• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

amin inş pelin rabbim bizede olmayanlarada güzellerini nasip eder:)

minaakığm çok yoruolar senş sanırım:26::26::26:

nurayyy aynı bizim ev gibi oldu yaa:D bizde bide kocaman muş tablosu var:52::52::52: memleket sevdası:52::52:

merve neden engellenmiş:26::26:

günaydınlaarrr:16:
peliminotamm senin o güzel pamuk şeker evinede kocaman maşallah:nazar::nazar::nazar:
çağlakuşum nerelerde gelmemiş dün?
bugum neden engellenmiş?
bu soruların cevaplarını istiyorum :15:

iyiyim kuzucumm sağol. sen nasılsın bakalım? hazırlıklar nasıl gidiyor?

iyi sayılırım bende balım.. Grip oldum iyileşemiyorum bi türlü.. :14::14:
Şu an hiç hazırlık yapmıyorum canım ya nerden başlıcam onu da bilmiyorum..
Sadece son erken rezarvasyon dönemi bitmeden balayı için yer bakıyorum.Ama öyle kararsızımkiii akıllara zarar.. :9::9::9:

iyi sayılırım bende balım.. Grip oldum iyileşemiyorum bi türlü.. :14::14:
Şu an hiç hazırlık yapmıyorum canım ya nerden başlıcam onu da bilmiyorum..
Sadece son erken rezarvasyon dönemi bitmeden balayı için yer bakıyorum.Ama öyle kararsızımkiii akıllara zarar.. :9::9::9:

geçmiş olsun canım ya.bende 2 haftadır fenaydım gripte değil değişik bişey oldum:52: bu sabahta boğazım şiş kalktım.
ben balayı için bu oteli istemiştim bu sene olsaydı düğünümüz
Concorde De Luxe Resort » Antalya-Lara » Welcome
şimdilik balayı ve düğün mekanını çıkart aradan kuzum diğerleri için vaktin var

Günaydınlarrrrrr herkese:16:

Pelinnnnnn aşkla aldığın cicilerin mutfağına pek bi yakışmış tatlımm ya mis gibi yemekler yaparsın artık o evde:46::46:

Evet ya Merve neden engellenmiş:44::44:

günaydınlarrrrrrrrrrr :16::16:

pelimimmmmm kocamannn aminnnnn diyorumm hepiimizee en aşklısındann nasip etsin herşeyin rabbimm :16:

nazlımmmızzz mniğimizzz çokmu yoruluomuşşşş kıyamayızki onaaa :16:

merve neden engellemiş hakkaten yaa bende merak ettimm :26::26:

güldencimmm geçmiş olsun kuşumm sanadaa dikkat et kendinee :16:

ezgiii kuzummmmm :3: sen nasılsınnn geçmişte yeni gördüm gülee gülee kullann cici çeyizlerini sende kuşumm :16:

geçmiş olsun canım ya.bende 2 haftadır fenaydım gripte değil değişik bişey oldum:52: bu sabahta boğazım şiş kalktım.
ben balayı için bu oteli istemiştim bu sene olsaydı düğünümüz
Concorde De Luxe Resort » Antalya-Lara » Welcome
şimdilik balayı ve düğün mekanını çıkart aradan kuzum diğerleri için vaktin var

tatlımm bakıyorumm hemen..
mekan tarih belli kuzum.. balayı kaldı işte.. :9::9:

günaydınlarrrrrrrrrrr :16::16:

pelimimmmmm kocamannn aminnnnn diyorumm hepiimizee en aşklısındann nasip etsin herşeyin rabbimm :16:

nazlımmmızzz mniğimizzz çokmu yoruluomuşşşş kıyamayızki onaaa :16:

merve neden engellemiş hakkaten yaa bende merak ettimm :26::26:

güldencimmm geçmiş olsun kuşumm sanadaa dikkat et kendinee :16:

ezgiii kuzummmmm :3: sen nasılsınnn geçmişte yeni gördüm gülee gülee kullann cici çeyizlerini sende kuşumm :16:

teşekkür ederimm tatlımmm... :16::16:
Sen nasılsın görüşmeyeli kuzucum.. :16:

teşekkür ederimm tatlımmm... :16::16:
Sen nasılsın görüşmeyeli kuzucum.. :16:

Mekan neresi kuzum? gebzedeydin sen dimi? ben orda güzel bi mekan beğenmiştim:9:
siboşummm hoşgeldinnn nasılsın canımm? teşekkür ederim kuzum benim:54:

iyiimm bende kuzucuklarr ben aynııı yerimde sekiyorum şimdilikk aşkıı bekliyorumm bitmedii bitmicek benim beklemelerimmm :9::9:

selam gızceler :3::3:

gecmişe cok bakamadım sole bir gectim pelotumun evi nazlımın yorgunlugu nurayımın krokisi berfonun terlikleri :9:

hepinizi yirim yirim bitiririmmmmm öperim cok cokkk

burda işler biraz sıkılastı cok gelemiorum... aksamları da calısıyorum mola zamanları da bögürtlenle telefonda evimizi sekillendirmeye calısmakla geciyor :31:

son 3 haftayı sanki yasamamısım gibi o kadar yorgunum ki zaman da nası gecio anlamıorum

bitse de kurtulsam artık :31::31:

biter kuşum biter...nasıl ki her gece gündüze kavuşuyorsa sizin karanlık şafağınızada güneş doğacak

inşallahh ezgim 13 ay umarım çabuk geçer :9:

çağloşummmm :3::3::3: :54: muckk sanaaa

az kaçıyorum kızlarr işler beni beklerr :34:

hoşgeldin çağlotum:54:
bu yoğunluktan anlamadan bi bakıcaksın 2 haziran gelmiş ve kurabiyee böğürtleninin kollarında mutlu yuvasına uçmuşş:16:

Mekan neresi kuzum? gebzedeydin sen dimi? ben orda güzel bi mekan beğenmiştim:9:
siboşummm hoşgeldinnn nasılsın canımm? teşekkür ederim kuzum benim:54:

iyiimm bende kuzucuklarr ben aynııı yerimde sekiyorum şimdilikk aşkıı bekliyorumm bitmedii bitmicek benim beklemelerimmm :9::9:

tatlımm mekan salon grand toprak.. evet bebeğim gebzedeyim.. nette resimler var ama daha yeni yapılıyo içi.. oraya ait diil gibi ya da ben benzetemedim :9::9:

aa öle deme ama.. :20: güzel günler beni bekliyo de.. :16::16:

inşallahh ezgim 13 ay umarım çabuk geçer :9:

çağloşummmm :3::3::3: :54: muckk sanaaa

az kaçıyorum kızlarr işler beni beklerr :34:

tatlımm mekan salon grand toprak.. evet bebeğim gebzedeyim.. nette resimler var ama daha yeni yapılıyo içi.. oraya ait diil gibi ya da ben benzetemedim :9::9:

aa öle deme ama.. :20: güzel günler beni bekliyo de.. :16::16:

heh işte benim beğendiğimde orasıydı :)) mutlukent diye yazıyor orası dimi? ya o şamdanlar süslemeler falan gerçek mi? netten harika görünüyor çünkü
kaç kişilik kuşum orası?

Back