Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Kızlarrr beni de alın aranıza:3::3::3:

Bir hafta sonra nişanımız var,
29 Haziran'da da düğünümüz :16::16: Ben hala gelinliğimi seçemedim çok mu geç kaldım yaa :18: Ayrıca topiği baştan okumaya kalkacağım bakalım başarılı olabilecek miyim? Ne çok şey yazmışsınız öyle :9::9: Bu arada bu topiği henüz okumamış olsam da hepinizin çeyizlerini ve topikciklerini biliyorum kiii :8:

Kızlarrr beni de alın aranıza:3::3::3:

Bir hafta sonra nişanımız var,
29 Haziran'da da düğünümüz :16::16: Ben hala gelinliğimi seçemedim çok mu geç kaldım yaa :18: Ayrıca topiği baştan okumaya kalkacağım bakalım başarılı olabilecek miyim? Ne çok şey yazmışsınız öyle :9::9: Bu arada bu topiği henüz okumamış olsam da hepinizin çeyizlerini ve topikciklerini biliyorum kiii :8:

Tanıdım seni hoşgeldinnnn:16::16::16:

Biz 2 yıldır burdayız daha zıcığı yazdıklarımızın bunlar:1:

Benim de önümüzdeki ay olacak nişanım inşallah. Gelinliği expres yapan bir yer bulursan bileyim her an nikahla evlenebilirim:52:

Kod:
O zaman hemen çık ve hazır bir gelinlik al, çünkü express evlilik süper:16::16:

Ne olur bilmiyorum daha benim istemem bile olmadı kiiii bu haftasonu gelecekler bi konuşacağız.

Düğünlerden hoşlanmıyorum, ıvır zıvırı da hiç ilgimi çekmiyor ne yalan söyleyeyim. Ama şöyle bir yıldırım nikahı süper olurduuuu

Beni de gaza getiriyorsun, zaten dün gece sevgilim nikahı öne çekelim diye ısrar etti durdu :9::9: Bence isteme mevzu biraz sıkıcı yaa, kendin gibi olamıyorsun çok... Ya da ben de böyle teferruatlardan nefret ediyorum diye sıkıcı geldi bana :17: Benim nişanım da evde olacak; daha doğrusu annemlerde... Canım annem ve babam 3 yıldır çiftlikte yaşıyorlar. 23 nisanda nişanı çiftlikte yapacağız, arkadaşlarım vs olacağından nişan daha eğlenceli olur diye düşünüyorum :8::8: Hee biz de düğün yapmıyoruz, nikah ve sonrasında yakın dostlarla eğlence... Kesinlikle tavsiye ederim :16::16::16:

Beni de gaza getiriyorsun, zaten dün gece sevgilim nikahı öne çekelim diye ısrar etti durdu :9::9: Bence isteme mevzu biraz sıkıcı yaa, kendin gibi olamıyorsun çok... Ya da ben de böyle teferruatlardan nefret ediyorum diye sıkıcı geldi bana:17: Benim nişanım da evde olacak; daha doğrusu annemlerde... Canım annem ve babam 3 yıldır çiftlikte yaşıyorlar. 23 nisanda nişanı çiftlikte yapacağız, arkadaşlarım vs olacağından nişan daha eğlenceli olur diye düşünüyorum :8::8: Hee biz de düğün yapmıyoruz, nikah ve sonrasında yakın dostlarla eğlence... Kesinlikle tavsiye ederim:16::16::16:

Vallahi ben ikisinden de haz etmiyorum. Nişanı şöyle aile arası yapalım sazsız,sözsüz dedim.

Benim sevgilimin ailesi çok kalabalık, yoksa nikah sonrası ufak bir kutlama isterdim ama sıkıntı olur herkes gelir yani.

