Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Slm kızlarrr:3:
Çağlacım bindallın hoş duruyor renkte severim sanırım zümrüt yeşili ne de yakışacaktır sana miss:16:
Nurayım,gelinlik için konuş derim erkene alsınlar biraz yaa nebilim:26:
Pelincim,bende 1.ci davetiye diyorum:34:
Berfincim,senide tebrik ediyorum hayırlısı olsun hakkında:16:

ay çağlakuşum sen pendike mi geldinn :))) bindallını burdan mı aldın kuşum tam olarak nerden aldın?
nurayimikom erkene al istersen gelinliği. hem beğenmediğin bi tarafı olursa düzelttirmek için vaktin olsun

evet kuusum pazar günü pendikteydik :9: sahil yolundaki trafikte arabanın içinde karın agrısından iki büklüm olmus oturan hain böğürtleni de hiç acımadan ayaklarını gıdıklayan bi çift gördüysen bizdik ooo :60:

harika bindallı diye bir yer var orda canım tam neresi bilmiorum pendige ilk gelişimdi hatta askım da pendigin o kısımlarına ilk defa gelmiş navigasyonla bulduk yolumuzu :9::9:

tek bildigim sahil kenarındaydı hemen... gulıstan sofrası diye bi yer gordum bi de arabaya park yeri ararken aklımda kalanlar bunlar :9:

ordan girdik bole ara sokaklara bi yerlere carsısı sanırım orası pendigin ya da merkezi bilemiorum :1:

cok cici bi yermiş ama... benim halam oturyodu ama bu kısımlarında değil... dag bası gibiydi halamın oturdugu yer

böörtlen de ben de cok begendik oraları :16:

Çağlammmmm öncelikle yukarda yazdığımı gördün mü cnm:34:

Ve sonraaaaa Allah'ım resmen 60 gün sonra yuvanızdasınız yaaa şaka gibi taa 1,5 senelerden indirdik yaaa valla dolu dolu gözlerim çağlaşkom:52::123::nazar:

Ayy şuan da mutluyum yaa nurayımında seninde pelininde çok az kaldıııııııı yaa yuppiiiii :119: :119: :119: :119: :nazar:

yagmurcum tesekkur ederim :34::34:

evet ben de inanamıyorum hatta hala o tarihin benim olduguna bile inanmam zor gelio bazen Allah sana da nasip etsin insallah

ilk sayfaya bakın hatunlarrrrrr :52::52::52:

yagmurcum tesekkur ederim :34::34:

evet ben de inanamıyorum hatta hala o tarihin benim olduguna bile inanmam zor gelio bazen Allah sana da nasip etsin insallah

ilk sayfaya bakın hatunlarrrrrr :52::52::52:

vallahi ben inanamıyorsam siz hiçç inanamazsınız kuzu yaaa oooh su gibi aksın geçsin inşallah kavuşun sevdiceklerinize yuvalarınıza misss balayınıza :1::16:
amin canım sağol:29:

çağlam hani ben bi sandık beğenmiştim diyodum anlatmıştım size onu beğendiğim dükkan sanırım orası.göçmenlere benzeyen ama karadenizli olan bi bayan vardı.bindallıklarada bakmıştım gidince.hatta çok sevinmiştim yakınımda güzel bir yer buldum diye:9:
pendik güzeldir ya eskiden tatil yeriymiş. halanın oturduğu yer pendike bağlı semtlerdir kuşum.
haftasonu inegöldeydim o yüzden göremedim seni:9::9:

çağlammm çok güzel olmuşş giriş sayfamııızzzz :nazar::nazar::nazar: :16::16:
ay yerim ben bizi :1:
nazlikoo da gelsin tarihini söylesiinn lokumum
diğer bebeklerimde söylesinn hadii uzasın o listeeee :52:

gelinliği ya 8 mayısta teslim alıcam kızlar ya da 11 - 12 haziranda falan :31: öne çekersem de çağlam gibi aceleye getirmelerinden korktum

Ben az önce atlamışım onu nurayım söyleyince farkettim :9::78:

Kurabiyemm bayıldım ilk sayfamıza ne güzel olmuş cupcakelerimiiiiiizz, yerimm! :16:

Nurayım hayırlı olsun bu arada, erken tarih alman daha iyi olmuş lokumum :)

Son düzenleme:
Ben az önce atlamışım onu nurayım söyleyince farkettim :9::78:

Kurabiyemm bayıldım ilk sayfamıza ne güzel olmuş cupcakelerimiiiiiizz, yerimm! :16:

Nurayım hayırlı olsun bu arada, erken tarih alman daha iyi olmuş lokumum :)

bebeğim almadım daha ama almalıyım galiba :26: teşekkür ederim yine de.
önümüzdeki hafta prova için arıycam zaten o zaman görüşürüm. çok geçe bırakmak istemediğimi ve istanbulda olmadığım için de en uygun 8 mayıs olacağını
lokumum, siz çağlanınkine geç demiştiniz 22 mayıs için. benimki resmen düğünden 3-4 gün önceye geliyo diye aklıma takıldı. 15-20 gün önce de alma şansım yok. ancak 8 mayısta alabilirim o zaman

Son düzenleme:
bebeğim almadım daha ama almalıyım galiba :26: teşekkür ederim yine de.
önümüzdeki hafta prova için arıycam zaten o zaman görüşürüm. çok geçe bırakmak istemediğimi ve istanbulda olmadığım için de en uygun 8 mayıs olacağını

Yanlış anladım sanırım :1: Çok uykusuzum bugun afedersin lokumum:(

En güzelini yaparsın nurayım, kendileri içinde yeterli vakit olacaktır bence...

Akşam hiç uyuyamadım, normalde aşkcanla yatıyoruz 12-1 gibi uyuyasım gelmedi bir de internette gelin ayakkabısı falan bakıyordum yine. :27:
Saat 2 buçukta yatağa girdim ve 4'e kadar uyuyamadım, sabah da 10 da uyandım.
Gelinliğim de gelmedi, yarına kaldı artık... :31:

Ve ben beklemekten nefret ederim. :25:

ezgotummmm evet orası bahsettigin gibi bir bayan var orda :9::9: sana cok yakın demek gercekten guzel bindallılar var cesit cesit :34:

nurayımm bizimkiler cok yogundu cidden de oyleler gozumle de gordum sadece ben orda karar verme asamasındayken bile kac kişi gelinlik almaya karar vererek gelmişti, prova gunu sadece benden once 20 kişi gelmiş dusun bir de sonrası vardır...

o yuzden riske etmek istemedim o yogunlukta kesin sisirirlerdi ustune basa basa dugunun haziran bası mayıs-haziran bu sene patladı diye kac kez solediler

sen konustugunda bole bi elektrik almazsan sorun olmaz onlar zaten yetişcekse her turlu sana söler ya da işte sıkısır o zaman falan derler bence... sen bi sor telefonla anlarsın renklerini belli ederler yani :34:

nihanım, benimkiler de askerliğini yapmadan vermezdi. aslında iş belli olsa, nişan yaparsınız hemen askere gider ve 6 ay bi bekleme süreciniz olur ki o zamanda hazırlıklarını yaparsın. gelir gelmez de evlenirsiniz.
...

nihancımm askerlikten bahsedilmiş bu sene yapsa askerliğide seneye sizinde düğününüzü yapsak olmamı?

Kızlar dediğiniz gibi, her şey işe bağlı bizde işte.Atanıp hemen askere gitse gelse, sonra da düğün dernek kurulsa ohhh:52::52::52: Allah'ın izniyle güzel ve hayırlı bir yere atansa bir adım atıcaz da her şey yazın belli olacak bakalım:31:
Hem ben bu tarihe çok çok ısındım yaa :69: :69: :69:
12.08. 2014 :17: :69:

Pelinkom ben de bir diyorum kuzum ama zarfı filan olsaydı, tek mi öyle?
Çok bakınamadım geçmişe kızçeler, arkadaşlara davetliyim kısır partisi yapıciiiiizzz:52::52::52::52:
Hepinizi öpüp kaçıyorum:3::54::54:

Yanlış anladım sanırım :1: Çok uykusuzum bugun afedersin lokumum:(

En güzelini yaparsın nurayım, kendileri içinde yeterli vakit olacaktır bence...

Akşam hiç uyuyamadım, normalde aşkcanla yatıyoruz 12-1 gibi uyuyasım gelmedi bir de internette gelin ayakkabısı falan bakıyordum yine. :27:
Saat 2 buçukta yatağa girdim ve 4'e kadar uyuyamadım, sabah da 10 da uyandım.
Gelinliğim de gelmedi, yarına kaldı artık... :31:

Ve ben beklemekten nefret ederim. :25:
ben de pelooommmm
üstelik bekleme süreci benim kararlarımı da tekrar sorgulamama sebep olur malesef. pişman olmama falan :(

ezgotummmm evet orası bahsettigin gibi bir bayan var orda :9::9: sana cok yakın demek gercekten guzel bindallılar var cesit cesit :34:

nurayımm bizimkiler cok yogundu cidden de oyleler gozumle de gordum sadece ben orda karar verme asamasındayken bile kac kişi gelinlik almaya karar vererek gelmişti, prova gunu sadece benden once 20 kişi gelmiş dusun bir de sonrası vardır...

o yuzden riske etmek istemedim o yogunlukta kesin sisirirlerdi ustune basa basa dugunun haziran bası mayıs-haziran bu sene patladı diye kac kez solediler

sen konustugunda bole bi elektrik almazsan sorun olmaz onlar zaten yetişcekse her turlu sana söler ya da işte sıkısır o zaman falan derler bence... sen bi sor telefonla anlarsın renklerini belli ederler yani :34:
çağlam evet yoğunluk fazlaydı benimkinde de.. sürekli girip çıkan müşterilerin dışında gelinliğini teslim almaya gelenlerden, provaya gelenlerden belliydi.üstelik akşam saatleri. gündüzü düşünemiyorum..hatta bi kızın düğününe 4 gün vardı ve gelinliğini daha yeni teslim alıyordu.
demek hep böyle düğün haftası teslim ediliyo demiştim ben de.
benim provam nisan sonu, ama nisanın ilk haftası mutlaka ara bizi senin durumun özel başka şehirdesin mutlaka sana göre ayarlıycaz dediler.
neyse arıyım da bi belli olur dediğin gibi.
..
nihanım biz de seni öpüyoruz

Kızlar dediğiniz gibi, her şey işe bağlı bizde işte.Atanıp hemen askere gitse gelse, sonra da düğün dernek kurulsa ohhh:52::52::52: Allah'ın izniyle güzel ve hayırlı bir yere atansa bir adım atıcaz da her şey yazın belli olacak bakalım:31:
Hem ben bu tarihe çok çok ısındım yaa :69: :69: :69:
12.08. 2014 :17: :69:

Pelinkom ben de bir diyorum kuzum ama zarfı filan olsaydı, tek mi öyle?
Çok bakınamadım geçmişe kızçeler, arkadaşlara davetliyim kısır partisi yapıciiiiizzz:52::52::52::52:
Hepinizi öpüp kaçıyorum:3::54::54:
Var tabi ki bebeğim zarfı da dahil, arkasında zarfı var fotografta gorunmuyor mu? :26:
Tarihinizi yerim sizin, Senin düğününü de görelim nihanım inşallah :123:
ben de pelooommmm
üstelik bekleme süreci benim kararlarımı da tekrar sorgulamama sebep olur malesef. pişman olmama falan :(

Bende mobilyada aynısı oldu nurayım. :)
Oturma odası fikrinden L koltugumdan vazgeçtim.

Bişey uzadıkça tadı kaçıyo bence.

Off içim şişti sanki :27: Canım sıkılıyo ya :31:

ben de geldim canı sıkılanlar kulubune :31: benim de icim sisti cok sıkıldım bas bas bagırasım var pencereyi acıp

bu nisan ayı gecer mi :14: sanki gecmicek gibi geliyo gozumde buyudukce buyudu offf :5:

saatleri x2 uzunlugunda yasıorum sanki allahım sen yardım et :25:

Bende mobilyada aynısı oldu nurayım. :)
Oturma odası fikrinden L koltugumdan vazgeçtim.

Bişey uzadıkça tadı kaçıyo bence.

Off içim şişti sanki :27: Canım sıkılıyo ya :31:
benim de gelinlikte oluyo. ara ara geliyolar bana. bunun nedenini de biliyorum aslında. büyük bi sinir bozukluğu içinde karar vermek zorundaydım.
pelomm gereksiz temizlik alanı olarak görüyorum ben oturma odasını :1: ama öyle bi oda yapıcam ben, yatak olabilen ufak bi koltuk, kitaplık vs. olcak orda. bahsetmiştim sana kuzum. ikeadan düşünüyorum.
şu koltuğu bulursam rengini falan da çok beğendim, fiyatta uygun. bunu alırım
$pe219931.jpg
olmadı ufak L koltuklardan düşünüyorum.
kitaplığa bi türlü karar veremedim. duvara raf şeklinde mi alsam yoksa kütüphane kitaplığı gibi mi alsam diye düşünüyorum henüz.
canım dedemm daktilosunu bana verdi (devlet memuruymuş dedem.katipmiş adliyede) çok eski ve çok sevdiği, sakladığı daktilosu benimm :16: kimbilir nelere şahit oldu o daktilo...ona da yer vericem o odamda.

