- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- 448
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.221
Merhabaaaaayyyııınnnn bebeklerimmmmyakaladım siziiiii yakaladım mııı???
Yarından itibaren ofisteki yalnızlığımın son günüüüüüCici bir arkadaş geliyorrrr.Allah ım bu son olsun
Napıosunuz bakalım? Bizdeki işler tamamlanmasına az kaldı gerçi tam bitti derken bişeyler pörtlüyor o da ayrı konu ama
nurayımmmm incele tabi ben baza istedim artık bakalım ne gelicek nası olcak gorcez
nejlos kız bedava valla benim tek sandalyem 200 lira mı neeneeem cidden kazıklandım mı bilemiorum şöan
tatlı kedi merhabaaa tatlı 2012 gelinihos geldinnnn evettt benim de aklıma hep senin safak saydıgın gunler geliyor o zamanlar seneye bu zaman gelir mi acaba ki diyordum cok sukur geldi anlamadım bile nasıl gectgini sen de nasıl bir yıl olmus diyorsundur simdi seneye biz de oyle olacagız
evet vintage-country tarzı takip ettim genelde ceyiz hazırlarken esyalarımı da oyle sectim oyle kendimce bir evim oldu allaha sukur tamamen yerlesmeye calısıyoruz her gun bir sey cıkıyor tesekkur ederim guzel sozlerin icin
heyecan cok valla kosturmaca ve heyecanla geciyor gunler canım
seni de bekleriz topiğimize sık sık gel
seni yeeğğğrimm seni mıncırırımmmmmm seni bissürüüüüüü severimmmmmmmmmm şirinlik abidesiiiiiii
ohh cok sevindimmbiraz alsın elisomuzun uzerinden iş yukunuuuu yahuuu hasret kaldık burdaaa
napalım kiii işler gucler kusummmm
Bizimde iki yıl var demek ki beraber şafak sayıcaz
şükür bbitti geçmişş
lavinnntebrikler kuzucukkk güzl geçmişş tanışma ardından gelicek güzel haberleride bekliyoruz inşallah
bende heycann ekşınn yaşamak istiorum artık yiaaa
aşkitomlaa 1 haftaa konuşamıcaz yineeesadece bekliyorum,özlüyorumm ...
aşkınihann ve nejla.. yalnız değilsiniz kii benimde çok var gibi dahaa
Senin onurayımmmm incele tabi ben baza istedim artık bakalım ne gelicek nası olcak gorcez
nejlos kız bedava valla benim tek sandalyem 200 lira mı neeneeem cidden kazıklandım mı bilemiorum şöan
tatlı kedi merhabaaa tatlı 2012 gelinihos geldinnnn evettt benim de aklıma hep senin safak saydıgın gunler geliyor o zamanlar seneye bu zaman gelir mi acaba ki diyordum cok sukur geldi anlamadım bile nasıl gectgini sen de nasıl bir yıl olmus diyorsundur simdi seneye biz de oyle olacagız
evet vintage-country tarzı takip ettim genelde ceyiz hazırlarken esyalarımı da oyle sectim oyle kendimce bir evim oldu allaha sukur tamamen yerlesmeye calısıyoruz her gun bir sey cıkıyor tesekkur ederim guzel sozlerin icin
heyecan cok valla kosturmaca ve heyecanla geciyor gunler canım
seni de bekleriz topiğimize sık sık gel
Biitanneeeeemmmbende çok hasret kaldım size ama yaaaa:2: hep aklımdasınız bir girip yazayım diyorummmm hooop işleri bir yüklüyolar akşama çıkışa kadar sürüp gidiyor.Vallahi yoruldum artık.Bigün çığırıcam nefes alamıyorum diye :84: Neyse ki yarın geliyor arkadaş bu hasretliğime son vericek artık inşAllah umut ediyorum ki. Aynen bitanem bende işler güçler malum bugün 23 nisan neşeyle dolduk taşıyoruz çalışmaktan şimdi aşk yuvama gidicem birazdan aynalarımız var asıcaz kocacığımla haftasonunada adım adım ilerliyoruz çeyizde gidicek hayırlısıyla sonrası beklemek beklemekkk ve beeeekklemekkkk
Özledik seni eliiiisss.Gelebilirsin inşallah artık...
Az kaldı o beklemeler birgün bitecek hem de çok yakında. Biz de bugün yine hayallere daldık sevdiceklere, çıkamadık, çıkmak istemedik.Gün saydığımız günler gelsin
Bu arada bebeklerim bugün taaaaaaaam 400 soru çözdüm.
Kpss tam gaz yani.Nurayımmmm evinizin camlarına yapışan sinek olayımmm,ne de güzel sizin eviniz. Allahım tabire bak. Enişteye de maşallah ya,Rabbim hep böyle mutlu etsin sizi.
Ben de dersaneye gidicem birazdan.Hazırlansam iyi olacak. Elisss özledim seniii......
Bugummm bende çok özledim inan ki ya.Herşeyden uzak kaldım bak şimdi yukarıdaki yazında görüyorum herşeyin hayırlısı olsun bitanem senin içinWuuuu buarada süpersin 400 soru mükemmel.
Canım vallahi bende o kadar çok özledim kiİnşAllah canım. Ah o hayaller ne kadar tatlıdır birgün inşAllah hepsi gerçek olucak canım.Pelinikoooda gelemiyor sanırım azcık kaldı düğününeeeee
Merhaba tatlıkedi,ayrıldık biz,yürütemedim ve noktaladım.
hakkinda hayirlisi canim, güçlü oldugunu hissettim ta burdanhedefin kpss sanirim simdilik, umarim basarirsin canim
Hiç pişman olmazsınız Nuraycımmmmm bak çağloşun süper olmuş eminim ki sizinkilerede aşık olicizzzzzzznejloşş biz çağlayla aynı yere yaptırdık mobilyalarımızı. hatta çağla, pelin ve ben
ben hiç tek tek fiyatlarını bilmiyorum sandalye ne kadardı, masa ne kadardı diye.. tek bildiğim toptan fiyatları ve gürgen ağacından yapılan lake kaplamalı mobilyalar olması.
kullanılan ağaca göre değişiyor fiyatları sanırım.
yine modokoda bi mobilyacıda 4500 e konsol masa sandalyeleri satılıyordu. tüm gezdiğim yerler içinde en uygun fiyat onunkiydi. malzemesi ladin ağacıydı.
ben 2 mağaza arasında kalmıştım. aşağı yukarı aynı modellerdi(yatak odası için) , fiyatının daha uygun olması ve ilgilenen bayanın samimiyetinden bizimkini seçmiştim.
inşallah pişman olmayız mobilyalarımız gelince.
Mervecimmmm 400 soru mu süpersin. Bu arada soru değişikliği seni etkiliyo mu tatlım?Bu arada bebeklerim bugün taaaaaaaam 400 soru çözdüm.
Kpss tam gaz yani.Nurayımmmm evinizin camlarına yapışan sinek olayımmm,ne de güzel sizin eviniz. Allahım tabire bak. Enişteye de maşallah ya,Rabbim hep böyle mutlu etsin sizi.
Ben de dersaneye gidicem birazdan.Hazırlansam iyi olacak. Elisss özledim seniii......
Merhabaaaaayyyııınnnn bebeklerimmmmyakaladım siziiiii yakaladım mııı???
Yarından itibaren ofisteki yalnızlığımın son günüüüüüCici bir arkadaş geliyorrrr.Allah ım bu son olsun
Napıosunuz bakalım? Bizdeki işler tamamlanmasına az kaldı gerçi tam bitti derken bişeyler pörtlüyor o da ayrı konu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?