Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

allah yardımcınız olsun tatlım yaaaa beklemek ne zor :25: benimki de hala seyirden donmedi.. bekleyip duruyorum gelcek de evlencez diye :9:

temmuzdan sonra bidaha gitmez insallah gidicek mi :26: benimkinin dugunden hemen sonra gitme ihtimali var ne komik dimi evlencez ertesi gun gidicek ya da balayında beni yalnız bırakıcak iki gun sonra tabi izin alamazsa ki zor gibi duruyo :31:

aglancak halime guluyorum :1:

allah yardımcınız olsun tatlım yaaaa beklemek ne zor :25: benimki de hala seyirden donmedi.. bekleyip duruyorum gelcek de evlencez diye :9:

temmuzdan sonra bidaha gitmez insallah gidicek mi :26: benimkinin dugunden hemen sonra gitme ihtimali var ne komik dimi evlencez ertesi gun gidicek ya da balayında beni yalnız bırakıcak iki gun sonra tabi izin alamazsa ki zor gibi duruyo :31:

aglancak halime guluyorum :1:

bende öle kuzum ağlancak halime gülüyorumm bu sefer batıda bekliyorum tabi içimm rahatt :9:
inşallah izin alırr börttleenn eniştemizz yaa güzel bi balayı geçirirsinizz kuzummm :16::16:

Maillerinize yazacaktım ama üşendim.:9::9: Buraya yazayım ki,herkes okusun,belki mailine bakamayan olur.:16: Hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ediyorum bebeklerim,her kararımda yanımda olduğunuz,bana yardım ettiğiniz için.Bundan sonra inşallah hayırlısı olur.Sizleri çok seviyorum,dualarınızı eksik etmeyin.:16::16:

Senem hoş geldin bu arada:29:

Lavinnnnn tebrik ederim, umarım öne çekersiniz düğünü... Eylül düğün için harika bir ay:16::16:
Bu sene herkesss evlensin, bütün aşk böcükleri mutlu olsun :16::16::16:
Aminnnnn Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnnn

lavinnnnnnnn inşallah eylüll olurr :46::46:

çağloşuum hayıyyyyyyy hiçbi haber gelişme yok :19: :9::9: gomutanımm izmirde kursta bebişim temmuza kadan görüşemicezz büyük ihtimall :31:

Canım benim kavuşun artık siz yaaaaaa:31: Allah yardımcınız olsun.

Hoşgeldin kiiiii:16:

Böyle birkaç sayfa okumak ne güzelmiş yaa:8::8::8:

Senem ben seni görmemişim ya kusura bakma hoşgeldin, bi de topik bekçisi filanım demişim:17::17: Benden bekçi bile olmuyo be:ssz:

Bugu bana da attın mı mail?Artık hiç bakamıyorum maillerime, açmaya çalışınca bilgisayar kapanıyor anında.

Lavin eylül gelini ol, ne de güzel olur ayyy:52::52::52::52:

benim düğünüm babalar gününde :)
babama bi süpriz mi yapsam düğünde :28:
Ay tatlım ikisi de çooook sevinir çoook güzel düşünmüşsünüz müstakbel kocacınla berbaer yaparsınız sürprizi :52::52:
Maillerinize yazacaktım ama üşendim.:9::9: Buraya yazayım ki,herkes okusun,belki mailine bakamayan olur.:16: Hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ediyorum bebeklerim,her kararımda yanımda olduğunuz,bana yardım ettiğiniz için.Bundan sonra inşallah hayırlısı olur.Sizleri çok seviyorum,dualarınızı eksik etmeyin.:16::16:

Senem hoş geldin bu arada:29:

Mervecimmm tatlım hakkında hayırlısı olsunnn inşallah hiçbir kararından pişmanlık duymazsın inşallahhhh Rabbim hep gönlüne göre versin

günaydınn melek gelinlerim :16::16:

perşembeyi de gördükkkk mis bahçesi eşyalarıma kavusmama sadece 1 güncük kaldı :52::52:

heyecandan uyuyamıcam sanırım :1::1:

Selam bebeciklerimmmm:16:

Çağlacık azıcık kaldı güzelliklerine kavuşmana, sabret:31:

ayy lavişim valla dusundukce kalbim yerinden cıkıcak gibi oluyooo :16: darısı basınaaa

sende de simdi heyecan doruktadır dimiiiii var mı bi hazırlıklar :9:

benim annem baya abartmıstı cunku de gelcekleri zaman hatta dun böörtlen paşası dalga gecti :9: askım seni istemeye gelcemiz zaman evi yıkmıstınız simdi dugun var yok mu bi hareket diye :9:

kayınannik evini boyatmaya baslamıs da :1: bu sefer hareket sizden biz de bişi yok dedim :9::9:

ayy lavişim valla dusundukce kalbim yerinden cıkıcak gibi oluyooo :16: darısı basınaaa

sende de simdi heyecan doruktadır dimiiiii var mı bi hazırlıklar :9:

benim annem baya abartmıstı cunku de gelcekleri zaman hatta dun böörtlen paşası dalga gecti :9: askım seni istemeye gelcemiz zaman evi yıkmıstınız simdi dugun var yok mu bi hareket diye :9:

kayınannik evini boyatmaya baslamıs da :1: bu sefer hareket sizden biz de bişi yok dedim :9::9:

Ben oldukça rahatım ama annem çok panik. Bir de 6 gün su kesintisi olacak annem onu da kafaya taktı, diyorum zaten 1-2 saatcik ama dinletemiyorum.

Bana diyor ki 'kız görmeye mi geliyorlar?'

Tövbe diyorum anne sanki hiç görmediler:)

Babam da kahve yap diyor, sevgilim biz gelince ne getirmeliyiz diye beynimi kemiriyor.

Durumlar böyle yanii, dün eve gittim temizlik yapalım diye, 5'te ancak evde oluyorum annem bitirmiş bile,babama bile iş yaptırmış:1: Halıları değiştirmiş,perdeleri yıkamış:1:

mis gelinciklerimmm :16:
60 dan düştükkkkkk :10: 59 gün sonraa ruhumun eşi, ömrümün de eşi olacakkk :16::16::16:
Ben oldukça rahatım ama annem çok panik. Bir de 6 gün su kesintisi olacak annem onu da kafaya taktı, diyorum zaten 1-2 saatcik ama dinletemiyorum.

Bana diyor ki 'kız görmeye mi geliyorlar?'

Tövbe diyorum anne sanki hiç görmediler:)

Babam da kahve yap diyor, sevgilim biz gelince ne getirmeliyiz diye beynimi kemiriyor.

Durumlar böyle yanii, dün eve gittim temizlik yapalım diye, 5'te ancak evde oluyorum annem bitirmiş bile,babama bile iş yaptırmış:1: Halıları değiştirmiş,perdeleri yıkamış:1:

lavinimmm oy ne güzel telaşlar bunlar :52:
bize ilk tanışmaya geldiklerinde çiçekle tatlı getirmişlerdi.
epeyce uzaktan geldikleri için yemek yemiştik hepbirlikte. sonra çay-tatlı-çerez faslı. ardından da kahve yaptık. sonra kalktılar :9:
kahveyi içerken de yarın kızımızı allahın emriyle istemeye gelebilir miyiz türünde şeyler söylediler :1:

mis gelinciklerimmm :16:
60 dan düştükkkkkk :10: 59 gün sonraa ruhumun eşi, ömrümün de eşi olacakkk :16::16::16:

lavinimmm oy ne güzel telaşlar bunlar :52:
bize ilk tanışmaya geldiklerinde çiçekle tatlı getirmişlerdi.
epeyce uzaktan geldikleri için yemek yemiştik hepbirlikte. sonra çay-tatlı-çerez faslı. ardından da kahve yaptık. sonra kalktılar :9:
kahveyi içerken de yarın kızımızı allahın emriyle istemeye gelebilir miyiz türünde şeyler söylediler :1:

Benim de aklıma ilk tatlı geldi yavrucan ama onlar bize öyle 5 çayına geliyorlar. Yemek olsa tatlı gider, tek çiçek alsalar isteme gibi olur dedik. Aklımıza da bir şeycik gelmedi gitti:14:

Benim de aklıma ilk tatlı geldi yavrucan ama onlar bize öyle 5 çayına geliyorlar. Yemek olsa tatlı gider, tek çiçek alsalar isteme gibi olur dedik. Aklımıza da bir şeycik gelmedi gitti:14:

su böreği getirsinler :1:
çok severimmmmm :56:
kuzum 5 çayına tatlı da olur ki

Back