Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

fikirlerinizi yerim sizin bennnnn yaa :54:

nihancım ben de oyle bişiler dusundum zatennn aama bakalımm

pufum gramafonu yok ama aklıma bişi getirdin... kendi babama da ona da elim rahatlayınca gramafon alabilirim ikisi de nostaljiye duskun :16: harika bi hediye olur hem deeeee :52::52::52:

elisommmm kolay gelsin bebişim biz de seni cok seviyoruz :54:

merhaba ballarımmm :16:
senem aramıza hoşgeldin :3: ziyaretçi derken kk ya üye olmayanları kastettik. sadece üyelere özel bi bölümde olalım istemiştik :34:

çağlam hediye olarak benim de aklıma hep nihanın söyledikleri geldi. pufumun fikri de harikaymış.
kış olsaydı hırka, kazak tarzı bişey de olurdu.
çanta taşıyorsa ufak bi el çantası da olabilir.
cüzdan veya

Yaaaa siz topikciğinize ziyaretçi istemiyormuşsunuz :14::14::14: Ben ara ara ne konuşmuşsunuz diye bakınıyordum daa gördümmmmm :17::17: Çooook üzüldüm amaa ben şimdi küt diye dalmış olmadım di mi??? Anlayışsızlık yapmak istemedim :17::17::17::17::17::17::17:

Bizim topic önceden buluşma&aktiviteler bölümündeydi, oradayken ziyaretçiler izleyemiyorlardı yazdıklarımızı. Zamanında bu topic onun için açılmıştı yani ama bir anlamı kalmadı şimdi.

Yoksa neden gelmeni istemeyelim olur mu öyle şey.
Sadece bu aralar herkes yoğun, düğünler yaklaştı, hem de maalesef bazı arkadaşlarımız da zor zamanlar geçiriyor ondan tenhalaştık.

merhaba ballarımmm :16:
senem aramıza hoşgeldin :3: ziyaretçi derken kk ya üye olmayanları kastettik. sadece üyelere özel bi bölümde olalım istemiştik :34:

çağlam hediye olarak benim de aklıma hep nihanın söyledikleri geldi. pufumun fikri de harikaymış.
kış olsaydı hırka, kazak tarzı bişey de olurdu.
çanta taşıyorsa ufak bi el çantası da olabilir.
cüzdan veya

Nurayyyyy tickerda 1 ay yazıyorrrrrrr:52::32::8::10::52::52::35::32::29:

nurayımmm bunları da not ettim haftasonu vakit bulabilrsem bakıcam hosuma giden ilk ne bulursam onu alırım kravat ya da cuzdan olabilir simdilik :16::16: eveeeeeeet 1 ayı gördü sonunda melegim deeeeee :52::52::52:

laviiiiiiiiişşş farzetkide eylül falan bişiler gördüm ne oluyoruz :23::23:

merhaba speedy :3:

sizlere de selam vereyim :54::54:

eski dostları da unutmamak lazım :35:

Hoşgeldin seni görmek ne güzel:3:

nurayımmm bunları da not ettim haftasonu vakit bulabilrsem bakıcam hosuma giden ilk ne bulursam onu alırım kravat ya da cuzdan olabilir simdilik :16::16: eveeeeeeet 1 ayı gördü sonunda melegim deeeeee :52::52::52:

Hehe :17:

Canım cumartesi olsun da bir gelsin sevgilimin ailesi kesinleşecek bazı şeyler ama kendi aramızda Eylüle yetişmeye çalışacağız. Malum bizim meslekte tatil önemli. Ayyy bilmiyorum her şey karışık bugünlerde.

Nurayyyyy tickerda 1 ay yazıyorrrrrrr:52::32::8::10::52::52::35::32::29:
ayy eveeettttt :52::52: zil takıp oynayasım var şu an :32:
:9:
kaldı 60 gün prensime kavuşmamaaa :16:

çağlamm 1 ayları gördüm sonundaa :1: az mı kaldı ne :)
haftaya pzt günü k.pederim geliyo eşyalarımı götürmek için :10: ve sadece 10 gün sonra aşkcığımın yanındayım, aşk yuvamızı göreceğimm, çeyizlerimi yerleştireceğimmm :16:
lavin de eylül gelini olmalı benceee :46:

Son düzenleme:

haftaya pzt günü k.pederim geliyo eşyalarımı götürmek için :10: ve sadece 10 gün sonra aşkcığımın yanındayım, aşk yuvamızı göreceğimm, çeyizlerimi yerleştireceğimmm :16:

Daha bir şey belli olmadan ümitlere kapılmayı istemiyorum ama ben de çok istiyorum Eylül olmasını:31:

Var ya... Maille öyle şeyler anlatacağım ki,kafamı topladığımda,toz duman olacaksınız.:50::50::50:
inşallah çok mutlu haberlerdir mervemm

