Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

wuhuu jetgil lavinnn :52:
yüzüklerinizzz çoookk hoşş aşklaa kullanınn inşallahh canım benimm
öbürayda nikahh :53::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah tez zamanda sana da en güzellerini nasip etsin canım benimmm,inşallah artık sıra sende:16:

:16::16::16::16::16: lavinnnnn:16::16::16::16:
tebrk ederim.. çok sevindim yüzüklerinizde çok güzel
aşkla mutlulukla huzurla kullanmak nasip olur inş:16::16::16: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hayırlsı cumalar kızlar.. dua ile..

SEVGİ DEĞİLMİDİR YÜREĞİMİZDE YETİŞEN?
O HALDE NE FARKIMIZ VAR GÜL BAHÇESİNDEN.
TEK TEK VERMESEKTE GÜLLERİMİZİ,
HER NE KADAR GÖREMESEKTE BİRBİRİMİZİ..
DUALARIMIZ DEĞİLMİDİR SEVGİMİZİN İFADESİ ...!!!
GÖNÜL BAHÇESİNDE YEŞEREN GÜL KOKULU DUALARLA İNŞALLAH..... ♥

hayırlı cumlar:16::16:

Amin:31: Çok teşekkür ederim kuzum,Allah sana da aşkla ve dilediğin kişiyle
en güzellerini nasip etsin.
merhaba canlarımm :16:
allahım hepinizin mutluluğunu görmeyi nasip etsin banaa. aminn :)

Bana da,Amin:21:

heyecanlarını seviyim seniin ben ya masallah kusuma :nazar::nazar::54:

sibos senden de boyle hızlı bi cıkıs beklioruz artık :9:

:nazar::nazar::nazar:
maşallah topiğimize yaaa:16:
napıyosunuz kızlar? uzun zaman sonra toplaştık yine galiba pek sessizdik bu aralar

Hakikaten o ne sessizlikti yahuuuu, hadi benim bilgisayar bozuktu,akşam da tavuklar gibi 8 de yatıyorum size ne oldu kuzular,nasıl bir bahar yorgunluğu var bizde yahuuu:44:

Hayırlı cumalar bebelaklar rabbim dualarımızı kabul etsin cuma yüzü suyu hürmetinee hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah:16::16:

Amin canım:21::21::21:Hayırlı cumalar

caglaaam ay insallah artık dicem da daha coook beklıcez biz 2 haftada şehir degıstırıyo adam :1: bir haftadır da konusmuoruz bugun aksam konusabılcez daha şimdilik bi atak yapamıyoruz valla :1: ama okudukca nasıll hevesleniorumm :52:

kafamda ucusan yapılacaklar listesinden sıyrılıp işe odaklanmaya calısıyorum kusikoom :9:

sen nasılsın bakalım :27:
bende kafamda sorular, meraklar,sınav hazırlığı, yeni başlangıçlar...bir yandanda işimi bir an önce bitirip çıkma telaşı.ama sanırım iyiyim:9:
Hakikaten o ne sessizlikti yahuuuu, hadi benim bilgisayar bozuktu,akşam da tavuklar gibi 8 de yatıyorum size ne oldu kuzular,nasıl bir bahar yorgunluğu var bizde yahuuu:44:
canım benim işler acayip yoğunlaştı biranda.birde üstüne problemler yaşadım falan.gelemedim o yüzden.
nurayım çok az kaldı kuzumm.şansa bak iştende çıkıyorum.sen geldiğinde çıkmış olurum rahat rahat görüşme fırsatımız olacak:9: öbür türlü ancak akşam görüşebilicektik.hafta sonu tüm gün kurs var çünkü biliyosun. ohh tatil yapmak istiyorum:33:

sibosum olur elbet sıkma canını bi mucize olur belki belli mi? mucizelere inanmak lazım :16:

nurayımmm kolay gelsinn ceyizler de gidiyor zaman yaklastı :52:

ben de cok ozledim sevgilimi :5: burnumu boynuna gomup orada oylece unutulmak istiyorum tüm dunya tarafından mumkunse :31:

