Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Hayırlı Cumalar hatunlaaarrr...

Pelmiğim o ne güzel dualar öylee, inşallah kabul olur.

Berfin Allah yardımcın olsun canım,başarılar.

Çağloşum neredesin sen fıstık? Bırakma bizleri:16::16: Kolay gelsin, yoğun günler de geçecek tatlım, az kaldıi sevdiceğine kavuşmanın huzuruyla atarsın yorgunluğunu.

Bugu'ya noldu,neden pasif?

yazdım yazdım gitmedi yaa pöff
berfo gebze bize yakın sayılır eğer kafamdaki gibi güzel bir yer bulursam orayı tercih edebilirim.çünkü istanbul trafiği çok olduğu için il içi çok uzaklaşamıyorum

nurayımm canımda nasıl tatlı istiyorduu gel bende seni bi ham yapayımm:56: canım komşum benim. kavuşucaz inşallah yakında:7::7:

yazdım yazdım gitmedi yaa pöff
berfo gebze bize yakın sayılır eğer kafamdaki gibi güzel bir yer bulursam orayı tercih edebilirim.çünkü istanbul trafiği çok olduğu için il içi çok uzaklaşamıyorum

nurayımm canımda nasıl tatlı istiyorduu gel bende seni bi ham yapayımm:56: canım komşum benim. kavuşucaz inşallah yakında:7::7:

komşunu bırakıp gitme :5:

nihanım nasılsınnn kusummm :54: bırakırmıyım ben siziiiiii :54:

nurayım öledir o zaman bilemiorum neden karsı cıktı geciktiriciye... :37: kıyamam size aynı anda hasta mı oldunuuuuzzz gecmiş olsunnn... kusum her yontemin bi zorlugu var aslında d.k hapı icinde kuruluk ve isteksizlik yaptıgı soylenio

yasayıp gorcez artık alnımızda ne yazıosa o :60:

yaa ben de acayip derecede tatlı krizindeyimmm hepiniizi yesem doymam ama tobleronla idara edüücümm :9::9::9:

afiyet olsun çağloşumm.
madame coco da indirim varmış. bir kaç cici topladımm. banyo setim yoktu(sabunluk vs.) onu aldım. mis gibi kokacağını düşündüğüm koku taşı ve kolonya aldım, terlik aldım.birde salonda sehpa ve tv ünitesine örtmeyi düşündüğüm örtü...
:16:

Berfincimmm sınavında başarılar inşallah hedefine ulaşırsın:109::109:

ÇAğloşummmmm canımmm walla sen böyle bahsedince ben bile yoruldum yaa hem yoğun iş hem evlilik ama bence gayet iyi üstesinden geliyosun 4 gün sonra 1 ayı göreceksin:16::16:

Eliscim de gelemiyor eee malum nikah telaşı varrr onda da çok heyecanlıııııııııı:16::16:

günaydınlaarrr:16:
peliminotamm senin o güzel pamuk şeker evinede kocaman maşallah:nazar::nazar::nazar:
çağlakuşum nerelerde gelmemiş dün?
bugum neden engellenmiş?
bu soruların cevaplarını istiyorum :15:
Ezgimm çok sağ ol meleğimmm, senin evin de şeker tadında olcak inşallah canııııımmm :16:
Günaydınlarrrrrr herkese:16:

Pelinnnnnn aşkla aldığın cicilerin mutfağına pek bi yakışmış tatlımm ya mis gibi yemekler yaparsın artık o evde:46::46:

Evet ya Merve neden engellenmiş:44::44:
Nejloşum çok sağ ol canım benimm :16: Daha güzelleri size nasip olsuunnn :16:
Herkese hayırlı eşler mutlu yuvalar ve stressiz düğünler diliyorum:D

bende kasım gibi evlenicem inşl. 2012ekim de başladık ilişkiye kasımda evlilik teklifi aldım şubatta nişanlandım ewet çok hızlıyım:D
Aramıza hoşgeldinn aycan :3: Jetgillikte ikimizin de maşallahı var :1: Bizde eylül sonunda başladık... ekimde evlilik teklifi, aralıkta nişan, martta nikah, mayısta düğün :9:
şimdi bakıyorum da 2 ayda bir bomba patlatmışız :27::9:
:17:
:16:
lokum şekeriii, mutfağına olan duygularımı kelimelere dökemiyorum şu an. birsürü ev gördük, mutfak gördük ama bunun duygusu bambaşkaymış. evindeki çöp bile nasıl duygulandırır bizlerii... çünkü yaşanmışlığı var, geçmişi var, anıları var. her bi cicini güle güle kullan. huzurla otur evinde inşallah :nazar:
çok teşekkür ederim pelotumm, annelerimiiizziii allahım başımızdan eksik etmesin :16:
english home cicisine bayıldımm ! ferforjelerine hemen bakmalıyım ben de.
mutfak halını(kilimini) koyu renk seçmekle iyi edersin pelom. mutfak sonuçta :) hem kilim tarzı olacağından sık sık atarsın makinaya mis olur. ben de böyle düşündüm.
misafir yemek takımlarında mutfağa sığdı mı pelomm? dolap yönünden şanslısın sanırım. benimkiler konsolda duracak mecbur, çünkü mutfağa günlükler anca sığar gibi.
Nurayımmmm, balım benimm :16::16::16:
Çok duygulandırdın çooookk... :14:
Gerçekten bu çok başka bi durum, tarif edemiyorum ve eminim sizler de de aynı duyguyu yaşayacağım kendimde yaşadığım gibi... Hala rüya gibi, hala engellerimiz var gibi. İnanılması güç ama gerçek oluyor biz bir "yuva" için gün sayıyoruz artık, çok çok özel bişey bu. Ve sizin de en az benim kadar heyecanlanmanız, mutlu olmanız ooooff kızkardeşimsiniz işte her biriniz ötesi yok yok yok!

Misafir yemek takımım belki sığar ama zorlamayacağım lokumum, ben bu kadar kapsamlı görmüyodum o takımı ama maşallahı varmış... :26: konsola koyucam bitanem, diğerleri mutfakta elimin altında olsun ama misafirlikler konsolda olsun diye düşünüyorum. Şuan yerim var mutfakta ama incik cincik koymak için evlendikten sonra hemen dolarlar, daha bir sürü de hediye gelir zaten borcam falan :9: koyarım boş yerlere :17:
Mutfağımı seviyorum şirin bi mutfak oldu bi de :17:

Darısı hepinizin ama hepinizin başına kuşlarım :16::16::16:

Sizi çok seviyorummm :16:

Bugun bi arkadaşımın yanına gittim, düğünü nisanda. Gelinliği için beğendiği ayakkabıyı burdaki bi ayakkabıcıya gostermiş yaptırırız demişler, pek mutlu oldum. Bende gidicem bi gün bakalım :16:

Nurayımmmm, balım benimm :16::16::16:
Çok duygulandırdın çooookk... :14:
Gerçekten bu çok başka bi durum, tarif edemiyorum ve eminim sizler de de aynı duyguyu yaşayacağım kendimde yaşadığım gibi... Hala rüya gibi, hala engellerimiz var gibi. İnanılması güç ama gerçek oluyor biz bir "yuva" için gün sayıyoruz artık, çok çok özel bişey bu. Ve sizin de en az benim kadar heyecanlanmanız, mutlu olmanız ooooff kızkardeşimsiniz işte her biriniz ötesi yok yok yok!

Misafir yemek takımım belki sığar ama zorlamayacağım lokumum, ben bu kadar kapsamlı görmüyodum o takımı ama maşallahı varmış... :26: konsola koyucam bitanem, diğerleri mutfakta elimin altında olsun ama misafirlikler konsolda olsun diye düşünüyorum. Şuan yerim var mutfakta ama incik cincik koymak için evlendikten sonra hemen dolarlar, daha bir sürü de hediye gelir zaten borcam falan :9: koyarım boş yerlere :17:
Mutfağımı seviyorum şirin bi mutfak oldu bi de :17:

Darısı hepinizin ama hepinizin başına kuşlarım :16::16::16:

Sizi çok seviyorummm :16:

Bugun bi arkadaşımın yanına gittim, düğünü nisanda. Gelinliği için beğendiği ayakkabıyı burdaki bi ayakkabıcıya gostermiş yaptırırız demişler, pek mutlu oldum. Bende gidicem bi gün bakalım :16:

limon kokulu bebeğim gerçekten tabirin tam yerinde oldu, 'kız kardeş' gibi olduk burda hepimiz :16:
bide şu borcam işi var dimi :) anneme hep hediye gelmiş birsürü birsürü, ben götürürüm birazını diyodum e zaten bana da gelir :1:
ayakkabı işine de sevindim kuşum, gönlüne göre olur inşallah.
mutfağın görünen kısmı bile sıcaklığını hissetmemize yetti. maşallah herbişeyine kuzum.
herkesin içine sindirsin rabbim böyle.
:nazar:

Nurayım cicilerin hayırlı olsun, güle güle kullan.

