![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
Lokumum beniiiimm
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Bence yanlış gelen abajuru çok da güzel değerlendirmiş olursun nurayım, iyi fikir :)
Hem renk ayrımı olmayacağı için hoş da durur, doğal olur. Renkleri zaten nohut rengi olduğu için beyaza en yakışan renk diye düşünüyorum :)
Bende halılarımı ince istiyorum nurayım, boyle hafifcecik şeyler olsun, ağır olmasın
Mutfağımda özellikle kilim çok istiyorum ama koşturmalı bi oda olucağı için kendisi kilimin kayma riski de oldukça fazla dolayısıyle düşüp bir yerlerimi incitmem an meselesi olur oraya da hafifcecik ama koyu renkli birşeyler istiyorum. Mutfağıma nasıl desem koyu pembe, vişne çürüğüne çalan bir avize aldım aynı renkte de minder :) Belki o tonlarda halı bulursam on numara olcak
English home'a cidden güzel şeyler gelmiş, mesela ayna yoktu uzun zamandır ayna gelmiş, dresuara falan koymak için mesela. Bayağı birşey gözüme takıldı. Biz dergilik ve işte mutfak için olan o raflı şeyden aldık
Güle güle kullan Nurayım
Ahh annelerimiz ahh
Meleğimiz, kanatsız meleklerimiz bizim...
...
Kızlar bugun de yorucu bi gundu, mutfak bitti gibi artık. Yani bitti hatta
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Çeyiz topicime yüklicem şimdi fotoğraflarını
Bugun gelinliğimle ilgilenen figenciğim de aradı, gelinliğim bitmiiiiiiiiiiiş
Nasıl yaparız, ne zaman gideriz, olucak mı, içime sinecek mi derken bu da halloldu şükür, Allah resmen yarım ediyo ve herşeyimiz halloluyo, rabbime bin kez şükürler olsun. Gelsin gelinliğim de göreyim heyecandan ölücem ya hu
Elisiminn nikahına çok az kaldı
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Kimbilir nasıl da heyecanlıdır şimdi bebiş :123: Yerim ben onu, yeni bir başlangıca minicik bi zaman
Allah utandırmasın hiç birimizi...