- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #3.841
çağlam, bu ayın geçmesini ben de öyle çok istiyorum ki.. 1 aydır göremiyorum sevdiğimi. çok özledimben de geldim canı sıkılanlar kulubunebenim de icim sisti cok sıkıldım bas bas bagırasım var pencereyi acıp
bu nisan ayı gecer misanki gecmicek gibi geliyo gozumde buyudukce buyudu offf
saatleri x2 uzunlugunda yasıorum sanki allahım sen yardım et![]()
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
allahım sağlık, huzur versin sevdiceklerimize ve bir an önce kavuşma günümüz gelsin inşallah
pelinimmmEvet evet çok haklısın nurayım, senin o anda sinir harbi geçirmediğin iyi.
Bi L koltugumuz yanılmıyorsam 4800 falandı nurayım, bir berjer istemiştim L koltugun yanına 900 TL. Sehpa 1350 TL. E o odaya gelince tv ünitesi alınacaktı, tv alınacaktı, perde alınacaktı, halı alınacaktı.
Bi oturma odası bize en az 8000-9000 liraya maal olacaktı ki iyi ki de vazgeçmişiz. Şimdi ben o odama çekmeceli birşeyler alıcam, tuvalet masası gibi. Nevresimlerimi falan koyucam. Gereksiz şeyleri o odama toplayacağım, elektrik süpürgesi gibi.
Ama senin fikrini çok sevmiştim ben ilk soylediğinde de. Kulağa çok hoş geliyor lokumum, bence çok da cici bi oda olucak orası. Düz bir kitaplık alabilirsin ya da benim aldığım gibi. Ben baştan düz alıcaktım ikeadan falan düşünüyodum hatta sonra benimkini görünce direk aldım:) Çok şirin olcak odan çooookk
Bu arada daktilon, ne kadar manevi bir hediye... Çok güzel, çok sevdim. Senin için çok özel olmalı lokumum evinde de en güzel yerini bulacaktır eminim...
Aşkımcan bugun sandalye işini halletmiş, çok mesudum. Mutfağımız için köy kahvesi tipi sandalye bulamıyor ve cıldırıyorduk. İkeada bulduk istediğimizin daha buyuguydü 139 TL'ydi. Evmanya da buldum ama güvenemedim, gözümde güvenilir olmayan siteler arasında kendisi.
Hiç kimsede yapmak istemiyordu o sandalyelerden evimize. Aşkım tanıdık köy kahvelerini bile aradı ama artık onlarda bile bulunmuyormuş plastikmiş hep sandalyelerNeyse, sanayiye gitmişti dukkanın onunden geçerken görmüş sandalyeyi
Hemen konusmus adamla, yaparım demiş, 4 sandalye yanına 2 tane de tabure hemde hepsi tam istediğimiz gibi, çok mutluyum çoook
Allah gönlümüze göre veriyor![]()
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
manevi değeri çok benim için, dedemden yadigar, ömür boyu saklıycam inşallah
bu koltuk 800 tl
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
seninde evin misler gibi pelinimmmm
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
ayy sandalyelerinizii yerim siziinnnnn
mutfağıma sedir gibi bişey istiyodum, arkası bol yastıklı :) ama mümkün değil bu mutfakta. tıpkı senin masan gibi bi masa alacağım çünkü mutfağım ufak. onu ikeadan mı aldınız siz? sandalyeleri de ordan düşündüm yine.