benim de gelinlikte oluyo. ara ara geliyolar bana. bunun nedenini de biliyorum aslında. büyük bi sinir bozukluğu içinde karar vermek zorundaydım.
pelomm gereksiz temizlik alanı olarak görüyorum ben oturma odasını :1: ama öyle bi oda yapıcam ben, yatak olabilen ufak bi koltuk, kitaplık vs. olcak orda. bahsetmiştim sana kuzum. ikeadan düşünüyorum.
şu koltuğu bulursam rengini falan da çok beğendim, fiyatta uygun. bunu alırım
Eki Görüntüle 674858
olmadı ufak L koltuklardan düşünüyorum.
kitaplığa bi türlü karar veremedim. duvara raf şeklinde mi alsam yoksa kütüphane kitaplığı gibi mi alsam diye düşünüyorum henüz.
canım dedemm daktilosunu bana verdi (devlet memuruymuş dedem.katipmiş adliyede) çok eski ve çok sevdiği, sakladığı daktilosu benimm :16: kimbilir nelere şahit oldu o daktilo...ona da yer vericem o odamda.

Evet evet çok haklısın nurayım, senin o anda sinir harbi geçirmediğin iyi.
Bi L koltugumuz yanılmıyorsam 4800 falandı nurayım, bir berjer istemiştim L koltugun yanına 900 TL. Sehpa 1350 TL. E o odaya gelince tv ünitesi alınacaktı, tv alınacaktı, perde alınacaktı, halı alınacaktı.
Bi oturma odası bize en az 8000-9000 liraya maal olacaktı ki iyi ki de vazgeçmişiz. Şimdi ben o odama çekmeceli birşeyler alıcam, tuvalet masası gibi. Nevresimlerimi falan koyucam. Gereksiz şeyleri o odama toplayacağım, elektrik süpürgesi gibi.:9:

Ama senin fikrini çok sevmiştim ben ilk soylediğinde de. Kulağa çok hoş geliyor lokumum, bence çok da cici bi oda olucak orası. Düz bir kitaplık alabilirsin ya da benim aldığım gibi. Ben baştan düz alıcaktım ikeadan falan düşünüyodum hatta sonra benimkini görünce direk aldım:) Çok şirin olcak odan çooookk :16:

Bu arada daktilon, ne kadar manevi bir hediye... Çok güzel, çok sevdim. Senin için çok özel olmalı lokumum evinde de en güzel yerini bulacaktır eminim...

Aşkımcan bugun sandalye işini halletmiş, çok mesudum. Mutfağımız için köy kahvesi tipi sandalye bulamıyor ve cıldırıyorduk. İkeada bulduk istediğimizin daha buyuguydü 139 TL'ydi. Evmanya da buldum ama güvenemedim, gözümde güvenilir olmayan siteler arasında kendisi.
Hiç kimsede yapmak istemiyordu o sandalyelerden evimize. Aşkım tanıdık köy kahvelerini bile aradı ama artık onlarda bile bulunmuyormuş plastikmiş hep sandalyeler :31: Neyse, sanayiye gitmişti dukkanın onunden geçerken görmüş sandalyeyi :16: Hemen konusmus adamla, yaparım demiş, 4 sandalye yanına 2 tane de tabure hemde hepsi tam istediğimiz gibi, çok mutluyum çoook :16:
Allah gönlümüze göre veriyor :16:

Beim tatlı gelinleriiiimm üstün körüü okuduummm sizi özleediiimm
pastaaaamm bındallın hayırlıı olsun cok cıcıııkk :16: pelotuuumm bende 1. davetıyee dıyooodumkı zaten sogru kararı vermişiinn :1: nurayıkoom lokumcanım tarıh aklıma gelmoo şuaan ama geçmişi okurken cok duygulandııımm, nasılda beraber kurduk tum hayallerimizi :16: hayalımızdekı tarıhlerımızı yazar ustune hayaller kurar mutlu olurduk şımdı hepsı tek tek gerceklesıyooo :69:

berfoo hayırlı olsun senın ıcındee gecmıssın sınaavı Allah utandırmasın yüzünee gülsün inşallahh :61:

unuttugum atladıgım bişi varsa affola bebeklerım kafam allak bullak cok yogun ve uykusuzuuum bu durumdan cok sıkıldım artık cok erken gıdıyorum cok gec cıkıyorum ve uyku en fazla 5 saat falan oluyo yorgun dustum artık ıyıce :14:

Back