Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Buguum ben yine mail atamıyorum yaa, bilgisayar kapanıyor anında.
Ben güzel desem sen anlasan, ben şeker pembesi desem sen düşlesen olma mı?:9::9::9:

Ben geldim aşkkuşlarımmm :16:

Pelintoşum mint de ne güzel olur gerçekteeen al bence al, tam bahar gelini ol cıvıl cıvıl :52::123::123:
Kuzum hakkını yemiyeyim romantik sayılır, şiirler yazar, sürpriz yapar arada. En son çok güzel bir sürpriz yaptı mesela amaa işte aklına pek gelmiyormuş fikir filan hep öyle diyo:1::1: Ben daha çok romantiğim ona göre.:9: Sanırım en iyisi bunları tanıştırmak :34:
Eveettt evett kafaya koydum alıcam zaten nihanımmm, benim olcak mintler oohh miisss :9:
Fotoğraf cekiminde de güzel olur benceeeee :16:

Meleklerimm bebeklerimm bu tatlı sıcak pazar gununden martın sonundan hepinize merhaba:16::16:

nihanım ilac aldım zaten cuma aksamı yoksa bayılırdım dun daha iyiyim kusum seninde annikosuna hürmetler :16::16:

pastammm malesef gelinligimi giyemedim gremedim bile cunku modaevine gitmedim enim terzim farklı bir yerde modaevi farklı bir yerde... modaevine telefon edip modeli biliyolar degilmi terzidekiler diye sormustum ama azcık sok oldum kadın sanki bilmiodu hangi model oldugunu :53: yakası nası falan diye bana sordu ve kontrattaki notlara baktı... icim sıkıla sıkıla gitmiştim zatn illa bişi cıkar ben bole oldum mu dunde boyle bisey yasadım zaten prova dedikleri 1 dk bile surmedi... ustten aster gibi bisey giydirip igneyle yakanın omuzların nerden baslıcanı isaretlediler ve arkadan sıktılar giydigim seyi ordan da olcu aldılar bu kadarcık... ikinci provada asıl gorceksin dediler ve soledigim değişiklikler de o zaman yapılcakmıs dediklerimin hicbirini not almadılar ikinci provada konusucaz onları dediler... İnsallah sacma sapan bir sey cıkarmazla basıma korkmaya basladım sanki :26: kotu bi yorum duymadım hiç haklarında herkes memnundu burdan ama bole olunca bilemedim azcık guvenm zedelenir gibi oldu annem de sinirlendi ne demek niye sana soruyo bilmesi lazım degilmi modeli dedi ama allahtan bişi demedi kadına huyu terstir cunku actımı agzını kapamaz :31:

pelommmm benimm bebişimmmm sen basladın mı kullanmayaaaaa ben de bekliorum dort gozle gelse de baslasam hapa diye sasmasa tarihler... karın agrısından geberiyorummm resmen dun de fena oldum yollarda ama hala gelen giden yok deli gibi agrım var sadece
hangi markanınkini aldın sen??? bu arada mint ve pembe super olurrr

veee ben de aldım gelin pabuçlarımııı sonunda... birdahaki provam ayakkabıyla olcak 3 hafta sonra o yuzden dun gitmişken onu da aradan cıkardık :16::16: Vintage gelinligime vintage bir ayakkabı aldım :9: cok bakındım ama renkli ayakkabı benim gelinligime olmuyor gelinlik krem oldugu icin, daha dogrusu hem model hem renk yuzunden sadece krem rengi bi gelinlik olsa yine olurdu ama piyasadaki renkli ayakkabılar benim gelinligime cok modern kacıyor maesef... Annem arkadaslarım herkes boyle dusundu bizde üstü komple dantel sedef rengi saten kurdela bagcıkları olan bir ayakkabı aldık... Çiçeğimi istedigim renk secebilirim artık iki farklı renk cicek yaptırcam ben de gelinlikciye ayrı kendim alcagım ayrı olmak uzere..

Ayakkabılarımın resmini cicegimi alınca beraber ekliciiim bebekler :54:

Bu arada dun evime de gittim.. Boyası bitmiş ohhh bi yuzu gozu acılmıs evimin :52::52: birazdan yine gdicem renkleri gunduz gozuyle gormek icin :12: yavas yavas sekilleniyor evcagızım :16:

Birazdan yine cıkıcam eve kacta donebilirim kimbilir kosturmaca beni bekler...

aamaa gitmeden size dun falım sakızdan cıkan falımı gosteriyim :9::9: amma geyik yaptık askımız sakızlara bile yansıdı diye :1::1: Bakın falım sakız benim superman kahramanımı nasıl da bildi :27:

Eki Görüntüle 672856

Çağlayloommmm gelinlik konusunu kafana takma.. Malesef yapıyor bazı firmalar ama şu var ben seni çok salladıklarını düşünüyorum... Basit bi prova bu kadar arkaya atılmamalıydı bence...

Hapıma başladım çağlam, ben yapı olarak hiçbi şeyi saati saatine yapamam şuan dikkat edemiyorum ama her gece içiyorum tabi sadece saati önemsemiyorum sıkıntı orda... Bi düzen oturtmalıyım... sağlık ocağından aldım ilacımı eczaneden değil, yani satılmıyo benim ki. Markası microgynon kurabiyemm :16:

Bu arada bindallın çok çok güzelmiş, güle güle giy kurabiyemm :16:

valizlerine de bayıldımmm :9: yerim ben onları amaaaa :17:

biz henüz almadık :31:

Enişte sefere gitmiş, Allah kavustursunn Çağlamm.. Günler su gibi geçsin inşallah :16:

nurayımm etamine bayıldım çok güzel :16: bence tablo fikri çok güzel :16: konsolun tam üstünde hayal ediyorum da çok şık durur ya da girişte falan :16:

benim gelinliğim bugun yola cıktı ve yarın geliyor :10::16: hala inanamıyorummm :9: ve çok heyecanlıyım! akşam rüyamda çok kötü bi gelinlik gördüm, boydan kısa falan oluyordu bana. Bağrınıyodum 'ama bu değil ki' 'istediğim bu değildi ki' diye :27::9: çok kurdum sanırım kendimi :31: ama inşallah rüyam tersine cıkıcak ve benim gelinliğim aynı hayallerimdeki gibi olucakk :16: aşkımın damatlığı da geldi, yarın ikimizde aynı anda denicez :17: merakla bekliyorumm :123:

Pelintooşşş yarın mı geliyor gelinlik, ay ay ay:52::52::52:
İnşallah gönlüne göredir ve eminim çook yakışır bizim ay prensesimizeee.:nazar::nazar:
İnsan hiç çıkarmak istemez ki ama ya:31::31::9:

pelom konsolun üstünde ayna var ama ben asıcak yer bulurum kanaviçeyi de :)
elisoomm tazecik gelin olmuuşş :nazar: hepimize de dualar edicek. imam nikahı kıyılacakmış birazdan yarın gelip tüm detayları anlatıcak bize :16:
kıymetim ablacığının da yuvasında bir ömür mutluluk diliyorum. sıra sana geliyor seni de en yakın zamanda gelin edicez inşallah

lajoei
24 mayıs 2013 kına
25 mayıs 2013 düğün

cookie_dough
31 mayıs 2013 kına
2 haziran 2013 düğün

opra
? kına
2 haziran 2013 düğün

telomer
8 haziran 2013 kına
16 haziran 2013 düğün

gulhdeinn
13 eylül 2013 kına
15 eylül 2013 düğün

ei17
15 mayıs 2014 kına
17 mayıs 2014 düğün

hadi diğer bebeklerim yazın tarihlerinizii :16:

Son düzenleme:
elisoomm tazecik gelin olmuuşş :nazar: hepimize de dualar edicek. imam nikahı kıyılacakmış birazdan yarın gelip tüm detayları anlatıcak bize :16:
kıymetim ablacığının da yuvasında bir ömür mutluluk diliyorum. sıra sana geliyor seni de en yakın zamanda gelin edicez inşallah

lajoei
24 mayıs 2013 kına
25 mayıs 2013 düğün

cookie_dough
31 mayıs 2013 kına
2 haziran 2013 düğün

opra
? kına
2 haziran 2013 düğün

telomer
8 haziran 2013 kına
16 haziran 2013 düğün

gulhdeinn
13 eylül 2013 kına
15 eylül 2013 düğün

ei17
15 mayıs 2014 kına
17 mayıs 2014 düğün

Tarihim yok ki yazayım :43::43::43:

Tarihim yok ki yazayım :43::43::43:

nihanım sizin için özel bi tarih, şu tarihte evlenmek istiyoruz dediğiniz bi tarihiniz yok mu?
mesela 2011 de yazmaya başladık biz 2013 gelinleri sayfamıza. hep evleneceğim tarihi 8 mayıs 2013 derdim. bizim yıl dönümümüz 8 mayıs.
ama 16 haziranda evlenicez allahım nasip ederse.
sizinde böyle istediğiniz bi tarih varsa söyle kuzum, sonradan değiştiririz kesinleşince.
bide nihanım sevdiceğin askerden geldikten sonra mı evleniceksiniz? askerliği de bekliycek misiniz yani?

