Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Elisimm içim titredi okurken, sanki seninle birlikte yaşadım o günü.ne güzel duygular bunlar...Allah'ım bir ömür mutlu etsin, bir yastıkta kocayın hiç ayrılmayınn. çok çok tebrik ediyorumm:46::46::46::nazar::nazar::nazar: dualarınada kocaman bir amin dedim kabul olur inşallah:16::16:
çağlotumla elisomun tickerları 1 aylara düşmüşşş:8::8::24::24:

kuzularım benim yaaa mutlu olun hepinizz

şimdi bu kadar duygusallığın arasına bir yorgan sokucam:9: bu kampanya çok uygun geldi Grupanya! - Taç Kristal Microfiber TEK KİŞİLİK 2 adet yorgan 79 TL, ÇİFT KİŞİLİK 2 adet yorgan 89 TL!
sizce nasıl kızlar?

Ben de iki tane çift kişilik aldım.

Yumuşacık bir yorgan ama kışlık değil de baharlık gibi.

Ya da evin iyi ısınıyorsa kışa da olur. Zaten sen misafirlik yapacaksın sanırım. Soğuk olsa bi de battaniye verirsin.

Ben de iki tane çift kişilik aldım.

Yumuşacık bir yorgan ama kışlık değil de baharlık gibi.

Ya da evin iyi ısınıyorsa kışa da olur. Zaten sen misafirlik yapacaksın sanırım. Soğuk olsa bi de battaniye verirsin.

sağol lavicim. bende onu merak ediyordum işte ince baharlık olanlardanmı diye. birini kendimiz için birini misafire düşünmüştüm kuşum. ama şimdi muallakta kaldım:26:
ben çok üşürüm çünkü ev sıcak olsada farketmz. gerçi evlenince sarılıp ısınacağım yarim olacak yatakta ama:69: yün yorgan zaten kullanamıyorum. ayy kendimle çelişiyorum napsam bilemedim:1:

ezgimm sevdiceğinle uyrken hiç üşümezsinn bu yorgan yeter bence. sıcak bile oluurr :16:
çok üşürseniz bide battaniye atarsınız üstüne, sonra gerçekten üşünüyomuş bide kalın yorgan alalım dersiniz. bence ihtiyaç olmadan boşuna alma. hiç kullanma gereği duymazsanız boşuna almış olacaksın, bide onu saklaması sorun. yer problemi.

elisommmmmmmmmmmmmmm bitanemmmmmmmmmmmm yaaa ne guzel anlatmıssınnnnn :16:

ne guzel bi ask burdan bile hissettikkkk Allahım sizi hiç ayırmasın kusum hem de hiç ama hiçççççççççççç :16:

ikinci evli bayanımız :52::52::52: sıra geldi dugunlere ohhhh :8::8::8:

yazıorum kına tarihini kusummmm

lavinim kınayı da 30 u diyemi yazayım???

ay evet dustuk de dustuk 1 aydan ohhhhhhhhhhhhhh :52: sıramızı savdık :9:

Oyyy güzellerim benim yerim yeeerrrr:56::56: Daha güzelleri sizin olsun bebeklerim:emir_bebek: yüzük sola geçti başladı tombik parmakta yer etmeye:27: Solum sağımdan şişmanmış meğer onu anladım:27::27: Bide ne gariptir ki ben baya baya nezleydim atesim falan çıkıodu o gün geldi ben dikildim ayağa şaştım kaldım mutluluk cidden ilaç gibi bişey :16: ertesi gün yine hastalığıma devam ettim o da ayrı bişey:44:

Oyyy güzellerim benim yerim yeeerrrr:56::56: Daha güzelleri sizin olsun bebeklerim:emir_bebek: yüzük sola geçti başladı tombik parmakta yer etmeye:27: Solum sağımdan şişmanmış meğer onu anladım:27::27: Bide ne gariptir ki ben baya baya nezleydim atesim falan çıkıodu o gün geldi ben dikildim ayağa şaştım kaldım mutluluk cidden ilaç gibi bişey :16: ertesi gün yine hastalığıma devam ettim o da ayrı bişey:44:

kusummm ben de nikah tarihi almaya gittigimizce oyleydimmmm nerdeys havale geciriodum ama mutluluktan hasta oldumu bile hissetmemitşim :16:

rabbim daim kılsın bu heyecanları mutlulukları insallah

elisommmmmmmmmmmmmmm bitanemmmmmmmmmmmm yaaa ne guzel anlatmıssınnnnn :16:

ne guzel bi ask burdan bile hissettikkkk Allahım sizi hiç ayırmasın kusum hem de hiç ama hiçççççççççççç :16:

ikinci evli bayanımız :52::52::52: sıra geldi dugunlere ohhhh :8::8::8:

yazıorum kına tarihini kusummmm

lavinim kınayı da 30 u diyemi yazayım???

ay evet dustuk de dustuk 1 aydan ohhhhhhhhhhhhhh :52: sıramızı savdık :9:
Bitanemmmmm kusummm çok aşırı aşırı aşklandık :16::16::16: Amin bitanem cümlemizi :54:

Düğünlerde cuppik cuppik oynicaz:52::52::52: Azcık kaldı :52:

evet elisim ya siz nikahlandınız bileeeeeee :52::52:

bizim de sıramız gelsin artıkkkk ben de kocacıkım kocacıkım diyim oyle dedikce askımın gozleri parlasın :9::9:

ezgimm sevdiceğinle uyrken hiç üşümezsinn bu yorgan yeter bence. sıcak bile oluurr :16:
çok üşürseniz bide battaniye atarsınız üstüne, sonra gerçekten üşünüyomuş bide kalın yorgan alalım dersiniz. bence ihtiyaç olmadan boşuna alma. hiç kullanma gereği duymazsanız boşuna almış olacaksın, bide onu saklaması sorun. yer problemi.

nurayım şimdi al mı dedin alma mı anlamadım:9::9:
ama almaya karar verdim.çünkü benim kullanabilceğim yorganların bu özellikte olması gerekiyor.şuan evdeki yorganımda çok kalın değil bunun gibi.ama kat kat giyiniyorum ve evimiz güzel ısınıyor. e bide yanımda sevdicek olcak zatenn onun aşkı yakar kavurur benii:16:

ama almaya karar verdim.çünkü benim kullanabilceğim yorganların bu özellikte olması gerekiyor.şuan evdeki yorganımda çok kalın değil bunun gibi.ama kat kat giyiniyorum ve evimiz güzel ısınıyor. e bide yanımda sevdicek olcak zatenn onun aşkı yakar kavurur benii:16:

Ay bende almak istedim bundan ama ince diyince bi şüpheye düştüm çook üşürüm bende yaaa:44::44:

Elisimmm canım Allahım mutluluğunuzu bozmasınn:nazar::nazar:

Elisssss,topiğimiizin 2.ci evli hatunu yanii:52:
Allahımm okudum okudukça eridim kalbim çarptı yaa o ne güzel bi mutlulukk ben burdan şahit oldum aşkınız hiç bitmesin bir yastıkta kocayın inş.canım :17::16: :nazar: Sıra düğünlerinizde zaman su gibi akıp geçsin gelinciklerim hepiniz içinn:16:

ezgimm :1: ben bilmiyorum bu yorganlar çok mu kalın? yani lavin çok kalin olmadığını söyledi, ben de zaten kalınına gerek yok, eğer üşür de ihtiyaç duyarsanız o zaman alırsınız demek istedim. böyle baharlık, 4 mevsimlik yorganlardan almanı tavsiye edecektim. bu da öyleymiş sanırım. yani almakla iyi etmişsin. güle güle kullan cicim

evet elisim ya siz nikahlandınız bileeeeeee :52::52:

bizim de sıramız gelsin artıkkkk ben de kocacıkım kocacıkım diyim oyle dedikce askımın gozleri parlasın :9::9:

Valla Çağloommm şuan 2 günlük tazecik evli bir bayanım:16::16: gelicek bitanem onada azcık kaldı :52:

Ay bende almak istedim bundan ama ince diyince bi şüpheye düştüm çook üşürüm bende yaaa:44::44:

Elisimmm canım Allahım mutluluğunuzu bozmasınn:nazar::nazar:

Amin Nejlam cümlemizin :16:

Elisssss,topiğimiizin 2.ci evli hatunu yanii:52:
Allahımm okudum okudukça eridim kalbim çarptı yaa o ne güzel bi mutlulukk ben burdan şahit oldum aşkınız hiç bitmesin bir yastıkta kocayın inş.canım :17::16: :nazar: Sıra düğünlerinizde zaman su gibi akıp geçsin gelinciklerim hepiniz içinn:16:

Amin inşAllah Yağmurcum:54: Hemencik sağsalim geçsin barklanalım hepiciğimiz :16:

ezgimm :1: ben bilmiyorum bu yorganlar çok mu kalın? yani lavin çok kalin olmadığını söyledi, ben de zaten kalınına gerek yok, eğer üşür de ihtiyaç duyarsanız o zaman alırsınız demek istedim. böyle baharlık, 4 mevsimlik yorganlardan almanı tavsiye edecektim. bu da öyleymiş sanırım. yani almakla iyi etmişsin. güle güle kullan cicim

şimdi anladım nurayım :9: sağolasın kuşum

heellööööööö :3::3: şekerlerrrr :16::16:

elissssssss evlenmişsin canım yaa Bi ömürr mutlulukarrr kuzummm çookk mutlu olunn inş bi ömürr aşklaa :16::16: anlattıklarını okurken cidden yaşadım bende içi gidiyo insanınn darısı bizlere artıkınn :nazar:

Son düzenleme:
heellööööööö :3::3: şekerlerrrr :16::16:

elissssssss evlenmişsin canım yaa Bi ömürr mutlulukarrr kuzummm çookk mutlu olunn inş bi ömürr aşklaa :16::16: anlattıklarını okurken cidden yaşadım bende içi gidiyo insanınn darısı bizlere artıkınn :nazar:

Amin tatlım inşAllah:16: Darısı başınıza inşAllah yavrummm:54:

aynen nejlosummmmm

icim sıkıldı gercekten bu kapalı havadan da :31: ucup askımın yanına gidesim var :10::10:

gunler azaldıkca kolaylasması gerekir benim icin zorlasıyo daha cok beklemek :9::9:

Back