Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

özledikki birsürü tane seni

Çağla'mmmm son yorgunluklar tatlıımm.. az kaldıı..

hayırlı cumalar bu arada kızlar
yarın katiplik sınavım var. dua edermisiniz inş 90 kelime yazabilirim

inşallahh ezgim 13 ay umarım çabuk geçer

çağloşummmm muckk sanaaa

az kaçıyorum kızlarr işler beni beklerr

muckk bebegimm görüşürüzzz

hoşgeldin çağlotum
bu yoğunluktan anlamadan bi bakıcaksın 2 haziran gelmiş ve kurabiyee böğürtleninin kollarında mutlu yuvasına uçmuşş

hosbuldum bebeimmm

ezgotum ya valla bazen bana boyle hiç bitmicekmiş gibi gelio sanki o 2 haziran hiç gelmicek gibi falan evleniyo oldugumu bile cok idrak edemiyorum... pelinin fotoları gorunce icim bir hos oldu... hiçbirimizin evleniyo olduguna inanamıyomusum sanırım yani böle sanki her zamanki gibi gecio gunler ama oyle degil adım adım yaklasıoruz buyuk gune, bir anda cidden evleniyoruz biz evler ortaya cıkmaya basladı bak dedim

ben de ancak evimi boyle yerleşmiş gorunce kendi evlendigimi de daha ii idrak edicem nisan ayı da boyle avare avare gecer sanırsam

berfo inşallah geçersin sınavı.gönlünden geçeni sana nasip ve hayırlı kılsın Allah ım.
dün gece hepiniz için dua ettim zaten kızçeler

dımı dımııı aynen öyle çağla.
yani pelinin eşyalarına bakarken hem mutlu oluyorum hemde tatlı bi hüzün oluyor.
way be diyorum evlilik tarihilerini saydık ama iş şimdi ciddeye bindi
düşünsene sadece günler kaldı.
evleniyor pelin
sonra sen evlenceksin.. şaka gibi geliyor.. gün gelcek bebişlerimizide burda sevcez inş

berfo inşallah geçersin sınavı.gönlünden geçeni sana nasip ve hayırlı kılsın Allah ım.
dün gece hepiniz için dua ettim zaten kızçeler

raddim kabul etsin ezgi:)
inşALLAh geçerim:)
sizinde gönlünüzde ne varsa rabbim kabl etsin

Herkese hayırlı eşler mutlu yuvalar ve stressiz düğünler diliyorum

bende kasım gibi evlenicem inşl. 2012ekim de başladık ilişkiye kasımda evlilik teklifi aldım şubatta nişanlandım ewet çok hızlıyım

hayırlı cumalar tatlıımm ..
dualarım seninlee tabiisi yazıcak Allah'ın izniyle benim aspirinn kardeşiimm..

sınava girmeden asripin alayımda seni yanımda hissedeyim
ALLAh razı olsun canım. inş sende güzel sonuçlar alırsın..

nişan tarihi nezaman. evdemi yapcaksınız dışardamı

sınava girmeden asripin alayımda seni yanımda hissedeyim
ALLAh razı olsun canım. inş sende güzel sonuçlar alırsın..

nişan tarihi nezaman. evdemi yapcaksınız dışardamı

benceede almalısınn kuzu bnm gücümde belki sana geçer bakarsın 180 kelime yazarsınn
ayy dışarda olcakta kuzum nerde olcak.. göbeğimden çatlıycam bi karar veremiyorum. sonunda ya yapmıcam ya da böyle aceleyle bişiye benzemicek..

ezgotum berfom guldenimmmm insallah evet son adımlar artık ama en karmasıgı da dugun ve ev mevzularıymıs ozellikle ustalarla ugrasmak zor yahu

berfom kuzum dualarım seninleeee alıcaksın o sınavııııı

güldenimm mekanınız da hayırlı olsun tatlsımmm

aycan hos geldin

mervosa ne oldu yaa neden hesabı pasif???? :44::44::44::44:

çağloşum yaa artık hayaller gerçeğe dönüşüyor.hepimiz birer birer uçacağız yuvadan. sizler evliliğe alıştığınız sırada bizler kendi rüyalarımıza uçacağız..böyle güze güzel anılar dolacak
sonra gelsin bebişlerr sarsın topiğimizi bebiş heyecanıı
güldeeenn salonla ilgili sorularımı görmedin sanırsaam

hihihihi insallah ezgommmmm

ama rabbim bebişi ne zaman istersek o zaman versin kazalar mazalar olmasın insallah bende simdilik anne potansiyeli yok

nuraycım sen de geciktiricilerle ilgili bişi sormustun neden istemdi dr.un diye tam cıkarken gorunce cevap yazamamıstım simdi bebiş konusu acılınca aklıma geldi

sebebini bilmiorum kusum sormadım da... belki baska doktorlar onerir ama benimki adını bile etmedi... ya d.k hapına basla ya da bosver artık balayını falan giderse gitsin sans artık dedi

