- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #3.761
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Ama napasın pufum gerçekten de çok tatlılar... Elimizde değil 5 yaşa bürünmemek napalım
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Söz de güzelmiş, ben bunu desem anında koz olarak kullanılır, çok tehlikeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahhh pastammm o günlerde geliiiceeeekkkk inşallaahh1 senecik 2 aycık kalmış şunun şurasında
üçleyince tam süper olcak bencede bebekoo şeker, kahve, çay koyarım diye düşünüyoruuum
![]()
sevgilicikte bana koz olarak kullanabilirr pastam benim kaleeem derseeemmmben bişi aldıgımdaa ama ama ben bunu yeeeriiiim baksanaaaaaa ben bunu zaten kullanamamm yeeriiimmm yenirkii buuuuu
diye 5 yaşa bürününce bıdı bıdılanması azalıyoo
dayanamıııyoo bana nişanlımcaaannn
Evet ben nişanlın aldı sandıydım![]()
Olsun ama pufum o çiçekleri, mumları, pastaları bile hazırlamak çok güzel ki...![]()
Ben daha çok seviyorum böyle şeyleri, değeri çok başka.
O zaman gelsin askerlik günleri ve çabucak geçsin olma mı ki
Altı yıldır özlüyorum ama askerlik başka bir şey ya, sağsağlim gitsin gelsin paşam inşallah
Ve tabiiiii bizim de aşkımız katmerleşsiiin
Erkekler o zaman büyüyor, elindekinin kıymetini anlıyor sanki değil mii
Hanimiş benim lokumummmlimon kokulu bebeğim gerçekten tabirin tam yerinde oldu, 'kız kardeş' gibi olduk burda hepimiz
bide şu borcam işi var dimi :) anneme hep hediye gelmiş birsürü birsürü, ben götürürüm birazını diyodum e zaten bana da gelir
ayakkabı işine de sevindim kuşum, gönlüne göre olur inşallah.
mutfağın görünen kısmı bile sıcaklığını hissetmemize yetti. maşallah herbişeyine kuzum.
herkesin içine sindirsin rabbim böyle.
![]()
kıyamammm ben sizedee lokumlar prensesiiiiiiiiiiibugun 3 kere aradı kadın, muhasebe mudurumuzle daha samımıler onunla gorusmusler , patronıcem muhattap olmak ıstemedıgını , firma adına calısan bırıne ettıgı her hakaretın kendısıne edılmısten farkı olmadıgını söyledi. O çingene anlar mı bilmoorum ama
bugunde 2 saat mesaı yaptıkk ogle 1de yenen yemegı 5te yedım halımı düşünün kızcelerımsizin bu sevimli haberlerinizii duydukkca yorgunlugum gecıyooooo
pelotumun kuzentoşuuuuu hayırlıı olsuuuunnnn ınss sızın ıcındeee
nası mutlu oluyorum bılemessınız düşünüyorum eskileri, nerelerden nerelere geldik nasıl engeller aştık, hep beraber.. Siz olmasanız şu kk'nın gram değeri yok artık bende.. Bugumaa nolduu merak ettimm umarım bi haksızlığa ugramamıstır. Artık bi yerde bişi yazmaya korkar oldum biri alınır, biri darılır, kibler diye, bazı şeyler bitiyo geçiyo gidiyo insanlar özel hayatında işinde başka bişide canını sıkan olay yaşadıgında ve bu olayı farzetkiye yazdıgında halaa eski olaylara bağlanıyo.. Ve işin komiğide bu durumu anlatmak için yırtınmaya calıssanızda anlaşılmıyorsunuz..
Buguma msj attım cevap vermıs arkadaslar, adı üstünde "FORUMDAN BİRİ İÇİN İSİM VERMEDEN YORUM YAP" kısmına bişiler yazmış ceza almışBu msjımdan sonra bende ceza alırsam şaşırmıcam artık. Neyse..
yarın erken cıkarsaam egeer bendee ceyizcimee cicikler aliim diyoruum en son pelotumla çeyiz kardeşi olduk pelotumun mutfaanda yerını almıs bılee, ondan bulabılırsem 2 tane daha aliciiiim
Eki Görüntüle 672203
burdaki bardaamızda cicik çeyizimee katıldıı aşk kupası 59. ay hediyeem
Eki Görüntüle 672204
kurbaam artık dalga gecıyooo farkındamısın ceyızımızde hersey 2 kısılık gelen herkesı çift yapıcaaaz artık![]()
Nurayım ne cici şeyler almışsın o kalpli kahvaltılıklar pembiş mi yaa... Aşklı kahvaltılarınızı sevsinler
Yağdanlığın da pek güzel kuzum güzel günler de kullan
Etamini nerde kullancaksın tatlım?
pembe canım. teşekkür ederim.
etamini runner veya peçete yapıyo sanırım :) başta yatak odasına örtü diyodu ama vazgeçti galiba. işlemeye başladı, sonra karar vericez bi modeli çıkarsın da :)) hiç olmadı tablo yapar asarım. çok seviyorumm
günaydıııııııııınns
hihihi sag olun kuslarımmmm
nihanım yazıcam tabiki de adını ismini yazdırmak isteyen herkesin listesini yapıyorum unutmıyım diye... Gelinligim üzerimdeken yazıcam ama adınızı uguru kacmasın o gun yazayım diyorum
nurayım cok cicileeer güle güle kullan
haftasonu bindallamı da hallettik... istedigim bindallı bana cok yakıstı ve onu aldık baska bisey denemedim bilenee![]()
bindallıyı üzerimde gorenler ben de bundan istiyorum diyip kendi alıcaklarından vazgectiler
halbuki cok sade bişi begendim... işlemesi bile yok... alttan tarlatanlı kabarık yeşil renk, önünde ve altında danteller var kollarından tüller sarkıyo
bindallımdaki tek hareket alnımdaki alınlık... Hürremin yüzüğünü bilirsiniz onun taslarından bir alınlıgım varAskıcanım masal perileri gibi oldun dedi
ordaki herkes de cok begendi... Model bu ama benimki böle büzgülü büzgülü değil etekleri düz... Beyaz yeri de dantel burdaki gibi tülümsü değil..O gri taşlar da yok benimkinde...Birebir aynı model değil yani ama cok benzeri
![]()
sonracıma evime gidemedim malesef boyanın halini goremedim yani gunduz gozuyleama mıtfagımmm cok seker olmusss pembik pembik... Yatak odamın lilasını da begenirim ins o odanın ısıgı olmadıgından goremedim :44: ama sadece boyalarımız 800 lira tutmus
cok sasırdımmm valla boya dedigin nedir ki bile diyemiyorsun bu surecte
![]()
mobilyalarım birkaç güne hazır yatak odamı deliler gibi merak ediyorummm...
geri kalanlar da onumzdeki iki haftada hazır olacakmıs... temizligimizi falan halleder halletmez telefon edicezzz ve gelicek evime cicilerim![]()
ceyizimi mayıs bası goturcez ama askım gelince... kutuları goturup orda tekrar kutulıcaz bos evde daha rahat olur dedi annikooodugune 2 hafta kala yapıcaz ince yerleştirmeyi de hatta 1 hafta kala bile olabilir tozlanmasınlar diyo annem bakalım artık
evimi yerleşmiş halde biran önce görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()