Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

:9::9::9::9:
Ama napasın pufum gerçekten de çok tatlılar... Elimizde değil 5 yaşa bürünmemek napalım :60:
Söz de güzelmiş, ben bunu desem anında koz olarak kullanılır, çok tehlikeli :60: :60: :9:

Evet ben nişanlın aldı sandıydım:60:
Olsun ama pufum o çiçekleri, mumları, pastaları bile hazırlamak çok güzel ki... :nazar::nazar::nazar:
Ben daha çok seviyorum böyle şeyleri, değeri çok başka.

O zaman gelsin askerlik günleri ve çabucak geçsin olma mı ki:27:
Altı yıldır özlüyorum ama askerlik başka bir şey ya, sağsağlim gitsin gelsin paşam inşallah :72:
Ve tabiiiii bizim de aşkımız katmerleşsiiin:69:
Erkekler o zaman büyüyor, elindekinin kıymetini anlıyor sanki değil mii:9:

ahhh pastammm o günlerde geliiiceeeekkkk inşallaahh :61: 1 senecik 2 aycık kalmış şunun şurasında :1::1::1: üçleyince tam süper olcak bencede bebekoo şeker, kahve, çay koyarım diye düşünüyoruuum :61:

sevgilicikte bana koz olarak kullanabilirr pastam benim kaleeem derseeemmm :1: ben bişi aldıgımdaa ama ama ben bunu yeeeriiiim baksanaaaaaa ben bunu zaten kullanamamm yeeriiimmm yenirkii buuuuu :8: diye 5 yaşa bürününce bıdı bıdılanması azalıyoo :23::1: dayanamıııyoo bana nişanlımcaaannn :23:

o kadar cabucak gecio ki bebegim zamannn gecen sen bu yıl yasadıklarım daha dun gibi... sizin icin de cok cok ötesi cok hızlı gecsin :54:

benimki de cok pis kullanıcak valla kuslar :9::9::9: pastam senin metod da cok güzellll kesinlikle yüzde yüz de işe yarıyoooo :52:

neyse bebeklerim ben kacarrr yarın ilk gelinlik provam var ve benim yorgunluktan suyum cıkmıs durumda ayrıca yagmuru da yedim hapsırıyorum banyo yapmaya bile tırstım hasta olurum iice diye sabah erkenden kalkıp bıcı bıcı yapıp provaya gidicem huf:31:

dua edin guzel gecsin annem de gelicek birilerini yolmak falan ister diye korkuyorum dedigini yapmazlarsa tepesi fena atıyo benim hatunun :9::9:

öpücüklere bogdum siziii kiiiii :54::54::54: iyi geceler :16::16:

Çağloşum bu öpücükler ve nazar boncukları sana o zamaaaaaaaaaaannn :nazar::nazar::nazar::nazar:
Gönlüne göre olsun gelinliğin inşallah...
Mutlulukla gel yarın... Çok dikkat et kendine, bi ilaç mı alsan ki:26:
Annişine de sevgiler, hürmetler :42::42:

Evet ben nişanlın aldı sandıydım:60:
Olsun ama pufum o çiçekleri, mumları, pastaları bile hazırlamak çok güzel ki... :nazar::nazar::nazar:
Ben daha çok seviyorum böyle şeyleri, değeri çok başka.

O zaman gelsin askerlik günleri ve çabucak geçsin olma mı ki:27:
Altı yıldır özlüyorum ama askerlik başka bir şey ya, sağsağlim gitsin gelsin paşam inşallah :72:
Ve tabiiiii bizim de aşkımız katmerleşsiiin:69:
Erkekler o zaman büyüyor, elindekinin kıymetini anlıyor sanki değil mii:9:

kesinlikkkleeeee canıııımmmmm büyüyolarr, benım ıcınde aynı sey gecerlı oldu askerden once trıplerım daha uzun surerdı benım askerdeyken nasıl pişman olmustuum attıgım trıpler ıcın bıle askerden geldıkten sonra trıp bıle atmaz olduuum bi sevgi minnoşu aşk pıtırı olduum :1::1: askerlık banada yaradı yanii :69: sizinde bayaaa uzun zaman olmus nihanikooom maşalllaaah :nazar:

pastaaaaammm gelinliiniiin üstündeki haliiinide fotiilee yarrııınn :123: annıkoyla aynı kafadan olduumuz ıcın benım sahsen ıcım cooook rahat yarın için :1: Git veee büyüüüleeee gelinlikçiyiiiii 2013ün en prensess gelinlerinden biriii burdayymıışş desiiinleer :69::16:

bende yatoorum geç bileem kalldıımm sabah 6da kalkaar bu minaaakkk , siziii çok sever vee öpeer bu minnnaaakk :54::16::21:

Teşekkür ederim tatlişkom:17::17: Sevgi pıtırcığımız, aşk fıstığımıız :16::16:
Hep böyle kalın inşallah...
Size de bize de maşallah diyelim bir yıl var aramızda :nazar::nazar:
Eskiden ben de çok nazlıydım ya, her şeye kırılır ağlardım...
Ağlamayı bırakamadım da daha az trip yapıyorum ben de.
Birbirini tanımakla da alakalı :69:
Ama askerlik başka, inşallah benimkine de olumlu ve aşk dolu bir şekilde yansır :60: :60:

Ben de uyuyayım kızçeler uykum da geldi... Öpüyorum ben de:54::54:

Son düzenleme:
Herkes gitmiş ben geldim amaaaaaaaaa :25:

limon kokulu bebeğim gerçekten tabirin tam yerinde oldu, 'kız kardeş' gibi olduk burda hepimiz :16:
bide şu borcam işi var dimi :) anneme hep hediye gelmiş birsürü birsürü, ben götürürüm birazını diyodum e zaten bana da gelir :1:
ayakkabı işine de sevindim kuşum, gönlüne göre olur inşallah.
mutfağın görünen kısmı bile sıcaklığını hissetmemize yetti. maşallah herbişeyine kuzum.
herkesin içine sindirsin rabbim böyle.
:nazar:
Hanimiş benim lokumummm :1:
Sevesim var seni kızaaammm :9:
Bence paşabahçe borcamı kadınlar birbirlerine hediye, o hediye götürenler de başka birine hediye götürsün diye üretmiş nurayım :9:
Çok karışık oldu ama sen beni anladın biliyorum :9::27:
Aslında dünden beri ayakkabımı mint mi alsam diyorum :1: Mint ve pembe çiçeklerim fotoğraf çekiminde çok sevimli durur aslında :16: Ama bilemedim ki, pembe de gönlüm var:26: Dolgu topuğu mint, platformu pembe alayım iyisi mi :9: Tam yaz renkleri zaten düğünde almazsam ben kesin alırım bari düğün muhabbetine aradan çıksın :9: Değerlendiriyim bi :9:
Amin kuşum amin, Allah içinde huzurla oturmayı, yaşamayı nasip etsin. Hiçbi şeyde gözüm yok, çok mutlu olalım yeter :16:

kıyamammm ben sizedee lokumlar prensesiiiiiiiiiii :61: bugun 3 kere aradı kadın, muhasebe mudurumuzle daha samımıler onunla gorusmusler , patronıcem muhattap olmak ıstemedıgını , firma adına calısan bırıne ettıgı her hakaretın kendısıne edılmısten farkı olmadıgını söyledi. O çingene anlar mı bilmoorum ama :1:

bugunde 2 saat mesaı yaptıkk ogle 1de yenen yemegı 5te yedım halımı düşünün kızcelerım :1: sizin bu sevimli haberlerinizii duydukkca yorgunlugum gecıyooooo :16:

pelotumun kuzentoşuuuuu hayırlıı olsuuuunnnn ınss sızın ıcındeee :16:

nası mutlu oluyorum bılemessınız düşünüyorum eskileri, nerelerden nerelere geldik nasıl engeller aştık, hep beraber.. Siz olmasanız şu kk'nın gram değeri yok artık bende.. Bugumaa nolduu merak ettimm umarım bi haksızlığa ugramamıstır. Artık bi yerde bişi yazmaya korkar oldum biri alınır, biri darılır, kibler diye, bazı şeyler bitiyo geçiyo gidiyo insanlar özel hayatında işinde başka bişide canını sıkan olay yaşadıgında ve bu olayı farzetkiye yazdıgında halaa eski olaylara bağlanıyo.. Ve işin komiğide bu durumu anlatmak için yırtınmaya calıssanızda anlaşılmıyorsunuz..

Buguma msj attım cevap vermıs arkadaslar, adı üstünde "FORUMDAN BİRİ İÇİN İSİM VERMEDEN YORUM YAP" kısmına bişiler yazmış ceza almış :61: Bu msjımdan sonra bende ceza alırsam şaşırmıcam artık. Neyse..

yarın erken cıkarsaam egeer bendee ceyizcimee cicikler aliim diyoruum en son pelotumla çeyiz kardeşi olduk pelotumun mutfaanda yerını almıs bılee, ondan bulabılırsem 2 tane daha aliciiiim :16:

Eki Görüntüle 672203

burdaki bardaamızda cicik çeyizimee katıldıı aşk kupası 59. ay hediyeem :16:
Eki Görüntüle 672204

kurbaam artık dalga gecıyooo farkındamısın ceyızımızde hersey 2 kısılık gelen herkesı çift yapıcaaaz artık :1:

Ben bizim cicilerimizi yerim kiiiii :69::69:
Miniiimm miniimmmm aşkböcüümm ben burdaki migrosa da bakarım ki bulursam alırım sana fazla fazla :16:
Sen iste aşkkuşum :17:
Senin de mutfağının en güzel köşesinde yer alıcak inşallah :16:
Ben kahvekolik olduğum için şimdilik içine türk kahvesi koydum biliyosun kuşum :17: ama çok sevimli bee, yerim ben onuuuuuu :56::9::16:

Bebeklerim bugun yazmayı unutmusum sahi, biliyosunuz biz nikah işlemleri için kan falan aldırmıştık neyse... Orda da aile çocuk sağlığı merkezinde bize bilgilendirme yapmışlardı anlatmıştım, korunma yöntemleri falan. Çağlamın da bugun yazdıgı gibi, reglin ilk gününden hapa başlamam gerektiğini söylemişti bayan. Bende bugun regl oldum. Sağlık ocağına gittim, hemşire sağ olsun bayağı ilgilendi benimle. Düğünde olmaktan korktugumu soyledim, hesaplama yaptı falan. Bugun başladım hapıma yani, 21 günlük. 21 gün bitince yine regl görücekmişim, benim çok düzensiz... O yüzden ne yapıcağımı bilmiyorum dedim. Bi sonraki kutuda ara vermicez gibi görünüyo. Ama bakalım... Eczacı arkadaşım var, geciktirici için onunla da görüşücem. Gelinliğimin içinde regl olmak istediğim en son şey! Hele balayında havuza girenleri karşıdan izlemek! o konuya hiç girmeyeyim en iyisi :27:

Çağlam yarın gelinlik provasına gidiyormuş :123: Bol şans kurabiyemeeeeeee bitir bu işii kurabiyeemmm haydi bastııırrr :9:
:nazar:

Nihanımm seninki romantik değil mi gönder kurbik eniştemle aybikin yanınaa 2 günde temiz o iş :9:

Askerlik romantikleştiriyo mu ya, abim de romantikleşir mi acaba:26: :27:

Çok konuştum yine çenem düştü :8::9:

Hepinizi öperim şeker hamurlarım benimmm:54::16:

Pelintoşum mint de ne güzel olur gerçekteeen al bence al, tam bahar gelini ol cıvıl cıvıl :52::123::123:
Kuzum hakkını yemiyeyim romantik sayılır, şiirler yazar, sürpriz yapar arada. En son çok güzel bir sürpriz yaptı mesela amaa işte aklına pek gelmiyormuş fikir filan hep öyle diyo:1::1: Ben daha çok romantiğim ona göre.:9: Sanırım en iyisi bunları tanıştırmak :34:

o şeker kavanozdan burdaki migrosta vardı geçen hafta, lokumcum bulamazsan bana haber ver ben de alabilirim hala varsa. gidicem zaten şu sıralar. bi yagdanlık görmüştüm, almadığıma sonradan pişman oldum. inşallah o da vardır :16:
migros benim de en sevdiğim market :16: istanbuldaykende, burda da annemler alışverişi hep ordan ve carrefourdan yapar. hemen hemen her hafta oralardayım da :1:
patroniçen iyi cevap vermiş canım, tabi dediğin gibi anlayana...

pelmikimm 2 tane olcak ayakkabılar madem mint ve pembe olsun bence de :16: cıvıl cıvıl tam yaz renklerii

çağlammm cici provalar sana da :16:

herkese mutlu haftasonlarııı :16:

Meleklerimm bebeklerimm bu tatlı sıcak pazar gununden martın sonundan hepinize merhaba:16::16:

nihanım ilac aldım zaten cuma aksamı yoksa bayılırdım dun daha iyiyim kusum seninde annikosuna hürmetler :16::16:

pastammm malesef gelinligimi giyemedim gremedim bile cunku modaevine gitmedim enim terzim farklı bir yerde modaevi farklı bir yerde... modaevine telefon edip modeli biliyolar degilmi terzidekiler diye sormustum ama azcık sok oldum kadın sanki bilmiodu hangi model oldugunu :53: yakası nası falan diye bana sordu ve kontrattaki notlara baktı... icim sıkıla sıkıla gitmiştim zatn illa bişi cıkar ben bole oldum mu dunde boyle bisey yasadım zaten prova dedikleri 1 dk bile surmedi... ustten aster gibi bisey giydirip igneyle yakanın omuzların nerden baslıcanı isaretlediler ve arkadan sıktılar giydigim seyi ordan da olcu aldılar bu kadarcık... ikinci provada asıl gorceksin dediler ve soledigim değişiklikler de o zaman yapılcakmıs dediklerimin hicbirini not almadılar ikinci provada konusucaz onları dediler... İnsallah sacma sapan bir sey cıkarmazla basıma korkmaya basladım sanki :26: kotu bi yorum duymadım hiç haklarında herkes memnundu burdan ama bole olunca bilemedim azcık guvenm zedelenir gibi oldu annem de sinirlendi ne demek niye sana soruyo bilmesi lazım degilmi modeli dedi ama allahtan bişi demedi kadına huyu terstir cunku actımı agzını kapamaz :31:

pelommmm benimm bebişimmmm sen basladın mı kullanmayaaaaa ben de bekliorum dort gozle gelse de baslasam hapa diye sasmasa tarihler... karın agrısından geberiyorummm resmen dun de fena oldum yollarda ama hala gelen giden yok deli gibi agrım var sadece
hangi markanınkini aldın sen??? bu arada mint ve pembe super olurrr

veee ben de aldım gelin pabuçlarımııı sonunda... birdahaki provam ayakkabıyla olcak 3 hafta sonra o yuzden dun gitmişken onu da aradan cıkardık :16::16: Vintage gelinligime vintage bir ayakkabı aldım :9: cok bakındım ama renkli ayakkabı benim gelinligime olmuyor gelinlik krem oldugu icin, daha dogrusu hem model hem renk yuzunden sadece krem rengi bi gelinlik olsa yine olurdu ama piyasadaki renkli ayakkabılar benim gelinligime cok modern kacıyor maesef... Annem arkadaslarım herkes boyle dusundu bizde üstü komple dantel sedef rengi saten kurdela bagcıkları olan bir ayakkabı aldık... Çiçeğimi istedigim renk secebilirim artık iki farklı renk cicek yaptırcam ben de gelinlikciye ayrı kendim alcagım ayrı olmak uzere..

Ayakkabılarımın resmini cicegimi alınca beraber ekliciiim bebekler :54:

Bu arada dun evime de gittim.. Boyası bitmiş ohhh bi yuzu gozu acılmıs evimin :52::52: birazdan yine gdicem renkleri gunduz gozuyle gormek icin :12: yavas yavas sekilleniyor evcagızım :16:

Birazdan yine cıkıcam eve kacta donebilirim kimbilir kosturmaca beni bekler...

aamaa gitmeden size dun falım sakızdan cıkan falımı gosteriyim :9::9: amma geyik yaptık askımız sakızlara bile yansıdı diye :1::1: Bakın falım sakız benim superman kahramanımı nasıl da bildi :27:

$2013-03-30 21.04.55.jpg

mis kokulu bebeklerimmmm :16:
dün migrostaydıkk :46: nazlı lokumum o kavanozlardan vardı, haberin olsun kuzum bulamazsan eğer...
2 kişilik romantik bi kahvaltı takımı yaptımm :16: aşklı kahvaltılar bizi bekleeerr .. bernardo kahvaltı takımımın çaydanlığı da bu renk, çok cicik bi uyum içindeler :1:
$553087_10151403839143165_1512403810_n.jpg

sonracığıma o güzel yağdanlıktan 1 tane kalmıştııı. aldım onu hemen :16: ocağımın yanında duracak, zeytin yağı koyacağım içine. benim annişten öğrendiğim şu: yemekler hep zeytinyağlı ve tereyağlı yapılır. ayçiçek yağı ve margarin sadece kızartma ve pasta türü şeylerde kullanılır. böyle öğreniyorum yemekleri de hep :34:
$67902_10151403840013165_676385552_n.jpg

dikiş kutumun içine dikiş seti aldım.
$543156_10151403840558165_298728437_n.jpg $c882be58-7cdd-4edd-a645-46163ee56f91.jpg

anniş etamin işliyo bana :) bakın kuzularım bu da modeli :)
$Kanaviçe-Desenleri-örnekleri-işlemeleri2.jpg
ben de yapmak istiyorum, goblenci.com da kit olarak satılıyo. belki alıp ufak bi deneme yaparım
..
bievin pembiş renkli tabakları var, ondan günlük yemek takımı yapmayı düşünüyorum. kasesinin modelinden gösteriyim size
$ual_104.jpg
bunu eminönündeki züccaciyede görmüştüm. inşallah gittiğimizde yine olur ve alırım. şu sıra evmanyada da var.
..
çağlamm yerim senin falınıı. gelinlik mevzusunu da hiç takma kafana kuzum, ikinci provada belli olacak herşeyin, istemediğin bişey varsa anında müdahale edersin. gerekirse baştan dikerler. hiç itiraz hakları da yok. yakayı bile nasıl olacak diye sormuştunuz, bişeyden haberiniz yok ben böyle istemiyodum dersin. ki inşallah bunlar olmayacak bile. ayakkabılarında hayırlı olsun kuzucum. ben de istediğim gibi renkli bulamazsam beyaz düşünüyorum. bembeyaz. sapsade bişey
evinin o halini görmek nasıl bi duygu bilmiyorum ama , sevdiceğim de bana 'evimize gidiyorum' yazdığında içim bi başka oluyoo. içine girdiğimde nasıl olacak acaba :16:
..
nişan tepsisi arayan bebikler, evmanyada bievin aynalı tepsileri var. çok güzeller, bi bakın fikir olur size de belki

Son düzenleme:
Çağlaam iyi ki almışsın ilaç kuzum. Sinir oldum modaevine de, niye bi-haberlermiş.
Ama ilk provanın öyle astar gibi bişeyle yapıldığını duymuştum ben de sanki, üzülme. Kızlar daha iyi bilir gerçi.
ikinci provada da istediğin gibi geçmezse tepkini koy ama, inşallah gerek kalmaz.
Ayakkabını da gözümde canlandırmaya çalıştım, güzel bir şey belli canım, adımı yazmayı unutmaaa:52::52:
Evin de yavaş yavaş yoluna giriyor desene canım yaa, az kaldı az...
Falına da bayıldım, bu kadar olur :9::9::9::9::9:

Nurayım ne cici şeyler almışsın o kalpli kahvaltılıklar pembiş mi yaa... Aşklı kahvaltılarınızı sevsinler :nazar:
Yağdanlığın da pek güzel kuzum güzel günler de kullan:nazar:
Etamini nerde kullancaksın tatlım?

Son düzenleme:

Nurayım ne cici şeyler almışsın o kalpli kahvaltılıklar pembiş mi yaa... Aşklı kahvaltılarınızı sevsinler :nazar:
Yağdanlığın da pek güzel kuzum güzel günler de kullan:nazar:
Etamini nerde kullancaksın tatlım?

pembe canım. teşekkür ederim.
etamini runner veya peçete yapıyo sanırım :) başta yatak odasına örtü diyodu ama vazgeçti galiba. işlemeye başladı, sonra karar vericez bi modeli çıkarsın da :)) hiç olmadı tablo yapar asarım. çok seviyorumm

pembe canım. teşekkür ederim.
etamini runner veya peçete yapıyo sanırım :) başta yatak odasına örtü diyodu ama vazgeçti galiba. işlemeye başladı, sonra karar vericez bi modeli çıkarsın da :)) hiç olmadı tablo yapar asarım. çok seviyorumm

Runner, peçete sanki daha güzel olur canım tabi siz bilirsiniz. Model olarak da çok kibar, ellerine sağlık anneciğinin.

Aşk dolu arkadaşlarımmmm ben geldimmm

Nuraycım aldıklarına bayıldım çok şekerler ya pamuk şekeri gibi:16:

Çağlacım bebeğimmm sen canını sıkmaaa oluyo böyle şeyler bak ne güzel eviniz tamamlanıyorrr ve gelinliğinde harika olicikkk ayrıca fal da süper olmuş yaa:1::1::1:

Herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr:16::16::16:

Günaydın bebelattelerimmmmmmmmmmmmmmm

Çok özledim ki ben sizi:16::16::16:

Nuraycım benim bi tupper yağdanlığım var, bi tane daha alacaktım ki senin yağdanlık da çok mu çok tatlıymış, ama ben göremedim ondan daha dün Migrostaydım, başka şekillerde vardı hep.

Minnak pufffff,senle ve pelinoyla ben kavanoz kardeşi olmuşuzzzzz:21:
Ben de şeker ve kahve için iki tane aldım, üçlesem mi diye düşünüyorummm.

Çağlam artık sakız fallarından bile aşkınız taşıyor,sefanız olsun,kıskananlar çatlasın:nazar::nazar::nazar:

pufimm yerim sizide aşkınızıdaa:16:
çağlotum sıkma canını herşey çok güzel olacak.hep buna inandık böyle olacak başka yolu yok:9:
nurayımm güle güle kullan cicilerini.o kadar bahsetmişsinzki bende migrosa gidicem çok özendim:27:
hepinizi öperimm günaydınlarr:54::54:

günaydıııııııııınns:16::16:

hihihi sag olun kuslarımmmm

nihanım yazıcam tabiki de adını ismini yazdırmak isteyen herkesin listesini yapıyorum unutmıyım diye... Gelinligim üzerimdeken yazıcam ama adınızı uguru kacmasın o gun yazayım diyorum :16::16:

nurayım cok cicileeer güle güle kullan :34:

haftasonu bindallamı da hallettik... istedigim bindallı bana cok yakıstı ve onu aldık baska bisey denemedim bilenee:16::16:
bindallıyı üzerimde gorenler ben de bundan istiyorum diyip kendi alıcaklarından vazgectiler :60:

halbuki cok sade bişi begendim... işlemesi bile yok... alttan tarlatanlı kabarık yeşil renk, önünde ve altında danteller var kollarından tüller sarkıyo

bindallımdaki tek hareket alnımdaki alınlık... Hürremin yüzüğünü bilirsiniz onun taslarından bir alınlıgım var :16::16: Askıcanım masal perileri gibi oldun dedi :16::16:

ordaki herkes de cok begendi... Model bu ama benimki böle büzgülü büzgülü değil etekleri düz... Beyaz yeri de dantel burdaki gibi tülümsü değil..O gri taşlar da yok benimkinde...Birebir aynı model değil yani ama cok benzeri :16:

534329_428845630481559_1555144803_n.jpg

sonracıma evime gidemedim malesef boyanın halini goremedim yani gunduz gozuyle :9: ama mıtfagımmm cok seker olmusss pembik pembik... Yatak odamın lilasını da begenirim ins o odanın ısıgı olmadıgından goremedim :44: ama sadece boyalarımız 800 lira tutmus :53: cok sasırdımmm valla boya dedigin nedir ki bile diyemiyorsun bu surecte :37: :9::9:

mobilyalarım birkaç güne hazır yatak odamı deliler gibi merak ediyorummm :52::52::52:...

geri kalanlar da onumzdeki iki haftada hazır olacakmıs... temizligimizi falan halleder halletmez telefon edicezzz ve gelicek evime cicilerim :16::16:

ceyizimi mayıs bası goturcez ama askım gelince... kutuları goturup orda tekrar kutulıcaz bos evde daha rahat olur dedi annikooo :52: dugune 2 hafta kala yapıcaz ince yerleştirmeyi de hatta 1 hafta kala bile olabilir tozlanmasınlar diyo annem bakalım artık

evimi yerleşmiş halde biran önce görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :52:

günaydıııııııııınns:16::16:

hihihi sag olun kuslarımmmm

nihanım yazıcam tabiki de adını ismini yazdırmak isteyen herkesin listesini yapıyorum unutmıyım diye... Gelinligim üzerimdeken yazıcam ama adınızı uguru kacmasın o gun yazayım diyorum :16::16:

nurayım cok cicileeer güle güle kullan :34:

haftasonu bindallamı da hallettik... istedigim bindallı bana cok yakıstı ve onu aldık baska bisey denemedim bilenee:16::16:
bindallıyı üzerimde gorenler ben de bundan istiyorum diyip kendi alıcaklarından vazgectiler :60:

halbuki cok sade bişi begendim... işlemesi bile yok... alttan tarlatanlı kabarık yeşil renk, önünde ve altında danteller var kollarından tüller sarkıyo

bindallımdaki tek hareket alnımdaki alınlık... Hürremin yüzüğünü bilirsiniz onun taslarından bir alınlıgım var :16::16: Askıcanım masal perileri gibi oldun dedi :16::16:

ordaki herkes de cok begendi... Model bu ama benimki böle büzgülü büzgülü değil etekleri düz... Beyaz yeri de dantel burdaki gibi tülümsü değil..O gri taşlar da yok benimkinde...Birebir aynı model değil yani ama cok benzeri :16:

534329_428845630481559_1555144803_n.jpg

sonracıma evime gidemedim malesef boyanın halini goremedim yani gunduz gozuyle :9: ama mıtfagımmm cok seker olmusss pembik pembik... Yatak odamın lilasını da begenirim ins o odanın ısıgı olmadıgından goremedim :44: ama sadece boyalarımız 800 lira tutmus :53: cok sasırdımmm valla boya dedigin nedir ki bile diyemiyorsun bu surecte :37: :9::9:

mobilyalarım birkaç güne hazır yatak odamı deliler gibi merak ediyorummm :52::52::52:...

geri kalanlar da onumzdeki iki haftada hazır olacakmıs... temizligimizi falan halleder halletmez telefon edicezzz ve gelicek evime cicilerim :16::16:

ceyizimi mayıs bası goturcez ama askım gelince... kutuları goturup orda tekrar kutulıcaz bos evde daha rahat olur dedi annikooo :52: dugune 2 hafta kala yapıcaz ince yerleştirmeyi de hatta 1 hafta kala bile olabilir tozlanmasınlar diyo annem bakalım artık

evimi yerleşmiş halde biran önce görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :52:

Bindallın çok güzelmiş:16:

Çağlam bizde bindallı geleneği yok biliyor musun, kınada istediğin gibi bir gece kıyafeti giyinilir, kınaya da kız erkek herkes gelir, kadın kadına değil yani.
Bildiğin ön düğün formatı var bizde:1:

Evini,eşyalarını görmemize az mı kaldı yaniiii:52::52::52:

Ayrıca ayakkabı altına yazılmayı sabırsızlıkla bekliyorum, unutma sakın beniii:20:

hayrılı olsun çağlamikim bindallın. güzelmiş kuşum sanada çok yakışmıştırr:16::nazar:
saçına taşlar takman (adının alınlık olduğunu şimdi senden öğrendim:9:) süper olur canım benimde hayalim bu şekilde hürrem süslerini kullanmak:21:
oh tatlı mı tatlı evini görmemize az kaldıııı:52:
elisom bugün nikahlanıyor yaaa:123: saat kaçtaydı bilen var mı?
herşey çok güzel gitsin inşallah

Back