Pelintooşşş yarın mı geliyor gelinlik, ay ay ay:52::52::52:
İnşallah gönlüne göredir ve eminim çook yakışır bizim ay prensesimizeee.:nazar::nazar:
İnsan hiç çıkarmak istemez ki ama ya:31::31::9:
Nihanımmm sağ ol kuzummm :16:
Abimin sünnetinde bile 1 hafta üzerimden çıkarmamışım :27::9:
Şimdi napıcam ki ben :27:
Ayy kavuşayım artık gelinliğime ya yerim ben onu :123::16::78:

lajoei
24 mayıs 2013 kına
25 mayıs 2013 düğün

cookie_dough
31 mayıs 2013 kına
2 haziran 2013 düğün

opra
? kına
2 haziran 2013 düğün

telomer
8 haziran 2013 kına
16 haziran 2013 düğün

gulhdeinn
13 eylül 2013 kına
15 eylül 2013 düğün

ei17
15 mayıs 2014 kına
17 mayıs 2014 düğün

Tamam o zaman nurayımm :16:

Ayy tarihlere bak ya :17: Ne kadar azıcık kaldı :16:

Nihanımm inşallah rabbim yardım eli uzatacak sizin de tarihiniz konacak bitanemm :16::16::16:

Tamam o zaman nurayımm :16:

Ayy tarihlere bak ya :17: Ne kadar azıcık kaldı :16:

Nihanımm inşallah rabbim yardım eli uzatacak sizin de tarihiniz konacak bitanemm :16::16::16:

tatlım sen de abinin sünnetinde mi giydin gelinlliiiiikkk
ben de kardeşimkinde giymiştimm :16:
:9:
hala saklıyorum gelinliğimi.
hiç bir yere oturmuyordum gelinliğim bozulur diye :1:

tatlım sen de abinin sünnetinde mi giydin gelinlliiiiikkk
ben de kardeşimkinde giymiştimm :16:
:9:
hala saklıyorum gelinliğimi.
hiç bir yere oturmuyordum gelinliğim bozulur diye :1:

Evet lokumum o zaman ben 3 buçuk yaşındaymışım :9:

Annem günlerce çıkaramamış üstümden, sünnetten sonra :9:

Ben saklayamıyorum annem vermiş çünkü :( Bi de o zamanlar aklım ermiyormuş tabi :27:

nihanım sizin için özel bi tarih, şu tarihte evlenmek istiyoruz dediğiniz bi tarihiniz yok mu?
mesela 2011 de yazmaya başladık biz 2013 gelinleri sayfamıza. hep evleneceğim tarihi 8 mayıs 2013 derdim. bizim yıl dönümümüz 8 mayıs.
ama 16 haziranda evlenicez allahım nasip ederse.
sizinde böyle istediğiniz bi tarih varsa söyle kuzum, sonradan değiştiririz kesinleşince.
bide nihanım sevdiceğin askerden geldikten sonra mı evleniceksiniz? askerliği de bekliycek misiniz yani?

Ah be Nurayım, kaç defa tarihlerimiz ertelendi, kaç kez hayal kurduk, heveslendik bir adım atmaya.
Artık tarih koymaya, gün belirlemeye korkar olduk.
Ama istediğimiz bir tarih var: 12.08.2014 :17::17::52::52::52::52:
Rüya belki ama gerçek olsa:31:
Tabi bu en iyi ihtimal, yani askerlik evlilik sonrasına kalırsa...
Askerliği de beklerseek 12.08.2015 olur.:31::31:
Bu da 2 yıl var demek :50:
6 ay yapar askerliğini de sizce askerliği beklemeli miii beklememeli miiii?
Ailem askerliğini yapmadan izin vermez gibi:31:

Pelintoşum amin tatlım, Rabbimin merhameti, rahmeti büyük, bize de yardım eder inşallah.:14::14:

berfo kız nolduuuuu meraklandım bak mailde yazsana :44::44:

nihanımm pelommm daha cicik bavullar sizin olsun insallah :16:

pelosummm banada oyle geldi hatta soyledim guya bir hafta sora cagırıdıonuz neden bu kdr gecikti diye...teslimatımı 22 mayıs olarak yazdıkları icin her turlu yetişceni falan fılan zırvaladılar bilemiyorum ya icim rahat degil umarım pişman olmam :26: iyi dusunelim iyi olsun zaten provada bi terslk gorursem anında veto ederim...

ben de basladım ilacıma kusum dün.. bugun de dun aksam aldıgım saatte aldım :31: telefonuma alarm da kurdum insallah aksatmadan boyle gidebilirim :1: dugun aksamı aksatmadan nası icicem onu bilmiorum ama almam gereken saatte dugunde olmus oluyoruz :60:

neeler de dusunuyorum yaaa :9::9::9:

gelinlikcanına kavuscak olman da harika kusummmmmm ne guzel hallttin valla ben sımdıden sıkıldım yuz kere provaya git stresini yasa olcak mı olmıcak mı...

en temiz sen hallettin valla sanslı gelinim benim :nazar::1:

elisom da gelsinnnnn bize bugunu anlatsın artıkkkkkkkkkkkk bi de kına tarihini yazsınnn on sayfayı susleyelim :9:

Pelintoşum amin tatlım, Rabbimin merhameti, rahmeti büyük, bize de yardım eder inşallah.:14::14:
Sen gönlünü ferah tut, dua et nihanım.

Bi söz var, ben çok seviyorum.
"Allah de, ötesini bırak..." aynen oyle gerçekten :16:

berfo kız nolduuuuu meraklandım bak mailde yazsana :44::44:

nihanımm pelommm daha cicik bavullar sizin olsun insallah :16:

pelosummm banada oyle geldi hatta soyledim guya bir hafta sora cagırıdıonuz neden bu kdr gecikti diye...teslimatımı 22 mayıs olarak yazdıkları icin her turlu yetişceni falan fılan zırvaladılar bilemiyorum ya icim rahat degil umarım pişman olmam :26: iyi dusunelim iyi olsun zaten provada bi terslk gorursem anında veto ederim...

ben de basladım ilacıma kusum dün.. bugun de dun aksam aldıgım saatte aldım :31: telefonuma alarm da kurdum insallah aksatmadan boyle gidebilirim :1: dugun aksamı aksatmadan nası icicem onu bilmiorum ama almam gereken saatte dugunde olmus oluyoruz :60:

neeler de dusunuyorum yaaa :9::9::9:

gelinlikcanına kavuscak olman da harika kusummmmmm ne guzel hallttin valla ben sımdıden sıkıldım yuz kere provaya git stresini yasa olcak mı olmıcak mı...

en temiz sen hallettin valla sanslı gelinim benim :nazar::1:

elisom da gelsinnnnn bize bugunu anlatsın artıkkkkkkkkkkkk bi de kına tarihini yazsınnn on sayfayı susleyelim :9:

Kurabiye prensesim :16: boyle cici bavul bulsam alıcam da bulamıyorum, bulduklarım da 450-600 arası değişiyo sanki bavul değil gardrop :27:
Siz uyguna mı aldınız bebişim?
Malum son rutuslar artık hep ona buna gidicek para, evimize portmanto alıcaz bi de daha. Ufak efek şeyler de acaip para yiyo off :31:

Kuşum 22 mayıs da geç bi tarih sen mi istedin o tarihi? Düğününe tam 10 gün kalmış oluyo 22 mayısta. Ya ne biliyim ben hemen olsun bitsin istedim tabiki firmamın bu kadar cabuk bitireceğini ve gondereceğini tahmin etmezdim, dün gibi provam sanki... Zaman geçiyor... Benim yatağım bazalı direk bazaya koyucam gelinliğimi gardrobuma falan koyamam zaten herkes görür, itinayla saklamam lazım gelinliğimi :9:

Elisomuuzz artık evli bir bayan... :16: Hem kanuni hem Allah katında... Birbirlerinin hak'kı oldular, düğünlerini görmek de nasip olsun, Allah bir yastıkta kocatsın jelibonumuzuuuuuuu :123:

Bir de davetiye için kataloglar almış aşkcan, baktık falan. 3 model beğendik ve aklımız karıştı açıkçası. :) Ben de bi oylamaya sunayım kızlara dedim :9: Gerekirse yarın da gidip matbaada bakıcaz ama kafamı karıştırmak istemiyorum ben hiç.. Bunlardan birine karar vereyim istiyorum :)

Bu ilk beğendiğim, açıkçası kimsede de görmedim, çok hoşumuza gitti. Eğer olursa belki kendi resmimizi koydururuz oraya. :) Sizce nasıl?
$20130401_234420.jpg

Bir diğer alternatif :) Bunun da güllerine vurulduk :9: Annem de çok beğendi...
$20130402_000453.jpg

Bu da son :)
$20130402_002340.jpg $20130402_002351.jpg

Lütfen limonatanıza yardımcı oluuuuuuunnnn:31::31::31:

günaydın fıstıklarım
elisomm evli bağyanımmm gelde anlat bizee:52:
pelinimm gelinlikcanına kavuşuyormuş ayy yerim ben seniidee gelinlikcanınıdaa:16: davetiyede 1 ve 3 diyorum kuşum
nihancımm askerlikten bahsedilmiş bu sene yapsa askerliğide seneye sizinde düğününüzü yapsak olmamı?
berfo tebrik ederim ilk aşamayı geçmişsin:46:
çağlotumun pembik bavulunu yerimmm. enişte sefere gidiyormuş Allah kavuştursun kuşum benim.nisan hem en çabuk geçen aylardan o yüzden su gibi geçicekk
nurayım tarihlerimizi yazmışş:32:
kızlar ben bu sene istiyodum ama seneye olması aslında çok güzel olacak bizim için.hem en özel tarihimizde evlenicez kısmetse hemde borçlarımız bitmiş olacak hemde hazırlanmak için uzun uzun vaktim olacak. zaten alnımıza ne yazıldıysa kimse engelleyemez:31:

Son düzenleme:
Ah be Nurayım, kaç defa tarihlerimiz ertelendi, kaç kez hayal kurduk, heveslendik bir adım atmaya.
Artık tarih koymaya, gün belirlemeye korkar olduk.
Ama istediğimiz bir tarih var: 12.08.2014 :17::17::52::52::52::52:
Rüya belki ama gerçek olsa:31:
Tabi bu en iyi ihtimal, yani askerlik evlilik sonrasına kalırsa...
Askerliği de beklerseek 12.08.2015 olur.:31::31:
Bu da 2 yıl var demek :50:
6 ay yapar askerliğini de sizce askerliği beklemeli miii beklememeli miiii?
Ailem askerliğini yapmadan izin vermez gibi:31:

nihanım, benimkiler de askerliğini yapmadan vermezdi. aslında iş belli olsa, nişan yaparsınız hemen askere gider ve 6 ay bi bekleme süreciniz olur ki o zamanda hazırlıklarını yaparsın. gelir gelmez de evlenirsiniz.
...
kızlaar ben bişey sorucam size. benim gelinliğim 10 haziranda teslim ediliyo :26: çok mu geç oluyo şimdi. düğüne 5 gün kala... bide 10 unda istanbulda olacağımız da mechul. belki 11 inde gideriz.
nisan sonunda bir provam var bir de mayıs başında bir provam var.
ben gelinlikçimi arayıp mayısın 8 inde teslim etmesini söyliyim dimi? (27 nisanda istanbula gidiyorum, 9 mayısta dönüyorum)
evimize koyarım kalır orda. zaten arkasını ipli yapıcam yoksa bu kadar sıkı durmaz dedi, yani kilo alsam versem de sorun olmaz.

Sen gönlünü ferah tut, dua et nihanım.

Bi söz var, ben çok seviyorum.
"Allah de, ötesini bırak..." aynen oyle gerçekten :16:

Kurabiye prensesim :16: boyle cici bavul bulsam alıcam da bulamıyorum, bulduklarım da 450-600 arası değişiyo sanki bavul değil gardrop :27:
Siz uyguna mı aldınız bebişim?
Malum son rutuslar artık hep ona buna gidicek para, evimize portmanto alıcaz bi de daha. Ufak efek şeyler de acaip para yiyo off :31:

Kuşum 22 mayıs da geç bi tarih sen mi istedin o tarihi? Düğününe tam 10 gün kalmış oluyo 22 mayısta. Ya ne biliyim ben hemen olsun bitsin istedim tabiki firmamın bu kadar cabuk bitireceğini ve gondereceğini tahmin etmezdim, dün gibi provam sanki... Zaman geçiyor... Benim yatağım bazalı direk bazaya koyucam gelinliğimi gardrobuma falan koyamam zaten herkes görür, itinayla saklamam lazım gelinliğimi :9:

Elisomuuzz artık evli bir bayan... :16: Hem kanuni hem Allah katında... Birbirlerinin hak'kı oldular, düğünlerini görmek de nasip olsun, Allah bir yastıkta kocatsın jelibonumuzuuuuuuu :123:

Bir de davetiye için kataloglar almış aşkcan, baktık falan. 3 model beğendik ve aklımız karıştı açıkçası. :) Ben de bi oylamaya sunayım kızlara dedim :9: Gerekirse yarın da gidip matbaada bakıcaz ama kafamı karıştırmak istemiyorum ben hiç.. Bunlardan birine karar vereyim istiyorum :)

Bu ilk beğendiğim, açıkçası kimsede de görmedim, çok hoşumuza gitti. Eğer olursa belki kendi resmimizi koydururuz oraya. :) Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 674004

Bir diğer alternatif :) Bunun da güllerine vurulduk :9: Annem de çok beğendi...
Eki Görüntüle 674005

Bu da son :)
Eki Görüntüle 674006 Eki Görüntüle 674008

Lütfen limonatanıza yardımcı oluuuuuuunnnn:31::31::31:

Ben 1. davetiye diyorum kestanem.:16: Hem şık hem orijinal.:nazar:

nihanım, benimkiler de askerliğini yapmadan vermezdi. aslında iş belli olsa, nişan yaparsınız hemen askere gider ve 6 ay bi bekleme süreciniz olur ki o zamanda hazırlıklarını yaparsın. gelir gelmez de evlenirsiniz.
...
kızlaar ben bişey sorucam size. benim gelinliğim 10 haziranda teslim ediliyo :26: çok mu geç oluyo şimdi. düğüne 5 gün kala... bide 10 unda istanbulda olacağımız da mechul. belki 11 inde gideriz.
nisan sonunda bir provam var bir de mayıs başında bir provam var.
ben gelinlikçimi arayıp mayısın 8 inde teslim etmesini söyliyim dimi? (27 nisanda istanbula gidiyorum, 9 mayısta dönüyorum)
evimize koyarım kalır orda. zaten arkasını ipli yapıcam yoksa bu kadar sıkı durmaz dedi, yani kilo alsam versem de sorun olmaz.

10 Haziran geç lokumum yaa.:44: 8 Mayıs ideal.:54:

ezgomm tesekkur ederim bebegim amin insalllah kavusurum ona hemen su ay gecsin her yonden sıkıcı bi ay benim icin :50:

pelosum ben istemedim dugun tarihimi soyleyince direk onlar bu tarihi verdi dugunden yaklasık 1 hafta oncedir teslimatlarımız dediler... bilsem daha erken bi tarih sallardım ama bikere solemiş bulunduk

ayrıca mayıs-haziran gelinleri ilk defa bu yıl bu kadar yogunmus resmen patlama yasadık dediler... acıkcası daha erkene alalım dersem kabul edip sonra şişirmelerinden korktum... yavas yavas olsun temiz olsun diye dusundum aceleye gelmeden nasılsa vaktim var yeri de yakın sayılır diye umarım bu kararımdan pişman etmezler beni :44:

bavulumuzu biz 245 e falan aldık sanırım kusum tam da hatırlamıyorum net rakamını orta boy bu bavul...pendikte bavullar cantalar vs satan bi dukkandan aldık bindallımı alıp cıktıktan sonra denk geldi valla :9::9: kına abiyemi ararken bavul bulduk :27: :9:

ben de 1 diyorum tatlım bu arada davetiyeye :16::16::16: orijinal duruyor diğerlerine göre :54:

ay bi de bu dertler var yaaa dahaaa :44:

ay çağlakuşum sen pendike mi geldinn :))) bindallını burdan mı aldın kuşum tam olarak nerden aldın?
nurayimikom erkene al istersen gelinliği. hem beğenmediğin bi tarafı olursa düzelttirmek için vaktin olsun

Son düzenleme:
Back