ama seyden dolayı olabilir sanırım o tarz ilaclar biranda ya cok fazla baskılıyo ya da cok fazla horon yukluo vucuda ya d.k hapının iki ayda bir ayda duzenli olarak yapıcanı sen tek seferde yapmaya calıstıgın icin olabilir asırı yukleme durumundan kaynaklı yani

ama d.k hapı hem beni koruyacak hem tarihlerimi değiştirecek bu acıdan daha avantajlı gibi duruyo zaten dugune kadar kullanıcam sonra bırakıcam ben de haziran ayındada kullanır temmuzda bırakırım diye konustuk bakalım

heh işte benim beğendiğimde orasıydı :)) mutlukent diye yazıyor orası dimi? ya o şamdanlar süslemeler falan gerçek mi? netten harika görünüyor çünkü
kaç kişilik kuşum orası?

tatlııımm k.bakma görmemişimm... :26::26:
evet kuzum orasıı.. ama daha yeni döşeniyo içi.. resimlerdekiler gibi diil en son gördüğüm masa düzeni.. sandalyeler normal giydirme yapılmış.beyaz kendiliğinden desenli..duvar kağıtları değişiyo.. perdeler morlu falan..şamdanları görmedim.. 1000 kişi alır dediler.. ama biz o kadar kalabalık olmucaz..

Tamam canım sağolasın

ezgi sen neden gebzeyi öğrenmek istedin ben onu anladım:26: sen izmitemi gelin gelcektin anlamadımki:26:

nazlımmm. tatlılıktan başımı döndüren lokumcuğummm
iş yerindeki kadınla yaşadıklarınıza çok üzüldüm neden yani neden, koskoca kadınsın karşındakinin bi hatası da olsa çirkefleşmek neden ! insanlıktan nasibini alamamış.
sevdiceğinde hissetmiş kuşum. kıyamam size ben
dün benim tosbik aşkımın diş eti acıyodu, şişmiş birazcık. sabah bi uyandım benimde diş etim şişmiş aynı hastalıklara aynı anda yakalanır olduk ... 1240 metre öteden bakterilerini bana bulaştırdı

lokum şekeriii, mutfağına olan duygularımı kelimelere dökemiyorum şu an. birsürü ev gördük, mutfak gördük ama bunun duygusu bambaşkaymış. evindeki çöp bile nasıl duygulandırır bizlerii... çünkü yaşanmışlığı var, geçmişi var, anıları var. her bi cicini güle güle kullan. huzurla otur evinde inşallah
çok teşekkür ederim pelotumm, annelerimiiizziii allahım başımızdan eksik etmesin
english home cicisine bayıldımm ! ferforjelerine hemen bakmalıyım ben de.
mutfak halını(kilimini) koyu renk seçmekle iyi edersin pelom. mutfak sonuçta :) hem kilim tarzı olacağından sık sık atarsın makinaya mis olur. ben de böyle düşündüm.
misafir yemek takımlarında mutfağa sığdı mı pelomm? dolap yönünden şanslısın sanırım. benimkiler konsolda duracak mecbur, çünkü mutfağa günlükler anca sığar gibi.

nurayyy aynı bizim ev gibi oldu yaa bizde bide kocaman muş tablosu var memleket sevdası

günaydınlaarrr
peliminotamm senin o güzel pamuk şeker evinede kocaman maşallah
çağlakuşum nerelerde gelmemiş dün?
bugum neden engellenmiş?
bu soruların cevaplarını istiyorum
ezgim gel sana bi sarılıyımmm özledim

hayırlı cumalar bu arada kızlar
yarın katiplik sınavım var. dua edermisiniz inş 90 kelime yazabilirim
berfikim başarılar sınavında. bugün bol bol kk ya yaz, süre ver kendine, alıştırma yapmış olursun

çağlammmm
aslında bu geciktirici ilaçlar progesteron hormonu yükleri. doğum kontrol hapları ise östrojen hormonu yükü.
östrojen hormonu yumurtaya etki eder.
progesteron hormonu rahim iç duvarına etki eder, örneğin gebelikte kanımızdaki progesteron seviyesi tavan yapar. embriyonun rahme tutunması için, rahim dokusunun dökülüp atılmaması için(regl ı önlemek için yani) geciktirici ilaç kullanmak yumurtaya hiç bir etki etmez. rahime etki eder.
ben böyle biliyorum kuzum. aynı kategorideki ilaçlar değiller.
tabi doktor kontrolünde kullanmak şartıyla, ben kullanıcam birdahaki regldan önce. mayıs ayındakini 3-5 gün geciktirirsek hazirandaki de otomatikmen artık denk gelmicek inşallah.
ilk günden itibaren kondomla korunmanın zorluğu da olur mu bilmem ama yaşayıp görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…