Sen gönlünü ferah tut, dua et nihanım.
Bi söz var, ben çok seviyorum.
"Allah de, ötesini bırak..." aynen oyle gerçekten
Kurabiye prensesim
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
boyle cici bavul bulsam alıcam da bulamıyorum, bulduklarım da 450-600 arası değişiyo sanki bavul değil gardrop
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Siz uyguna mı aldınız bebişim?
Malum son rutuslar artık hep ona buna gidicek para, evimize portmanto alıcaz bi de daha. Ufak efek şeyler de acaip para yiyo off
Kuşum 22 mayıs da geç bi tarih sen mi istedin o tarihi? Düğününe tam 10 gün kalmış oluyo 22 mayısta. Ya ne biliyim ben hemen olsun bitsin istedim tabiki firmamın bu kadar cabuk bitireceğini ve gondereceğini tahmin etmezdim, dün gibi provam sanki... Zaman geçiyor... Benim yatağım bazalı direk bazaya koyucam gelinliğimi gardrobuma falan koyamam zaten herkes görür, itinayla saklamam lazım gelinliğimi
Elisomuuzz artık evli bir bayan...
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Hem kanuni hem Allah katında... Birbirlerinin hak'kı oldular, düğünlerini görmek de nasip olsun, Allah bir yastıkta kocatsın jelibonumuzuuuuuuu :123:
Bir de davetiye için kataloglar almış aşkcan, baktık falan. 3 model beğendik ve aklımız karıştı açıkçası. :) Ben de bi oylamaya sunayım kızlara dedim
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Gerekirse yarın da gidip matbaada bakıcaz ama kafamı karıştırmak istemiyorum ben hiç.. Bunlardan birine karar vereyim istiyorum :)
Bu ilk beğendiğim, açıkçası kimsede de görmedim, çok hoşumuza gitti. Eğer olursa belki kendi resmimizi koydururuz oraya. :) Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 674004
Bir diğer alternatif :) Bunun da güllerine vurulduk
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Annem de çok beğendi...
Eki Görüntüle 674005
Bu da son :)
Eki Görüntüle 674006
Eki Görüntüle 674008
Lütfen limonatanıza yardımcı oluuuuuuunnnn
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)