba alınıyorsa kredi çekilebilir ama 2.ev ve araba asla krediyle alınamaz. Bu yüzden Rabbim görüyor biliyor ah paramız olsa da çekmesek ama yok ben biraz biriktirmiştim ama aileme verdim eee napabilirim ki onlarında durumu yok mecbur kredi çekeceğim :53::53::53:

şükür bbitti geçmişş :52::52:

lavinnn :nazar: :nazar:tebrikler kuzucukkk güzl geçmişş tanışma ardından gelicek güzel haberleride bekliyoruz inşallah :16:

bende heycann ekşınn yaşamak istiorum artık yiaaa :52:
aşkitomlaa 1 haftaa konuşamıcaz yineee:19: sadece bekliyorum,özlüyorumm ...:9:

aşkınihann ve nejla.. yalnız değilsiniz kii benimde çok var gibi dahaa :52:

Son düzenleme:
günaydınnn bebişkolarrrrrrrrrrr :16::16::16:

özlemmmm kız ben seni yerim haa :9::9::9: sen yeter ki üfürük iste benden :9:

inşallah tez zamanda cok guzel haberlerini alırız tatlımmmm inan bana içim senle ilgili cok guzel umutlarlar dolu.. cok iyi niyetli cok tatlısınnn rabbimiz senin gibi kullarını korur kollar hiç merak etme oyle guzel bir ask cıkacak ki karsına yalan dunyada cennetteyim sanacaksın insallah :16::16::16:

lavişimmm haklısınn cok zor evlenmek ayagının tozuyla o asamada olan biri olarak gercekten cok sıkıntılı bir evre güzel de elbette aynı zamanda ama eger aileden maddi destek almayacaksınız cok haklısınız... Hayırlısı olsun kusummm gün dogmadan neler dogar ama siz bi adımı atın da :16:

sibosum allah sabırlar versin sana daaa bana daaa :9: ben yarın kavusuyorum insallahhhh bi aksilik cıkmazsaa ki cıkmasın noluuur.. darısı basına

aynı zamanda actionların da darısı basına :1:

Son düzenleme:
günaydınnn bebişkolarrrrrrrrrrr :16::16::16:

özlemmmm kız ben seni yerim haa :9::9::9: sen yeter ki üfürük iste benden :9:

inşallah tez zamanda cok guzel haberlerini alırız tatlımmmm inan bana içim senle ilgili cok guzel umutlarlar dolu.. cok iyi niyetli cok tatlısınnn rabbimiz senin gibi kullarını korur kollar hiç merak etme oyle guzel bir ask cıkacak ki karsına yalan dunyada cennetteyim sanacaksın insallah :16::16::16:
Çağlam ağzından bal damlıyor, inşallah hayatım inşallah, tez zamanda ben de gönlümün prensini bulur, koşa koşa size gelir, müjdeli haberi veririm :16: Dualarını esirgeme benden çağlacım, hatta ben de kıyafetimi ya da bir eşyamı falan mı versem sana sen ona okuyup üflesen :27: Şaka bir yana, böörtlenle sözlüykene yüzüklerinize her cuma yasin okuman vs beni çok etkiledi, inançları kuvvetli insanları çok severim :16:

günaydın ballı kaymaklarımm :16:
yaşasın 23 nisann, neşe doluyor insann. hava çok güzel burdaa :16:
..
lavinim aldığınız kararı çok taktir ettim. rahat rahat halledersiniz hazırlıklarınızı. ikinizde çalışıyorsunuz.
..
çağlamm burdan sorayım sana da, yatak başlığına da dolaptaki gibi tül yapılacak mı? onu merak ettim :1: bide dolabın yanlarına gömme aynayı çok iyi yapmışlar, hiç farkedilmiyo. gerçekten işçilikleri iyiymiş. keşke neşecik gitmeseymiş :31: niye gitti ki :31:
..
bugün benim de mis yuvamı temizliycek kayınvalidemle görümcem :46:

özlemcimmm eksik etmem elbette ne demekkkk cok istiyorum sizlerin de bu heyecanları yasamasını bzimle paylasmasını :16:

en az senin kadar ben de mutlu olacagım inan bana haberi alır almaz burda kutlama yaparız topik bayram yerine doner :9::9::9:

nurayım hayır tül olmayacak cok seviyorum ortadaki cicek kabartmalarını alttan boya gorununce daha cok ortaya cıkıyorlar zaten camda tül dolapta tül her yerde tül olursa bogabilir

bizim ayna icerden cekiliyo kusum o yuzden belli olmuyor... aynayı dolabın icine yapmıs akıllılar... sero bir de iki tarafa da koydurdum falan diyordu adamın hayatı yalan :27:

son anda biz hatırlattık dolapta yapılmıstı biz cemkirmeyelim diye icine koymuslar işte benim teorim bu yonde gayet...

neşe son zamanlarda orada cok mutsuzdu tatlım... sebebini cok bilmiorum ama sero yuzunden bence.. o her nekadar bizim bi sorunumuz yoktu kendisiyle dese de

nese yine modokoda suan baska bir magazada ama country degil modern mobilyalar calısan bir magazada... gittik gorustuk orda da biz kendisiyle kadın kendine gelmiş resmen yeniden o eski nese olmustu... :31: biz evlendikten sonra gitseydi ya gitcekse de ona da dedim hatta yaktınız bizi valla diye hallederler merak etmeyin elimden gelen bişi varsa bende yardımcı olurum dedi ama napcak artık neyse ole bole bitti işte bidaha da tobeeee yani kesinlikle...

arkalarını toplamaya calısıyoruz hala :19:

beyaz esyam geldi dun koyucakları yer yok servisi geri yollamak zorunda kaldık... ne diyim ki ben onlara daha?

bu arada herkese iyi bayramlarrr :72: ikidir kutladım sanıyorum ama aklım yazarken elim yazmamıs :9:

calısıyorum ya sanki bayram deil gibi :33:

özlemcimmm eksik etmem elbette ne demekkkk cok istiyorum sizlerin de bu heyecanları yasamasını bzimle paylasmasını :16:

en az senin kadar ben de mutlu olacagım inan bana haberi alır almaz burda kutlama yaparız topik bayram yerine doner :9::9::9:

nurayım hayır tül olmayacak cok seviyorum ortadaki cicek kabartmalarını alttan boya gorununce daha cok ortaya cıkıyorlar zaten camda tül dolapta tül her yerde tül olursa bogabilir

bizim ayna icerden cekiliyo kusum o yuzden belli olmuyor... aynayı dolabın icine yapmıs akıllılar... sero bir de iki tarafa da koydurdum falan diyordu adamın hayatı yalan :27:

son anda biz hatırlattık dolapta yapılmıstı biz cemkirmeyelim diye icine koymuslar işte benim teorim bu yonde gayet...

neşe son zamanlarda orada cok mutsuzdu tatlım... sebebini cok bilmiorum ama sero yuzunden bence.. o her nekadar bizim bi sorunumuz yoktu kendisiyle dese de

nese yine modokoda suan baska bir magazada ama country degil modern mobilyalar calısan bir magazada... gittik gorustuk orda da biz kendisiyle kadın kendine gelmiş resmen yeniden o eski nese olmustu... :31: biz evlendikten sonra gitseydi ya gitcekse de ona da dedim hatta yaktınız bizi valla diye hallederler merak etmeyin elimden gelen bişi varsa bende yardımcı olurum dedi ama napcak artık neyse ole bole bitti işte bidaha da tobeeee yani kesinlikle...

arkalarını toplamaya calısıyoruz hala :19:

beyaz esyam geldi dun koyucakları yer yok servisi geri yollamak zorunda kaldık... ne diyim ki ben onlara daha?
canımm ne zaman gelip halledecekler? hemen gelselermiş ne bekliyolar ki? onların keyfine göre mi ayarlanacak herşey.

dün geldiler kusummm erol abi var asıl mobilyalarımız onun elinden cıkıyor... nisanlım onun iyi adam oldugunu soluyo o gidip gorustu onla cunku seronun kardesiymiş sanırım emin deilim

o geldi saolsun olcu almıs işte dun nisanlım da ben geliorum 2 gune yetiştirin demiş ama bakalım artık umudum yok pek :50:

suan nesenin yerine bakan kadın var ya adını da solemek istemiorum o kadına uyuzum ben hiç ısınamadım... gecen bi mevzu oldu da bu ayna meselesiyle ilgili evet arkadasınızınki de o sekilde yapılcaktı hatta dedi evet nurayı diosunuz benim arkasım kendisi onun dolabı da ole olcaktı dedim

kadın sonrasında gecen butun konusma boyunca bana Nuray Hanım diye hitap etti en sonunda Çağla ben arkadasım Nuray demek zorunda kaldım...

cidden bir alıklık var yani onca sey soledim yazmamıs aklında tutmamıs... hep onun gevseklikleri bunlar yani...

dün geldiler kusummm erol abi var asıl mobilyalarımız onun elinden cıkıyor... nisanlım onun iyi adam oldugunu soluyo o gidip gorustu onla cunku seronun kardesiymiş sanırım emin deilim

o geldi saolsun olcu almıs işte dun nisanlım da ben geliorum 2 gune yetiştirin demiş ama bakalım artık umudum yok pek :50:

suan nesenin yerine bakan kadın var ya adını da solemek istemiorum o kadına uyuzum ben hiç ısınamadım... gecen bi mevzu oldu da bu ayna meselesiyle ilgili evet arkadasınızınki de o sekilde yapılcaktı hatta dedi evet nurayı diosunuz benim arkasım kendisi onun dolabı da ole olcaktı dedim

kadın sonrasında gecen butun konusma boyunca bana Nuray Hanım diye hitap etti en sonunda Çağla ben arkadasım Nuray demek zorunda kaldım...

cidden bir alıklık var yani onca sey soledim yazmamıs aklında tutmamıs... hep onun gevseklikleri bunlar yani...

ayy o kadın ! mimar mı o da ? eğer öyleyse çok ilginç! ben ondan daha mimarım :1:
bana telefonda nuray BEY dedi ! daha ne diyim ki. bi kaldım öyle. sonra dediki pardon ben nişanlınızla konuşmuştum az önce ondan böyle oldu.
biliyosun yanlış koltuk yapıcaklarmış eğer mail atmasaydım.
böyle saçma sapan şeylerle gelirse yine papaz olucaz bu sefer.
ben konsol aynasında bişeyi değiştirmiştim. mail attım onlara kimse cevap vermedi. neşe hanım her zaman mail yoluyla görüşelim demişti. (malum gelemiyorum)
sonra nişanlımı yolladım tekrar mağazaya. hıı biz gördük mailinizi ama cevap veremedik demiş o kadın yine.
niye?
sonra tamam istediğiniz gibi yaparız demiş.
geçen aradığında da sordum yaptınız mı diye. evet dedi.
inşallah gerçekten evettir
..
nişanlın gelene kadar yetiştirmek zorundalar. bizim de işimiz gücümüz var herşeyi belli bi program dahilinde yapıyoruz diye ikide bir ara gerekirse çağlam.

ayy o kadın ! mimar mı o da ? eğer öyleyse çok ilginç! ben ondan daha mimarım :1:
bana telefonda nuray BEY dedi ! daha ne diyim ki. bi kaldım öyle. sonra dediki pardon ben nişanlınızla konuşmuştum az önce ondan böyle oldu.
biliyosun yanlış koltuk yapıcaklarmış eğer mail atmasaydım.
böyle saçma sapan şeylerle gelirse yine papaz olucaz bu sefer.
ben konsol aynasında bişeyi değiştirmiştim. mail attım onlara kimse cevap vermedi. neşe hanım her zaman mail yoluyla görüşelim demişti. (malum gelemiyorum)
sonra nişanlımı yolladım tekrar mağazaya. hıı biz gördük mailinizi ama cevap veremedik demiş o kadın yine.
niye?
sonra tamam istediğiniz gibi yaparız demiş.
geçen aradığında da sordum yaptınız mı diye. evet dedi.
inşallah gerçekten evettir
..
nişanlın gelene kadar yetiştirmek zorundalar. bizim de işimiz gücümüz var herşeyi belli bi program dahilinde yapıyoruz diye ikide bir ara gerekirse çağlam.