nurayım çok az kaldı kuzumm.şansa bak iştende çıkıyorum.sen geldiğinde çıkmış olurum rahat rahat görüşme fırsatımız olacak:9: öbür türlü ancak akşam görüşebilicektik.hafta sonu tüm gün kurs var çünkü biliyosun. ohh tatil yapmak istiyorum:33:
ezgimm, bu sefer 12 gün ordayım (ne çok dimi :1:) görüşcezzz :16:

nurayımmm kolay gelsinn ceyizler de gidiyor zaman yaklastı :52:

ben de cok ozledim sevgilimi :5: burnumu boynuna gomup orada oylece unutulmak istiyorum tüm dunya tarafından mumkunse :31:
böğürtlen soslu kurabiyemm, az kaldııı, pelot evlencek senin kına telaşın olcak, pelot balayından döncek sen evlenceksin, sen balayından dönceksin benim kınam olcak :32: sonra siz yemek tarifleri verirken ben evlencem :1:
oh ne güzell, azıcık kaldi kii, çok az kaldı kiiii :32:

Benim de az kalsa olma mı ki yaaa:5::5:
Kuzularım evet çok az kalmış hepinize:nazar::nazar: Mutlu başlangıçlara az kaldı.
Çok fena evlenesim var işteee:84::84::84:

ezgitomm yogunlukdan pek giremıyorum bende gecmıse göz gezdırdım ama kacırmısım demekki hakkında hayırlısı olsun kuzum :16: topıcıgımızee nazarlar mı degdi ya üzüldüm yazılanları okuyunca ayrılan arkadaslar kaderden öte bisey yok bence herseyın hayırlısını nasip etsin rabbim..

Bende geçmişi okurken bian nazaramı geldik dediim kuzum topikçene.. Ama sonra şu aklıma geldi biz hiçbirimiz zaten yanlızca iyi gün dostu değiliz senelerdir yaşadığımız ufaklı büyüklü bu zorluklar dahada kenetledi bizleri birbirimize... Dualarımızla güzel enerjilerimize birbirimize destek olmaya hep devam edicez.. Ezgotum hayırlı bi iş bulucak, fındık berfooomda öyle üzülmiceek herşey yoluna giricek hyatında.. Uzun süreli ilişkisini bitiren Özlemciimde hayırlısıyla ve kendinden emin duuruşuyla bu kötü günleri hediyesini alıcak kısa sürede.. Allah hepimizin her zaman yanında... Prenses gelinlerimiz mutlu yuvalarına uçucaak kısa süre sonra onları uğurliicaazz arkalarından dualar serpeliceez :16:

Lavinim cok guzel yuzugunuz nikahınızda simdiden hayırlı vede ugurlu olsun :69:

Atladığım biri varsa affola.. hepinizi çok özlediiiiiiiiiiiiim!

Pufitoom ben de özledim seniii hepiniziii.
Niye böyle sessiz oldu ki burası, eskisi gibi olsuuun :29::29::29::nazar:

Pufitoom ben de özledim seniii hepiniziii.
Niye böyle sessiz oldu ki burası, eskisi gibi olsuuun :29::29::29::nazar:

oluuur kurabiiişşş merak etme sen hiiç şu telaşeleri yogunlugu atlatalım miisss gibii sohbetler bizi bekleer :16: bu arada beeennn yemek tabakcıklarımııı alldııııımmm :69: yanı daha dogrusu okadar ekşınlı oldu kiiii 2 haftaya elimdeleer :1:

Bi resimde gördüm ve aşık oldum kendilerine :52: araştırdım ettim bulamadım sonunda başka birinde gördüm tesadüfen markasını söledi , nette aradım ama internette stokta yok bitmiş sezonu.. üşenmedim gittim mağazaya istediğim renklerin düz taabağı bi şehirde çukurunun 3ü denizlide , 2si bodrumda falan komedi gibii ama aşık oldum ya bi kere illlllaaa isteremde istereeeem :1: getırtebılıyo musunuz yoksa ben sehır sehır gezımmı dedım? adam şoka girmiş şekildeee bu kadar cok ıstıoanız tabıııkı getırtırız dedıler :1:

aksamına sevgılıcıgee attım futurafları kendılerı bunlaar pembeeeeeee birazda benı düşüün ben arkadaslarımla mac ızlıcem bızı pembe tabaklarlaa hayall edebılıomusun fala dedı şakayla karısıkk hevesım kaçtı ama sonaa benim dudak büzmeme dayanamadı tabiiiğğsiii sonacıma bende hak verdım onaa cidden komık bı goruntuu olucaak :1: bende hem krem rengı hem pembeden 6şarlı aldım hem bölece 12 kişilik yemek takımım olmus oldu hemde minik yemeklerimizde sevgılıcıgın erkek agırlıklı arkadasları gelırse kendılerıne kremli takımla hazırlıcam mis gibi sofralarım olcak olduu :1:

ablikom pekkk beğenmesedee aşık olduuuuguum zatııııı şahaneler bunlaaar :1:

$pembiiik.jpg

$634793945345210625 (1).jpg $634793945380103203.jpg $634793945516870781.jpg $634793945531187188.jpg

Son düzenleme:
Lavincimmm ya maşallahh bak ne güzel ya böyle hayırlı işleri uzatmadan hemencik nikah süper ve heyecan vericii:52::52:

Puficimmmm ya o tabaklar ne kadar şeker öylee ya çoooook beğendim ben :16::16:

Sen sevdiysen sorun yok ki tatlım, hem gerçekten pembeler çok tatlı, şeker gibi puf gibi :1::1:
Ben bi çöp bile almıyom çeyizime :19::19:
Hiçbir şey belli değilken nasıl alayım ki:50:
Neyse kuzular öyle uykum var ki ekrana yapışıcam:1::1:
, öpüyorum sizi :54:

günaydınlarr :16: pufuunn puuf tabaklarınıı sevsinler yaa çook şekerler kuzumm güle güle kullanınn :16:

Bende geçmişi okurken bian nazaramı geldik dediim kuzum topikçene.. Ama sonra şu aklıma geldi biz hiçbirimiz zaten yanlızca iyi gün dostu değiliz senelerdir yaşadığımız ufaklı büyüklü bu zorluklar dahada kenetledi bizleri birbirimize... Dualarımızla güzel enerjilerimize birbirimize destek olmaya hep devam edicez.. Ezgotum hayırlı bi iş bulucak, fındık berfooomda öyle üzülmiceek herşey yoluna giricek hyatında.. Uzun süreli ilişkisini bitiren Özlemciimde hayırlısıyla ve kendinden emin duuruşuyla bu kötü günleri hediyesini alıcak kısa sürede.. Allah hepimizin her zaman yanında... Prenses gelinlerimiz mutlu yuvalarına uçucaak kısa süre sonra onları uğurliicaazz arkalarından dualar serpeliceez :16:

Lavinim cok guzel yuzugunuz nikahınızda simdiden hayırlı vede ugurlu olsun :69:

Atladığım biri varsa affola.. hepinizi çok özlediiiiiiiiiiiiim!

Sağol bitanem, herkes çok ama çok mutlu olur inşallah :16:

Çağlaya dedim sana da söyleyeyim canım, rica etsem bana dini nikahında dua eder misin ya da nikahın kıyıldıysa evlenirken topuğunun altına ismimi yazar mısın tatlım :16:

pufumun tabakları da kendi gibi puf gibi aynıııı puf sekerlemesiiiiiiiiiiii :16::16:

ahh benim güzel bebeklerim sizin o ince sofistike zevklerinizi yerim ben :54:

pelomu özledim... :5:

bu telaşlardan sıkıldım, sürekli yapılcak bir şeyler olup hala yapılacak olarak beklemelerinden sıkıldım

dişçiye gitmek zorunda olmaktan nefret ediyorum....

aşkımsızlıktan yoruldum....son 50 :123:

geçsin şu zaman artık yahu :9::9::9:

oluuur kurabiiişşş merak etme sen hiiç şu telaşeleri yogunlugu atlatalım miisss gibii sohbetler bizi bekleer :16: bu arada beeennn yemek tabakcıklarımııı alldııııımmm :69: yanı daha dogrusu okadar ekşınlı oldu kiiii 2 haftaya elimdeleer :1:

Bi resimde gördüm ve aşık oldum kendilerine :52: araştırdım ettim bulamadım sonunda başka birinde gördüm tesadüfen markasını söledi , nette aradım ama internette stokta yok bitmiş sezonu.. üşenmedim gittim mağazaya istediğim renklerin düz taabağı bi şehirde çukurunun 3ü denizlide , 2si bodrumda falan komedi gibii ama aşık oldum ya bi kere illlllaaa isteremde istereeeem :1: getırtebılıyo musunuz yoksa ben sehır sehır gezımmı dedım? adam şoka girmiş şekildeee bu kadar cok ıstıoanız tabıııkı getırtırız dedıler :1:

aksamına sevgılıcıgee attım futurafları kendılerı bunlaar pembeeeeeee birazda benı düşüün ben arkadaslarımla mac ızlıcem bızı pembe tabaklarlaa hayall edebılıomusun fala dedı şakayla karısıkk hevesım kaçtı ama sonaa benim dudak büzmeme dayanamadı tabiiiğğsiii sonacıma bende hak verdım onaa cidden komık bı goruntuu olucaak :1: bende hem krem rengı hem pembeden 6şarlı aldım hem bölece 12 kişilik yemek takımım olmus oldu hemde minik yemeklerimizde sevgılıcıgın erkek agırlıklı arkadasları gelırse kendılerıne kremli takımla hazırlıcam mis gibi sofralarım olcak olduu :1:

ablikom pekkk beğenmesedee aşık olduuuuguum zatııııı şahaneler bunlaaar :1:

Eki Görüntüle 684468

Eki Görüntüle 684469 Eki Görüntüle 684470 Eki Görüntüle 684471 Eki Görüntüle 684472

ama ben bu tabaklarıı yeriiimmmmmmmmmm :16:
çok güzeller pufikomm. mis gibilerr lokumummmm :16::16::16::16:
ben de bievin venice serisinin bu tondaki pembesini istiyoruuummm :9: inşallah alabilirim. eminönünde ki züccaciyede görmüştüm.
pembik tabaklarımızlaa çok mutlu sofralar kurucaaazzz bizzz :42:
çok feminen bi ev oldu bizimkisi, ama sevdicek pek sesini çıkarmıyo :1: onu da yerimmm :16: neyseki bide beyazlı tabaklarım var, o ve arkadaşlarına ben de onlarda ikram ederimmm kiii

pufumun tabakları da kendi gibi puf gibi aynıııı puf sekerlemesiiiiiiiiiiii :16::16:

ahh benim güzel bebeklerim sizin o ince sofistike zevklerinizi yerim ben :54:

pelomu özledim... :5:

bu telaşlardan sıkıldım, sürekli yapılcak bir şeyler olup hala yapılacak olarak beklemelerinden sıkıldım

dişçiye gitmek zorunda olmaktan nefret ediyorum....

aşkımsızlıktan yoruldum....son 50 :123:

geçsin şu zaman artık yahu :9::9::9:

ama seni yerler pastalar prensesiii :1::69: çokkk az kaldııı tamamen kavusmanızaaa :69: sabır prensessiim sabıııırrrrr :31:

Sağol bitanem, herkes çok ama çok mutlu olur inşallah :16:

Çağlaya dedim sana da söyleyeyim canım, rica etsem bana dini nikahında dua eder misin ya da nikahın kıyıldıysa evlenirken topuğunun altına ismimi yazar mısın tatlım :16:

benim daha var canıııım nasipse seneye bizim düğünümüz ama her duamda yerin var artıkım :61:

Sen sevdiysen sorun yok ki tatlım, hem gerçekten pembeler çok tatlı, şeker gibi puf gibi :1::1:
Ben bi çöp bile almıyom çeyizime :19::19:
Hiçbir şey belli değilken nasıl alayım ki:50:
Neyse kuzular öyle uykum var ki ekrana yapışıcam:1::1:
, öpüyorum sizi :54:

canımmmm beniiiiiimmm pufunuzz yesin siziii emiii :56::1: bizimde daha kesin belli olan bişi yok kuzuuumm sen eğer imkanın varsa küçük küçük bişiler al deriim be :61:

ama ben bu tabaklarıı yeriiimmmmmmmmmm :16:
çok güzeller pufikomm. mis gibilerr lokumummmm :16::16::16::16:
ben de bievin venice serisinin bu tondaki pembesini istiyoruuummm :9: inşallah alabilirim. eminönünde ki züccaciyede görmüştüm.
pembik tabaklarımızlaa çok mutlu sofralar kurucaaazzz bizzz :42:
çok feminen bi ev oldu bizimkisi, ama sevdicek pek sesini çıkarmıyo :1: onu da yerimmm :16: neyseki bide beyazlı tabaklarım var, o ve arkadaşlarına ben de onlarda ikram ederimmm kiii

lokumcaaannn ben ciddi şekilde sevgilciiği ve arkadaşlarını pembee tabaklarlaa bardaklarla maç izlerken hayal edince hak verdimmm :1: veee dediğii gibii o ev ikimizin evi olucaaak bitek benim zevkimle olmasın didim:1:
miislii sofralar bizimmm olcakkk heycan bastı şimdideen :1:

Günaydın benim bebeklerime :16::16::16: Çok özledim sizi.İş yoğunluğu evlilşk hazırlığı derken hiç giremiyorum ama sürekli aklımdasınız :16:

Günaydııııınnnn :16: Hatta tünaydınnnnn :17::16:

Aşklarımm hepinizi özledimmm!

Çok geçmişe gidemedim, lavinimmm yüzüklerini almış çok güzeller önümüzdeki ay nikah kıyılıyormuşşş :52: Çooookk mutlu oldummm lavinimmm, tebrikleerrr :16:

Miniiiikkk aşkımınn tabaklarını yerim ben ya çaaakkiseller kiiii bana ilk whatsapptan gönderdiğinde de bayılmıştıkk aşkoo mamacıklar yemek nasip olsun inşallah bol sohbetliii gün ve gecelerdeee :16:

Benim şu sıra koşturmalı geçiyor... Ev, eksikler, kına için yapılacaklar, annem, kayınannim ikisi arasında mekik dokuyorum :)

Fotoğrafcı ve kuaforumle görüştüm 21 mayısta çekim için assosa gidiyoruz inşallah :10::16:

Perdelerimi, halılarımı seçtim. Giriş ve hol için daha mistik bi halı seçtim :17: Pastel renklerde Angora halıdan beğendim. Salonum ve yatak odam aynı olacak aslında tüm evimi aynı istiyordum ama annikler giriş için renkli bişiler olsun kir götürsün dediler :)) Salon ve yatak odası için seçtiğim halım açık renkli onu da Royal halıdan beğendim.
Mobilyalar gelince onlarda gelecekler inşallah :)

Salonumuzun bu hafta rustikleri takılcak :16: Sonra gelsin cicimm çiçeklii fonlarııımmm :17::17::17::16:

Bugunde anneme kıyafet bakmaya cıkıcaz :16: İnşallah bulabiliriz:17:

Böyle işte bebeklerimmm, gözden kaçırdığım bişey varsa affola... :16:

canımmmm beniiiiiimmm pufunuzz yesin siziii emiii :56::1: bizimde daha kesin belli olan bişi yok kuzuuumm sen eğer imkanın varsa küçük küçük bişiler al deriim be :61:

Ablacım da para biriktir daha iyi diyor. Bir de ben çabuk sıkılırım, beğenmem sonra aldıklarımı yazık olur, sözümüz olsun öyle alayım diyorum:31::31: Bakalım canım kısmet.

Eliscik nerdesin sen,yoğunsuz ama özledim sizi.

Pelotum gördüm fotolarınızı, çok tatlsınız siz ama:nazar::nazar: O koşuşturmacanın bile tadını çıkarın hem bence.Bulamayanlar var bak örnek şekil A ben :) :9::9::9: Halıların da ne güzeldir kimbilir, meraklandık:9: Güle güle kullan tatlişkom

Back