- Emoji Skoru
- 13.422
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.721
selam gızceler
gecmişe cok bakamadım sole bir gectim pelotumun evi nazlımın yorgunlugu nurayımın krokisi berfonun terlikleri
hepinizi yirim yirim bitiririmmmmm öperim cok cokkk
burda işler biraz sıkılastı cok gelemiorum... aksamları da calısıyorum mola zamanları da bögürtlenle telefonda evimizi sekillendirmeye calısmakla geciyor
son 3 haftayı sanki yasamamısım gibi o kadar yorgunum ki zaman da nası gecio anlamıorum
bitse de kurtulsam artık
inşallahh ezgim 13 ay umarım çabuk geçer
çağloşummmmmuckk sanaaa
az kaçıyorum kızlarr işler beni beklerr
hoşgeldin çağlotum
bu yoğunluktan anlamadan bi bakıcaksın 2 haziran gelmiş ve kurabiyee böğürtleninin kollarında mutlu yuvasına uçmuşş
muckk bebegimmgörüşürüzzz
hosbuldum bebeimmm
ezgotum ya valla bazen bana boyle hiç bitmicekmiş gibi gelio sanki o 2 haziran hiç gelmicek gibi falan evleniyo oldugumu bile cok idrak edemiyorum... pelinin fotoları gorunce icim bir hos oldu... hiçbirimizin evleniyo olduguna inanamıyomusum sanırım yani böle sanki her zamanki gibi gecio gunler ama oyle degil adım adım yaklasıoruz buyuk gune, bir anda cidden evleniyoruz biz evler ortaya cıkmaya basladı bakdedim
ben de ancak evimi boyle yerleşmiş gorunce kendi evlendigimi de daha ii idrak edicemnisan ayı da boyle avare avare gecer sanırsam
berfo inşallah geçersin sınavı.gönlünden geçeni sana nasip ve hayırlı kılsın Allah ım.
dün gece hepiniz için dua ettim zaten kızçeler
hayırlı cumalar bu arada kızlar
yarın katiplik sınavım var. dua edermisiniz inş 90 kelime yazabilirim
hayırlı cumalar tatlıımm ..
dualarım seninlee tabiisi yazıcak Allah'ın izniyle benim aspirinn kardeşiimm..
sınava girmeden asripin alayımda seni yanımda hissedeyim
ALLAh razı olsun canım. inş sende güzel sonuçlar alırsın..
nişan tarihi nezaman. evdemi yapcaksınız dışardamı
heh işte benim beğendiğimde orasıydı :)) mutlukent diye yazıyor orası dimi? ya o şamdanlar süslemeler falan gerçek mi? netten harika görünüyor çünkü
kaç kişilik kuşum orası?
çağloşum yaa artık hayaller gerçeğe dönüşüyor.hepimiz birer birer uçacağız yuvadan. sizler evliliğe alıştığınız sırada bizler kendi rüyalarımıza uçacağız..böyle güze güzel anılar dolacak
sonra gelsin bebişlerrsarsın topiğimizi bebiş heyecanıı
güldeeenn salonla ilgili sorularımı görmedin sanırsaam
tatlııımm k.bakma görmemişimm... :26::26:
evet kuzum orasıı.. ama daha yeni döşeniyo içi.. resimlerdekiler gibi diil en son gördüğüm masa düzeni.. sandalyeler normal giydirme yapılmış.beyaz kendiliğinden desenli..duvar kağıtları değişiyo.. perdeler morlu falan..şamdanları görmedim.. 1000 kişi alır dediler.. ama biz o kadar kalabalık olmucaz..
Tamam canım sağolasın
hayırlı cumalar bu arada kızlar
nazlımmm. tatlılıktan başımı döndüren lokumcuğummmkızlaar hepınızıı yeeriiiimmmmmmmmmmmmm!!!!!