:9::9::9: ayyy cidden bu kadın gaf ustası resmen

ben de biliosun cıkan sorunla ilgili mail atmıstım ona sonrasında da hesap sordum ben size mail attım bu iş neden evime bu sekilde geldi diye e zaten o zaman yapılmıstı ama ciladaydı zart zurt diyor...

eee cilada olsun? ne oluyo? simdi nasıl yapılıyo hersey bitmiş getirilip takılmısken?

hem madem olmuyo adam gibi arar telefonla solersin olmuyomus bu sekilde diye bi ara bi soyle yani...

bizde suan hala az bi miktar odemeleri var yatak odasından kalan herseyimi istedigim gibi gormeden vermicem kusura bakmasın...

yapmıslardır insallah kusum valla garanti veremiorum artık onlara ben ... bugun yine arıcam zaten, yatagın ici bos biliosun baza alaım diyo nisanlım dun aradım bakın baza bu yataga olur mu model bozulmıcakmı diye sordum hayır biz bu yataklara baza hep verioruz ona göre bazaları dedi

ama hala icimiz rahat degil o baza evime gelir de karyoladan ayakları gorunurse o kadını cig cig yerim bazayı atarım kafasına

sanmıorum mimar oldugunu kusum zira hiç benzemiyoo :27:

canımm, baza ayakların yanından çıkıyo.yanlardan da. yani lükens ayak yapılmasının hiç bir anlamı kalmıyo.
benim gördüklerim hep öyle.
baza zaten depolama amaçlı bişey. yerden yukarıda olursa da somyadan bi farkı kalmaz ki, içine bişey sığmaz yüksekliği çok az olacağından.
acaba bunlara özel baza mı var? nerde satılıyo?
ben istemiyorum somyasını koysun getirsinler. işin içinden baza alın diye çıkıyolar demek.
bak netten sadece şunu bulabildim. karyolanın içine baza geçirmişler

$avangard-yatak-odasi-2013-yenii.jpg

not: bizim yatakların altı bu kadar açık değil tabi. şimdi düşündüm de

Son düzenleme:
evet kusum bizim yatakların altı kapalı ... ayak kısmı cok kısa bununki gibi uzun degil o yuzden sorun olmayabilir gibi duruyo

bizim bögürtlende taktı bazaya illa baza alalım diye basımın etini diyo zamanında nese de bazalı mı yapalım die sorugunda ben istemiştim odur budur baza diye beni yedi bitirdi

gelinligini falan nerde saklıcaksın yarın obur gun ıvır zıvırını koycak yer aramaya basladın mı bööörtlen amaaa sıgamıorumm bu eve diye o dudaklarını büzme bana valla döner uyurum umrumda bile olmaz diyo :60:

sabah da aradı askım baaza diorum ama bak model bozulcaksa vazgecelim dusundum de sonra sen bana kızarsın diyo :60:

tatlı böörtlen kafalı yaaa :9::9:

evet kusum bizim yatakların altı kapalı ... ayak kısmı cok kısa bununki gibi uzun degil o yuzden sorun olmayabilir gibi duruyo

bizim bögürtlende taktı bazaya illa baza alalım diye basımın etini diyo zamanında nese de bazalı mı yapalım die sorugunda ben istemiştim odur budur baza diye beni yedi bitirdi

gelinligini falan nerde saklıcaksın yarın obur gun ıvır zıvırını koycak yer aramaya basladın mı bööörtlen amaaa sıgamıorumm bu eve diye o dudaklarını büzme bana valla döner uyurum umrumda bile olmaz diyo :60:

sabah da aradı askım baaza diorum ama bak model bozulcaksa vazgecelim dusundum de sonra sen bana kızarsın diyo :60:

tatlı böörtlen kafalı yaaa :9::9:

benim gördüğüm modeller hep böyle yüksek ayaklı modeller evet kuşum. bizimkilerde böyle durmayabilir.
benim bal suratlım da bazalı olsun demişti ama yanlardan çıkar istemem demiştim.
:31:
neyse bi gelsin de yatak bakıyım inceliyim iyice.

ÇAğloşumm benim abim mobilyacı ona mı yaptırsam acaba :1::1::1::1:: dolapları kaça yapar ki :9::9::9:

Nuraycımla aynı yere mi yaptırdınız siz :34::34:

Çğaloşum ne dicem o senin masan varya o kaç para? Dayım sandalyeleri ile 800 tl ye yaptırdı model aynısı sadece sandalyeler deri ucuz mu sence?

Back