Ya büyük düğün olacak ya da nikahla evleneceğim galiba. Offff:ssz:

Şimdiden sıkıldık bile biz bi de:1:

Üzgünüm ama bu konuda karara varmanız bayağı bir sürecek çünkü hem her kafadan bir ses çıkıyor hem de siz de kararınızı çabuk veremiyorsunuz... Biz de uzun süre ne yapsak bilemedik, sonra baktık ki çok alengirli bir durum olmaya başladı... Cumartesi akşam 21.00 a nikah saatini aldık, sonrasında da eğlenmeye gideriz dedik...
Maddi ve manevi pek çok şeyi düşünmeniz gerekiyor çünkü... Bir de her şeyden çok içinize sinmesi önemli; öyle davullar çalsın insanlar göbek atsın vs biz de istemediğimizden nikah sonrası eğlence tam bizlik
:16::16:

Senemmmm merhabaa aramıza hoş geldinnn hayırlı olsun simdiden :16: gelinligine bakmaya basla bence ama modaevleri işlerine gelirse her turlu yetiştiriyor :1:

pufilikommmmmm yerim seni yaaaa seni de cok özledimmmmmmmmmmm :5:

limonatammm hayırlı olsunnnnn kusummm ne guzel birer birer aradan cıkıolar cooook az kaldı aybik eniştemizle mutluluktan havalara ucmanızaaa :10::10:

ben de heyecanla cumartesiyi beklemekteyim :9: hem ikinci gelinlik provam var hem de esyalarım geliyorrrr yuppinneeess :32::32::32:

elisooooooooooooooooooooooooommmmmmmmm bebegimmmm dugundasımmmmm sen de özlettin iiice

Son düzenleme:
Elisimmm tatlımm ee hepiniz çok yoğunsuzunuz düğüne ne kaldı şurda ki azıcıkkk:16::16::16:

Pelitommmmmmm ayy çekim heyecanı ne güzeldir yaaa hayali bile gülümsetiyo :1::1::1:

Çağlacımmmm bi tanemmmm eşyaların mı geliyo seninn ya kaç ay öncesini hatırlıyorumm ilk sipariş verdiğinizi daha çook vardı ama bak bitmiş ne kadar çabuk geçiyor zaman yaaa çok merak ediyorummmmm:52::52::52:

Günaydııııınnnn :16: Hatta tünaydınnnnn :17::16:

Aşklarımm hepinizi özledimmm!

Çok geçmişe gidemedim, lavinimmm yüzüklerini almış çok güzeller önümüzdeki ay nikah kıyılıyormuşşş :52: Çooookk mutlu oldummm lavinimmm, tebrikleerrr :16:

Miniiiikkk aşkımınn tabaklarını yerim ben ya çaaakkiseller kiiii bana ilk whatsapptan gönderdiğinde de bayılmıştıkk aşkoo mamacıklar yemek nasip olsun inşallah bol sohbetliii gün ve gecelerdeee :16:

Benim şu sıra koşturmalı geçiyor... Ev, eksikler, kına için yapılacaklar, annem, kayınannim ikisi arasında mekik dokuyorum :)

Fotoğrafcı ve kuaforumle görüştüm 21 mayısta çekim için assosa gidiyoruz inşallah :10::16:

Perdelerimi, halılarımı seçtim. Giriş ve hol için daha mistik bi halı seçtim :17: Pastel renklerde Angora halıdan beğendim. Salonum ve yatak odam aynı olacak aslında tüm evimi aynı istiyordum ama annikler giriş için renkli bişiler olsun kir götürsün dediler :)) Salon ve yatak odası için seçtiğim halım açık renkli onu da Royal halıdan beğendim.
Mobilyalar gelince onlarda gelecekler inşallah :)

Salonumuzun bu hafta rustikleri takılcak :16: Sonra gelsin cicimm çiçeklii fonlarııımmm :17::17::17::16:

Bugunde anneme kıyafet bakmaya cıkıcaz :16: İnşallah bulabiliriz:17:

Böyle işte bebeklerimmm, gözden kaçırdığım bişey varsa affola... :16:

aşkkuşuuuummm ömrüküüümm herşeyin harkulaade olucaaakk :16: inş bi sıkıntı olmazdaa iznimi alabilirseem yanında olucaam bendeee asostaa :69: genee büssüürüüü çekiceem siziiii aybik eniştemleeee :16:

Ablacım da para biriktir daha iyi diyor. Bir de ben çabuk sıkılırım, beğenmem sonra aldıklarımı yazık olur, sözümüz olsun öyle alayım diyorum:31::31: Bakalım canım kısmet.

Eliscik nerdesin sen,yoğunsuz ama özledim sizi.

Pelotum gördüm fotolarınızı, çok tatlsınız siz ama:nazar::nazar: O koşuşturmacanın bile tadını çıkarın hem bence.Bulamayanlar var bak örnek şekil A ben :) :9::9::9: Halıların da ne güzeldir kimbilir, meraklandık:9: Güle güle kullan tatlişkom

valla acıkcası bende ceyızımee ılk aldıgım herseyımı anneme verdım :1: o yüzden buyuk parcalarımı en sona bırakıorum ama bu tabaklara felaket asık olduuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm :52:

pastalar prensesiiiimmm haftasonuu hemencıcıııık gelsın sizi ne kadar çabuk depüklersek sıra bize okadar cabuk gelır :1: :123:

Ama pufitoş senin tabaklar yenir kii...Çok şekerler :nazar:
Bence de kızçeler evlensin, zaman su gibi aksın ve sıra bize gelsin :64::64::62: :9::9::9:

gecicek puflar kralicemmm cok az kaldıı kiiiii bizden sonra sizde sıra hemencik :16::16:

denk gelemioruz topikcanımızda uzun sohbetlerimizi ozledim kiii :5:

bu arada hadi bana akıl verinnn kayınbabikime hediye almak istiyorum... Evimiz için inanılmaz kosturuyo Allah razı olsun o olmasa bicok sey kalırdı

bi teşekkür hediyesi almak istiyorum babacıgıma :16:

ne olabilir sizce??? :26:

Yaaaa siz topikciğinize ziyaretçi istemiyormuşsunuz :14::14::14: Ben ara ara ne konuşmuşsunuz diye bakınıyordum daa gördümmmmm :17::17: Çooook üzüldüm amaa ben şimdi küt diye dalmış olmadım di mi??? Anlayışsızlık yapmak istemedim :17::17::17::17::17::17::17:

Çağlamikom kayınpederine şık bir gömlek alabilirsin, kravat da olabilir. Ya da bazı erkekler tesbih çok sever. Oltu taşından, gümüşlü şık bir tesbih de güzel olur diye düşünüyorum.
Ben de özledim sohbetimizi ya, nazar mı değdi topiğimize, niye kimse uğramıyor :31: Ben de çok yoğunum bu ara ama buraya uğramadan da duramıyorum. :54::54::54:

Yavru kuşlarım mesaim bitmek üzere sizleri çok sevdiğimi yazmadan çıkmak istemedim.Arıcık oldum ben yerimde oturamıyorum:31: Pek çalışkanım bu yakınlarda.Halı almaya dahi çıkamıyorum :37: napcam iyice şaşırdım.Öptüm güzellerimi :54:

Yavru kuşlarım mesaim bitmek üzere sizleri çok sevdiğimi yazmadan çıkmak istemedim.Arıcık oldum ben yerimde oturamıyorum:31: Pek çalışkanım bu yakınlarda.Halı almaya dahi çıkamıyorum :37: napcam iyice şaşırdım.Öptüm güzellerimi :54:

elis'cim nöbetçi eczane gibi oldum ben de burda :9::9::9::9: Bekliyorum gelin diye :31:
Bu ara herkes çok mu çalışkaaan, kolay gelsin prenseslerime.
Biz de seni öptük:54::54::54:
Topiğin bekçisi olaraktan cevap verdim ama :27::52::54::16::16::16:

Hepiciiiiiniiiiiziiiiiiii öpeeeğğğreeemm yeeeğğreeemm canlarım beniim :1::1:

gecicek puflar kralicemmm cok az kaldıı kiiiii bizden sonra sizde sıra hemencik :16::16:

denk gelemioruz topikcanımızda uzun sohbetlerimizi ozledim kiii :5:

bu arada hadi bana akıl verinnn kayınbabikime hediye almak istiyorum... Evimiz için inanılmaz kosturuyo Allah razı olsun o olmasa bicok sey kalırdı

bi teşekkür hediyesi almak istiyorum babacıgıma :16:

ne olabilir sizce??? :26:

kuzuuumm gramofonu varsa plakta alabilirsin :61:

Back