- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #4.161
Oyyy gelsin o günleriniz de paylaşın o fotoğrafları fiysbukta ballarım,çok seviyorum siziiii.....![]()
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
ben de cevap vermek istedim bu soruyaa :)Ben de 2013 te aşık olup, yıldırım nikahıyla evlenip, bu topiğe dahil olur muyum acaba:26:
Buğu, ne diyorsun bu duruma![]()
2013 gelini olman şart değil, istediğin zaman gel katıl muhabbete belki uğurlu gelir burası sana da
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
canim sorcam bi arkadaslarima falan buluruz bi yer olmadi pendikte ezgisin onerdigi yere bak kuzum bise olmaz ben istanbulda yaptirip izmite gitcem bise olmaz diye dusunuyorum ins.
oo ne guzel kiralamissiniz otomobilcinizi bizde buaralar bakiyoruz henuz bulamadik istedigimiz gibi gerci olmasada cok sorun degil uzulmem yani kuzum kuzguncuk ara sokaklr sahildrn daha guzel nostaljik cekilmis fotolarini gordum superdi icin rahat olsun bizimde kanlica sahil ara sokaklar bide hidiv kasri vakit kalirsada baska mekanlarda devam etcez ole anlastik bakalim hayirlisi hepimize![]()
hidiv kasrı da süper canımm.
lokumcuuumm legolarınızı, yemeklerinizii her bişeyciklerinizii severim sizinnnbebeklerım öpuyorum hepınızı cooook yorgunumun vede bıtkınımmm
sevgiliciimle cocuklar gibi şen 2 gün gecırdımm ruyada gıbıyım hatta hıc cıkmamak ıstıyorum bu ruyalardan ama maleseeef onsuz geçen her dkka yavaas yavaas gecerken onla olan dakıkalar su gıbı gecıyo
legolar yaptık burburkingte toplu kaydıragın ıcınde oyunlar oynaadııık beraber yemekler yaptıııkçook guzeldı coooook onumuzdekı hafta gelsın bıan eveeelllll yüfffeeennn !
birdahaki haftasonu hemen gelsinnnn. hemennnn... ben de aşklanıcammm bu sefer