- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #4.181
Bebişler anlatmak için bekledim ki toplaşmanızı![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Ama toplaşmışsınız ben yoktum o da ayrı olay tabii
Cumartesi Sevgilicik,abisi,annesi,babası ve halası kadrosuyla geldiler bize.
Halasını ilk defa gördüm,tanıştım.![KK19 :29: :29:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Hayırlısı olsunlarla dolu bir tanışma oldu. Genel anlamda iyi anlaştıklarını düşünüyorum.![KK42 :42: :42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
Sevgilicim çok sessiz kaldı, ben daha rahattım ama ikram ve hizmet olaylarından dolayı konuşmaların yarısını kaçırdım.![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Bakalım bundan sonrası nasıl olacak, isteme olacak ama ne zaman bilmiyorum, konuşulmadı yani. Çok arası açılmadan olsun bitsin o da.![KK39 :39: :39:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk39.gif)
Bugün de sevgiliciğin babası takı beğenin alalım demiş.:44:
Ben de bizimkilere söyledim babam bozuldu daha isteme olmadan takı beğenmeye.![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
Ama almayacağız ki sadece model beğeneceğiz.Kafam karıştı benim de, pek gelenekçi olmadığımdan bir mahsur da göremiyorum ya neyse.![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Bizimkiler damat adaylarına iyice alıştılar, rahat rahat bu konuları konuşabiliyoruz artık çok şükür.
İşte böyle oldu![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Ama toplaşmışsınız ben yoktum o da ayrı olay tabii
Cumartesi Sevgilicik,abisi,annesi,babası ve halası kadrosuyla geldiler bize.
Halasını ilk defa gördüm,tanıştım.
![KK19 :29: :29:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Hayırlısı olsunlarla dolu bir tanışma oldu. Genel anlamda iyi anlaştıklarını düşünüyorum.
![KK42 :42: :42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
Sevgilicim çok sessiz kaldı, ben daha rahattım ama ikram ve hizmet olaylarından dolayı konuşmaların yarısını kaçırdım.
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Bakalım bundan sonrası nasıl olacak, isteme olacak ama ne zaman bilmiyorum, konuşulmadı yani. Çok arası açılmadan olsun bitsin o da.
![KK39 :39: :39:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk39.gif)
Bugün de sevgiliciğin babası takı beğenin alalım demiş.:44:
Ben de bizimkilere söyledim babam bozuldu daha isteme olmadan takı beğenmeye.
![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
Ama almayacağız ki sadece model beğeneceğiz.Kafam karıştı benim de, pek gelenekçi olmadığımdan bir mahsur da göremiyorum ya neyse.
![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Bizimkiler damat adaylarına iyice alıştılar, rahat rahat bu konuları konuşabiliyoruz artık çok şükür.
İşte böyle oldu
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)