Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Tatlım çok mutluyum bennnnnn, nikahı da önümüzdeki ay yapacağızzzz:16:Hızlı gelişiyor her şey,heyecanlıyım.

Yüzükler ölçü alındı yapılacak 1 hafta sonra alacağız ancak.

Jival'den aldık şu modelin ortası sarı altın versiyonu:
Eki Görüntüle 683314

yaşasııınnnnnn :52::52::52::52::52:
önümüzdeki ay nikah demekk.. wuhuuuuu :10:
lavinim yaa, topiğimizin kara bulutlarını dağıttın :nazar:
ani çıkışlarıyla ünlü bu cupcake gelinlerimm :1:
ne desem de sevincimi anlatsam bilemedimm, ama sen anlamışsındır kiiii :54:

yüzükleriniz çok güzel :16:

Hayırlı olsun canım çok beğendim ben:16::16:

Çok teşekkür ederimmmmmm:16::16::16:
yaşasııınnnnnn :52::52::52::52::52:
önümüzdeki ay nikah demekk.. wuhuuuuu :10:
lavinim yaa, topiğimizin kara bulutlarını dağıttın :nazar:
ani çıkışlarıyla ünlü bu cupcake gelinlerimm :1:
ne desem de sevincimi anlatsam bilemedimm, ama sen anlamışsındır kiiii :54:

yüzükleriniz çok güzel :16:

Kuzummmmmmmmmmm nihayet sonun başlangıcına geliyoruzzzzz

Sevgilicanın babası da haftasonu geliyor, Allah'ım isteme bir şey olmadan yüzükleri aldık hala inanamıyorum.

Suratımda aptal bir sırıtma var silemiyorum:27:

Çok teşekkür ederimmmmmm:16::16::16:

Kuzummmmmmmmmmm nihayet sonun başlangıcına geliyoruzzzzz

Sevgilicanın babası da haftasonu geliyor, Allah'ım isteme bir şey olmadan yüzükleri aldık hala inanamıyorum.

Suratımda aptal bir sırıtma var silemiyorum:27:

:nazar:
hiç silinmesin bu gülüşler kuzummm
herşey çok güzel olacak inşallahh :16:
laviiinnn geliiinnn oluyoooorrr :52:

Biz bugün alyanslarımızı aldıkkkkkk

Hala inanamıyorum:16::36::31::12::24::8::10::52::46:

Laviiiiiiiiiiiiinnn tatlım inan çok çok çok sevindim bu habere. Nikah da önümüzdeki aymış ya o da ayrı güzel:nazar::nazar:
Hep böyle gülsün güzel yüzün, gönlün.
Alyanslarınız da çok hoş.
Ne zaman olacak isteme?

Darısı başıma diyim napim:31:

Laviiiiiiiiiiiiinnn tatlım inan çok çok çok sevindim bu habere. Nikah da önümüzdeki aymış ya o da ayrı güzel:nazar::nazar:
Hep böyle gülsün güzel yüzün, gönlün.
Alyanslarınız da çok hoş.
Ne zaman olacak isteme?

Darısı başıma diyim napim:31:

Önümüzdeki haftasonu gelecekler ama isteme olmayacak. Sanırım ondan sonra tüm tarihler belli olacak.

Allah daha güzellerini sizlere nasip etsin inşallah.:16:

Allah gönlüne göre yaşatsın bu günleri tatlım.
Ayy önümüzdeki hafta sonu çok yakııın:52::52::52:

özlem arkadaşım senin için de herşeyin hayırlısı olsun. 5 yıllık ilişkiyi bitirmek, hayatındaki o 5 yılı unutabilmek çok zor olsa gerek.. benim de 5 senedir süren bi ilişkim var. çok üzüldüm senin adına, fakat bu güçlü duruşuna da hayran kaldım... allahım bundan sonra yüzünü güldürebilecek, seni hayal kırıklığına uğratmayacak biriyle karşılaştırır inşallah. ve ben evlenene kadar hala prensin karşına çıkmamış olursa, ben de yazarım adını ayakkabımın altına :)

Amin canım sağolasın, güzel dileklerin beni mutlu etti.
sen yaz bence çünkü o zamana kadar hala prensimi bulamamış olurum kuvvetle muhtemel :52:

ezgitomm yogunlukdan pek giremıyorum bende gecmıse göz gezdırdım ama kacırmısım demekki hakkında hayırlısı olsun kuzum :16: topıcıgımızee nazarlar mı degdi ya üzüldüm yazılanları okuyunca ayrılan arkadaslar kaderden öte bisey yok bence herseyın hayırlısını nasip etsin rabbim..

