Büşrammm hiçbir şey anlamadım ki
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
aşkımcan da kızıyo sen evli bi bayansın bunu hissetmen lazım diyo, bende açıkladım seninle aynı yatağa girmeden aynı mutfakta yemek yapmadan ben bu duyguyu hissedemem şekerim dedim
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Şimdilik bişey anlamasam da sorumluluklarımı farkediyorum daha bi ağır oldum sanki :))
Bi de olgundum daha da olgun oldum tabi kıyılan nikahtan değil, aşkımın verdiği öğütlerden boyle oldum:)
Valla annen ne burcu bilmiyorum ama annemden sonra benim gözümde boğa burcu tuttuğunu koparan burç kurabiyem
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
23 yıl oldu, her yeni gün bişey çıkarıyo.
Cumartesi günü gezmeye diye çıktık, bana halı bakıcaktık sözde.. Mutfağına ve yatak odasına halıfleks için görüştü hatun 2 dakikada işi bağladı
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Bana halı da alamadık tabi :))
Kitaplık için de uçmuşlar çağlam.. 4500 ne ya!
bu insanlar evlenen birini görmesinler valla gözleri kamaşıyo nasıl para söksek diye bakıyolar, valla fıratın dediği gibi "çok bunaldım yeminlen"
Yaa aynı ya aynı nurayım!
insanlar ne biçim de düşüncesiz.
Bir portmantosu, banyoda bir dolabı ne bileyim hiçbir şeyi yok bizim tuttugumuz evin de ya... portmanto alıcaz bi kere, gelen misafirin ceketini nereye koyucaz ayakkabılarımız nerde olucak, olmasa olmaz...
banyo için napıcaz bilmiyorum.
bizim evde tam 3 tane gömme dolap var bir de annem neler sığdırıyo içine onların. biri kiler bakliyatları falan var, birinde kışlık montlarımız vs. birinde de yorgan, nevresim, yastık vs.
ama tuttuğumuz evde hiçbişey yok, napıcam bilmiyorum...
o yuzden kucuk odama atıcam işte bazı esyalarımı. belki kullanmayacağım şeyleri paketinden bile çıkarmıcam.
Allah kendi evimize çıkmayı nasip etsin hepimize ne diyim...
Umarım herşeyi uyguna yaparlar lokumum.
Bu arada kızlar ben gelin pikemin siparişini verdim. Karaca home'dan. Yeni çıkmış bir pike, henüz fotografını bulamadım, siparişi verildi o da yarın elimde olur sanırım, gül kurusu seçtim rengini :) geceliği falan da var içinde kapsamlı bişey. Gelin pikesi olmayan gelinciklerim özellikle büşram bilgin olsun