Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

ben de geldim canı sıkılanlar kulubune :31: benim de icim sisti cok sıkıldım bas bas bagırasım var pencereyi acıp

bu nisan ayı gecer mi :14: sanki gecmicek gibi geliyo gozumde buyudukce buyudu offf :5:

saatleri x2 uzunlugunda yasıorum sanki allahım sen yardım et :25:
çağlam, bu ayın geçmesini ben de öyle çok istiyorum ki.. 1 aydır göremiyorum sevdiğimi. çok özledim :(
allahım sağlık, huzur versin sevdiceklerimize ve bir an önce kavuşma günümüz gelsin inşallah

Evet evet çok haklısın nurayım, senin o anda sinir harbi geçirmediğin iyi.
Bi L koltugumuz yanılmıyorsam 4800 falandı nurayım, bir berjer istemiştim L koltugun yanına 900 TL. Sehpa 1350 TL. E o odaya gelince tv ünitesi alınacaktı, tv alınacaktı, perde alınacaktı, halı alınacaktı.
Bi oturma odası bize en az 8000-9000 liraya maal olacaktı ki iyi ki de vazgeçmişiz. Şimdi ben o odama çekmeceli birşeyler alıcam, tuvalet masası gibi. Nevresimlerimi falan koyucam. Gereksiz şeyleri o odama toplayacağım, elektrik süpürgesi gibi.:9:

Ama senin fikrini çok sevmiştim ben ilk soylediğinde de. Kulağa çok hoş geliyor lokumum, bence çok da cici bi oda olucak orası. Düz bir kitaplık alabilirsin ya da benim aldığım gibi. Ben baştan düz alıcaktım ikeadan falan düşünüyodum hatta sonra benimkini görünce direk aldım:) Çok şirin olcak odan çooookk :16:

Bu arada daktilon, ne kadar manevi bir hediye... Çok güzel, çok sevdim. Senin için çok özel olmalı lokumum evinde de en güzel yerini bulacaktır eminim...

Aşkımcan bugun sandalye işini halletmiş, çok mesudum. Mutfağımız için köy kahvesi tipi sandalye bulamıyor ve cıldırıyorduk. İkeada bulduk istediğimizin daha buyuguydü 139 TL'ydi. Evmanya da buldum ama güvenemedim, gözümde güvenilir olmayan siteler arasında kendisi.
Hiç kimsede yapmak istemiyordu o sandalyelerden evimize. Aşkım tanıdık köy kahvelerini bile aradı ama artık onlarda bile bulunmuyormuş plastikmiş hep sandalyeler :31: Neyse, sanayiye gitmişti dukkanın onunden geçerken görmüş sandalyeyi :16: Hemen konusmus adamla, yaparım demiş, 4 sandalye yanına 2 tane de tabure hemde hepsi tam istediğimiz gibi, çok mutluyum çoook :16:
Allah gönlümüze göre veriyor :16:
pelinimmm :16:
manevi değeri çok benim için, dedemden yadigar, ömür boyu saklıycam inşallah
bu koltuk 800 tl :1: inşallah bulurum, sevdim de...
seninde evin misler gibi pelinimmmm :16: L koltuktan vazgeçmekle iyi yapmışsın, zaten diğer odalar yeterince vurduu bizi biliyosun :9: yine istersen bence uygun fiyata ve zevkine göre de bulursun yine ileride limonatamm
ayy sandalyelerinizii yerim siziinnnnn :16: bulmanıza çok sevindimmm. pelotum arkası çapraz olanlar mı? sen bahsedince farketmiştim ben o sandalyeleri. sevmiştimm
mutfağıma sedir gibi bişey istiyodum, arkası bol yastıklı :) ama mümkün değil bu mutfakta. tıpkı senin masan gibi bi masa alacağım çünkü mutfağım ufak. onu ikeadan mı aldınız siz? sandalyeleri de ordan düşündüm yine.