Daha bir şey belli olmadan ümitlere kapılmayı istemiyorum ama ben de çok istiyorum Eylül olmasını:31:
herşeyin hayırlısı lavinim.. rabbim ne yazmışsa o tabiki. biz dileyelim belki gerçekten de böyledir :)
sen sevdiğinlesin, allahım bu yolda ilerlemenizi nasip etti ya gerisi çokta sıkıntı değil. olsun da en güzel şekilde olsun. mutluluğunuza gölgeler düşmeden.
:nazar:
haftasonu güzel haberler alacağız inşallah. hem senden hem çağlamdan. onunda mis eşyaları gelecek :16:

inşallah çok mutlu haberlerdir mervemm

herşeyin hayırlısı lavinim.. rabbim ne yazmışsa o tabiki. biz dileyelim belki gerçekten de böyledir :)
sen sevdiğinlesin, allahım bu yolda ilerlemenizi nasip etti ya gerisi çokta sıkıntı değil. olsun da en güzel şekilde olsun. mutluluğunuza gölgeler düşmeden.
:nazar:
haftasonu güzel haberler alacağız inşallah. hem senden hem çağlamdan. onunda mis eşyaları gelecek :16:

Haklısın canım benim insanın huzuru olsun yeter zaten pek çok şey için.

Hoşgeldin seni görmek ne güzel:3:

Hehe :17:

Canım cumartesi olsun da bir gelsin sevgilimin ailesi kesinleşecek bazı şeyler ama kendi aramızda Eylüle yetişmeye çalışacağız. Malum bizim meslekte tatil önemli. Ayyy bilmiyorum her şey karışık bugünlerde.

ay ben senin heycanlarını severimmmmmmmmmmmm :54::54:

hakkınızda hayırlsı bebişim heyecanla haberlerini bekliyoruz :52: inşallah eylül gelini olcaksınn kusum :16:

Var ya... Maille öyle şeyler anlatacağım ki,kafamı topladığımda,toz duman olacaksınız.:50::50::50:

:53: noldu mervoş catlarım valla meraktan :53:

:9::9::9: hey gidi heyyyy nereden nreye dimi kusummmm bir zamanlar hersey belirsizdi simdi sadece gunler kaldı asklara kavusmaya :52::52::52:

cok heyecanlıııııııııııııııı evcagızlarımıza mis esyalarımızaaa kavusuyoruzzz:52::52: :nazar:

heellöööö beybilerrrrrrrrr :3::3: sayfalar çoğalmamışş herkez yogunn galibamsaaa :9:
tickerlarınızıdaa sizideee yeeğrimmmmmmm

gecicek puflar kralicemmm cok az kaldıı kiiiii bizden sonra sizde sıra hemencik :16::16:

denk gelemioruz topikcanımızda uzun sohbetlerimizi ozledim kiii :5:

bu arada hadi bana akıl verinnn kayınbabikime hediye almak istiyorum... Evimiz için inanılmaz kosturuyo Allah razı olsun o olmasa bicok sey kalırdı

bi teşekkür hediyesi almak istiyorum babacıgıma :16:

ne olabilir sizce??? :26:

Bence de cüzdan iyi bir fikir sonuçta sürekli ihtiyaç... Hepinizin bir arada olduğu güzel bir aile resminizi de çerçeveletebilirsin, malum bir yaştan sonra bu tarz şeyler çok değerli oluyor :16::16::16:

Lavinnnnn tebrik ederim, umarım öne çekersiniz düğünü... Eylül düğün için harika bir ay :16::16:
Bu sene herkesss evlensin, bütün aşk böcükleri mutlu olsun :16::16::16:

merhaba nasılsın bakalım.

sizi de öyle tatlım. nasılsınız ?

yorgun ve heyecanlı :9:

senin evlilik nasıl gidiyor ???

heellöööö beybilerrrrrrrrr :3::3: sayfalar çoğalmamışş herkez yogunn galibamsaaa :9:
tickerlarınızıdaa sizideee yeeğrimmmmmmm

dugunler yaklastı yogunluk had safhada beybiiii senden haberler yok mu enişte nirelerde :9:

Bence de cüzdan iyi bir fikir sonuçta sürekli ihtiyaç... Hepinizin bir arada olduğu güzel bir aile resminizi de çerçeveletebilirsin, malum bir yaştan sonra bu tarz şeyler çok değerli oluyor :16::16::16:

evet guzel bi cuzdan gorursem hemen alabilirim ona da bakıcam canım

cerceve olayını da dogum gunu icin dusunebilirim ya da babalar gunu de olur :9: bir yıllık hediye hakkımı doldurdcam sayenizde ne guzel fkirler :1:

lavinnnnnnnn inşallah eylüll olurr :46::46:

çağloşuum hayıyyyyyyy hiçbi haber gelişme yok :19: :9::9: gomutanımm izmirde kursta bebişim temmuza kadan görüşemicezz büyük ihtimall :31:

Back