Çağloşum iyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın? benim de canım tatlı çekti bak şimdi yaa:56:

Pelinim ya ben görmedim mutfağınıı... Hemmen bakıyorum en jetgilinden:9::9::9:

nazlımmm. tatlılıktan başımı döndüren lokumcuğummm :54:
iş yerindeki kadınla yaşadıklarınıza çok üzüldüm :50: neden yani neden, koskoca kadınsın karşındakinin bi hatası da olsa çirkefleşmek neden ! insanlıktan nasibini alamamış.
sevdiceğinde hissetmiş kuşum. kıyamam size ben :nazar:
dün benim tosbik aşkımın diş eti acıyodu, şişmiş birazcık. sabah bi uyandım benimde diş etim şişmiş :53: aynı hastalıklara aynı anda yakalanır olduk ... 1240 metre öteden bakterilerini bana bulaştırdı :1:

kıyamammm ben sizedee lokumlar prensesiiiiiiiiiii :61: bugun 3 kere aradı kadın, muhasebe mudurumuzle daha samımıler onunla gorusmusler , patronıcem muhattap olmak ıstemedıgını , firma adına calısan bırıne ettıgı her hakaretın kendısıne edılmısten farkı olmadıgını söyledi. O çingene anlar mı bilmoorum ama :1:

bugunde 2 saat mesaı yaptıkk ogle 1de yenen yemegı 5te yedım halımı düşünün kızcelerım :1: sizin bu sevimli haberlerinizii duydukkca yorgunlugum gecıyooooo :16:

pelotumun kuzentoşuuuuu hayırlıı olsuuuunnnn ınss sızın ıcındeee :16:

nası mutlu oluyorum bılemessınız düşünüyorum eskileri, nerelerden nerelere geldik nasıl engeller aştık, hep beraber.. Siz olmasanız şu kk'nın gram değeri yok artık bende.. Bugumaa nolduu merak ettimm umarım bi haksızlığa ugramamıstır. Artık bi yerde bişi yazmaya korkar oldum biri alınır, biri darılır, kibler diye, bazı şeyler bitiyo geçiyo gidiyo insanlar özel hayatında işinde başka bişide canını sıkan olay yaşadıgında ve bu olayı farzetkiye yazdıgında halaa eski olaylara bağlanıyo.. Ve işin komiğide bu durumu anlatmak için yırtınmaya calıssanızda anlaşılmıyorsunuz..

Buguma msj attım cevap vermıs arkadaslar, adı üstünde "FORUMDAN BİRİ İÇİN İSİM VERMEDEN YORUM YAP" kısmına bişiler yazmış ceza almış :61: Bu msjımdan sonra bende ceza alırsam şaşırmıcam artık. Neyse..

yarın erken cıkarsaam egeer bendee ceyizcimee cicikler aliim diyoruum en son pelotumla çeyiz kardeşi olduk pelotumun mutfaanda yerını almıs bılee, ondan bulabılırsem 2 tane daha aliciiiim :16:

Eki Görüntüle 672203

burdaki bardaamızda cicik çeyizimee katıldıı aşk kupası 59. ay hediyeem :16:
$734175_626687807345226_1760893909_n.jpg

kurbaam artık dalga gecıyooo farkındamısın ceyızımızde hersey 2 kısılık gelen herkesı çift yapıcaaaz artık :1:

yaa yerim sizin kupalarınızı bennn :69:

allah sizin güzel aşkınızın ömrüne ömür katsınnn pufummm :16::nazar:

bende de var onlardan kusum ben 3 tane almıstım hatta pasta tabagı da var onun takımı kocaman ama annem goz koydu pasta tabagını ona bırakıyorum ben sadece dondurmalı kaplarımı goturcem :61:

yaa yerim sizin kupalarınızı bennn :69:

allah sizin güzel aşkınızın ömrüne ömür katsınnn pufummm :16::nazar:

bende de var onlardan kusum ben 3 tane almıstım hatta pasta tabagı da var onun takımı kocaman ama annem goz koydu pasta tabagını ona bırakıyorum ben sadece dondurmalı kaplarımı goturcem :61:

Amiiiiinnnn pastaaaaaaamm :16: hepiciimize büssürüüü boncuklaar koymalııı :nazar::nazar::nazar:

ya keske 1 tane almasayymısıııımm dıyorum bende pastaaamm kurbaamda cok begendı ben gene bıdı bıdılanır sanıp 1 tane aldımdıı :61:pazar günüü sevgilicikle beraber gidiipp alırızz çeyizimiz ciciklensiiiinnn :16: Migros cidden cok tatlı seyler getırıooo ve modayı fena takıp edıyo :1::1:

Pufitom sizin kupalarınızı sevsinler yaa, enişte bey maşallah pek romantik azcık benim paşayla buluştursak da öğretse..
Hakkını yemiyim o da romantik sayılır da böyle bir şey de bilmiyorum yapar mı:9::9:
Patroniçeni de tuttum:46::46: İş yerinde idarecilerinden değer görmek güzel bir duygu olsa gerek:31::nazar:

Çağlam yaa sen pasta tabağını bana yolla bana, bayılmıştım ki ben ona amaa:27::52:

Son düzenleme:
Pufitom sizin kupalarınızı sevsinler yaa, enişte bey maşallah pek romantik azcık benim paşayla buluştursak da öğretse..
Hakkını yemiyim o da romantik sayılır da böyle bir şey de bilmiyorum yapar mı:9::9:
Patroniçeni de tuttum:46::46: İş yerinde idarecilerinden değer görmek güzel bir duygu olsa gerek:31::nazar:

Çağlam yaa sen pasta tabağını bana yolla bana, bayılmıştım ki ben ona amaa:27::52:

Nihanııımm benım kurbaam askerlik döneminde daha bi romantik olduu :16: şimdi bende hakkını yemiim öncedende cicik bi sevgiliydii ama hasretlık ondakı romantıklıgı 2 katına cıkarttıı :1: öyle mıçmıç değildir çok şükür bende gelemem öyle şeylere ama artık aşk adamı kutsi diyee adı cıktı sevgılıcımıın :1::1:

boncuklar bize gelsin pufis pastamm :nazar::nazar::nazar::1:

ben de anneme alıcam diye bakınıyorum gittigimde kusum kavanozlarını da istiyo annem ama goremedim bizim buralarda ara ara gelio sanırım bizim buraya bulursan topla üçle sen de bebişim... benimki de bole dondurma cupcake olayını abarttıgımı soyleyip isyan edince ona direk umutsuz ev kadınlarının lafını sölüyorum :Mutfak bir kadının kalesidir... Benim mutfağım benim kurallarım :27::9::9:

bu lafımın bana fena geri donusleri olcak tabi yardım etmeye gelince bana bunu hatırlatıcak :60:

ceyizinizi yerim sizin yaaa senin evini de görseydim biiiii dunya gozuyleen :5: oyyyyhhh

nihanımm yerim seni benn kız :9: kurban olsun sana pasta tabakları :16::54:

boncuklar bize gelsin pufis pastamm :nazar::nazar::nazar::1:

ben de anneme alıcam diye bakınıyorum gittigimde kusum kavanozlarını da istiyo annem ama goremedim bizim buralarda ara ara gelio sanırım bizim buraya bulursan topla üçle sen de bebişim... benimki de bole dondurma cupcake olayını abarttıgımı soyleyip isyan edince ona direk umutsuz ev kadınlarının lafını sölüyorum :Mutfak bir kadının kalesidir... Benim mutfağım benim kurallarım :27::9::9:

bu lafımın bana fena geri donusleri olcak tabi yardım etmeye gelince bana bunu hatırlatıcak :60:

ceyizinizi yerim sizin yaaa senin evini de görseydim biiiii dunya gozuyleen :5: oyyyyhhh

nihanımm yerim seni benn kız :9: kurban olsun sana pasta tabakları :16::54:

ahhh pastammm o günlerde geliiiceeeekkkk inşallaahh :61: 1 senecik 2 aycık kalmış şunun şurasında :1::1::1: üçleyince tam süper olcak bencede bebekoo şeker, kahve, çay koyarım diye düşünüyoruuum :61:

sevgilicikte bana koz olarak kullanabilirr pastam benim kaleeem derseeemmm :1: ben bişi aldıgımdaa ama ama ben bunu yeeeriiiim baksanaaaaaa ben bunu zaten kullanamamm yeeriiimmm yenirkii buuuuu :8: diye 5 yaşa bürününce bıdı bıdılanması azalıyoo :23::1: dayanamıııyoo bana nişanlımcaaannn :23:

Çağlaam öpüyorum seni tatlım :54::54: Ben sizle döşermişim bütün çeyizi :52::52::52: Annişinin pastalarıyla o daha da güzellerşir ki yaa... Var mı anne eli gibi :31:

Pufum benimki de sınav öncesi daha bir romantikti sanki yaa...Uzuun uzun mesajlar, şiirler, sözler... Gerçi bana yetmiyor çocuk napsın:26: Hep daha daha daha diyorum :52::52::52:
Benimkinin bir de askerliği var yaa... Oy anam oy :37:

Çağlaam öpüyorum seni tatlım :54::54: Ben sizle döşermişim bütün çeyizi :52::52::52: Annişinin pastalarıyla o daha da güzellerşir ki yaa... Var mı anne eli gibi :31:

Pufum benimki de sınav öncesi daha bir romantikti sanki yaa...Uzuun uzun mesajlar, şiirler, sözler... Gerçi bana yetmiyor çocuk napsın:26: Hep daha daha daha diyorum :52::52::52:
Benimkinin bir de askerliği var yaa... Oy anam oy :37:

yaa şimdi farkettim beeenn 59. ay hedıyeem dıyınce sevgılıcım aldı gibi olmuşşş :1: bardaklar benım bize hedıyeem:1: pastalar , çiçekleerr sevgilicikteenn yanlış olmasında :1:

nihanikomm askerliiik bence aşkı katmerliyooo :16: aşkınıza aşşşkk katar benceee sizindee :69:

Back