- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.201
Uzana zamandır buradayım kızlar bilirler, 1 yılı geçti atanalı ama adam daha yeni yeni kendine geliyor. Yıllarca atanma, işsizlik halinde yaşamış çok zor toparlandı sonradan. Gerçekten kpssden önce-sonra diye ayrılabilir ilişkimiz
Ben de faiz bulaşsın hiç istemem, ama kredisiz de nasıl yaparız bilmiyorum ki.
Allah yardımcımız olsun, inşallah sizden de atanma müjdesini alırız da bayram ederiz.
Ah inşallah canım inşallah, yazın artık ya ağlaya ağlaya gelicem buraya ya da güle oynaya.
Bizde de öyle olur muhtemelen. Zor toparlanılır, birkaç ay beklenir adım atmadan.
Çok yıpratıyor insanı bu süreç değil mi?
[/COLOR][/B]
Bizimde iki yıl var demek ki beraber şafak sayıcazÖzlem Allah gönlüne göre birini nasip etsin inşallah yakın zamanda. İnşallah aşkı da, huzuru da, mutluluğu da yaşatacak biri çıkar karşına.
Lavincim bizim de çook zor görünüyor, önümüzdeki yıl için bile zor her şey. Elde yok avuçta yok, 2 yıl daha bekliycez gibi.
Biraz özel olacak belki kızlar ama kredi mi çektiniz naptınız bu düğün masraflarını?
Öyle çok uçmayalım, orta yollu şeyler alalım diyoruz ama bir düğün yapmak, ev kurmak gerçekten masraflı.
Bu maddiyatın bizim mutluluğumuza gölge düşürmesinden korkuyorum.
Biz de taksit yapalım ama kredi çekmeyelim dedik hep ama çok zor görünüyor.
Siz de bizim gibisiniz, zaten erkek arkadaşım benden sonra atandı birikimi de yok. Bu şartlar altında çok zor.
Çok düşük faizle kredi bulursak çekmeyi istiyoruz. Mesela bizim okulda bir arkadaş var, 800 faiz ödemiş sadece. 2 yıl vadeli. Böyle uygun olursa bir kısmını krediden karşılasak iyi olur.
Çağlam ağzından bal damlıyor, inşallah hayatım inşallah, tez zamanda ben de gönlümün prensini bulur, koşa koşa size gelir, müjdeli haberi veririmgünaydınnn bebişkolarrrrrrrrrrr
özlemmmm kız ben seni yerim haasen yeter ki üfürük iste benden
inşallah tez zamanda cok guzel haberlerini alırız tatlımmmm inan bana içim senle ilgili cok guzel umutlarlar dolu.. cok iyi niyetli cok tatlısınnn rabbimiz senin gibi kullarını korur kollar hiç merak etme oyle guzel bir ask cıkacak ki karsına yalan dunyada cennetteyim sanacaksın insallah
Müzmin bekardan günaydın hepinize...
İyi bayramlar dilerim kiii....
canımm ne zaman gelip halledecekler? hemen gelselermiş ne bekliyolar ki? onların keyfine göre mi ayarlanacak herşey.özlemcimmm eksik etmem elbette ne demekkkk cok istiyorum sizlerin de bu heyecanları yasamasını bzimle paylasmasını
en az senin kadar ben de mutlu olacagım inan bana haberi alır almaz burda kutlama yaparız topik bayram yerine doner
nurayım hayır tül olmayacak cok seviyorum ortadaki cicek kabartmalarını alttan boya gorununce daha cok ortaya cıkıyorlar zaten camda tül dolapta tül her yerde tül olursa bogabilir
bizim ayna icerden cekiliyo kusum o yuzden belli olmuyor... aynayı dolabın icine yapmıs akıllılar... sero bir de iki tarafa da koydurdum falan diyordu adamın hayatı yalan
son anda biz hatırlattık dolapta yapılmıstı biz cemkirmeyelim diye icine koymuslar işte benim teorim bu yonde gayet...