Lokumum valla seni yiyecağııımmahh kızkulesii ahhh temelli yerleşşsek ya orayaa maleseef sadecee pazarları kavusabılıyoruuzz bu ara adam akıllı konusamıyoruz biilee oda cok yogun dun resmen 36 saat calıstı , gece 11de kalkıcak ben coktan uyumus olcaam bugun kotu bıgun gecırdım ve sesınee cok ıhtıyacııım vaar
sende fotiiile evinizii at bizee harika bi duyguymus ınanki bebeklerımın evlerını gormeek , demın pelot attı futurafları kotu gecen gunum guzellestıı resmeen gozlerım doldu mutluluktaaann Allah'ım nazarlardan korusun bereket huzur versın yuvalarınaa ınsallahhHepinizinkiineee tabiiiğğsiiii
lokum şekeriii, mutfağına olan duygularımı kelimelere dökemiyorum şu an. birsürü ev gördük, mutfak gördük ama bunun duygusu bambaşkaymış. evindeki çöp bile nasıl duygulandırır bizlerii... çünkü yaşanmışlığı var, geçmişi var, anıları var. her bi cicini güle güle kullan. huzurla otur evinde inşallah
Lokumum beniiiimm
Bence yanlış gelen abajuru çok da güzel değerlendirmiş olursun nurayım, iyi fikir :)
Hem renk ayrımı olmayacağı için hoş da durur, doğal olur. Renkleri zaten nohut rengi olduğu için beyaza en yakışan renk diye düşünüyorum :)
Bende halılarımı ince istiyorum nurayım, boyle hafifcecik şeyler olsun, ağır olmasınMutfağımda özellikle kilim çok istiyorum ama koşturmalı bi oda olucağı için kendisi kilimin kayma riski de oldukça fazla dolayısıyle düşüp bir yerlerimi incitmem an meselesi olur oraya da hafifcecik ama koyu renkli birşeyler istiyorum. Mutfağıma nasıl desem koyu pembe, vişne çürüğüne çalan bir avize aldım aynı renkte de minder :) Belki o tonlarda halı bulursam on numara olcak
English home'a cidden güzel şeyler gelmiş, mesela ayna yoktu uzun zamandır ayna gelmiş, dresuara falan koymak için mesela. Bayağı birşey gözüme takıldı. Biz dergilik ve işte mutfak için olan o raflı şeyden aldık
Güle güle kullan NurayımAhh annelerimiz ahh Meleğimiz, kanatsız meleklerimiz bizim...
...
Kızlar bugun de yorucu bi gundu, mutfak bitti gibi artık. Yani bitti hatta
Çeyiz topicime yüklicem şimdi fotoğraflarını
Bugun gelinliğimle ilgilenen figenciğim de aradı, gelinliğim bitmiiiiiiiiiiiş
Nasıl yaparız, ne zaman gideriz, olucak mı, içime sinecek mi derken bu da halloldu şükür, Allah resmen yarım ediyo ve herşeyimiz halloluyo, rabbime bin kez şükürler olsun. Gelsin gelinliğim de göreyim heyecandan ölücem ya hu
Elisiminn nikahına çok az kaldıKimbilir nasıl da heyecanlıdır şimdi bebiş :123: Yerim ben onu, yeni bir başlangıca minicik bi zaman
Allah utandırmasın hiç birimizi...
nurayyy aynı bizim ev gibi oldu yaabizde bide kocaman muş tablosu var memleket sevdası
ezgim gel sana bi sarılıyımmm özledimgünaydınlaarrr
peliminotamm senin o güzel pamuk şeker evinede kocaman maşallah
çağlakuşum nerelerde gelmemiş dün?
bugum neden engellenmiş?
bu soruların cevaplarını istiyorum
berfikim başarılar sınavında. bugün bol bol kk ya yaz, süre ver kendine, alıştırma yapmış olursunhayırlı cumalar bu arada kızlar
çağlammmmhihihihiinsallah ezgommmmm
ama rabbim bebişi ne zaman istersek o zaman versin kazalar mazalar olmasın insallahbende simdilik anne potansiyeli yok
nuraycım sen de geciktiricilerle ilgili bişi sormustun neden istemdi dr.un diye tam cıkarken gorunce cevap yazamamıstım simdi bebiş konusu acılınca aklıma geldi
sebebini bilmiorum kusum sormadım da... belki baska doktorlar onerir ama benimki adını bile etmedi... ya d.k hapına basla ya da bosver artık balayını falan giderse gitsin sans artık dedi
ama seyden dolayı olabilir sanırım o tarz ilaclar biranda ya cok fazla baskılıyo ya da cok fazla horon yukluo vucuda ya d.k hapının iki ayda bir ayda duzenli olarak yapıcanı sen tek seferde yapmaya calıstıgın icin olabilir asırı yukleme durumundan kaynaklı yani
ama d.k hapı hem beni koruyacak hem tarihlerimi değiştirecek bu acıdan daha avantajlı gibi duruyo zaten dugune kadar kullanıcam sonra bırakıcam ben de haziran ayındada kullanır temmuzda bırakırım diye konustuk bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?