Buguum
Hakkınızda hayırlısı olsun ikinizin de. Bazen iki tarafın iyiliği için de gereklidir bir karar almak.
Umarım o da sen de mutlu olursunuz bundan sonra.Allah karşına gönlüne göre birini çıkarsın :29::29:

Ezgi'cim işten ayrılacakmışsın, senin de hakkında hayırlısı olsun tatlım, daha iyi kapılar açsın Rabbim

amin kızlar teşekkür ederimm:16:
lavimm hayırlı olsunnn ay ne kadar sevindim yaa.evleniyorsun demek sendeee:21: :21: Allah herşeyi gönlüne göre verisn, tamamına erdirsin canım.
herkese günaydınlar:16:

Günaydın:16::16:
Lavinimmm yüzükleriniz pek şık ömür boyu aşkla takın inş.YAa nasıl mutlu oldum nasıl sevindim bunu anlatamam yaa şaka gibi nikah diyorsun sen doğru mu duyuyorum önümüzdeki ay dedin birde:53::53::nazar: hayırlısı olsun inşallah:16:

laviiiiiiiiiiiiiiiim yüzüklerinz coooooooook güzelllllll :16::16::16:

onumuzdeki ay nikah mı :52::52: bu hızla sen ekimi bile beklemezsin kusum :9::9::9:

coook sevindim adınıza :16::16:

Allah gönlüne göre yaşatsın bu günleri tatlım.
Ayy önümüzdeki hafta sonu çok yakııın:52::52::52:

Evet çok yakın:52::52::52:
amin kızlar teşekkür ederimm:16:
lavimm hayırlı olsunnn ay ne kadar sevindim yaa.evleniyorsun demek sendeee:21: :21: Allah herşeyi gönlüne göre verisn, tamamına erdirsin canım.
herkese günaydınlar:16:

Ben de inanamıyorum kiiiiii,yaza yetişebiliriz galiba:17:

Günaydın:16::16:
Lavinimmm yüzükleriniz pek şık ömür boyu aşkla takın inş.YAa nasıl mutlu oldum nasıl sevindim bunu anlatamam yaa şaka gibi nikah diyorsun sen doğru mu duyuyorum önümüzdeki ay dedin birde:53::53::nazar: hayırlısı olsun inşallah:16:

Evet canım tayin için nikahı önden yapmamız gerek, nişandan sonra inşallah olacak.
laviiiiiiiiiiiiiiiim yüzüklerinz coooooooook güzelllllll :16::16::16:

onumuzdeki ay nikah mı :52::52: bu hızla sen ekimi bile beklemezsin kusum :9::9::9:

coook sevindim adınıza :16::16:

Çok teşekkür ederimmmm, Çağlam şaka gibi bir rüyadayımmm

wuhuu jetgil lavinnn :52:
yüzüklerinizzz çoookk hoşş aşklaa kullanınn inşallahh canım benimm
öbürayda nikahh :53::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:16::16::16::16::16: lavinnnnn:16::16::16::16:
tebrk ederim.. çok sevindim yüzüklerinizde çok güzel
aşkla mutlulukla huzurla kullanmak nasip olur inş:16::16::16: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hayırlsı cumalar kızlar.. dua ile..

SEVGİ DEĞİLMİDİR YÜREĞİMİZDE YETİŞEN?
O HALDE NE FARKIMIZ VAR GÜL BAHÇESİNDEN.
TEK TEK VERMESEKTE GÜLLERİMİZİ,
HER NE KADAR GÖREMESEKTE BİRBİRİMİZİ..
DUALARIMIZ DEĞİLMİDİR SEVGİMİZİN İFADESİ ...!!!
GÖNÜL BAHÇESİNDE YEŞEREN GÜL KOKULU DUALARLA İNŞALLAH..... ♥

hayırlı cumlar:16::16:

bu ara biz de çeyizleri koliliyoruz kuşlarım :6: yıkanacaklar yıkanıp kaldırılıyo, mutfak eşyalarını sarıp sarmalıyoruz falan :32:
23 nisanda hepsi evimize doğru yolcu inşallah :)
15 gün sonra da sevdiceğimin boynuna sarılabilicemm 2 ay aradan sonra gözlerine bakabilicem :16:
geçsin şu zaman, kovun şu zamanı :1:
ben böyle 2 senedir, ondan ayrı hiç anı yaşamıyorum, hep gelecek için gün saymakla geçiyo vaktim.
gelecek gelse de ben de bugünü yaşasam artık

Back