Beim tatlı gelinleriiiimm üstün körüü okuduummm sizi özleediiimm
pastaaaamm bındallın hayırlıı olsun cok cıcıııkk :16: pelotuuumm bende 1. davetıyee dıyooodumkı zaten sogru kararı vermişiinn :1: nurayıkoom lokumcanım tarıh aklıma gelmoo şuaan ama geçmişi okurken cok duygulandııımm, nasılda beraber kurduk tum hayallerimizi :16: hayalımızdekı tarıhlerımızı yazar ustune hayaller kurar mutlu olurduk şımdı hepsı tek tek gerceklesıyooo :69:

berfoo hayırlı olsun senın ıcındee gecmıssın sınaavı Allah utandırmasın yüzünee gülsün inşallahh :61:

unuttugum atladıgım bişi varsa affola bebeklerım kafam allak bullak cok yogun ve uykusuzuuum bu durumdan cok sıkıldım artık cok erken gıdıyorum cok gec cıkıyorum ve uyku en fazla 5 saat falan oluyo yorgun dustum artık ıyıce :14:

nazlıımm, ne zaman düzene gircek bu iş saatlerin? hep böyle yoğun olmasınn kıyamam yaa. allah kolaylık versin lokumlar prensesimm
:54:

amin nuraycımm insallahhh

pelincim biz de o sandalyelerden alacagız bana da buyuk gelmişti onlar cunku ilk etapta sizin masadan dusunuoduk ikeada aynısının duvara montelesi vardı onu istioduk... ama simdi karar değiştirdik daha uzun olcak masa sanırım artık sorun olmazlar tabi yine karar değiştirmezsek

aslında benim en basta istedigim cok cok baskaydı ama o yapmaya girince fiyatı 3 e katlıo tek sandalyeye 300 lira dediler :31:

bizim calısma odası banyo vs de özel yapıma girdi zaten inanılmaz paralar verdik bir de sandalyelere o kadar veremedik artık iyice battık zaten :25:

ben de geldim canı sıkılanlar kulubune :31: benim de icim sisti cok sıkıldım bas bas bagırasım var pencereyi acıp

bu nisan ayı gecer mi :14: sanki gecmicek gibi geliyo gozumde buyudukce buyudu offf :5:

saatleri x2 uzunlugunda yasıorum sanki allahım sen yardım et :25:

Çağloşummm zaman geçtikçe insan sabırsızlaşıyor. Bak 1.sınavlar yapıldı bu da demek oluyor ki dönem bittiiiii düğün yaklaştı ( bana sanki 1.sınavları yapınca zaman daha çabuk geçiyor gibi geliyor):1::1::1:

pufilikimmm sen mi geldinnn :16: cok ozluyoruz ama seni biz :5::5: yormasınlar bu kadar pufumuzuuuuuu

Çağloşummm zaman geçtikçe insan sabırsızlaşıyor. Bak 1.sınavlar yapıldı bu da demek oluyor ki dönem bittiiiii düğün yaklaştı ( bana sanki 1.sınavları yapınca zaman daha çabuk geçiyor gibi geliyor):1::1::1:

kusummm evet zaman gecio baktıgımızda ama bu nisan bana cok zor gelio kısınki seferi bunun iki katıydı nerden baksak 2.5 ay yoktu ama bole zorlanmamıstım ... zaman yaklastıgı icin belki de zaten bi yorgunluk bi heyecan falan var onsuz yasamak zor gelio valla

bir de sabırsızlık tabii... askım geldiginde ceyizlerim falan gidicek ya onun sabırsızlıgı heyecanı ne bilim off zor işte beklemek gözlerimi acsam kapasam gelse keske

bahar gelio havadaki koku bile bana onu hatırlatıyo... gezdigimiz yerleri yaptıgımız seyleri nereye baksam o nereye baksam bi anı...

dayanamıorum ben onsuzluga ya :5:

ben geldimmm ve bayadır topike giriş yaptıgımda birileri iel karşılaşamıyodum şimcik gördüm bi kaç kişi özledimki ben siziiiii:16:

