Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Oyyy gelsin o günleriniz de paylaşın o fotoğrafları fiysbukta ballarım,çok seviyorum siziiii.....:21::21::21::21:
:16: ben de çok seviyorumm bugummm

Ben de 2013 te aşık olup, yıldırım nikahıyla evlenip, bu topiğe dahil olur muyum acaba:26:

Buğu, ne diyorsun bu duruma:6:
ben de cevap vermek istedim bu soruyaa :)
2013 gelini olman şart değil, istediğin zaman gel katıl muhabbete belki uğurlu gelir burası sana da :34:

canim sorcam bi arkadaslarima falan buluruz bi yer olmadi pendikte ezgisin onerdigi yere bak kuzum bise olmaz ben istanbulda yaptirip izmite gitcem bise olmaz diye dusunuyorum ins.
oo ne guzel kiralamissiniz otomobilcinizi bizde buaralar bakiyoruz henuz bulamadik istedigimiz gibi gerci olmasada cok sorun degil uzulmem yani kuzum kuzguncuk ara sokaklr sahildrn daha guzel nostaljik cekilmis fotolarini gordum superdi icin rahat olsun bizimde kanlica sahil ara sokaklar bide hidiv kasri vakit kalirsada baska mekanlarda devam etcez ole anlastik bakalim hayirlisi hepimize :-)

hidiv kasrı da süper canımm.

bebeklerım öpuyorum hepınızı cooook yorgunumun vede bıtkınımmm :61:

sevgiliciimle cocuklar gibi şen 2 gün gecırdımm ruyada gıbıyım hatta hıc cıkmamak ıstıyorum bu ruyalardan ama maleseeef onsuz geçen her dkka yavaas yavaas gecerken onla olan dakıkalar su gıbı gecıyo :14:

legolar yaptık burburkingte toplu kaydıragın ıcınde oyunlar oynaadııık beraber yemekler yaptııık :16: çook guzeldı coooook onumuzdekı hafta gelsın bıan eveeelllll yüfffeeennn !
lokumcuuumm legolarınızı, yemeklerinizii her bişeyciklerinizii severim sizinnn :16: aşktan iyice ballanmış bi lokum oldun geldinn.
birdahaki haftasonu hemen gelsinnnn. hemennnn... ben de aşklanıcammm bu sefer :16::16::16:

Ben de 2013 te aşık olup, yıldırım nikahıyla evlenip, bu topiğe dahil olur muyum acaba:26:

Buğu, ne diyorsun bu duruma:6:

Ben de aynı performansı göstermek istiyooommm.:14::14::14:

Bu arada Resulume bilet ayırttım,çatla.:33::33::33::33:

bugummm naposun guzellik gorusmeyeli :-) kpss calismalari iyi gidiyodur umarim sizin oralarda havalar hala isinmadi degilmi gelecek ay ordayim kismetse isinsin hava mis gibi olsun yeni sehrim beni mis gibi havayla karsilasin :-)

İyiyim bebeğiimmmmm.:16::16::16::16: Isınmadı valla ya,sorma.:14::14: Gel gel,beklerim,gitmeden göreyim seni.:34::34:

ben de cevap vermek istedim bu soruyaa :)
2013 gelini olman şart değil, istediğin zaman gel katıl muhabbete belki uğurlu gelir burası sana da :34:

Ah keşke, inşallah diyorum canım:16:

Ben de aynı performansı göstermek istiyooommm.:14::14::14:

Bu arada Resulume bilet ayırttım,çatla.:33::33::33::33:

Bak ya, ne diyor:22:
Beni görse hemen aşık olur bikere :63:

Benden selam söyle:5:

sizi çok özledim çoookkk!!!
çok fena yoğunum kızçelerim.haftasonu kursta canım çıkıyor. erkenden gidip geç vakitte dönüyorum.
haftaiçide işten ayrılacağım için elimdeki işleri bitirme yoğunluğundayım. gelemiyorum yanınızaa geçmişide okuyamadım:14:
kuaför muhabbeti gördüm sanki nurayım. bak benim kuaför türkiye 1.si oldu topuzda. yolu dert etme derim ben ama sen bilin tabiii.
bide nejla okur musun bilmiyorum sanırım sen bana yorganlar gelince fikirlerini söyle demiştin.geleli çok oldu ama yazmayı unuttum.çok beğendim ben tam istediğim gibiler.ne çok ince ne çok kalın.
hepinizi çok seviyorumm:16::16::16:

günaydınnn :16:
Günaydın aşklarım.:21::21::21: Deneme sınavım var,dua edin.:14::14:
allah zihin açıklığı versin kestane şekerimizeee :16:

Allah zihin açıklığı versinnnn, çözdükçe zihnin açılsın öyle bir çöz ki soruları 'vayy be ne çok şey biliyorum' diyesin.
laviiinnnnnn, merakımdan çatlıycaammm, hadi anlat bakalım haftasonu nasıldıııı :52:
senden haber alma düşüncesiyle açtım forumu bu sabah :)

sizi çok özledim çoookkk!!!
çok fena yoğunum kızçelerim.haftasonu kursta canım çıkıyor. erkenden gidip geç vakitte dönüyorum.
haftaiçide işten ayrılacağım için elimdeki işleri bitirme yoğunluğundayım. gelemiyorum yanınızaa geçmişide okuyamadım:14:
kuaför muhabbeti gördüm sanki nurayım. bak benim kuaför türkiye 1.si oldu topuzda. yolu dert etme derim ben ama sen bilin tabiii.
bide nejla okur musun bilmiyorum sanırım sen bana yorganlar gelince fikirlerini söyle demiştin.geleli çok oldu ama yazmayı unuttum.çok beğendim ben tam istediğim gibiler.ne çok ince ne çok kalın.
hepinizi çok seviyorumm:16::16::16:
ezgitomm allah kolaylıklar versin işlerinde canımcımm.
kuaför 1.mi olduu :52: 4 gün sonra geliyoruumm zaten :10: gidip görüşeyim bii

kanatsız meleklerimmmmmmmmm :16::16: günaydınnn

yorgun ve bitkin bir kurabiye geldi :9:

ben de lavişimi merak ederek kosturdummmm :52: ama hiçbişicik anlatmamıs yahu :9::9:

pufitom benimmmmmmm jelibonlu pastammmmmmm :16: yerim sizi niceee nice güzel anılar biriktirin aşk kumbaranızda bitanem Alahım sizi kem gözlerden korusunnnnnnn maşallahhh :nazar::54:

(bırayn edıms) diye okunuyor kusum genelde rumantik sarkıları vardır :9:

med cezir ve amy topiğimize hos geldiniz... nurayıma katılıyorumm med burası sana ugur getirir belki de neden olmasın :9: cok mucizeler gorduk biz topikcenek sana neden bulasmasın enerjimiz :16:

mervosum ben de seni yerimmm :56:

nejlosummm fikir verebildiysem ne mutlu banaaa :9::16: okuyun okuyun üfleyinnn cokcana :16::16::16:

:1: üfürükçü cupcakeler olalım :60:

gunaydin jelibonlu cupcakelerrrr
galiba bugun sizlerleyim midemi usttum fenalardayim birazdan yine doktora gitcem butun gece kivrandim yetmezmis gibi adet sancisi eklendi dertlerden dert begen moduna girdim:'(
herkes icin musmutlu bi hafta olsunnnn...

kanatsız meleklerimmmmmmmmm :16::16: günaydınnn

yorgun ve bitkin bir kurabiye geldi :9:

ben de lavişimi merak ederek kosturdummmm :52: ama hiçbişicik anlatmamıs yahu :9::9:

pufitom benimmmmmmm jelibonlu pastammmmmmm :16: yerim sizi niceee nice güzel anılar biriktirin aşk kumbaranızda bitanem Alahım sizi kem gözlerden korusunnnnnnn maşallahhh :nazar::54:

(bırayn edıms) diye okunuyor kusum genelde rumantik sarkıları vardır :9:

med cezir ve amy topiğimize hos geldiniz... nurayıma katılıyorumm med burası sana ugur getirir belki de neden olmasın :9: cok mucizeler gorduk biz topikcenek sana neden bulasmasın enerjimiz :16:

mervosum ben de seni yerimmm :56:

nejlosummm fikir verebildiysem ne mutlu banaaa :9::16: okuyun okuyun üfleyinnn cokcana :16::16::16:

:1: üfürükçü cupcakeler olalım :60:

ufurukcu kurabiyeee naposunnn
kuzum yogunluktan ufurukcu olcak vakit kalmadi gelinlikleri damatliklari toplasak sana kargolasak hepsini topluca ufursen olmami hem sevaptir:-D

:9::9: hihihi olur kusum olurrr niden olmasın seve seve gonderin bana neyiniz varsa :9::9::9:

bizim evde suan askımın damatlıgı ve ayakpapıları vaar onlara ufluyorum ama tabi yuzuklerinki kadar kapsamlı bişey değil :60: o zamanlar calısmıodum rahat rahat okuyobiliodum

annem de dalga gecio cocugun ayakkabısını ucurucaksın üfleye üfleye yeter artık abartma diye :60:

ben yokken sen üfle anne diorum ben de :9::9::9::9:

ayyy hadi yaaa :44: geciktirici kullanırsın olmadı tatlım sıkma canını :29: ben de dugune denk gelmesin diye 1 ay onceden d.k hapına basladım ama bakalım nası olcak d.k hapı regli cok uzatıyo leke bitmek bilmio yine gumburtuye gidebiliriz :9:

:9::9: hihihi olur kusum olurrr niden olmasın seve seve gonderin bana neyiniz varsa :9::9::9:

bizim evde suan askımın damatlıgı ve ayakpapıları vaar onlara ufluyorum ama tabi yuzuklerinki kadar kapsamlı bişey değil :60: o zamanlar calısmıodum rahat rahat okuyobiliodum

annem de dalga gecio cocugun ayakkabısını ucurucaksın üfleye üfleye yeter artık abartma diye :60:

ben yokken sen üfle anne diorum ben de :9::9::9::9:

ayyy hadi yaaa :44: geciktirici kullanırsın olmadı tatlım sıkma canını :29: ben de dugune denk gelmesin diye 1 ay onceden d.k hapına basladım ama bakalım nası olcak d.k hapı regli cok uzatıyo leke bitmek bilmio yine gumburtuye gidebiliriz :9:

kuzum hemen gonderiyorum sana passzademin pabuclarini gomlegini :-D
geciktirici kullanmak istemiyorum cunku geciktirici kullandiktan sonraki adet donemi cok kotu geciyo evliligin ilk ayinda ole bi rezillik istemiyorum:-P
bende gelecek ay baslicaktim dogumkntr hapina ama bu durumda bu ay baslarim galiba:-(
ben cikiyorum simdi bi doktor sefasi yapip geleyim cok optum siziiii :-*

ay bu lavin nerelere kaybolduu. insan anlatır öyle kaybolur :1:
büşüm geçmiş olsun
geciktirici için sağlık ocağına gidip danışıcam ben ne zaman başlamam gerek falan diye. balayında süs çiçeği gibi durmak istemiyorum :9:
büşramm bizim düğünümüz aynı tarihte, en son regl 27 martta oldum ben. keşke hep 27 sine denk gelse düğünü de atlatırım balayını da. bakalım bu ay bi olsun da :31:

kuzum hemen gonderiyorum sana passzademin pabuclarini gomlegini :-D
geciktirici kullanmak istemiyorum cunku geciktirici kullandiktan sonraki adet donemi cok kotu geciyo evliligin ilk ayinda ole bi rezillik istemiyorum:-P
bende gelecek ay baslicaktim dogumkntr hapina ama bu durumda bu ay baslarim galiba:-(
ben cikiyorum simdi bi doktor sefasi yapip geleyim cok optum siziiii :-*

gönder kusum gonder :9::9::9:

bizde seni optukkk git gel hemen gecsin :16::16:

evet yaa laviş yok ortalarda :9:

Back