- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #3.781
nejlacım teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsunNuraycım aldıklarına bayıldım çok şekerler ya pamuk şekeri gibi![]()
lavinimm benim de tupper yağdanlığım var 1 tane. ona ayçiçek yağını koyucam işte :)Nuraycım benim bi tupper yağdanlığım var, bi tane daha alacaktım ki senin yağdanlık da çok mu çok tatlıymış, ama ben göremedim ondan daha dün Migrostaydım, başka şekillerde vardı hep.
bizim uğradığımız migrosta da 1 tane vardı. ben görürsem yine sana alırım kiiiii
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
teşekkür ederim ezgimm. git mutlaka baya alcak şey çıkıyo hem de uygun fiyataa.nurayımm güle güle kullan cicilerini.o kadar bahsetmişsinzki bende migrosa gidicem çok özendim![]()
ben orjinal bambu markasının yemek kaşığı, spatulası, maşası bir de kevgirini toplamda 2 liraya almıştım. şaka gibi
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
çağloşkomm güle güle giy bindallınııgünaydıııııııııınns
hihihi sag olun kuslarımmmm
nihanım yazıcam tabiki de adını ismini yazdırmak isteyen herkesin listesini yapıyorum unutmıyım diye... Gelinligim üzerimdeken yazıcam ama adınızı uguru kacmasın o gun yazayım diyorum
nurayım cok cicileeer güle güle kullan
haftasonu bindallamı da hallettik... istedigim bindallı bana cok yakıstı ve onu aldık baska bisey denemedim bilenee![]()
bindallıyı üzerimde gorenler ben de bundan istiyorum diyip kendi alıcaklarından vazgectiler
halbuki cok sade bişi begendim... işlemesi bile yok... alttan tarlatanlı kabarık yeşil renk, önünde ve altında danteller var kollarından tüller sarkıyo
bindallımdaki tek hareket alnımdaki alınlık... Hürremin yüzüğünü bilirsiniz onun taslarından bir alınlıgım varAskıcanım masal perileri gibi oldun dedi
ordaki herkes de cok begendi... Model bu ama benimki böle büzgülü büzgülü değil etekleri düz... Beyaz yeri de dantel burdaki gibi tülümsü değil..O gri taşlar da yok benimkinde...Birebir aynı model değil yani ama cok benzeri
![]()
sonracıma evime gidemedim malesef boyanın halini goremedim yani gunduz gozuyleama mıtfagımmm cok seker olmusss pembik pembik... Yatak odamın lilasını da begenirim ins o odanın ısıgı olmadıgından goremedim :44: ama sadece boyalarımız 800 lira tutmus
cok sasırdımmm valla boya dedigin nedir ki bile diyemiyorsun bu surecte
![]()
mobilyalarım birkaç güne hazır yatak odamı deliler gibi merak ediyorummm...
geri kalanlar da onumzdeki iki haftada hazır olacakmıs... temizligimizi falan halleder halletmez telefon edicezzz ve gelicek evime cicilerim![]()
ceyizimi mayıs bası goturcez ama askım gelince... kutuları goturup orda tekrar kutulıcaz bos evde daha rahat olur dedi annikooodugune 2 hafta kala yapıcaz ince yerleştirmeyi de hatta 1 hafta kala bile olabilir tozlanmasınlar diyo annem bakalım artık
evimi yerleşmiş halde biran önce görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
aslında ev boyası iyiymiş fiyat. bizim evi (artık bizim ev diyince evlenince oturacağımız ev geliyo aklıma hep
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
gece gündüz evimizin hayaliyle doluyuz bizde
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
çağlam bide benim alınlığımın o taşları çok dandik duruyo. ben takmıcam. bide bi ağır ki sorma, biraz değişik benimki. o kadar ağır şeye o kadar basit boncuk gibi taşı neden takmışlar anlayamadım.. taç almayı düşünüyorum, bulursam istediğim gibi taç takıcam, mor tül duvakta olabilirrr
Son düzenleme: