Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Nuraycım aldıklarına bayıldım çok şekerler ya pamuk şekeri gibi:16:
nejlacım teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun

Nuraycım benim bi tupper yağdanlığım var, bi tane daha alacaktım ki senin yağdanlık da çok mu çok tatlıymış, ama ben göremedim ondan daha dün Migrostaydım, başka şekillerde vardı hep.
lavinimm benim de tupper yağdanlığım var 1 tane. ona ayçiçek yağını koyucam işte :)
bizim uğradığımız migrosta da 1 tane vardı. ben görürsem yine sana alırım kiiiii :16: yollarım kuzuma

nurayımm güle güle kullan cicilerini.o kadar bahsetmişsinzki bende migrosa gidicem çok özendim:27:
teşekkür ederim ezgimm. git mutlaka baya alcak şey çıkıyo hem de uygun fiyataa.
ben orjinal bambu markasının yemek kaşığı, spatulası, maşası bir de kevgirini toplamda 2 liraya almıştım. şaka gibi :1: 1 tane kalmıştı o da ve o güne özel bi kampanyaydı. züccaciye reyonunda sık sık yüzde 50 indirim de oluyo

günaydıııııııııınns:16::16:

hihihi sag olun kuslarımmmm

nihanım yazıcam tabiki de adını ismini yazdırmak isteyen herkesin listesini yapıyorum unutmıyım diye... Gelinligim üzerimdeken yazıcam ama adınızı uguru kacmasın o gun yazayım diyorum :16::16:

nurayım cok cicileeer güle güle kullan :34:

haftasonu bindallamı da hallettik... istedigim bindallı bana cok yakıstı ve onu aldık baska bisey denemedim bilenee:16::16:
bindallıyı üzerimde gorenler ben de bundan istiyorum diyip kendi alıcaklarından vazgectiler :60:

halbuki cok sade bişi begendim... işlemesi bile yok... alttan tarlatanlı kabarık yeşil renk, önünde ve altında danteller var kollarından tüller sarkıyo

bindallımdaki tek hareket alnımdaki alınlık... Hürremin yüzüğünü bilirsiniz onun taslarından bir alınlıgım var :16::16: Askıcanım masal perileri gibi oldun dedi :16::16:

ordaki herkes de cok begendi... Model bu ama benimki böle büzgülü büzgülü değil etekleri düz... Beyaz yeri de dantel burdaki gibi tülümsü değil..O gri taşlar da yok benimkinde...Birebir aynı model değil yani ama cok benzeri :16:

534329_428845630481559_1555144803_n.jpg

sonracıma evime gidemedim malesef boyanın halini goremedim yani gunduz gozuyle :9: ama mıtfagımmm cok seker olmusss pembik pembik... Yatak odamın lilasını da begenirim ins o odanın ısıgı olmadıgından goremedim :44: ama sadece boyalarımız 800 lira tutmus :53: cok sasırdımmm valla boya dedigin nedir ki bile diyemiyorsun bu surecte :37: :9::9:

mobilyalarım birkaç güne hazır yatak odamı deliler gibi merak ediyorummm :52::52::52:...

geri kalanlar da onumzdeki iki haftada hazır olacakmıs... temizligimizi falan halleder halletmez telefon edicezzz ve gelicek evime cicilerim :16::16:

ceyizimi mayıs bası goturcez ama askım gelince... kutuları goturup orda tekrar kutulıcaz bos evde daha rahat olur dedi annikooo :52: dugune 2 hafta kala yapıcaz ince yerleştirmeyi de hatta 1 hafta kala bile olabilir tozlanmasınlar diyo annem bakalım artık

evimi yerleşmiş halde biran önce görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :52:
çağloşkomm güle güle giy bindallınıı :16:
aslında ev boyası iyiymiş fiyat. bizim evi (artık bizim ev diyince evlenince oturacağımız ev geliyo aklıma hep :9: ama babişkomla annişkomun evinden bahsediyorum şimdi) 3 binden aşağı boyamıyolar :5: büyük evin derdi de çok büyük işte. allah babişe yardım etsin.
gece gündüz evimizin hayaliyle doluyuz bizde :1: sürekli evi yerleştiriyoruz , mobilyaları hayal ediyoruz :16: bu ayın sonu gelsinnn hemennnn

çağlam bide benim alınlığımın o taşları çok dandik duruyo. ben takmıcam. bide bi ağır ki sorma, biraz değişik benimki. o kadar ağır şeye o kadar basit boncuk gibi taşı neden takmışlar anlayamadım.. taç almayı düşünüyorum, bulursam istediğim gibi taç takıcam, mor tül duvakta olabilirrr

Son düzenleme:
Çağla kuşummmmm bindallın çok güzellll yaaa eminim sana da çok yakışmıştır kiiiii. Mobilyalarını bende çok merak ediyorum bitsin artıkkkkkkkkkkk :1::1::1: yarından sonra 1 ay yazacak artıkın :1::1: heyecan dorukta:16::16:

Elisimmmmmm tatlım bugün dünya evine giriyorrrrrrr ne kadar heyecanlıdır kimbilirr:16:

evettttt bugün elisooo evleniyoooo :52:
çok heyecanlılardır şimdiiii ne güzel :16:
allahım bir ömür mutluluklarına atacakları bu ilk adımı da, çok büyük mutlulukla yaşamalarını nasip etsinn :16:

Bindallın çok güzelmiş:16:

Çağlam bizde bindallı geleneği yok biliyor musun, kınada istediğin gibi bir gece kıyafeti giyinilir, kınaya da kız erkek herkes gelir, kadın kadına değil yani.
Bildiğin ön düğün formatı var bizde:1:

Evini,eşyalarını görmemize az mı kaldı yaniiii:52::52::52:

Ayrıca ayakkabı altına yazılmayı sabırsızlıkla bekliyorum, unutma sakın beniii:20:

not aldım bile adını kusummm unuturmuyum hiç :54::54: tesekkur ederim bu arada

ben de cok gerekli gormuyom kına gecesini aslında o agır işlemeli işlemeli kıyafetler gidip gordugumde bana cok soguk geldi... giymedim ama giysem yakıstırmazdım da kendime eger boyle bişey bulamasaydım sanırım Helen olurdum... ona da kaynanam laf ederdi bi bindallı giymedi diye :9:

az kaldı azzzz birer birer eriyor gunler darısı basına tatlım :16:

hayrılı olsun çağlamikim bindallın. güzelmiş kuşum sanada çok yakışmıştırr:16::nazar:
saçına taşlar takman (adının alınlık olduğunu şimdi senden öğrendim:9:) süper olur canım benimde hayalim bu şekilde hürrem süslerini kullanmak:21:
oh tatlı mı tatlı evini görmemize az kaldıııı:52:
elisom bugün nikahlanıyor yaaa:123: saat kaçtaydı bilen var mı?
herşey çok güzel gitsin inşallah

tesekkur ederim balımmm :54: evet ismi alınlık hürrem tacı diyenler de var sanırım :26:

eveet ben sabah mail attım elisoma ama ancak gelince gorur 1 demiydi acaba oyle hatırlıyo giibiyim :44:

nejlacım teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun

lavinimm benim de tupper yağdanlığım var 1 tane. ona ayçiçek yağını koyucam işte :)
bizim uğradığımız migrosta da 1 tane vardı. ben görürsem yine sana alırım kiiiii :16: yollarım kuzuma

teşekkür ederim ezgimm. git mutlaka baya alcak şey çıkıyo hem de uygun fiyataa.
ben orjinal bambu markasının yemek kaşığı, spatulası, maşası bir de kevgirini toplamda 2 liraya almıştım. şaka gibi :1: 1 tane kalmıştı o da ve o güne özel bi kampanyaydı. züccaciye reyonunda sık sık yüzde 50 indirim de oluyo

çağloşkomm güle güle giy bindallınıı :16:
aslında ev boyası iyiymiş fiyat. bizim evi (artık bizim ev diyince evlenince oturacağımız ev geliyo aklıma hep :9: ama babişkomla annişkomun evinden bahsediyorum şimdi) 3 binden aşağı boyamıyolar :5: büyük evin derdi de çok büyük işte.
gece gündüz evimizin hayaliyle doluyuz bizde :1: sürekli evi yerleştiriyoruz , mobilyaları hayal ediyoruz :16: bu ayın sonu gelsinnn hemennnn
allahtan kendi evimiz boyalı bide o masrafımız çıkmadı.

saol kusummm :54:

3 binmii masallah :9: bizim de alsında 2 bine cıkardı ama boyayı amcamız yaptı nisanlımın amcası dekorasyon işleriyle ugrasıo zaten biz sadece boya aldık yani :9:

ben de resmen nisanı yemeyi bekliorummm kusumm :9: askımsız gececek zaten nisanı sevmedim :25:

bizde o durumdayız .. bazı seylerde de ben hayal ettim mimar bozması sevgilim cizdi ustalar yapacak :9::9::9: bakalım ortaya ne cıkcak hayaldi gercek oldu diyebilcekmiyiz :60:

Çağla kuşummmmm bindallın çok güzellll yaaa eminim sana da çok yakışmıştır kiiiii. Mobilyalarını bende çok merak ediyorum bitsin artıkkkkkkkkkkk :1::1::1: yarından sonra 1 ay yazacak artıkın :1::1: heyecan dorukta:16::16:

Elisimmmmmm tatlım bugün dünya evine giriyorrrrrrr ne kadar heyecanlıdır kimbilirr:16:

saol kusum benimmm :54::54:

eveeeeeeeeeet nejlosummmm dusuyorum 2 aydan da.... yehuuu :52::52:

mutfagım bombos olsa da icinden cıkasım gelmedi... yatak odamın heyecanı karnıma agrılar sokuyo koltukların kumasları acaba nasıl olduuu diye dusunerek gecio zaman:9:

of of of gecsin bitsin artıkkk :9::9::9:

Çağlaaaaaaaaaaaa ayyy ne güzel bindallığın, senin anlattığın gibi düz hali daha güzel olur üstelik.
Hürrem modeli de diyorlar da fransız elbiselerine de çok benziyor, güle güle giy tatlım:16::16::21::21:
Evet adımızı gelinlikle yaz, o anın tadı da, bereketi de başka olur:1::1::1::1:

Lavincim bizde de kınaya kadın erkek geliyor ya, hiç sevmiyorum ben de öyle ama malesef böyle:50:

Elis bugün dünya evine giriyor, ne güzel ne güzel
:52::52::52::64::64::64::64::64::62::62::62::66::66::66::123::123::119::119::119::nazar::nazar:

Ne kadar heyecanlıdırlar, mutludurlar şimdi:nazar::nazar:

Çok mutlu olun, iki cihanda da ayrılmayın inşallah ve bana da dua ediin:9::9:

düğün listemizi yapsak mı topiciğimizin başına misler gibiii :16:

herkes yazsın tarihcikleriniii hemen ekleriz... tam belli olmayanlar da olası tarihlerini sülesin :16:

Çağlaaaaaaaaaaaa ayyy ne güzel bindallığın, senin anlattığın gibi düz hali daha güzel olur üstelik.
Hürrem modeli de diyorlar da fransız elbiselerine de çok benziyor, güle güle giy tatlım:16::16::21::21:
Evet adımızı gelinlikle yaz, o anın tadı da, bereketi de başka olur:1::1::1::1:

Lavincim bizde de kınaya kadın erkek geliyor ya, hiç sevmiyorum ben de öyle ama malesef böyle:50:

Elis bugün dünya evine giriyor, ne güzel ne güzel
:52::52::52::64::64::64::64::64::62::62::62::66::66::66::123::123::119::119::119::nazar::nazar:

Ne kadar heyecanlıdırlar, mutludurlar şimdi:nazar::nazar:

Çok mutlu olun, iki cihanda da ayrılmayın inşallah ve bana da dua ediin:9::9:

evet kusum eski zamanlarda avrupadaki kadınların giydigi kıyafetlere de benzio :9: :9: bende cok sevdim bindallıcıgımı :16:

Evlenecek tüm dostlarıma duyurulur benim adımı da yazın hem de kocamannnnnn:9::9::9:

yazmazmıyız fıstıkkkkkkkk :52::52:

bu arada bunu göstermeyi unuttum bakınn :9: Dün paşacanım bana bunu da aldı... Balayı bavulumuz neşeyle kullanmak nasip olur inşallah... Ama askım sen tasıcan valla bunu ben tasımam he diyodu iyi dedim ver dukkandan cıktık arabaya gidene kadar bile bana tasıtmadı ama :9::9: sana kıyamıorum ki napayım hem pembe bana da cok yakıstı diyo bide sebegim :9::9:

75256856_tn30_0.jpg

Yazamadım bayadır,kusura bakmayın bebeklerim,durumları biliyorsunuz.:16: Hepinizi bissürü özledim ben yaa. İki gün ceza aldım,telfonuma mesaj yağdı,mailler deseniz öyle. Çok seviyorum hepinizi çoook.:29::29:

Topiğimizde Osmanlı havası esiyor ve bu beni çoook mutlu ediyor.:16: Bayıldım Çağlam,üstünde de görmek isteriz kiiii....:17:

Allahım o bavulu yerim ben yaaa.:9: O nedir öyle ya Rabbi.:9::9::9:

Kestanemmm senin mutfağını yirim ben,eşyalar da koyarmış.:nazar::nazar::nazar:

Ayy ne karışık yazdım ya hiç beğenmedim.:37::19:

düğün listemizi yapsak mı topiciğimizin başına misler gibiii :16:

vallada bunu ben düşünmüştüm :9::9:
yapalım nurayım katılıyorum sanaaa
benim net tarihim (gönlüm erkene alınmasından yana olsada:9:)
15 Mayıs 2014 kınam:8::5:
17 Mayıs 2014 düğünüm:123:

Son düzenleme:
mervosummm begenmene cok sevindim kiiii :16::16::16:

cok özledik seni bebelattemmmm :54::54::54:

yazın tarihcanlarınızı kuslarım alt alta yazabilirseniz benim icin daha kolay olcikkk ama :54: daha önceden yaptıgımız gibi tarih veren bi önceki arkadasların tarihlerini de alarak altınıza kendi tarihinizi ekleyin ön sayfa duzenlemesini ben yaparım yine :54:

evime burdan bile yetisiorum yahu :9: pasam ustaları getirmiş yine ben burdan telefonla direktif veryorum :60:

askım bana amma güldüler yaaa diyo :9: babanın zamanında boyle degildi yaa naptın sen herseyi iç işleri bakanına bırakıosun kadın milletine hiç iyi örnek olmuyosun demişler böğürtlenime :9::9::9:

mervosummm begenmene cok sevindim kiiii :16::16::16:

cok özledik seni bebelattemmmm :54::54::54:

yazın tarihcanlarınızı kuslarım alt alta yazabilirseniz benim icin daha kolay olcikkk ama :54: daha önceden yaptıgımız gibi tarih veren bi önceki arkadasların tarihlerini de alarak altınıza kendi tarihinizi ekleyin ön sayfa duzenlemesini ben yaparım yine :54:

evime burdan bile yetisiorum yahu :9: pasam ustaları getirmiş yine ben burdan telefonla direktif veryorum :60:

askım bana amma güldüler yaaa diyo :9: babanın zamanında boyle degildi yaa naptın sen herseyi iç işleri bakanına bırakıosun kadın milletine hiç iyi örnek olmuyosun demişler böğürtlenime :9::9::9:

O gerçek bir süperman çünkü ! :nazar::nazar: Maşallah kuşum,Allah ağzınızın tadını bozmasın...

Lütfen benim de tarihimi ekler misiniz ? :19::19:

Çıkmaz ayın son Çarşambası yazıverin. :1::1::1:

tişkür ederim nejlosummmm :16::16:
:54::54::54:

askım gidio a sefere yola cıkcak birazdan evimizden ayrılmıs bavulunu hazırlıomus :5:

gözlerimi kapasam acsam ve su nisan ayı gecmiş bitmiş olsa keske :50::50::50:

selam kızlar nasılsınız. inş hepiniz çok iyisinizdir..

ALLAH razı olsun dua eden kardeşlerim için.. katiplikte 115 kelime yazıp barajı geçmişim. iş artık mülaka kaldı. hayırlısı ise inş. mülakattanda geçerim..

kızlar sizden dua istiyorum yine.müminin mümine ettiği dua kabul olurmuş. sizde güzel kalplerinizle bana dua edermisiniz.
rabbim bana doğru olanı yaşatsın. beni bu sıkıntıdan kurtarıp mutlu huzulurlu olmayı nasip etsin diye..

kötü bişey yok kızlar merak etmeyin hemen. :16::16: dertlerimiz olabilir sıkıntılarımız olabilir. ama bizim büyük bi rabbimiz var.. o bizden dua istiyor.. dua ile inş bende çok iyi olcam..

ALLAH razı olsun şimdiden sizden ve güzel dularınızdan.. aşkla huzurla mutlulukla kalın:16::16::16:

Kızçelerr tarihler yazılıyormuş :52::52::52:
Böyle beklemek daha güzel olur ki...
Ben de yazabilsem bir tarih oraya çok isterdim ama sadece "Allah bilir" yazabilirim herhalde.:34::31::31:

Buguum sen nerdesin yaa, çok özledik seni. Bi daha bizi yalnız bırakma bakayım hııı:20::20::20:

Çağlaşum ya bi kere de bir şeyin beğenmeyeyim yahu:9::9::9::9::52::52:
Bavuluna bittiiiimm. Ben de bundan istiyorum bananeee:52::52::52:
Sevdiceğine de Allah kavuştursun kuşum, bir a su gibi aksın, üzülme, hem evlilik öncesi özlem de aşkınıza aşk katar:23::23:

Berfin ya, farzetkide de gördüm çok da merak ettim nesi var bu kızçenin diye ama sormaya cesaret edemedim:26: İyi ol, duacınız.

Eliscik evlendi miii, naptı, nasıl şimdi ya:52::52:

herkese selammm:3:

ablam bu hafta sonu evleniyor feci yoğunluktan bilgisayarı açamıyorum bile. her gün bişey çıkıyor.. umarım herkes iyidir, ben iyiyim aşkım da iyi çok şükür mutlu mutlu geçiyor günlerimiz. evlilik hazırlıkları yoğunlaşmış herkeste seneye darısı başıma olsunn:16:

Back