Beim tatlı gelinleriiiimm üstün körüü okuduummm sizi özleediiimm
pastaaaamm bındallın hayırlıı olsun cok cıcıııkk :16: pelotuuumm bende 1. davetıyee dıyooodumkı zaten sogru kararı vermişiinn :1: nurayıkoom lokumcanım tarıh aklıma gelmoo şuaan ama geçmişi okurken cok duygulandııımm, nasılda beraber kurduk tum hayallerimizi :16: hayalımızdekı tarıhlerımızı yazar ustune hayaller kurar mutlu olurduk şımdı hepsı tek tek gerceklesıyooo :69:

berfoo hayırlı olsun senın ıcındee gecmıssın sınaavı Allah utandırmasın yüzünee gülsün inşallahh :61:

unuttugum atladıgım bişi varsa affola bebeklerım kafam allak bullak cok yogun ve uykusuzuuum bu durumdan cok sıkıldım artık cok erken gıdıyorum cok gec cıkıyorum ve uyku en fazla 5 saat falan oluyo yorgun dustum artık ıyıce :14:
Artık bitsin bu yogunlugun geçsin stresim kıyamıyorum ki ben sana kardeşötemm :((

çağlam, bu ayın geçmesini ben de öyle çok istiyorum ki.. 1 aydır göremiyorum sevdiğimi. çok özledim :(
allahım sağlık, huzur versin sevdiceklerimize ve bir an önce kavuşma günümüz gelsin inşallah

pelinimmm :16:
manevi değeri çok benim için, dedemden yadigar, ömür boyu saklıycam inşallah
bu koltuk 800 tl :1: inşallah bulurum, sevdim de...
seninde evin misler gibi pelinimmmm :16: L koltuktan vazgeçmekle iyi yapmışsın, zaten diğer odalar yeterince vurduu bizi biliyosun :9: yine istersen bence uygun fiyata ve zevkine göre de bulursun yine ileride limonatamm
ayy sandalyelerinizii yerim siziinnnnn :16: bulmanıza çok sevindimmm. pelotum arkası çapraz olanlar mı? sen bahsedince farketmiştim ben o sandalyeleri. sevmiştimm
mutfağıma sedir gibi bişey istiyodum, arkası bol yastıklı :) ama mümkün değil bu mutfakta. tıpkı senin masan gibi bi masa alacağım çünkü mutfağım ufak. onu ikeadan mı aldınız siz? sandalyeleri de ordan düşündüm yine.
Evet bana da öyle bir hediye verilse evimde en kıymetli yere koyardım nurayımm:16: çok ince düşünmüşsün sende:16:
Koltugun fiyatı cok uygunmus ya hu. Kaçırma derim nurayımmm
Evet bende L koltugumdan vazgectiğime seviniyorum, kendi evimize yaptırırız inşallah lokumum :16:
Arkasını çaprazlayacak mı bilmiyorum ama üstte 2 tane tahta var nurayım :9: bak çaprazdan bahsetmedi benimki hiç dur bir sorayım ben ona bunu :9:
Ben sedir hayalimi gerçekleştirdim biliyorsun umarım senin de bir sedirin olur nurayımm, direk salon takımıma dahil etmem iyi oldu bence:))
Masamızı ikeadan aldık lokumcum, nakliyesiyle beraber 106 TL'cikkk:))
Ama kare bi masayı bu kadar kurgulayan bir tek ikea ailesidir sanırım. 2 saat o masayı takmakla uğraştık :1: Halbuki biz ikeada gördüğümüzde sade 4 köşe kare bir masa olarak görmüştük onu :9: Ama çok şirin ki :16:
Sandalyeler pahalı geldi bana. 2 tane alacak olsak neyse de. 140 liradan 4 tane. Bi de gövdeleri iri. Minimalde değiller.
Biz tanesini 25 liraya yaptırıyoruz şuan sanayide:))

amin nuraycımm insallahhh

pelincim biz de o sandalyelerden alacagız bana da buyuk gelmişti onlar cunku ilk etapta sizin masadan dusunuoduk ikeada aynısının duvara montelesi vardı onu istioduk... ama simdi karar değiştirdik daha uzun olcak masa sanırım artık sorun olmazlar tabi yine karar değiştirmezsek

aslında benim en basta istedigim cok cok baskaydı ama o yapmaya girince fiyatı 3 e katlıo tek sandalyeye 300 lira dediler :31:

bizim calısma odası banyo vs de özel yapıma girdi zaten inanılmaz paralar verdik bir de sandalyelere o kadar veremedik artık iyice battık zaten :25:

Bizim istediklerimiz hep sıradışı oluyo sorun orda çağlam :9::9::9:
ustaların eline koz veriyoruz başka bişey değil... Ben çok özenmedim tabi kiraya çıkıcağımız için kendi evime nasip olursa ve maddi durumlarımız yeterli olursa neden olmasın isterim dilediğim gibi yaptırmayı ama bazen kendi evin olsa madden uymuyor bir yerlerden sıkıntı cıkıyor yapıcak bişey yok kurabiyem, bize onların oldugu her yer guzel zaten, sonuç önemli:16::16::16:

Bi sandalye 300 mü :))

kafayı yemiş onlar:)

tickercanlara bak yaaa 1ay 2 ay şaka gibii:52:
yıl oalrak başladık saymaya geldiğimiz nokta inanılmazz:16:
ama geçmiş çok fazlaben okuyamamki bukadar:31:

ben geldimmm ve bayadır topike giriş yaptıgımda birileri iel karşılaşamıyodum şimcik gördüm bi kaç kişi özledimki ben siziiiii:16:
canım hoşgeldiinnn
listemize hemen seni de yazmalıyıızzz.
15 haziran kınan 16 haziran düğünün dimi kuzum
düğündaşımm
nasıl gidiyo hazırlıkların?

Evet bana da öyle bir hediye verilse evimde en kıymetli yere koyardım nurayımm:16: çok ince düşünmüşsün sende:16:
Koltugun fiyatı cok uygunmus ya hu. Kaçırma derim nurayımmm
Evet bende L koltugumdan vazgectiğime seviniyorum, kendi evimize yaptırırız inşallah lokumum :16:
Arkasını çaprazlayacak mı bilmiyorum ama üstte 2 tane tahta var nurayım :9: bak çaprazdan bahsetmedi benimki hiç dur bir sorayım ben ona bunu :9:
Ben sedir hayalimi gerçekleştirdim biliyorsun umarım senin de bir sedirin olur nurayımm, direk salon takımıma dahil etmem iyi oldu bence:))
Masamızı ikeadan aldık lokumcum, nakliyesiyle beraber 106 TL'cikkk:))
Ama kare bi masayı bu kadar kurgulayan bir tek ikea ailesidir sanırım. 2 saat o masayı takmakla uğraştık :1: Halbuki biz ikeada gördüğümüzde sade 4 köşe kare bir masa olarak görmüştük onu :9: Ama çok şirin ki :16:
Sandalyeler pahalı geldi bana. 2 tane alacak olsak neyse de. 140 liradan 4 tane. Bi de gövdeleri iri. Minimalde değiller.
Biz tanesini 25 liraya yaptırıyoruz şuan sanayide:))

25 mii :52:
pelinim masan öyleyse benim gördüğüm masa :) benim mutfağıma da uyar ki buu :16: sandalyeler biraz pahalıya geliyo cidden. ben bu sebeple 2 sandalye alalım 2 de tabure diye düşünmüştüm. ama biz de araştıralım belki daha uyguna yaptırırız sizin gibi

Ah tatlım benim yaaa ' hey nisan ayı duyuyor musun beni çabuk geeeeeç ve artık çağlacım superman'ıne kavuşsun':9::9:
aminnnnnnnnnnnnnnnnn aminnn rabbim bekleyen herkesi kavustursun bitanemm :16:

hosgeldin busummmm bizde seni ozledik nası gdio hazırlıklar :16:

aynen pelommm bizim kendi evimiz ama bircok yerde sorun cıktı kafamızdaki gibi uymadı hiç kucuk geldi ters geldi yamuk geldi bir suru sacmalık oldu... mecburen en olurunu dusunup yaptırmak zorunda kaldık o da baya bi yaktı cebimizi

daha da cok acılamadık artık mumkun oldgunca kırıp dokmeden yapmaya calıstık ki daha cok masraf cıkmasın diye ... yoksa evlenemicez bu gidisle :60:

minderleriini aldıgım koltugum bile olmadı halbuki dusunerek birsuru minder almıstım :9: yerine baska bi zoum buldu pasam bakalım artık umarım biseye benzer

yoksa da takmıcam artık oldugu kadar napayım evleneyim artık geri kalanı zerre kadar umrumda degil su saatten sonra deli oldum resmen :27:

canım hoşgeldiinnn
listemize hemen seni de yazmalıyıızzz.
15 haziran kınan 16 haziran düğünün dimi kuzum
düğündaşımm
nasıl gidiyo hazırlıkların?

pelinim masan öyleyse benim gördüğüm masa :) benim mutfağıma da uyar ki buu :16: sandalyeler biraz pahalıya geliyo cidden. ben bu sebeple 2 sandalye alalım 2 de tabure diye düşünmüştüm. ama biz de araştıralım belki daha uyguna yaptırırız sizin gibi

nurayımmm evettt benide yazınnn 15 ve 16 hazirannn benim mutlu günümmm:16:
gerçekten yaa biz düğündaşızz aynı gün gelin olicizzz:21: hzırlıklar yogun şekilde kuzum koşturuyorum tam anlamıyla bu aralar tek sorunum yatak örtüsü hala bulamadığım istediğim gibi bişey bulduklarım hep gelinlik gibi:9:

aynen pelommm bizim kendi evimiz ama bircok yerde sorun cıktı kafamızdaki gibi uymadı hiç kucuk geldi ters geldi yamuk geldi bir suru sacmalık oldu... mecburen en olurunu dusunup yaptırmak zorunda kaldık o da baya bi yaktı cebimizi

daha da cok acılamadık artık mumkun oldgunca kırıp dokmeden yapmaya calıstık ki daha cok masraf cıkmasın diye ... yoksa evlenemicez bu gidisle :60:

minderleriini aldıgım koltugum bile olmadı halbuki dusunerek birsuru minder almıstım :9: yerine baska bi zoum buldu pasam bakalım artık umarım biseye benzer

yoksa da takmıcam artık oldugu kadar napayım evleneyim artık geri kalanı zerre kadar umrumda degil su saatten sonra deli oldum resmen :27:

çağlammm hoşbuldum kuzummm nasılsın hazırlıklar yogunlaştı artık bende eridim bittim 44 kilodan düştüm artık 34 bedenim tam anlamıyla eriyorum günden güne:9: enişetyi sefere yollamışsın kuzum sağ salim gelsin çabucak kavuşun inş. bizde görüşmeyeli 2 ay olcak aşksızlık başıma vurdu bu ara:31: kavuşalım hepimiz hiç ayrılmamak üzere:10:

tickercanlara bak yaaa 1ay 2 ay şaka gibii:52:
yıl oalrak başladık saymaya geldiğimiz nokta inanılmazz:16:
ama geçmiş çok fazlaben okuyamamki bukadar:31:
Büşramm hoşgeldin kuzumm :16:
Eveet tickerlar da 1 ay 2 ay :69:
Çok az kaldı kiiiiiiii :123:
Evet lokumcuuuuumm 25 :9: inanılır gibi değil ama :))
Evet kesin o masadır nurayım. 89 TL satış fiyatı, 17 TL nakliye koyuyor.
2 tane sandalye alabilirsin kuzum, bende baştan 2 diyordum ama şöyle; biz sevdicekle sigara içiyoruz, arkadaşlarımızın çoğu da sigara içiyor. Evimde sigara içilmesini istemiyorum onun için de kışın mutfakta yazın balkonda içilmesine izin vericem mecburen sandalye almam gerekiyordu yani. :(
İnşallah sizde uyguna yaptırabilirsiniz kuşum :16:
Daha çok kalifiye yerlere bakın bence :16:

Doğrudur Çağlam, çok duyuyorum çünkü... Herhalde kafasındakini evine uygulayan tek kişi annemdir :9: ya da annelerimizdir :9: ya istedikleri şeyler basit ve anlaşılır ya da biz çok opsiyonlu şeyler istiyoruz anlamadım gitti ama :27:
benim annem ne istese ne yapsa hepsi oluyo, ustası işçisi kimse baş kaldırmıyo :9:
Evlenelim artık gerçekten, telaşlarımızı falan seviyorum ama bir yerden sonra geçsin zaman istiyorum ki ben sizin kadar bile beklemedim bir de... Aralıktan beri sayıyoruz sunun surasında :31:

Büşramm hoşgeldin kuzumm :16:
Eveet tickerlar da 1 ay 2 ay :69:
Çok az kaldı kiiiiiiii :123:

taze gelincikimizzzz hoşbuldum kuzummm nasıl gdiyo evli bir baayan olmak aktif olmasada reelde evli bi hatunsun sonuçta:21:
evlenelim artık pelinim yaa ben yoruldum mesafelerden kavuşalım artık:5:

büşümm seni de ekledim listecanımızaaa :16:

ben de aynı durumdayımmm eridikçe eriyorummm resmen :60: kosturmaca bi yandan hasretler bir yandan ohh yandan :9::9::9:

bit artık bittttt azalarak bittt modundayımmm herseye :9: aminn ayrılmayalım hiççç hiççç ama hiççç ayrılık cok zorrr :5:

pelosumm valla annene tebrikler :9: ama evinizden de kaynaklı olabilir planlı bir evse eger... benim evimde resmen balkon manyagıymıs cizen mimar balkon yapmıs dar dar uzun uzun hem kullanıssız hem bosa yer yemiş... istedigimiz koltugun boyutu bile uymadı dusun biz calısma odamıza bi kitaplık istioduk mesela tek duvara musait olan tek duvar kapı arkası cıktı onda da kapı yuzunden sorun oldu haydaa allahın kitaplıgını bile yaptırmak zorunda kaldık bi kitplıga 4500 lira istediler :53:

beni de biliosunuz illa gorcem de alcam yaptırma işi bana gore deildi... o yuzden diken ustundeyim suan ustaların elindeyiz cunku beceremezse bittik vakitte yok Allah yardımcımız olsun

ben yoruldum artık prensesim yaa valla cok yoruldum beklemekten bole ıncık cıncıkla ugrasmaktan... bogurtlenime sarılıp uyumak herseyden uzaklasmak istiorum yetti valla :9:

büşümm seni de ekledim listecanımızaaa :16:

ben de aynı durumdayımmm eridikçe eriyorummm resmen :60: kosturmaca bi yandan hasretler bir yandan ohh yandan :9::9::9:

bit artık bittttt azalarak bittt modundayımmm herseye :9: aminn ayrılmayalım hiççç hiççç ama hiççç ayrılık cok zorrr :5:

pelosumm valla annene tebrikler :9: ama evinizden de kaynaklı olabilir planlı bir evse eger... benim evimde resmen balkon manyagıymıs cizen mimar balkon yapmıs dar dar uzun uzun hem kullanıssız hem bosa yer yemiş... istedigimiz koltugun boyutu bile uymadı dusun biz calısma odamıza bi kitaplık istioduk mesela tek duvara musait olan tek duvar kapı arkası cıktı onda da kapı yuzunden sorun oldu haydaa allahın kitaplıgını bile yaptırmak zorunda kaldık bi kitplıga 4500 lira istediler :53:

beni de biliosunuz illa gorcem de alcam yaptırma işi bana gore deildi... o yuzden diken ustundeyim suan ustaların elindeyiz cunku beceremezse bittik vakitte yok Allah yardımcımız olsun

ben yoruldum artık prensesim yaa valla cok yoruldum beklemekten bole ıncık cıncıkla ugrasmaktan... bogurtlenime sarılıp uyumak herseyden uzaklasmak istiorum yetti valla :9:

çağlamm çok güzel olmuşkii cupcakeli tarihlerimizz eline sağlıkk:16:
kuzumm bizde iyice bunalmış durumdayız mesafelerden geçen ay evleniyoduk az daha ciddi ciddi planlamıştık bu ay bizim 6.yıl dönümümüz var:nazar: yıldönümümüzde evlenmeye karar vermiştik artık tak etti canımıza ama aileler onay vermedi okadar salonlar tutuldu falan diye yoksa peline yetişiyodum az daha:9:

nurayımmm evettt benide yazınnn 15 ve 16 hazirannn benim mutlu günümmm:16:
gerçekten yaa biz düğündaşızz aynı gün gelin olicizzz:21: hzırlıklar yogun şekilde kuzum koşturuyorum tam anlamıyla bu aralar tek sorunum yatak örtüsü hala bulamadığım istediğim gibi bişey bulduklarım hep gelinlik gibi:9:

çağlammm hoşbuldum kuzummm nasılsın hazırlıklar yogunlaştı artık bende eridim bittim 44 kilodan düştüm artık 34 bedenim tam anlamıyla eriyorum günden güne:9: enişetyi sefere yollamışsın kuzum sağ salim gelsin çabucak kavuşun inş. bizde görüşmeyeli 2 ay olcak aşksızlık başıma vurdu bu ara:31: kavuşalım hepimiz hiç ayrılmamak üzere:10:
büşramm english home a baktın mı canım?

Evet lokumcuuuuumm 25 :9: inanılır gibi değil ama :))
Evet kesin o masadır nurayım. 89 TL satış fiyatı, 17 TL nakliye koyuyor.
2 tane sandalye alabilirsin kuzum, bende baştan 2 diyordum ama şöyle; biz sevdicekle sigara içiyoruz, arkadaşlarımızın çoğu da sigara içiyor. Evimde sigara içilmesini istemiyorum onun için de kışın mutfakta yazın balkonda içilmesine izin vericem mecburen sandalye almam gerekiyordu yani. :(
İnşallah sizde uyguna yaptırabilirsiniz kuşum :16:
Daha çok kalifiye yerlere bakın bence :16:

pelott aşkıcanla konuştuk az önce, biz girişe vestiyer yaptırıcaz, bir kaçta ufak dolap yaptırmamız lazım, mutfak balkonuna kiler tarzında, birde banyoya. hiç dolap yok. lavoba altında bile.. sandalye ve masaları da aynı kişiye bi sorucaz, bakalım ne kadara yapıcak.. tanıdıkları bi marangoz. umarım uygun fiyat verir hem de isteğime göre olur.
...
çağlacıımm 4500 mü kitaplık :( mobilyacımız mı yapıyo kuzum bunu da?
allah hepimize ödeme kolaylıkları versin.
zor gerçekten.

pelott aşkıcanla konuştuk az önce, biz girişe vestiyer yaptırıcaz, bir kaçta ufak dolap yaptırmamız lazım, mutfak balkonuna kiler tarzında, birde banyoya. hiç dolap yok. lavoba altında bile.. sandalye ve masaları da aynı kişiye bi sorucaz, bakalım ne kadara yapıcak.. tanıdıkları bi marangoz. umarım uygun fiyat verir hem de isteğime göre olur.
...
zor gerçekten.

nurayım baktımm ama istediğim gibi bişey bulamadım henüz daha doğrusu annikime begendiremiyorum benim yatak odası moder spor tarz günlük kullanmak için örtülerimi falan aldım ama gelin yatakına serilmesi gereken şatafatlı örtümüzü bulamadık henüz:9:
kuzular buarada banyo dolabı vestiyer gibi özel yaptırmak istediğiniz şeyler için ümraniyedeydi sanırım oldukça makul fiyata ve güzel şeyler yapan bi yer vardı biz geçen yıl yaptırmıştık bi dolap 200 gibi bişeye mal olmuştu isterseniz bi bakayım adını falan sölerim size:34:

çağlamm çok güzel olmuşkii cupcakeli tarihlerimizz eline sağlıkk:16:
kuzumm bizde iyice bunalmış durumdayız mesafelerden geçen ay evleniyoduk az daha ciddi ciddi planlamıştık bu ay bizim 6.yıl dönümümüz var:nazar: yıldönümümüzde evlenmeye karar vermiştik artık tak etti canımıza ama aileler onay vermedi okadar salonlar tutuldu falan diye yoksa peline yetişiyodum az daha:9:

:54::54: rica ederimmm bebegimmmm

nice nice aylara yıllara insallahh :16::16::16: ayyy valla bıraksan ben de surda 2 ay daha bekleyemicek durumdayım artık keske nisanda evlenseymişim yaa diorum kusumm :9:

...
zor gerçekten.

yok kuşikommm ya şero amca 6000 dedi :1: koşarak uzaklastık :9: butun duvar boydan boya olacagı icin boyle cok tutuyo kusum.. ikeada falan baktık ama onların eni olmuyo işte kapıdan dolayı malesef.. bir de bogurtlen işçiliklerini begenmio tonlarca kitap tasıcak iki gune egilir bukulur ne anladım dio... kayınbabik marangoz buldu o yapıo şimdi kusum baska seylerde yaptırıoruz hepsi uzerinden yine bi indirim uygulıcam demiş en son ne anlastılar bilmiorum artık...

Son düzenleme:
Back