neşe son zamanlarda orada cok mutsuzdu tatlım... sebebini cok bilmiorum ama sero yuzunden bence.. o her nekadar bizim bi sorunumuz yoktu kendisiyle dese de
nese yine modokoda suan baska bir magazada ama country degil modern mobilyalar calısan bir magazada... gittik gorustuk orda da biz kendisiyle kadın kendine gelmiş resmen yeniden o eski nese olmustu...biz evlendikten sonra gitseydi ya gitcekse de ona da dedim hatta yaktınız bizi valla diye hallederler merak etmeyin elimden gelen bişi varsa bende yardımcı olurum dedi ama napcak artık neyse ole bole bitti işte bidaha da tobeeee yani kesinlikle...
arkalarını toplamaya calısıyoruz hala
beyaz esyam geldi dun koyucakları yer yok servisi geri yollamak zorunda kaldık... ne diyim ki ben onlara daha?
dün geldiler kusummm erol abi var asıl mobilyalarımız onun elinden cıkıyor... nisanlım onun iyi adam oldugunu soluyo o gidip gorustu onla cunku seronun kardesiymiş sanırım emin deilim
o geldi saolsun olcu almıs işte dun nisanlım da ben geliorum 2 gune yetiştirin demiş ama bakalım artık umudum yok pek
suan nesenin yerine bakan kadın var ya adını da solemek istemiorum o kadına uyuzum ben hiç ısınamadım... gecen bi mevzu oldu da bu ayna meselesiyle ilgili evet arkadasınızınki de o sekilde yapılcaktı hatta dedi evet nurayı diosunuz benim arkasım kendisi onun dolabı da ole olcaktı dedim
kadın sonrasında gecen butun konusma boyunca bana Nuray Hanım diye hitap etti en sonunda Çağla ben arkadasım Nuray demek zorunda kaldım...
cidden bir alıklık var yani onca sey soledim yazmamıs aklında tutmamıs... hep onun gevseklikleri bunlar yani...
ayy o kadın ! mimar mı o da ? eğer öyleyse çok ilginç! ben ondan daha mimarım
bana telefonda nuray BEY dedi ! daha ne diyim ki. bi kaldım öyle. sonra dediki pardon ben nişanlınızla konuşmuştum az önce ondan böyle oldu.
biliyosun yanlış koltuk yapıcaklarmış eğer mail atmasaydım.
böyle saçma sapan şeylerle gelirse yine papaz olucaz bu sefer.
ben konsol aynasında bişeyi değiştirmiştim. mail attım onlara kimse cevap vermedi. neşe hanım her zaman mail yoluyla görüşelim demişti. (malum gelemiyorum)
sonra nişanlımı yolladım tekrar mağazaya. hıı biz gördük mailinizi ama cevap veremedik demiş o kadın yine.
niye?
sonra tamam istediğiniz gibi yaparız demiş.
geçen aradığında da sordum yaptınız mı diye. evet dedi.
inşallah gerçekten evettir
..
nişanlın gelene kadar yetiştirmek zorundalar. bizim de işimiz gücümüz var herşeyi belli bi program dahilinde yapıyoruz diye ikide bir ara gerekirse çağlam.
evet kusum bizim yatakların altı kapalı ... ayak kısmı cok kısa bununki gibi uzun degil o yuzden sorun olmayabilir gibi duruyo
bizim bögürtlende taktı bazaya illa baza alalım diye basımın etini diyo zamanında nese de bazalı mı yapalım die sorugunda ben istemiştim odur budur baza diye beni yedi bitirdi
gelinligini falan nerde saklıcaksın yarın obur gun ıvır zıvırını koycak yer aramaya basladın mı bööörtlen amaaa sıgamıorumm bu eve diye o dudaklarını büzme bana valla döner uyurum umrumda bile olmaz diyo
sabah da aradı askım baaza diorum ama bak model bozulcaksa vazgecelim dusundum de sonra sen bana kızarsın diyo
tatlı böörtlen kafalı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?