- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.041
Kızlarrr beni de alın aranıza
Bir hafta sonra nişanımız var, 29 Haziran'da da düğünümüzBen hala gelinliğimi seçemedim çok mu geç kaldım yaa :18: Ayrıca topiği baştan okumaya kalkacağım bakalım başarılı olabilecek miyim? Ne çok şey yazmışsınız öyle Bu arada bu topiği henüz okumamış olsam da hepinizin çeyizlerini ve topikciklerini biliyorum kiii
O zaman hemen çık ve hazır bir gelinlik al, çünkü express evlilik süper
Beni de gaza getiriyorsun, zaten dün gece sevgilim nikahı öne çekelim diye ısrar etti durduBence isteme mevzu biraz sıkıcı yaa, kendin gibi olamıyorsun çok... Ya da ben de böyle teferruatlardan nefret ediyorum diye sıkıcı geldi bana Benim nişanım da evde olacak; daha doğrusu annemlerde... Canım annem ve babam 3 yıldır çiftlikte yaşıyorlar. 23 nisanda nişanı çiftlikte yapacağız, arkadaşlarım vs olacağından nişan daha eğlenceli olur diye düşünüyorum Hee biz de düğün yapmıyoruz, nikah ve sonrasında yakın dostlarla eğlence... Kesinlikle tavsiye ederim
GünaydııııınnnnHatta tünaydınnnnn
Aşklarımm hepinizi özledimmm!
Çok geçmişe gidemedim, lavinimmm yüzüklerini almış çok güzeller önümüzdeki ay nikah kıyılıyormuşşşÇooookk mutlu oldummm lavinimmm, tebrikleerrr
Miniiiikkk aşkımınn tabaklarını yerim ben ya çaaakkiseller kiiii bana ilk whatsapptan gönderdiğinde de bayılmıştıkk aşkoo mamacıklar yemek nasip olsun inşallah bol sohbetliii gün ve gecelerdeee
Benim şu sıra koşturmalı geçiyor... Ev, eksikler, kına için yapılacaklar, annem, kayınannim ikisi arasında mekik dokuyorum :)
Fotoğrafcı ve kuaforumle görüştüm 21 mayısta çekim için assosa gidiyoruz inşallah
Perdelerimi, halılarımı seçtim. Giriş ve hol için daha mistik bi halı seçtimPastel renklerde Angora halıdan beğendim. Salonum ve yatak odam aynı olacak aslında tüm evimi aynı istiyordum ama annikler giriş için renkli bişiler olsun kir götürsün dediler :)) Salon ve yatak odası için seçtiğim halım açık renkli onu da Royal halıdan beğendim.
Mobilyalar gelince onlarda gelecekler inşallah :)
Salonumuzun bu hafta rustikleri takılcakSonra gelsin cicimm çiçeklii fonlarııımmm
Bugunde anneme kıyafet bakmaya cıkıcazİnşallah bulabiliriz
Böyle işte bebeklerimmm, gözden kaçırdığım bişey varsa affola...
Ablacım da para biriktir daha iyi diyor. Bir de ben çabuk sıkılırım, beğenmem sonra aldıklarımı yazık olur, sözümüz olsun öyle alayım diyorumBakalım canım kısmet.
Eliscik nerdesin sen,yoğunsuz ama özledim sizi.
Pelotum gördüm fotolarınızı, çok tatlsınız siz amaO koşuşturmacanın bile tadını çıkarın hem bence.Bulamayanlar var bak örnek şekil A ben :) Halıların da ne güzeldir kimbilir, meraklandık Güle güle kullan tatlişkom
Yavru kuşlarım mesaim bitmek üzere sizleri çok sevdiğimi yazmadan çıkmak istemedim.Arıcık oldum ben yerimde oturamıyorumPek çalışkanım bu yakınlarda.Halı almaya dahi çıkamıyorum napcam iyice şaşırdım.Öptüm güzellerimi
gecicek puflar kralicemmm cok az kaldıı kiiiii bizden sonra sizde sıra hemencik
denk gelemioruz topikcanımızda uzun sohbetlerimizi ozledim kiii
bu arada hadi bana akıl verinnn kayınbabikime hediye almak istiyorum... Evimiz için inanılmaz kosturuyo Allah razı olsun o olmasa bicok sey kalırdı
bi teşekkür hediyesi almak istiyorum babacıgıma
ne olabilir sizce??? :26:
Hepiciiiiiniiiiiziiiiiiii öpeeeğğğreeemm yeeeğğreeemm canlarım beniim
kuzuuumm gramofonu varsa plakta alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?